ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tetszik a népnek, bármikor vissza lehet cserélni 😊
grat Wesker-nek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de ezt javítsd mert most 1 panasz nem panasz 😄 szóval nehogy 1 valaki panaszkodjon aztán mndenki szívjon 😄
Minden egyéb más dolgot jelentünk ! Amugy is egébként laptpról fogom intézni az ügyeimet a nagy PC-s gép csak konvertálásra kell majd !
Reméljük, nem lesz gond. 😊
(amúgy Jani a kedvencem)
Hatalmas.
Ha valakivel gond van (trollkodik), azt nem törölgetni kell, hanem szólni nekünk, és intézkedünk. A hozzászólás törlést lehetõleg csak esztétikai célra használja a házigazda (duplák törlése, ilyesmi), hogy ne adódjon ebbõl vitás helyzet.
Köszönöm.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
No meg persze az RTL-nek a szervezésért <#eljen>#eljen>.
(újra megjegyzem azért, hogy remélem, hogy egyéb felajánlást is fog tenni a csatorna)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
20 misivel túllépték a vv3ban gyüjtött összeget 😮
szép <#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Reméljük gyorsan lesz válasz 😊
innentõl hányás a testvérpár...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Szerintem sem kéne az rtl nek új mûsort csinálnia.
Abban is igazad van, hogy még nem dõlt el ki nyeri meg.
IXEMGabeo:
1) Egyetértek a minõség/mennyiség kapcsolatában, Alekosz papolásával kapcsolatban hasonlót érzek. A párhuzam szükségtelen volt, szerintem mindenki értette anélkül is: )
2) keményebb eszközökhöz kell folyamodni
Mire gondolsz? Ha beszólsz, el fogok menni innen? Nem tudom, feltûnt-e, de nem én szoktam elkezdeni személyeskedni, és sértegetni a másikat.
Be kell valljam, most Te voltál, aki nem megfelelõ stílusban belerondított. Tök jól eldumáltunk itt délután a véleménykülönbségek ellenére, és most hirtelen eldurvítottad a stílust. Nem volt erre szükség.
mellesleg mi is normálisan tudnánk beszélgetni, de, ha nem lehet téged levakarni keményebb eszközökhöz kell folyamodni. És még mindig jobb, hogy azt mondtam finoman, hogy menj a picsába, mintha azt mondtam volna, hogy Qva anyád...és volt amikor veled is egyetértettem szóval ez túlzás, hogy én hisztiztem volna.
pl a 100 éves háború->Franciák is megszívták, mert bár többen voltak, mint az Angolok mégis a harcosok, lovagok minõsége egyszerûen csapnivaló volt, nagy fölényeskedve úriasan mentek csatába kiképzetlenül, az angolok képzett harcmodora meglepte õket. Ez igaz, hogy csak egy aprócska csata a Cresy csata volt és végül a 100 éves háborút a Franciák nyerték meg, de ezzel a példával szemléltettem mekkora lecke volt a Franciák számára az a tény, hogy bizony szart sem ér a mennyiség a minõség nélkül...és itt most nem emeltem ki a kommuniáció tanárom lényegtelen, hogy most melyik tanár mit mond, jobban belegondolsz kicsit a dolgokba átláthatod te is. Persze, ha te minden áron menteni próbálod magad megértem, ha visszavágsz a másiknak oly módon, hogy az azon agyaljon miképp szóljon be neked.
Te meg Beni hisztiztek itt mindig <#smile>#smile>
1: Hasbaszuras-t termeszetesen atvitt ertelemben, hasonlatkent hasznaltam. Errefele divatos szofordulat, bar hozza szoktuk tenni, hogy "kiskanallal, hogy jobban fajjon...".
Nem erdekel ki nyeri a fodijat, mar nem. Eleinte kedveltem gigit, szimpatikus volt, de most hogy neha a kamera elkap egy-egy pillanatot, amikor latszik a valodi enje, onnantol kezdve egyszeruen irrital. Nem tehetek rola, ez van. Nem erdekel milyen erotikus multja van, hogy akarta gyozo megb.szni, stb. Az irrital, amit odabenn a villaban lattam tole.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”