ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Gigi a háziasszony miközben Erzsi és a Vakondkommandó zabál !
Tényleg köcsög volt dehát,amit gondol kimondja....ezért szeretik az emberek XD
Még jó,hogy Alekosz úgy tiszteli és becsüli a nõket!!! Undoritó köcsög!!!!
wesker24
Na ez alatt a 2 hónap alatt még bármi lehet az Anikó-Alek kapcsolatból !
wesker24
Azért ez a 0 pont durva volt ! xD Én legalább min 1 pontot adtam volna ! xD
wesker24
Na a bókolás rögzitve alek megsemmisitõ vallomása is ! xD
nem tom nekem sem esne jól a 0 pont a Gigi berágott elment fánkozni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gigi kiakadt....😄
Alek odaszúr ha tud azért mindig.... 😊
Anikó 10 pontot adott Aleknak. Ebbõl még lesz valami...<#nevetes1>
a 0 pont az kemény azért😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gigi megkapta Alektól.. <#levele>

igen a Gigi majmolta😄

"Villalakók figyeljetek, mert CSINÁLJA, CSINÁLJA ÁÁH!!!...<#hehe>
Hú, ha most itt lenne Tordas, milyen beleéléssel bókolna <#vigyor5>

jól nyomja az Éva is😄 pont a Lacival

jazzy
Persze, a többi negyedét se ér
ez fog holnap bekerülni

wesker24
Alekosz hozta a formáját ! XD De a franc vinné el hogy megint KHF van !
Ez az Alek, meglesz az Anikó!<#nevetes1>
kell a tévébe
jazzy
😄DDDDDD
ez loll

Kár, hogy Anikó reakcióit nem látjuk 😞

mintha gépzsirral lenne kenve a szád XD
fogaskerekek hajtják a te szádat😄

UHH😄
jazzy
Anikó olyan szépen néz bókolnék a monitornak
jazzy
Alek kezdi
Bókolós játék, bele kell foglalni olyan szavakat, mint a "c vitamin" 😄D

Bókverseny:d Aleknak hazai pálya😄

Infozseni csajok 😄

Még gyereket is szeretett volna Évától, de eljátszotta az esélyét. Jöhet Anikó!<#taps>
Onlány! Tippre még 2 percig 😊

Szagolgassuk, szagolgassuk, no de ne elo adasba...😊

biztos jó illata volt, ha bátor lennék én is lazán szagolgatnám a jó illatú nõket a metrón csak ahhoz azért kell egyfajta erõltetés, hogy ne tûnjek hülyének😄😄😄

Anikót én is szagolgatnám <#vigyor><#eplus2>

Alek mindegyik csajt szagolgatja...XD ez a stiklijeeeee.....XD
Mert Alek egy beteg allat, azert szagolgatta...😊

Remélem "kivágja". Éva alkalmatlan az emberekkel való bárminemû kapcsolattartásra.
jazzy
Alek Anikóval beszélt arról, hogy kellene neki egy bizalmas, egy beszélgetõpartner és erre a célra õt szemelte ki, mert bizony Éva már gyakran nem alkalmas erre a feladatra. Évának meg mondott valami olyanokat, hogy esélye megvolt de nem élt vele de erre nem emlékszem.
miert,mi volt az elozetesben?
PiszkosFred
Nem lattam az adast, csak a videokat ma. Ez a kis elsunyizott szagolgatas ami megmaradt, meg amikor kozoltek, hogy vendegek jonnek. Erre Alek belotte magat, pacsuli minden ahogy illik, hiszen nok is johetnek - es jottek a kecskek 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jazzy
Láttad a holnapi elõzetesét? Szerintem azért.
PiszkosFred
Azt eszrevette valaki, hogy a Balazs bejelentkezes alatt, Ancsa meg Alek egymas mellett ult, es Alek ugyanugy szagolgatta Anikot (felkarjat, vallat) mint ahogy Evat szokta? Na ezt vajh' miert?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja és igen, Alek (és Anikó <#vigyor>) fan vagyok, de ÉN IS elvárom, hogy teljesen pártatlan maradjon a topik (és nyilván wesker), ez nem az Alek fan club (olyan topik is van). Azt hiszem, csak úgy mûködhet a dolog.

Tehát _csak_ a spammelõk, trollok, _egymást_ anyázók kerüljenek moderálásra a HG részérõl.

Okés, hétvégéig rendezõdjön, úgy korrekt.
Jelenleg 22 jegyzett szavazat weskernek. 3x1 szavazat másnak. 😊

Még szerintem szánjunk rá pár napot (mondjuk hétvégéig), aztán ha gondoljátok elküldöm az eredményt a moderátoroknak.

Aki még nem voksolt, attól most várom a szavazatot 😊

Továbbra is: Házigazda szavazás a VV4 topiknak!

Vélemény?

Topicgazda választás hogy áll, mert tegnap konszenzus alakult ki, jó lenne már minél elõbb rendbetinni a cuccost?
Szerintem se, de amikor legelõször láttam, Szandika beköltözésénél tényleg azt hittem.