ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem Benkõ hanem a "Nagy Õ", Noszály Sándor ha jól emlékszem a nevére. Nagyon gazdag ha jól tudom, és neki volt az elsõ ilyen mûsora.

Benkõ szeret szerepelni, a médiában lenni, de Alek szerintem nem ilyen. Õ alapvetõen nem az az ember aki a központban akar és szeret lenni.

tviktor91
Jaja ez nem kicsit erdekes...külföldi csatornakon (nemet) 0-24 folyamatosan a japanokrol van szo,meg az atomerömüröl ami barmikor felrobbanhat.De nalunk? Egy ujabb retek kap müsort a retek klubban ELJEEEEN!!!

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Ez pont arra enged következtetni hogy nem õ fogja megnyerni.....forditott...:S
Ugy látom hogy az RTL mindent megtesz hogy Alekosz nyerje meg a Való világot. Még vége sincs a VV-nek már külön mûsort csinálnak neki. A Fókuszban a Japán katasztrófa ahol 16000 ember halt meg,és még ki tudja mi vár még rájuk,nálunk nem ez a fõ hír,hanem Alekosz akinek új mûsora lesz!!!
A Noszály se egy tipikus csóró és mégis szerepelt egy ilyen mûsorban, nem?

Egyébként szerintem belemegy a mûsorba (pláne, ha nem nyeri meg a VV-t), mivel nõkrõl van szó, ingyen élhet továbbra is, akkor mi a gondja? 😊

Csak nekem az RTL hozzáállása nem tetszik, hogy ez õk így elõre eldöntik. Persze értem én, hogy mirõl van szó. Idõben elõ kell készíteni mindent, mert ha vége a VV-nek, akkor gyorsan csappan majd az érdeklõdés, esik a nézettség, kihullanak a lakók a médiából, nem lesz nekedvaló/belevaló és egyre nehezebb lesz a köztudatban tartani az egészet.

wardogzombie
Pláne, hogy azt mondták, hogy ez is VV-hez hasonló napi mûsor lesz, szóval Aleket le akarják kötni ezzel egy darabig. Ütik a vasat, amíg meleg..

desigo
vicces lesz amikor Alek kijön és benyögi,hogy nem kíváncsi a mûsorra
Én ebbõl arra gyanakszom, hogy ez lesz majd a vigaszdij a második hely miatt. Ugyanis ha Alek megynerné semmi garancia nem lenne rá, hogy beállna egy ilyen mûsorba. Hülye lenne bohóckodni 50 millával a zsebében. Nagyon sajnálom mert ezt õ kéne megnyerje, de a retek még profitálni akar belõle és az csak úgy lehet ha nem õ nyeri meg a VV-t.

"Szerelem a legfölsõbb szinteken"

Hiába frappáns, attól még gagyi és "promó" szempontból sem jó, mert az "Alekosz feleséget keres" címbõl már mindkét rész bejáratott, és mindenki elsõre tudja, mirõl van szó.

Nem arról van szó, hanem arról, hogy még nem is tud róla, de már szervezik.. Majd talán a VV után Õ eldönti, hogy akar-e szerepelni, és nem elõre szervezkedünk és kijelentjük, hogy szerepelni fog.

Éppen ezért mondom, hogy Alek NEM fogja megnyerni a VV-t.

nem figyeltem mi lenne a címe a mûsornak?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Na, most mit vártatok Alekosznak? Napok, évek, századokba betolják Tõkéczki helyett?😄😄
Tyler1
na szegény emberbõl is olyan médiahulladék lesz, mint Benkõbõl. gusztustalan ez a csatorna<#gunyos1>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

+1

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hungary27
Ha az RTL-esek nem bírnák Alekoszt, nem csinálnák neki egy külön mûsort.
Ilyen hülye címet, pff 😊

Alek kint is ilyen elég volt megnézni, hogy nyomult a kinti csajokra is...beszavazó show féle videoban is ugyanúgy használta a kifejezéseit, ugyanazt adja majdnem, aki bement. Taktikázni mindenki taktikázik, egyébként miért baj az, ha néha az Évából besokall és keresi más társaságát? (Anikó)

Az RTL úgy indít mûsort Alekosznak, hogy még nem is tud róla. Fasza azért... "Mész, azt' csinálod"

Tyler1
ezt nem hiszem el, tudtam baszki, hogy Alekosznak ilyen legalja mûsort csinálnak-.-
magát fogja csak szégyeníteni...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

szerintem az Alekosz tett annyit a show érdekében már, hogy bõven kiérdemelje a fõdíjat...emberileg is õ a legértékesebb odabent

Victor1103
Ez mondjuk a másik. Balázska, Lilu, kokszos Bucika meg a RetekKlub többi fejese mint a Kolosi miért nem adományoz? Megint az átlagpolgártól várják a segítséget.

A Retekklub nagykutyái híradósok, riporterek celebszennyek csuklóból ki tudnának fizetni 100 milliót. Mondhatják hogy õk is adakoznak, de én csak ezt akkor hinném ha mutatják ahogy aláírja a csekkfüzetet.

Úgyse adnak bele egy vasat se annál nagyobb szarrágók. Ehelyett vigyorognak majd amikor kijelentik az összegyûlt végösszeget ezzel "hozzájárulva" a nemes célhoz...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tviktor91
Ja bocs😞(

PiszkosFred
Honnan tudod? Holnap lesz a show, majd utana szidd oket lecci, elotte botorsag.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

desigo
nem keveset kell azért dolgozni az egész stábnak egy hét alatt...
tviktor91
Erdekes egyebkent h a retek klub semmit sem adomanyoz..ugy lenne az igazi h minimum megduplaznak a befolyt összeget..kivancsi lennek hogy akkor mennyire lenne nagy a pofajuk,ha esetleg 100 millat kene megduplazni..

Victor1103
Pont az elõbb írtam meg, egyik se jobb a másiknál csak Béla és Alekosz a legrosszabbak. Hazug színész mindegyik egytõl egyig, senki nem adja magát és ez engem zavar

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Hát nagyon nem szeretem az olyan embereket akik jobbnak képzelik magukat az átlagnál. Õ márpedig kihasználja mert ezekkel a cselekvéseivel amiket pl Éva felé tesz a nézõk kedvére játszik. Nála ez mi ha nem taktika? Õ se hülye. Tudja nagyon jól, hogy az ország felének most õ az Isten.

Béci se különb amúgy csak õ máshogy forgatja a kártyáit.

Igazából a 2 kedvenc "befutójelölt" közül egyiknek se ítélném oda a fõdíjat mert szerintem egyik se érdemli meg. Na nem mintha a többi megérdemelné.

SirAlo
Sz*r hogy nincs mar ott Oli akivel kibeszelne a dolgokat :S igy nem tudjuk meg hogy mi jar Alekosz fejebe 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

PiszkosFred
Alek nem hulye. Faszatibi elmondta anno, hogy legyen kemeny es megkozelithetetlen, majd akkor Eva megy utana mint a kiskutya. Es itt latszik hogy nem hulye, hagyott 1-2 hetet a dolognak, es most kezdi az "akciot". Ha akkor a zenelos heten csinalja, siman atlathato mit akar.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

barom 😊
Anikó megszólalt volna:

"Jól van anyaaaa, csak add oda a picúúúrt!" <#nyes>

??? miért is? és miért kell neked kötözködnöd egy szó miatt?

szavajárása tudomásom szerint egy szó és pontos j...

desigo
éva szerintem egyre gyengébb...
max jerzsit,lacit gyõzné le
nem

gála mûsor lesz elvileg

tviktor91
szavajarasa..na ülsz szepen.

mellesleg, ha Alekosz színész is lenne a Gigiéket mi mentené fel a szemedben nálad az álszent hazudozás alól...?? nem értem rögtön akkor már õ lesz jó a szemedben?

SirAlo
holnap akkor nem lessz kivalasztas|?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

ez egy baromság. Van benne felsõbbrendû érzet, de az miért baj? nem nyilatkoztatta ki nagyképûen, hogy õ okosabb a másiknál. Szavajárása neki ilyen, ha neked ez jön le, hogy felsõbbrendûnek képzeli magát akkor sajnálom. Nem azt mondom, hogy nincs benne ego, de amig nem él vissza vele, mint a Béci addig nincs gond vele...

Éva foggal körömmel kapaszkodik Alekbe, mert tudja, hogy ha egyedül marad, akkor nincs esélye, Alek meg népszerû 😄

Már az is, csak lesz ebbõl még balhé is <#eplus2>

Victor1103
Nem tudom hogy ilyen-e vagy csak sokszor megjátsza ezt a szinpadi jellegû szerepet, de ha utóbbi akkor õ a villa színésze és nem az Gigi Overdose

be is vallotta az Éva😄

igen...

Éva féltékeny lesz még Anikóra, ha nagyon jóban lesz Alekkel 😊

túlzás azért...

"Forgassuk le, Anikó!" 😄