ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az a korábbi mûsor már kiesett az emlékezetébõl?😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ha mindig csak igennel felelne meg 10 pontot adna meg nem szólna be akkor éva ezzel visszaélne 😄
Éva haja 21,9%
Éva lába 8,8%
Gigi hasa 5%
Gigi feneke 35,6%
Anikó szája 26,4%
Anikó füle 2,2%
jajaja majd gigi feneke ebben a farmerben -.-
áááá
Néha azt érzem, alek ezzel vissza is él, de ha belegondolok, idõnként ezzel a hûvös viselkedéssel, kritikákkal csak Évát akarja kordában tartani.
az egyetlen barátod..
uhh😊
nehéz elvontakoztatni a teljes testtõl de sztem éva lába a legszebb!
bár éva a fogát is lefényképeztette azzal mivan?!
anikónak a szemét kelett volna lefényképesztetni!!!44
de akkor is anikó szája fog nyerni😄
neki se jó pasi alek😊
na
ha mindig mikor apró baja van akkor elmondja és kész..
alek nem jól beszél mert nem éva ment gigihez hanem gigi ment évához 😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
anikónak a szeme a legszebb sztem...
de érted éva miért háborog?????? most inkább kusba maradhatott volna éva...
analóggal megy a tv kártya, az idõ miatt elég gány a minõség szóval a stream sokkal jobb 😄
azt mondtam én h durva az ilyen h egyik percrõl a másikra tud sírni az ember xD