ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem iiiis. 😊
wesker24
Na ez jó kérdés kiváncsi lennék ki mondta el nekik !
LoSA
De ki, mikor mondta el nekik?

Alek melyik számot kérte, pont nem voltam gépközelben?
Még jó, hogy Sub Bass-t nem küldték be a villába, asszem Anikó ott helyben elélvezett volna <#idiota>

Amúgy Ani pólóján az igazság 😊

Ani jól tolja ezt a sub bass számot😄 ezt én se ismerem mondjuk az elõbb mondta is,hogy ez nagyon régi😄
PiszkosFred
Ancsa megtartott sok dolgot emlekbe, most valahoyg elokerultek es jaja, nosztalgiaznak 😊 A kozvetites meg megint szar.

Mivel a morningshowt ki tudtak szolgalni, sokkal nagyobb terheles alatt PNK nelkul, ne mondja senki a reteknel, hogy ezek technikai leallasok. Siman szopatjak az embereket.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nosztalgiáznak? 😊

Bárki, akkora jövés menés volt mostanában a villában, de nem korrekt.
ezt a részt pont felvettem! én is csodálkoztam...ki szólhatott Béciéknek?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ja ertem, az nem kulsos info
A múlt heti túrájukon is megkaphatták.
Ha valoban, marpedig valoban kulso infobol tudhattak csak, akkor nem kene a Bela baratnojet buntibol bekuldeni ismet?
Van youtube csatornad....?! Mi a linkje...?

Én pont akkor kapcsolódtam be, csak a 71-29-et hallottam. A lényeg, hogy Béciék megkapták az infót kintrõl.
Este

Lenne egy kerdesem, nem tudom latta e valaki, en lemaradtam rola

Valami beszelgetes ment nem olyan regen az streamen es
megkérdezték Aleket mennyi volt a Gombi parbajnak az eredmenye. Alek azt mondta: úgy emlékszem 73-27.

Gigi és Béci azt mondták: nekünk nem pontosan azt mondték, hanem 71-29.

Ez tenyleg igy volt?
Esetleg nem vette valaki?
Hát ha így nézzük, akkor igaz.. Szandisznónak is állandóan a seggében lógot, egyszer még a p..ájában is <#hehe>

Szóval ha egyszer turkál egyet az Évában, vagy Alek gatyájában, akkor tudjuk majd, hogy tényleg közel került <#banplz>

Évát fikázta végig, hogy napraforgó, meg nagy nulla, stb.
Szerintem Éva nem napraforgó, mivel õ nagyjából ugyanazokkal az arcokkal mozog, nem csapódik ide-oda.

igen meg asti pezsgõt 😄

laci épp mondta,hogy ez nem chiansano (nemtudom a pontos nevét) vmi kétezerKHF (az évjáratot akarta mondani épp)
Anikonal a kozel lenni valakihez, az tenyleg kozel.. Ha kozel van, akkor sulve-fove egyutt van az adott szemellyel.. Ez ami van Alekkal, meg Evaval, ez nala a 3 lepes.. Kalibrald at a koordinata rendszeredet..😊 Amugy tenyleg...

ajándékként amiért jól "gyüjtöttek" mindenki felírathat zeneszámokat (2 szám/fõ) + gondolom ezért kapták a tortát is
kill3r21
argo, béci projekt?
kifejtenéd? én azt a szart; marha ritkán lesek bele...miket mondott?

desigo
milyen tortát esznek?
Leonidasz még Jerzsihez képest is meglehetõsen hülye, amit a Belevalóban összehordott, az nem semmi. Hát, igen, elég megalázó lehet számára, hogy a legnagyobb arányú vereséggel esett ki.
Az SMS-ekbõl úgy látom, az RTL-nek sikerült a Béci-projekt.

ki kell választaniuk számokat, csak nem tudom mire. Kaptak egy tortát is...

kill3r21
bécinek mien a kendöje? 😄
felvett gyér anyagom majd felteszem holnap...nem sok érdemleges esemény volt ma

desigo
mi a feladatuk most?
Azthiszem, akkor vagta ezt a kepet, mikor Alek Olirol ertekezett.. Marmint, hogy milyen jol megertik egymast, meg mennyi mindet beszelnek meg majd kint, meg ilyesmi.. Azhittem elbogi magat.. Inkabb nem ecsetelem mi lehetett a fejeben..

miazhogy kettõ??😄 nemtudják letölteni 😄 lol
youtubon minden ott van XD
ja, lehet amikor Évával kimentek az óvodásokhoz akkor kapott el vmit...

asti pezsgõõõ bazzz ezaz egy pezsgõ amitõl nincs hányingerem 😄DD legfinomabb xD ha jól emlékszem kb 7000ft

alek beteg???
nem értem Éváék hol vannak?

Alek beteg õ lehet alszik

KHF, de a kajálásban miaz amit nem lehet leadni???

meg miért van a KHF??? oké h szerkesztgetik de hát kérem, azért online h valós legyen...
régebben, amikor az online adás 0-10 ig ment akkor volt h már aludtak...

hol vannak a többiek? ezek nem is beszélgetnek...

de érted õket most nem tudja mi lekötni szóval ezért is fura,hogy nem alsznak már 22kor kb xD
jó hát kb 2 hónapja én is 00.00körül fekszek ,de érted ezek van ,hogy hajnali 2ig fennt vannak én meg szinte soha se vagyok addig fenn...
mennyi gyümölcsük van ezeknek ááá

miért fura? nem tudom nekem már önmagában az a csoda, hogyha 23-kor valaha elmegyek aludni😄 ahhoz nagyon fáradtnak kell legyek. Mégha kondizok akkor is van, hogy csak 0-kor megyek aludni, mer a TV és a gép leköt😄

kezdek megéhezni bazze :/
milyen csámcsogást hallni közben 😄DD
És még hülyék is, nézik a képet, egy bazi nagy has, erre azt mondják, Anikó válla.. <#falbav>

mit ehet vajon bözse bácsi
háromszor állt fel ,pedig csak most nyomtam be a streamet xD
eddig nem figyeltem de ezek egyszerre szoktak enni?😄 ha én ott lennék alap lenne,hogy közös ebéd vagy vacsora...
legalább elnézést kért ? XD
am bazz nekem fura lenne h hajnalig fennt legyek mindennap aztán egyszer se feküdjek le max 23.30kor