ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1>zseniális

Ez remek! 😄

bocsi, de sztem még nem látta senki!
aki fikázni akarja megint a ps készítõt az inkább ugorjon át a hozzászóláson 😊
Gorii
aniko veszelyes uzem, alek ezt tudja is 😊

Hát jah érdekes mindenképpen...pl a mai Alekkal kapcsolatos hisztije is..jó hát Alek nem volt a legmegértöbb de ezen elkezdeni sírni..+mindenki egybõl mellé állt és elkezdte Alekot szidni,jól látszott pl Gigi is alig várja az ilyen szitukat hogy lehessen furni Alekot....egy Gigit nem sokan sajnálnak ,de ha egy Anikó el kezd sírni sokan odavannak a tv elött is,ha van oka rá ha nincs... simán ott lesz Ani a 3-ban....akár még megis nyerheti...
bocsánat nem félõ, mert Éva végülis nem ezért esne ki, ha kiesne, mert Anikóval van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

félreértesz én nem csípem õt. Mai napig egy rafinált, érzelmileg gyenge napraforgónak tartom...Nem igaz h egy pillanatig nem tud egyedül el lenni. Nem az a gáz, hogy társaságot keres, hanem az, ahogyan teszi. Ez a sunyi módszer, tényleg ráillõ volt a Fekete özvegy jelmez, az áldozatra a pókhálós módszerrel csap le...félõ h Éva lesz az😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

6 oscár , jól beszél bréla xD
Alepvetõn én is csípem az Anikót csakhát vannak ezek a dolgai amik ennyiszer egymás után nem lehetnek ok és tudatosság nélküliek...nem véletlen amugy hogy az általunk ugyutált taktikus színész Béci Gigi páros elhajtotta....
Ezért sem értem, miért estek neki Alekosznak. Illetve, nyilvánvaló, be vannak szarva tõle, csak egyre kevesebb az érv Alekosz ellen: még a feladatokban is remekül helyt áll. 😊

na igen, Anikó az, akiben sose bízz!😄 Alek is átlátta már és valahogy õk ketten mai napig tartják a két lépés távolságot. Volt köztük többfajta beszélgetés, de mintha az érzõdne, hogy Anikó mindig egy picit az Alektõl eltávolodik, mert érzi, hogy nem tudja "becserkészni"...Okos bezony, hisz õ a fekete özvegy, õ az, aki körül mindenki kiesett, akivel jóba volt😄😄😄

Az a kedvenc részem, amikor megpöckölik a hüvelykujját és már megy sírni a paplan alá:😄😄😄😄😄. Abból kellene paródiát csinálni xD. Vannak neki jó pillanatai, de, ha én bent lennék nem mernék a közelébe menni. Ha õ jönne hozzám azzal a célzattal, hogy dugna velem nem utasítanám vissza, de a bizalmamba nem férkõzne😄😄😄

Amugy Éva félt attól hogy Anikó elveszi tõle Alekot közbe meg Éva közeledik egyre jóbban anikóhoz és Anikó is Éváhgoz ,Alek meg kezd egyedül maradni...tudom kedves és aranyos az Anikó de tudatosan vagy véletlenül tönkre vág tényleg minden szoroskapcsolatot odabent+3 hete azt mondta még Évának hogy nem akar vele egy szt se beszélni stb... utálta mint a szart..most meg legjobbbarinõk..nagyon gááz.. és ha ez tudatos taktika nála akkor nagyon okos mert hiába látja mindenki hogy napraforgó 2x elsírja magát és már sajnálják is +túl szép és aranyos ahoz hogy utálják õt az emberek.. rengeteg ellentmondásos dolga volt már...én egyátalán nem biznék bennee....
SirAlo
Pedig nagyon jó volt xD

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

átszellemült. Itt most konkrétan Anikó sztem a WC-n történtek miatt haragszik még mindig rá...mármint azt gondolja, hogy Alek kb a seggébõl rángatta ki. Éva se értette meg ma, hogy a feladatra szellemült át Alek. képzeljük el mi lett volna, ha még nem mutatták volna azt a jelenetet, amikor Alek odament Évához és megkérdezte h van. Abból látszott h nem színész, hanem csak a feladatra koncentrál, régebben Béciék ugyanezzel érveltek, hogy komolyan kell venni minden feladatot. Érdekes akkor még õ volt a jó. Most érdekes módon Béci, aki elkezdett szabotálni lássátok a kereskedõs héten amikor az ágyra ráfeküdt, most meg a katona hét elején se volt képes felfogni bizonyos dolgokat + még az õrhelyén elkezdett a tesójával csakúgy lövöldözni, ami tiltott...

nõ volt: D bazz azt ne láttam , azt hittem szar rész lesz és nem néztem 😄 esetleg ha van konkrét youtube link azt megköszönöm
Semmi olyat nem csinált az Alek ami ne férne bele abba amit ez a hét jelent...sõt tovább megyek õ az aki feladat elvégzéséhez szükséges mentalitással csinálja a dolgait..ez a hét errõl szól, ugyan ez volt a kerteskedõs héten is...lehet hogy egy kicsit túl komolyan veszi dehát õ ilyen emlékezzünk mikor nõ volt...XD
desigo
béci milyen irigy már Alekra haha
amúgy nem értem h miért kell azon felháborodniuk h Alek beleéli magát ebbe a katonásdiba...szerintem az lehet a dolog hátterében h érzik h az emberek többsége õt imádja és emiatt van ez az egész...és talán ez miattunk, online szavazók miatt is van..

ezt a feladatot is Alek végzi a leghitelesebben

Laci...szánalom

Krisztiam
jah Béciékkel megint kivételeznek.. nem kapnak büntit...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

SirAlo
Hat igen... erdekes szabaly az hogy aki nem ismeri a szabalyt azt nem buntetik...

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

azt majd holnap meglátjuk...

azaz ma 😄DDD

na õrszolgálatot nem írja ki éva?😄
megérdemli, de tényleg! miért nem lehet kibirni 3 órát???
az viszont bosszantó,hogy béciék lövöldözése nem lett büntetve -.-
Mi a franc van, meghülyült mindenki? Alek csak a melóját végzi...

Alek megint maga ellen fordít mindenkit..

na Anikó mit csinált vajon megint

SirAlo
Holnap is Alek lessz a parancsnok? xD

sztem teljesíti a dolgokat normálisan. Természetesen azért bántja, hogy nem õ lett a rajparancsnok😄

na szavazást is jól megcsinálták :S
fogda -> semmi idõintervallumot se írtak :S
ja, csak odament azért Évához...hatalmas ahogy átszellemült. És persze Béci megint szövi az álhülyeségeit. Milyen duma ez, hogy nem tudunk vele együttnevetni? ebbõl látszik h szart sem ismer belõle...

Ahhoz kepest, h Laci mekkora vitez, most nem nagyon van oda ezert a dologert 😄

ezt az alek-éva jelenetet jóhogy leadták! sokat nyom a latba 😄 aleknek még1 pont a több ezer mellé xD
Pff a BÉci is de egy rosszindulatú, irigy roma gyerek...

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

csak lehet az a baj,hogy béciék nem tudjak h alek felmentést kapott a vizbe menéstõl és mégis megtette 😊 ez nagyon gáz h nem tudják
jaj Béci tudjuk h irigykedsz😄

bözse most jól beszél bazdmeg 😄

játék és ez ezzel jár

laci meg irigy h nem õ kapta se az elsõ nap se a második nap 😊
pff na ez máá nem jön be mikor a Ráczéknak sírja el a "bajait" Éva😄😄

mindennap más lesz sztem 😄
tegnap dzsidzsi most alek,holnap tuti más lesz
Alek egybõl meggyógyult 😊

Krisztiam
Lacinak égõ, hogy Alek a rajparancsnok 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

SirAlo
Jobb ha lavátsák a kinti katonákat és Alek lessz a parancsnok xDDD

Éva nem érti meg, hogy katonahét van és Alek a feladathoz szellemült át

röhögtem volna ha laci ágya nem lett volna megfelelõ xD
jaja...nyereményt pont ezért nem érdemli meg😉

ProGabe
+1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Alek megint el fog szállni 😄

Amadeus
Alek teljesen átszellemült😄DDDDD Eszméletlen forma😄