ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már részletkérdés. Akkor mindent laptopon csinálsz, a konvertálást meg nyomod a nagygépen, addig cseréltek.
wesker24
Egy francokat a laptopot azért veszem hogy az ágyból tudjak netezni !

Igy legalább nem zavarom öcsémet az alvásban ! Mert tegnap is már éjfélkor menni kellett !
Akkor majd tesód laptopozik, netezni azon is lehet. Te meg konvertálsz a gépen.
wesker24
Már kinéztem magamnak egy saját laptopot ami alkalmas netezsére és filmezésre is valamint felvételre is de asszem konvertlásra már nem !
vegyél saját gépet 😊

wesker24
3 részlet várat magára mert most öcsém van gép elött meg nagyban folyik a konvertálás !

Legyetek türelemmel amint gép elött leszek ujra folytatom tovább a feltöltést !
wesker24
Ott van az aláirásomban ! xD
hol?

wesker24
Fent van a Morning Show második részlete is lehet nézni !

Jó szórakozást ! xD

Következõ rész (3 részlet) 45 perc múlva (30 konvertálás+ 15 perc feltöltés
wesker24
Pár perc múlva fent van a második részlet is 3 részlet konvertálás alatt az még 35 perc mig végez a konvertálással ha jól saccolom akkor 5 részlet lesz !
PiszkosFred
Isten vagy, sajnos meloban csak az utso egy orat tudtam hallgatni, johetnek a tovabbi reszek 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wesker24
10 perc múlva fent lesz a Morning Show második részlete is !
szép 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

RatBaG
szandika szájjal feji a kecskét...

Per Aspera Ad Inferi.

Marek Pietrak legnagyobb titka hogy beszart.
Gigi is játssza még mindig az álszent agyát!!

http://www.hir24.hu/szines/233222/sosem-hallott-titkaikrol-vallottak-a-villalakok.html

wesker24
Na aki lemaradt a reggeli morning showról az most meg nézheti az oldalamon mert az elsõ részlet már felment !
Ja, úgy tûnik Éva mostanában kevésbé labilis.
Aki még hangulatlehúzó, az most Laci volt a zsákos esetnél (majd megnézed), meg Alek a bókolós játékban.
most arra gondolok, amikor a híradót szerkesztették. Egyébként alekra nem nagyon szokott haragudni. Meg mostanában elég jó állapotban van. Jelenleg béci tudja legjobban lehúzni a hagulatot
Mondjuk õt nem nehéz. Ha beborul az ég, az is azért van, mert a Nap haragszik rá, és besértõdik.
azért alekosznak mesteri érzéke van kikészíteni évát 😄 (márc 16-os összefoglalót nézem)
"szánalmas egy faszhuszár vagy, hallod-e? <#smile>"

szánalmas egy faszhuszár vagy, hallod-e? <#smile>
elhívnám lacit, bécit meg gigt hozzám takarítani 😊
freestyle666
holnap hzzám fognak ellátogatni a villalakók.
Adok nekik egy kis pénzt hogy vegyenek maguknak kaját, meg taxira adok nekik pénzt oszt csõ

Mercedes E320 kaszinó rójál

már befogta 😊
wesker24
Na nemsokára kész lesz a Morning show elsõ részlete és megy fel a netre !

20 perces rsézletben lesznek fent csak 2 óra anyagát ami 140 GB nem kis idõ mig lekonvertálja !
szándékosan provokál, hagyjad..

Egy vitához 2 ember kell. Ha õ erre a címre gyúr, Te is 😊 - bár felettébb izgalmas ebben a délutáni pangásban.
Okos enged ... A többit tudjátok.
én nem tehetek róla, hogy ez a hülye az "enyém az utolsó szó" nevezetû "pozícióért" harcol <#nemtudom>
Igazad van, ne haragudj.
Nyugi már fiúk.
én a helyedben befognám

Igen, engem is. Nagyon durva, és szégyellem magam.
azért kicsit elképeszt, hogy valaki a nem tudásával képes nagyképûsködni
Még egyszer, bocsánat!
desigo

akkor meg ne okoskodj
ja igen, kit is oktatott ki, hogy õ értékesebb? Asszem a fórumozók nagy részénél értékesebb.
Ezeket most nem fogom kikeresni.
Igaz, nem tudom, kicsoda Woodrow Wilson.
Bocsáss meg.
ha nem tetszik el lehet takarodni
58632
58603
58600
58326
58320
58307
58260
58239

bár most tényleg nehezebb volt találni, mert csak szétoffoltad a woodrow wilson térrel meg hasonlókkal. (amúgy szerintem fingod nincs róla, hogy az kicsoda.)
A kis hozzászólásaid mind inzultálások.

<#kocsog>
<#eljen> például egy kérdésre "közöd"-del reagálnak <#smile>

spm: nem volt szép, de Beni suttyósága böki a csõrömet
"Te pedig magad vagy a parasztkirály"

Na az ilyeneket kerüljük el, ha lehetne. Nem kell személyeskedni. És hangsúlyozom, csak _kérem_. Normális hangnemben.

A HG dolga lesz pártatanként szóban figyelmeztetni, ha kell a hsz-t törölni, drasztikus esetben pedig majd jöhet a moderátor.

Egyébként tudom milyen viták szoktak itt menni.. Az kellene csak, hogy nem kell felvenni a kesztyût, túl kell lépni, ha szépen nem lehet megbeszélni, megmagyarázni, akkor hagyni kell a francba az egészet és nem kell továbbgerjeszteni a vitát... Csak mindenki szeret egybõl ugrani és flamelni 😞

Benikém, ezek közül egyik se hangzott el a számból: ) És igen, vannak itt parasztok, húha. Te pedig magad vagy a parasztkirály <#smile>
és Anikó is megmondta olinak, hogy nem fog próbálkozni, és hogy nem is mondta volna meg, ha oli nem kérdezi. De oli kérdezte õt is, meg ugyanezt szandikától is megkérdezte. Anikó semmit nem csinált, amit a fejéhez szoktak vágni. Ez egyszerûen egy basztatás. A gyengét basztatják.
Köszi a pozitív véleményt, de sajna én sem vagyok itt minden nap. Bár utólag el szoktam olvasni majdnem minden hsz-t, de sokszor csak pár nap késéssel.

Meg egyszerû halandó fórumozóként észt osztani sokkal kényelmesebb, mint házigazdai felelõsséggel válogatni a hsz-ek között és döntést hozni 😊
a konfliktusok 90%-át az adja, hogy az összeszólalkozó felek elkezdik a "véleményüket" úgy védeni, hogy a másikat inzultálják, és megpróbálják magukat felsõbbrendûnek beállítani. Aztán ez egy idõ után eljut a "trágárkodásig" akkor elõjönnek a modik aztán letiltják a "trágárkodót" , pedig valószínûleg a konfliktusban õ az áldozat, mert õ kapta a támadást.
HE?
Olivér kint, Anikó meg bent.
Ha meg arra az ezeréves lerágott csontra gondolsz, ami Oli párbaja elõtti napokban volt, amúgysem volt semmi. Oli megmondta Anikónak, hogy kedvese van, felejtse el. (bár gondolatban biztos volt a fejükben ez-az, de uralkodtak magukon.)
Szerintem ezekkel nincs gond, max nem fogadod meg a véleményét, tanácsát, hozzászólását. Megmagyarázod neki, hogy szerinted hogy van, vagy csak egyszerûen figyelmen kívül hagyod és kész.

Csak azt lehet "téríteni", aki hagyja magát és nincs önálló véleménye. 😊