ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy most ezért tettek kivételt, mert nála már nagyon érett a dolog.
A pedagógus tanít, neki mindenképp köze lehet a szókincshez. De szerintem a logopédusnak is. (pl. Jerzy esetében biztosan, nála nem finomítani kell, hanem felépíteni.)
Mondjuk szakmailag nem tudom, hol különülnek el ezek ill. mekkora átfedések vannak(pedagógus, logopédus, beszédtanár).
Amúgy párbajon mindenki láthatja a szeretteit, aki kimegy.
Levelet most meg mindenki kapott. (kivéve Anikó, de õ meg beszélgethetett anyukájával)
családtagjai is beordibálnak õ meg vissza nekik
barátnõje bement hozzá egy éjszakára
fényképet is kapott a nõjétõl
plusz még tegnap is kapott levelet
kicsit túlzásnak érzem már ezt fõleg úgy,hogy neki van a legkönnyebb dolga hisz vele van a testvére...
Jerzy diszlexiáját kéne fejleszteni, no meg szókincs kéne oda is.
Lacinak sem ártana bõvíteni azt a 4 szavast. (Hit, Becsület, történet, megütöm)
Anikónak is néha a tájszólásán kéne kupálni.
Alekosznak sem ártana egy beszédtanár, ill. a szókincsét pontosítani, mert nem minden szót használ helyesen.
Évának meg inkább egy pszichiáter kéne, és akkor nem lenne minden 2. mondata védekezõ-támadó.
Béci nem tud beszélni.
Alekosz nem tud beszélni, de úgy teszt, mintha tudna.
Tehát egyikük sem tud beszéni.
Hatalmas.
Bözsi beszél szókincsrõl, mikor egy értelmes mondata sincs 😊)
De megmondja mit gondol, az biztos.
Nem, nem zárja ki, de szinte biztos. Az eddig nyertesek mind eltûntek a nyereménnyel. Meg 50millával a zsebében már nem sok érdeke fûzõdik a nyertesnek az rtl-nek bohóckodni. Tehát csak azokat tudja magához láncolni a tévé, akik üres kézzel távoznak.
Szóval szerintem az rtl majd úgy mozgatja a szálakat, hogy ne Alekre szavazzanak a legtöbben a döntõben.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem tudom ez, hogy mûsort kap valaki nem zárná ki a lehetõségét, hogy meg is nyerje a díjat, de sajnos az RTL bele fog nyúlni...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudom volt e már de nagyon nagy 😄
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nõi versenyzõ még úgy sem nyert, és mivel Anikó fejlõdött a legtöbbet a mûsor alatt személyiségben is, átélt sok mindenkivel, sokféle dolgot, ezért õ is megérdemelné...Évából nem hiszem h celeb lesz úgyhogy õ is hadd legyen boldog a fõnyereménnyel...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Béci szerintem kevésbé celebesíthetõ ember, így az szerintem az rtl számára elfogadhatóbb egy Béci (vagy más) gyõzelem.
Rtl Klub feleséget keres Alekosznak
Úgy látom, valami Glamour gála, szóval ez valami nõi díj. Kb. olyan értelmi és szakmai szint lehet, mint a Viva Comet vagy mi a szösz.
Meg ahogy nézem, a díjazottak között Takács Nicholas mint legsármosabb férfi. háháháhá.
Minderrõl beszámolt a BrandTrend c. oldal. No comment. Ilyen név, belem kifordul...
Kezdem úgy érezni, hogy öregszem. Nekem ezek a 'trendi' dolgok már inkább furák, mint hogy azonosulni tudjak ezekkel.
Habár nem csodákoznék azon ha tényleg terhes lenne amikor már 3 x-szor kamatyoltak ! xD
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
OMG,milyen lehet a többi versenyzõ xD
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(én még élõben hallgattam a rádióban, nekem is kicsit elszorult a torkom.)
Jó szórakozást ! Amikor Anikó és az édesanyja beszéltek egymással az nagyon megható volt ott én is elmorzsoltam egy könnycseppet !
Anikó megérdemelte !
Hát öcsém 86 kg egy kigyurt állat Thai Box-ot tanul minden héten lejár kondizni meg hétévégente boxolni meg kömüvesként dolgozik ! xD
Vicces tesód van amúgy, hogy csak úgy eldugja a modemet.
2 tasli, aztán elõkerül a modem is 😊
(vicceltem.) Ha rossz kedve van, igyatok meg közösen egy sört, aztán jó lesz mindenkinek.
Amugy már nem tudom kiirta nem fogom visszaolvasni de igazad van ha meg lesz a laptop mindent azon fogok csinálni a ngay PC-s gép csak arra kell hogy átkonvertáljam vele a cuccot meg néha játékra !
Szóval a Morning Show 4 rész már feltöltés alatt az 5 rész meg konvertálás alatt !
– A szórakoztatóiparban és a közéletben tapasztalható folyamatok ihlettek a szám megírására, már készül hozzá a közízlés határát súroló videoklip is. Ha csak egy egyszerû szórakoztató mûsor lenne, amit megnéz az ember, egy órára kikapcsolódik, és folytatja a dolgát, akkor nem is lenne gond. De ez már felülemelkedett a közügyeken, teljesen felborította az értékrendeket, hiába négyszáz forint a benzin, a tetõt elviszik az emberek feje fölül, azok éhen halva is azon izgulnak, hogy kit visz ki párbajozni Alekosz – tette hozzá Dopeman, aki saját céljaira használja a mûsort. – Irigylem a reflektorfényt, bármibõl figyelmet kreálok magamnak, most a ValóVilág-jelenséget lovagolom meg.
„Izgatottan lesik, mikor döfik már a Gigit És nem esik le nekik, hogy evvel egy b..it Bízott meg a mûsor szerkesztõsége Na ezért nincs veszélyben a r....c erénye Így könnyen lesz itt az Alekoszból nyerõ Mert a bolondok közt a félkegyelmû a menõ”
http://www.borsonline.hu/news.php?hid=40032
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!