ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem nem valami súlyos eset :S
morbid poén.: agybeteg vagy xD nem beszámítható 😄
anikó bírta a strapát eddig is ,sztem õ jó lesz ,de jerzy a nagy izomagy sztem nem fogja bírni 😄 amilyen erõsnek tünik az olyan gyenge sztem
wesker24
Kiváncsi leszek ki mennyire strapabiró és elég erõs fizikailag és szelemileg is ! 😄

Habár én is voltam sorozáson E fokozatot kaptam vagyis alkalmatlan !

habár ez is volt a cél mivel bevittem nekik 15 évi orvosi zárójelentést nem sokat gondolkoztak ! 😄
wesker24
Ahogy mondod szinte már mindenki talpon volt ö még csak akkor tápászkodott ! xD
amiket mondott meg h megjárta afganisztánt , õneki kéne megnyernie ezt az egészet 😊 de láttuk reggel is milyen gyorsan kipattant az ágyból xD
wesker24
Na ha ez igaz és korán lesz lefekvés akkor nem lesz mit nézni Online !

Lacira kiváncsi leszek mit produkál a nagy hires katona ! xD
szép is meg jó is csak attól félek,hogy a katonák is elpuhulnak majd 😞
de ha tartják magukat és keményen betartanak mindent akkor annak kurvára örülni fogok de mondom én félek,hogy nem fognak semmi büntetést kiszabni...
OMG
az eszperanto nyelven kellett volna megmutatnia nem ezt 😄
byzhouse
torda megszólal vicces volt,ELÕADTA... sírok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

na a fiatalnak nem szól be de az idõsnek igen -.- <#levele>
Krisztiam
Hajnalig tartó bulik, délelõtti ébresztõk, délutáni szieszták – ezen a héten mindtõl búcsút vehetnek a Villalakók, ugyanis a nyugodt Villalétet egy kemény katonai hét váltja fel. A luxusbörtön katonai táborrá alakul át, ahol mindennél fontosabb a rend, a fegyelem és a tisztaság. Hajnali ébresztõk, korai villanyoltás és egész estés õrség. Az elkövetkezendõ egy hét ugyanis errõl fog szólni.

Kényelmes ágyaikat vaságyakra cserélik, a terülj, terülj asztalkát pedig a katonai konyha váltja fel.

A Villarendért két katonai nevelõtiszt lesz a felelõs, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak.

A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, idõhöz kötött végrehajtása. A Villalakóknak minden reggel 6-kor kell kelniük és az eddig megszokott több órás tollászkodás helyett mindössze csak 10 perc áll rendelkezésükre, hogy rendbe szedjék magukat, lezuhanyozzanak és fogat mossanak.

Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erõnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlõdését. A nap végén teljesítményük alapján Villa-rendfokozatot kapnak majd „katonák”. A lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg azonnal büntetés róható ki rájuk.

Hogy hogyan bírják a gyûrõdést a lakók, kinek gyûlik meg elsõként a baja a parancsnokkal? Tartsanak velünk minden este és kiderül!

Ez kemény lesz 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

tordas bazdmeg!!!!!!!!!444

fejbõl mondjon el egy eszperente nyelven irodott verset? 😮 ez hülye????????????????????
oké még ha fiatalabb vki akkor eltudja mondani de ááá leütném most!

a gyerek is jól adta elõ xD
eszperente nyelven alekról egy vers
végére
isten éltessen tégedet!
két é betü befigyelt de jó volt ez heh 😄
hitelesek voltak ? - mind csalamádé -

vilmos - laci
krisztina - nem jós - alekosz és béci
gizi - a kártyás és ingás - béci
padre (üveggömb,csont) - béci.alekosz.anikó.

a vicc,hogy a krisztina az a nõ azt mondta az nyeri aki önmagát adja! no béci nem adja önmagát akkor mifaszért írta oda brélát?
Krisztiam
sziasztok
láttátok már az Alekosz menyasszonyt keres reklámot? Olivér van benne hehe 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

az ingásnak szólt be,hogy a beszavazó elõtt az ingás azt mondta nem fog bejutni xD
a középsõnek szólt csak be !
wesker24
Pontosan !
Respect a Szandikának, mert beszólt ezeknek a sült barmoknak...én sem hiszek ilyen maszlagokban. Átverés az egész

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Ird be még 1x '
így van...

na ezt felírjuk 😄DDD pádre azért tudhat vmit xD
wesker24
SG fail ! xD
ingás asszonyt beégette szunda 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd
LOL
netrõl nyomja 😄DDDDDDDD Pffffffffffffffffff akár én lennék ott
wesker24
Anyám borogass jósok meg mágusok vazee ! xD
lui pádre xDdddddddd
wesker24
Habár akkor gondolom Szandika kicsit be volt sértödve mert Alek valamiért biztos olyat mondott hogy nem tetszett neki vagy csak Gombárt várta vissza vagy csak taktikázott és elhitette mindekivel hogy Évát fogja kivinni aztán mégse vagy csak igy akarta elérni hogy rátegyék a jeleket és mivel tudta hogy Alek népzserû ezért aljas módon beszélt vele és azt gondolta ezzel a huzással majd megutálják és elpártolnak töle a nézök !
ya
ki a tribunus 😄

6e - alek vs
2e - bréla

jajajjjjjjj a nagyanya bazdmeg!

kemény a mûsorvezetõ!

a nagynéni else mondta azt hagyják a többi beszélni 😄DDDD

de hülye ez az öregasszony -.-
az nyilvánvalóvá vált késõbb...csakhogy konkrétan én arra gondolok, ezzel akart tetszeni a Béláéknak, hogy aztán elhitesse velük h Évát viszi ki. Jól összeveszett velük csinálta a feszkót, rávette a félkegyelmû, befolyásolható réteget (Lacit, Jerzyt és Bécit), h rátegyék a jelet😄😄 csak ezt tudom elképzelni, dehát a legfõbb célja a Szundisznónak h hazamehessen íly módon...ezért hívta ki ugye Bélát is. Én csak azt nem értem miért ilyen mocskos módon kezdte el alázni Alekot ez nekem mai napig fura...

wesker24
Szerintem taktika volt !
mert most Szandika teljes vállszélességgel Alek mellett van

mai napig nem értem Szandikának mi volt azzal a célja, amikor porig alázta Alekot, miután Olivér kiment és Gombit kiválasztották...miféle taktika volt az? benyalni a Béláknak?

wesker24
Pontosan !
Istenem komolyan mondom ezek a nyuggerek az orrukon át nem látnak tovább...

wesker24
na már megint egy alekosz ellenes nyugger ! xD
jaj Szandika a fészbukkal jön😄😄 beszarás...nem mérvadó a faszbuk nekem sincs pl, ahogyan sok más embernek se...SMS-ezni maximum a negyede képes

számomra azért szimpatikus a béci , azon kivül,hogy jól néz ki - nekem szimpatikusabb 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD na a nagy indok bazdmeg <#wow3>

😄DD
fészbukon
olinak 90e
szdundinak 13e
bécinek 13e
aleknek 60e rajongója van 😄
szundisznónak elment a hangja xDddd
túl sokat kapott a torkára xD
Úgy látszik, ez a mûsorstílus vonzza a 'nem túl okos' embereket, mindegy, hogy cigány vagy fehér, összegyûlik a legalja 😊
a íme egy tipikus buta Bécifan. Lásd a Nekedvalóban...

Kiváncsi vagyok mi lesz a Mónika showban.
Francia idegenlégiós kiképzés kéne nekik, az már komoly.
Annyira már nem. Ez a kép sem a héten készült. Fél-1 éve láttam a vacsoracsatában, hááát.

kill3r21: Ja, kíváncsi vagyok, mennyire fingatták meg õket. Meg hogy Laci mit alkotott.
Bár amíg a 2 katona is mosolyog, addig komolytalan az egész. Nem csoda, hogy Béla is poénra vette.
LoSA
Pontosan!! Õ kelt ki a legnehezebben az ágyból! 😊

Harcoljunk meg a korán ágybefeküdni dumájával😄

te voltál katona?