ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alekosz mentségére legyen mondva, a két hang meglehetõsen közel áll egymáshoz, hiszen az egyik zöngés labiodentális frikatíva, a másik pedig zöngétlen l. f.
jaja, arra akartam utalni én is: )
az a borotfás szerintem fail volt nála,utólag kimagyarázni látszott gyorsan,de pár nappal elõtte,mikor az ajándék csomagot állította össze magának,Évától kérdezte,hogy v vagy f betûvel írják?😊
Eegen, elírtam, bocs: ) Egyébként nem hiszem, hogy szókincset úgy kifejezetten tanítanak. Még retorikából sem. No, de jó esetben senki sem amiatt nézi a VV-t, hogy mûvelõdjék😄 bár ugye "borotfa"😄
szerintem is.
Lehet, hogy most ezért tettek kivételt, mert nála már nagyon érett a dolog.
akarod mondani logopédus.

A pedagógus tanít, neki mindenképp köze lehet a szókincshez. De szerintem a logopédusnak is. (pl. Jerzy esetében biztosan, nála nem finomítani kell, hanem felépíteni.)
Mondjuk szakmailag nem tudom, hol különülnek el ezek ill. mekkora átfedések vannak(pedagógus, logopédus, beszédtanár).
desigo
Anikó amióta bement nem beszélt az anyjával
barátja sincs
õ már korábban megérdemelte volna
Anno meg Oli volt a kivételezett. Gigi+Jerzy meg folyamatosan 😊
Amúgy párbajon mindenki láthatja a szeretteit, aki kimegy.
Levelet most meg mindenki kapott. (kivéve Anikó, de õ meg beszélgethetett anyukájával)
Eegen, mondjuk a szókincs pontosításában, illetve bõvítésében nem hiszem, hogy a pedagógus az illetékes. A "nem minden szót használ helyesen" pedig nagyon elnézõ fogalmazás😄
Solid Snake
Meg is fogja nyerni, nem túlzás ez. <#nevetes1>
desigo
béci párbajon látta szeretteit
családtagjai is beordibálnak õ meg vissza nekik
barátnõje bement hozzá egy éjszakára
fényképet is kapott a nõjétõl
plusz még tegnap is kapott levelet

kicsit túlzásnak érzem már ezt fõleg úgy,hogy neki van a legkönnyebb dolga hisz vele van a testvére...
Az igaz. Mondjuk az a logopédus elbeszélgethetne a többiekkel is.
Jerzy diszlexiáját kéne fejleszteni, no meg szókincs kéne oda is.
Lacinak sem ártana bõvíteni azt a 4 szavast. (Hit, Becsület, történet, megütöm)
Anikónak is néha a tájszólásán kéne kupálni.
Alekosznak sem ártana egy beszédtanár, ill. a szókincsét pontosítani, mert nem minden szót használ helyesen.
Évának meg inkább egy pszichiáter kéne, és akkor nem lenne minden 2. mondata védekezõ-támadó.
egyébként egy dologban igaza van Bözsének: Bécinek tényleg jót tenne egy logopédus: )
Hú, még jó, hogy egyesek átlátnak a szitán, és nem dõlnek be annak, ha valaki már jó pár hónapja kulturáltan viselkedik. Tudom, párszor azért kimutatták a foguk fehérjét😄
ezt mondjuk a társadalom érdekében szívlapáttal kellene agyonbaszni😄
beszélllllllni: ) én meg nem tudok írni😄
höhöhöhö
Béci nem tud beszélni.
Alekosz nem tud beszélni, de úgy teszt, mintha tudna.
Tehát egyikük sem tud beszéni.
Most jó, hogy bekerült még egyszer, én korábban lemaradtam róla.
Hatalmas.
Bözsi beszél szókincsrõl, mikor egy értelmes mondata sincs 😊)
De megmondja mit gondol, az biztos.
Éva nyerését már csak azért is ellenzem,mert a casting szabályai szerint nem vehetne részt olyan,aki már volt ilyen játékban..😊
Az õ gyõzelmüknek sem örülnék, csak ha próbálom az esélyeket latolgatni, sajnos van rá esély.

Nem, nem zárja ki, de szinte biztos. Az eddig nyertesek mind eltûntek a nyereménnyel. Meg 50millával a zsebében már nem sok érdeke fûzõdik a nyertesnek az rtl-nek bohóckodni. Tehát csak azokat tudja magához láncolni a tévé, akik üres kézzel távoznak.
Szóval szerintem az rtl majd úgy mozgatja a szálakat, hogy ne Alekre szavazzanak a legtöbben a döntõben.
eheheheheheh

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Évánál sokkal rosszabbak a Ráczok csak ugyebár rengeteg embert átejtettek az álszentségükkel...bár azért láthattuk néha az igazi arcukat, akkor tudtuk milyenek.

Nem tudom ez, hogy mûsort kap valaki nem zárná ki a lehetõségét, hogy meg is nyerje a díjat, de sajnos az RTL bele fog nyúlni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Volt már !
darkerlomy

nem tudom volt e már de nagyon nagy 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Én pl. Anikó gyõzelmének örülnék. De ez az RTL-nek kevésbé lenne hasznos variáció, hiszen õ médiakompatibilis. Éva gyõzelmének viszont nem, mert õ emberileg nem olyan, hogy szeretném, ha nyerne.
Laci gerinctelen és gyáva taktikája a hit és becsület dumával felejtõs, fõként h még sztem õ áll a legjobban anyagilag a villában, bár tudjuk, hogy ez nem anyagiak kérdése ki nyerje meg. Laci nagyon nagy kamugép, sunyi, alattomos nyalógép az ilyen nem érdemli meg.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha választani kéne ki nyerje meg még inkább Anikó vagy Éva nyerje meg semmiképp se egy Rácz...

nõi versenyzõ még úgy sem nyert, és mivel Anikó fejlõdött a legtöbbet a mûsor alatt személyiségben is, átélt sok mindenkivel, sokféle dolgot, ezért õ is megérdemelné...Évából nem hiszem h celeb lesz úgyhogy õ is hadd legyen boldog a fõnyereménnyel...

Béci nem tud olyan szépen beszélni mint Alekosz.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Pedig reális forgatókönyv lenne. Ha Alek megnyeri, semmi garancia arra, hogy elvállalja ezt is. Ellenben ha kikap a döntõben, és üres kézzel távozik, akkor elég valószínû, hogy belemegy.
Béci szerintem kevésbé celebesíthetõ ember, így az szerintem az rtl számára elfogadhatóbb egy Béci (vagy más) gyõzelem.
Csak ne vén p.csák jöjjenek.Ilyen Editfélék nem kellenek.Olyan ronda az a nõ hogy zacskót kéne a fejére huzni.

desigo
Ha emiatt nem nyeri meg Alek a VVt akkor abból lesz felháborodás...
Öröm és Bódottá,megcsinálják az Alekosz feleséget keres c.müsort!

Rtl Klub feleséget keres Alekosznak

Gorii
lulu egy mondatot nem bir papir, vagy sugogep nelkul elmondani vicc

Gorii
omglolwtf:

Ja, ez #59475-re ment válasz.
OFF:
Úgy látom, valami Glamour gála, szóval ez valami nõi díj. Kb. olyan értelmi és szakmai szint lehet, mint a Viva Comet vagy mi a szösz.
Meg ahogy nézem, a díjazottak között Takács Nicholas mint legsármosabb férfi. háháháhá.
Minderrõl beszámolt a BrandTrend c. oldal. No comment. Ilyen név, belem kifordul...

Kezdem úgy érezni, hogy öregszem. Nekem ezek a 'trendi' dolgok már inkább furák, mint hogy azonosulni tudjak ezekkel.
Koszi a videokat...

wesker24
Azt én is olvastam de a pszichologus szerint csak a pszchilogiai stressz miatt érzi magát álterhesnek ! XD

Habár nem csodákoznék azon ha tényleg terhes lenne amikor már 3 x-szor kamatyoltak ! xD
SpeedXHUN
Nah már nincs a VV a toplistán😄 Assasins creed tarol😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

wesker24
Na fent a neten a Morning show utolsó 5 részlete is !
desigo
az év mûsorvezetõje Lilu lett
OMG,milyen lehet a többi versenyzõ xD
bakkerman
tegnapi kiskegyedben van egy cikk éváról és gigirõl,hogy a terhes gigi és az idegbeteg éva háborúja,és hogy bizonytalan gigi,hogy kint lesz-e apja egyáltalán a gyereknek. ÉN LEMARADTAM VALAMIRÕL?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Köszi a videókat.
(én még élõben hallgattam a rádióban, nekem is kicsit elszorult a torkom.)
wesker24
Ezzel teljes a Reggeli Morning Show !

Jó szórakozást ! Amikor Anikó és az édesanyja beszéltek egymással az nagyon megható volt ott én is elmorzsoltam egy könnycseppet !

Anikó megérdemelte !
wesker24
Na feltöltés alatt van a Reggeli Morning show utolsó 5 részlete is !

Akkor érdemesebb beszerezni a tálca sört 😊)
wesker24
Na felkerült a netre a Morning Show 4 részlete is 5 részlet még konvertálás alatt van !

Hát öcsém 86 kg egy kigyurt állat Thai Box-ot tanul minden héten lejár kondizni meg hétévégente boxolni meg kömüvesként dolgozik ! xD

Én voltam.

Vicces tesód van amúgy, hogy csak úgy eldugja a modemet.
2 tasli, aztán elõkerül a modem is 😊

(vicceltem.) Ha rossz kedve van, igyatok meg közösen egy sört, aztán jó lesz mindenkinek.
wesker24
Nah vagyok csak tegnap szokás szerint öcsém megint rossz kedvében volt aztán eldugta a modemet igy modem hiányában nem tudtam felrakni a hiányzó 4-5 részt !

Amugy már nem tudom kiirta nem fogom visszaolvasni de igazad van ha meg lesz a laptop mindent azon fogok csinálni a ngay PC-s gép csak arra kell hogy átkonvertáljam vele a cuccot meg néha játékra !

Szóval a Morning Show 4 rész már feltöltés alatt az 5 rész meg konvertálás alatt !
jugen
Dopeman úgy véli, hogy a mûsor felborította az értékrendet.
– A szórakoztatóiparban és a közéletben tapasztalható folyamatok ihlettek a szám megírására, már készül hozzá a közízlés határát súroló videoklip is. Ha csak egy egyszerû szórakoztató mûsor lenne, amit megnéz az ember, egy órára kikapcsolódik, és folytatja a dolgát, akkor nem is lenne gond. De ez már felülemelkedett a közügyeken, teljesen felborította az értékrendeket, hiába négyszáz forint a benzin, a tetõt elviszik az emberek feje fölül, azok éhen halva is azon izgulnak, hogy kit visz ki párbajozni Alekosz – tette hozzá Dopeman, aki saját céljaira használja a mûsort. – Irigylem a reflektorfényt, bármibõl figyelmet kreálok magamnak, most a ValóVilág-jelenséget lovagolom meg.

„Izgatottan lesik, mikor döfik már a Gigit És nem esik le nekik, hogy evvel egy b..it Bízott meg a mûsor szerkesztõsége Na ezért nincs veszélyben a r....c erénye Így könnyen lesz itt az Alekoszból nyerõ Mert a bolondok közt a félkegyelmû a menõ”

http://www.borsonline.hu/news.php?hid=40032

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!