ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
morbid poén.: agybeteg vagy xD nem beszámítható 😄
anikó bírta a strapát eddig is ,sztem õ jó lesz ,de jerzy a nagy izomagy sztem nem fogja bírni 😄 amilyen erõsnek tünik az olyan gyenge sztem
Habár én is voltam sorozáson E fokozatot kaptam vagyis alkalmatlan !
habár ez is volt a cél mivel bevittem nekik 15 évi orvosi zárójelentést nem sokat gondolkoztak ! 😄
Lacira kiváncsi leszek mit produkál a nagy hires katona ! xD
de ha tartják magukat és keményen betartanak mindent akkor annak kurvára örülni fogok de mondom én félek,hogy nem fognak semmi büntetést kiszabni...
az eszperanto nyelven kellett volna megmutatnia nem ezt 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kényelmes ágyaikat vaságyakra cserélik, a terülj, terülj asztalkát pedig a katonai konyha váltja fel.
A Villarendért két katonai nevelõtiszt lesz a felelõs, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak.
A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, idõhöz kötött végrehajtása. A Villalakóknak minden reggel 6-kor kell kelniük és az eddig megszokott több órás tollászkodás helyett mindössze csak 10 perc áll rendelkezésükre, hogy rendbe szedjék magukat, lezuhanyozzanak és fogat mossanak.
Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erõnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlõdését. A nap végén teljesítményük alapján Villa-rendfokozatot kapnak majd „katonák”. A lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg azonnal büntetés róható ki rájuk.
Hogy hogyan bírják a gyûrõdést a lakók, kinek gyûlik meg elsõként a baja a parancsnokkal? Tartsanak velünk minden este és kiderül!
Ez kemény lesz 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
fejbõl mondjon el egy eszperente nyelven irodott verset? 😮 ez hülye????????????????????
oké még ha fiatalabb vki akkor eltudja mondani de ááá leütném most!
a gyerek is jól adta elõ xD
végére
isten éltessen tégedet!
két é betü befigyelt de jó volt ez heh 😄
vilmos - laci
krisztina - nem jós - alekosz és béci
gizi - a kártyás és ingás - béci
padre (üveggömb,csont) - béci.alekosz.anikó.
a vicc,hogy a krisztina az a nõ azt mondta az nyeri aki önmagát adja! no béci nem adja önmagát akkor mifaszért írta oda brélát?
láttátok már az Alekosz menyasszonyt keres reklámot? Olivér van benne hehe 😄DD
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
netrõl nyomja 😄DDDDDDDD Pffffffffffffffffff akár én lennék ott
6e - alek vs
2e - bréla
jajajjjjjjj a nagyanya bazdmeg!
kemény a mûsorvezetõ!
a nagynéni else mondta azt hagyják a többi beszélni 😄DDDD
de hülye ez az öregasszony -.-
😄DD
fészbukon
olinak 90e
szdundinak 13e
bécinek 13e
aleknek 60e rajongója van 😄
túl sokat kapott a torkára xD
kill3r21: Ja, kíváncsi vagyok, mennyire fingatták meg õket. Meg hogy Laci mit alkotott.
Bár amíg a 2 katona is mosolyog, addig komolytalan az egész. Nem csoda, hogy Béla is poénra vette.
http://pctrs.network.hu/clubpicture/5/6/_/noci03_56790_062465.jpg