ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Gief Anikó fan logó! 😊
Az enyémen még van egy fél perces munka, mindjárt felrakom újra, aztán dönthettek 😊

Részemrõl próbáljuk meg a másikat(spm), hogy mutat a fejlécben. A fekete-fehérre szavazok, sárga betûkkel.
Ha nem tetszik a népnek, bármikor vissza lehet cserélni 😊
a linket viszont kiszedheted 😄
wesker24
Na melyik banner legyen ?

Maradjon ez vagy amit spm csinált ha már ennyit fáradozott vele !
wesker24
Én is ! <#rinya>
bakker, láttam már, hallottam már, mégis sikerült megint megkönnyezni Anikót.

grat Wesker-nek.
wesker24
Na banner frissitve ! 😄
Grat! Megint van házigazda!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

<#worship><#worship><#worship>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

duplák törlését nem lehet, mert anno én is töröltem és akkor mindkét hsz eltünt ha csak 1et törölsz 😊
de ezt javítsd mert most 1 panasz nem panasz 😄 szóval nehogy 1 valaki panaszkodjon aztán mndenki szívjon 😄
wesker24
Ok rendben a hsz törlés csak akkor lesz ha dupla hsz van !

Minden egyéb más dolgot jelentünk ! Amugy is egébként laptpról fogom intézni az ügyeimet a nagy PC-s gép csak konvertálásra kell majd !
Köszönjük a gyors választ!

Reméljük, nem lesz gond. 😊

Jól nyomták a srácok.
(amúgy Jani a kedvencem)
most is ugy néz ki mint aki állásinterjura menne 😄DDDdddddd
'Amirõl nem tudja, mikor van' 😊))
Hatalmas.
Efreet
... de ha még egyszer panasz lesz a házigazda mûködésére, komoly büntetésre számíthat az egész topic. (és változtassa meg a jelszavát/jelentkezzen ki, ha más ül a gépe elõtt, mert nem fogadok el semmiféle kifogást - fõleg nem testvérekkel kapcsolatost)

Ha valakivel gond van (trollkodik), azt nem törölgetni kell, hanem szólni nekünk, és intézkedünk. A hozzászólás törlést lehetõleg csak esztétikai célra használja a házigazda (duplák törlése, ilyesmi), hogy ne adódjon ebbõl vitás helyzet.

Köszönöm.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

csak 18óra után iszom alkoholt 😄Ddd
Minden elismerésem az SMS-t küldõknek és még nagyobb fõhajtás azoknak, akik egyéb felajánlásokat is tettek.<#worship><#taps>
No meg persze az RTL-nek a szervezésért <#eljen>.
(újra megjegyzem azért, hogy remélem, hogy egyéb felajánlást is fog tenni a csatorna)
dexter háttérzene bazzzzzzzz 😄dddddddd
rtl simán tudna szavazatokat még gyüjteni a kiszavazáskor is ám , annyit kéne mondaniuk,hogy az sms-ek fele jótékony célra megy és tuti jóval többen küldenének smst 😊 bár ekkora lehet a semleges szavazók meg találomra küldenék az sms-t azt szivacs lenne
csütörtökön meg csak 25misinél jártak, azért szép haladás ez hééé 😄
tán még többen szavaztak, mint anno 2004-ben...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bazzzz megdöntötték a rekordot!!!!

20 misivel túllépték a vv3ban gyüjtött összeget 😮
szép <#taps><#worship><#worship>
82 millió Ft

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tejóságosúristen<#wow3>
oké zsoké, reméljük érdekes lesz

rtl streamre vkinek linkje? 😄
ma már volt fitymaszükület?
wesker24
Ha este nem lennék öcsémtõl függ akkor majd Ironman illetve IxemGabeo vegye majd az online adást ha lesz !
Köszi a közremûködést. Reméljük lesz eredménye.
A HG szavazás eredménye leadva a moderátoroknak. A gyõztes wesker lett, 25-bõl 23 szavazattal, a másik 2 szavazat megoszlik (1-1 db).

Reméljük gyorsan lesz válasz 😊

ha mondjuk 94-95 millió körül lesz egészen biztos ha mondjuk 85-nél hát akkor már nem,pedig lazán megtehetnék.
Na, ma vizsgázik az rtl. Kíváncsi vagyok, hogy a gála végéig fel fogják-e ajánlani, hogy rádobnak az összegyûjtött összegre vagy sem.
Frank99
attól ez még undorító....

innentõl hányás a testvérpár...
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sickness
Unalmasak vagytok... Befogják zárni megint.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

haha...2. es pontnál hatalmasat hazudtál, de nem baj...az igaz h csúnyán nem személyeskedsz, de burkoltan igen...

elnézést, besokalltam. egyébként 1 menj a picsába volt, amit elejtettem ez még nem vészes, mert mi itthon a nevelõfaterral is elejtünk ilyet poénkodva, hogyha szivatjuk a másikat valamivel😄

igazad van!

Szerintem sem kéne az rtl nek új mûsort csinálnia.
Abban is igazad van, hogy még nem dõlt el ki nyeri meg.

Fail. Klasszikust idéztem, azt meg csak pontosan ugye <#smile> A saját terepemen meg ne akarjá' má' megverni; )

IXEMGabeo:
1) Egyetértek a minõség/mennyiség kapcsolatában, Alekosz papolásával kapcsolatban hasonlót érzek. A párhuzam szükségtelen volt, szerintem mindenki értette anélkül is: )
2) keményebb eszközökhöz kell folyamodni
Mire gondolsz? Ha beszólsz, el fogok menni innen? Nem tudom, feltûnt-e, de nem én szoktam elkezdeni személyeskedni, és sértegetni a másikat.
Ezt a kirohanást most én sem értem, ahogy Beni tegnapi hirtelen a semmibõl osztós hsz-ét sem. Biztos volt valami elõzmény amibõl kimaradtam.

Be kell valljam, most Te voltál, aki nem megfelelõ stílusban belerondított. Tök jól eldumáltunk itt délután a véleménykülönbségek ellenére, és most hirtelen eldurvítottad a stílust. Nem volt erre szükség.
NA mi történt? Brotherhood átvette a vezetést az Sg-n?

bakkerman
monnyon

mondjon

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

igen, mert én megmondom õszintén már unlak...

mellesleg mi is normálisan tudnánk beszélgetni, de, ha nem lehet téged levakarni keményebb eszközökhöz kell folyamodni. És még mindig jobb, hogy azt mondtam finoman, hogy menj a picsába, mintha azt mondtam volna, hogy Qva anyád...és volt amikor veled is egyetértettem szóval ez túlzás, hogy én hisztiztem volna.

és még annyit, mondhattam volna azt is, hogy igen lazán a minõség számít, ami mellett a mennyiség eltörpül.

pl a 100 éves háború->Franciák is megszívták, mert bár többen voltak, mint az Angolok mégis a harcosok, lovagok minõsége egyszerûen csapnivaló volt, nagy fölényeskedve úriasan mentek csatába kiképzetlenül, az angolok képzett harcmodora meglepte õket. Ez igaz, hogy csak egy aprócska csata a Cresy csata volt és végül a 100 éves háborút a Franciák nyerték meg, de ezzel a példával szemléltettem mekkora lecke volt a Franciák számára az a tény, hogy bizony szart sem ér a mennyiség a minõség nélkül...és itt most nem emeltem ki a kommuniáció tanárom lényegtelen, hogy most melyik tanár mit mond, jobban belegondolsz kicsit a dolgokba átláthatod te is. Persze, ha te minden áron menteni próbálod magad megértem, ha visszavágsz a másiknak oly módon, hogy az azon agyaljon miképp szóljon be neked.

Cicám, Blancóval, Bippóval, PiszkosFreddel és Wlanseraffal leginkább kulturáltan beszélgettünk vagy vitáztunk, amivel semmi gond nincs.
Te meg Beni hisztiztek itt mindig <#smile>
PiszkosFred
2: megtette. Nem Eva fele tusszentessel, annal sokkal alantasabb modszerrel.
1: Hasbaszuras-t termeszetesen atvitt ertelemben, hasonlatkent hasznaltam. Errefele divatos szofordulat, bar hozza szoktuk tenni, hogy "kiskanallal, hogy jobban fajjon...".

Nem erdekel ki nyeri a fodijat, mar nem. Eleinte kedveltem gigit, szimpatikus volt, de most hogy neha a kamera elkap egy-egy pillanatot, amikor latszik a valodi enje, onnantol kezdve egyszeruen irrital. Nem tehetek rola, ez van. Nem erdekel milyen erotikus multja van, hogy akarta gyozo megb.szni, stb. Az irrital, amit odabenn a villaban lattam tole.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alek mindt mondtam semmiféleképpen sem akart kiesni,és nem azért egyszerüen mert akkor bukja a fõnyereményt hanem azért mert bent ugy érzi magát ahogy kint soha...igen félt hogy ezt elvesziti...+azok akik erõset hívtak ki eddig mind ugy voltak vele hogy megváltás nekik a kiesés is ,és csak akkor akarnak benbaradni ha nyerhetnek a végén..szóval lényegében õk meg a bentmaradástól féltek mert már nem birták....a Laci féle másrarakok mert kéri dologról meg annyit,hogy ez egy játék arra rakok akire akarok nincs olyan hogy valaki meggyözzön arról hogy rárakjam mert elvileg a barátom+azoknak akik igy cselekszene kapora is jönn mert elkerülnek vele egy konfliktust+addig se õk mennek párbajozni,de hát néha ezis vissza üt lásd utcsó párbaj....
menj a picsába, ha ezt gondolod...nem vagyok az a személy, aki majmol másokat!... Francért kell neked folyton idejönnöd és még akkor is osztani az észt, amikor senki nem teszi. Amikor idejössz mindig belekötsz valamibe és onnantól kezdõdik a vita...