ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van róla privát képed? elküldhetnéd nekem priviben,ma úgysincs éjjel más elfoglaltságom.<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Amúgy meg Teo,ha nem akkor Aurelio lánykorában.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Donatellácska!<#idiota><#banplz><#hehe>

Krisztiam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na rájöttök ki ez? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
nekem is azt írja és a legújabb silverlight van fent

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

wesker24
Ott a Silverlight-al lesz gondja talán a legujabb verzió kell neki !
Zsebbõl kifizetik azt!

wesker24
A barom állatja Aurelio kemény 7 milla büntetést csinált az RTL-nek ! 😄

Az egy dolog hogy Iza és Krisz kapcsolata is bökte a hatóságok csõrét de ez volt a legkisebb gond de Aurelio szép kis büntetést csinált a csatornának ! xD
http://valovilag-6.postr.hu/szexjelenetek-miatt-kap-buntetest-a-valovilag-nezd-meg-mi-csapt/

SirAlo
Nektek megy a Valovilag oldalan a musorok visszanezese? nekem most 3222 hibakodot ad

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

azért Vikin látszódott mikor az Olimpiai aranyat megszerezte és megkapta az üzenetet is, hogy nem rossz ember...

õ baromi jól átszellemült a villában még mindig nem gondolom azt, hogy idekint is ilyen "gonosz" cselszövõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Na itt már én is belezavarodtam az egészbe ! 😄

Szerintem is titokban abban reménykedik hogy Krisz jön vissza mert még mindig szereti mint embert és Zsolt csak eszköz arra hogy a többieket egymásnak uszitsa illetve csak taktikai okok miatt van rá szükség !

Krisz beszólása ütött miközben a szalagot birizgálta: "köpõtáv"😄DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

érdekes dolgot mondott Viki Zsolt-Krisz elõtt és a nyugiszobában😊

valójában Krisz hiányozna neki elmondása szerint szereti, mint embert, de sokat vitatkoznak nem bírja elviselni Zsolttal elhülyéskedik, aki pedig 2 nap után mégse hiányozna neki. Nem áll Krisz mellé, de mégis mellette áll, mégis õt várja vissza titokban, Zsolt mellé állt, de közben mégsem😄DD
na ezt bogozd ki. Az én olvasatomban az áll, hogy Viki még mindig szereti Kriszt, amit nem vall be, Zsolt pedig csak arra kell neki, hogy uszítson másokat meg tényleg elviccelõdnek õk ketten a többieken, taktikáznak, kibeszélnek másokat szépen ahogy illik

wesker24
Na ez az Iza és Krisztián még most is élnék a boldogan az életüket ha a ganajturó Röfi nem avatkozott volna bele az egészbe már megint !

Mert ugye Röfi teli beszélte a fejét már megint Krisz erre leitta magát elõjött az agresszív énje és onnantól kezdve már tudjuk mi lett !
wesker24
De Iza egyrészt az arcon harapás miatt is haragszik rá de legfõképp azért haragszik rá mert állandoan féltékeny rá holott nincs oka rá !

DE Iza ugy volt vele hogy lehet vasárnap kiesik a párja és ezt nem szeretné ezért félre rakja a sérelmeit és foggal körömmel harcol majd Kriszért hogy ö jöjjön vissza vasárnap !

Igen ám csak még nem tudta hogy össze lesznek kötözve láncolva és Iza emiatt borult ki és Krisz direkt szívatta szegényt és ebbõl lett megint a vita de ugy látszik krisz mindent megtesz azért hogy ismét szent legyen a béke közöttük !
amúgy részben Krisztián butasága, hogy féltékenykedik...alaptörvény, hogy a nõt ezzel tényleg elmarja maga mellõl...bár érdekes, hogy Iza nem az arconharapás miatt haragudott Kriszre? Hirtelen most megint elõtérbe került a féltékenykedés? azt gondoltam ezen túlléptek már...

tegyük hozzá, hogy kellett eezekhez Zsolt és Röfi baromságai...

wesker24
Iza és Krisz kapcsolatára értettem azt hogy habár még mindig fasírtban vannak és most hogy össze vannak kötve Krisz már megtette a kezdõ lépést affele hogy ezt a dolgot tisztázni tudják és jó uton halad !

Már csak vissza kell mennie Zsolt ellen, és akkor elöbb utóbb ismét olyan jóban lesznek mint régen vagy Zsolt megy vissza és ennek vége szakad !
wesker24
Arra értettem hogy megtörni látszik a jég hogy Iza nagyon haragszik Kriszre de most hogy Iza és Krisz megint össze van láncolva jó úton haladnak afelé hogy ismét kibéküljenek mert Krisz megint azt az oldalát mutassa amelyik tetszik Izának !
Hogy értve, hogy megtörni látszik a jég?

Ez így túl egyértelmû lenne, hogy Zsolt megy vissza:d általában mindig az megy vissza, akit kevésbé várnak

wesker24
Na ez jó volt ! 😄

Eléggé furcsa helyzet alakult ki ! 😄

Ugyanis Zsolt mellé Aurelio Zsófi Teo és Röfi állt Krisztián mellé meg egyedül csak Iza állt ! 😄

És azt a feladatot kapták hogy a kampány alatt egész végig össze lesznek kötve ! 😄

Persze ez Izának nem tetszett mert mindig máshova akartak menni, és ugy viselkedtek mint egy civakodó házaspár, persze Krisztián élvezte a dolgot mert erösebb volt mint Iza és kénytelen volt oda menni ahova Krisz is és látszott rajtuk hogy kezd megint megtörni a jég ! 😄
SirAlo
Nektek mukodik az rtlmost/VV videoi? Nekem tegnap ota nem mukodik, nem tudom vissza nezni az osszefoglalokat

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Rash87
?

Glory, Glory Man. United!

DDDD

Teó az új kézimixer xDDD

Rash87
Az tény,de már unalmas ez is 😊

Amúgy ha Viki nem lenne,mi lenne az összefoglalókban?
Legalább õ csinálja a mûsort. Nélküle elég lapos lenne,ezt valld be 😄

Azért az durva,hogy Teo semmit se csinál,csak úgy elvan. Ha nem mutatnának belõle pár mp-et adásonként,akk fel se tûnne,hogy ott van 😄

bírtam Charlotte-ékat, de Izáék kapcsolata sokkal érdekesebb talán a hevessége és az a tény, hogy sokan nem gondolták volna, hogy egy királylány, egy modell szupersztár, mint aminek hiszi magát Iza összeszûri a levet egy szegény parasztgyerekkel...ez olyan mesébe illõ, amit az emberek látni akarnak, mert nem hiszik el még mindig...

wesker24
Hát sokkal jobb mint Zsolt és Dorka volt legalább van mit nézni ! 😄

És nem csak Röfi szarkavarásait látjuk !
Rash87
Hát én személy szerint ettõl a "szerelmi száltól" inkább hánynék 😊
Elején még oké volt,2-3 adásig,utána már unalmas ez.

wesker24
Holnapi nap se lesz semmi ! 😄

A villa olimpia nyertesei kimehetek egy repülögép menetre !

Hát mivel nekem tériszonyom van nincs az isten hogy engem rávettek volna erre ! 😄
bizonyos értelemben igen<#banplz><#vigyor><#mf1>

Miért,összeragadtak???<#idiota>

wesker24
Aurelio ugy nyert hogy technikai malör miatt az elsõ bejátsszást nem tudták lejátszani igy azt a Belevalóban Pótolták !

Az úszásban Krisz nyert de elromlott a mérõ igy Krisz átadta a gyõzelmet Aurelionak aztán ott volt a talaj koreográfia ott Aurelio egybõl kirúgta a labdát a villából xD igy Krisz eleve hátránnyal indult igy a talaj koreográfiát is Aurelio nyerte !
Kriszt durván próbálták egész héten kirekeszteni mindenféle hülyeséggel...

Aurélió és Zsolt is titkon erõsnek gondolják ahogy Viki is célzott rá, hogy eljöhet az a pillanat amikor valaki duplázik...itt a párbaj gyõzelemre gondolt Krisz esetében akár...

erõsnek tartják az Iza-Krisz párost nem hiába akarják õket szétszedni

Aurélio, hogy nyerhetett amikor szinte mindig Krisz nyerte a legtöbb számot😄

wesker24
Krisznek nagyon lelkiismeret furdalása volt a tegnap esti történtek miatt 4x-szer is bement hozzá mikor Iza megtudta hogy Krisz bent volt nála kissé elgondolkodott !

A Villa Olimpiát Viki nyerte Zsófi lett a második és Iza lett a harmadik !

A fiuk közül Aurelio lett az elsõ Krisz lett a második és Zsolt a harmadik !

Az Olimpia nyerteseinek a családtagjaik üzenhettek neki !

Eljött a kihívás ideje és mindenki biztos benne hogy zsolti fog visszatérni a legnagyobb megelepetés az lenne ha Krisz jönne vissza !

Röfi is elmondta hogy nem tudja ki mellé álljon miközben Iza szomorú arccal kétségbeesetten nézett Kriszre !
ejj...nem szabad innia a srácnak😊

õ tipikusan az agresszív részeg...azt a késes jelenetet mai napig szívesen nézem vissza😄 olyan volt az ábrázata, mint Hasfelmetszõnek😄

wesker24
AZ esti buli jól indult de totális katasztrófa lett belõle nagyon elfajultak a dolgok Krisztián túl lépett egy határt, kezdõdött azzal hogy Iza csak a száját harapta meg Krisznek játékból erre Krisz bevadult elõjött belõle az agresszív állat erõszakkal lefogta Izát, és beleharapott Iza arcába, ez már Izának sok volt mondta neki hogy szálljon le róla és amikor látta a tükörben hogy ez bizony nyomott hagy ez meg fog látszani Izának elborult az agya és leköpte Krisztiánt !

Persze éjjel Krisz-nek már lelkiismeret furdalása volt tudta ö is hogy a harapás nem kellett volna de Iza már aludt !
Attila még bizonyos emberi kereteken belül játszotta a játékot...Péteré már vitatható volt, de még mindig szórakoztató fõleg a nyugiszobás elemzései...

Õk is alkalmaztak lelki terrort, de nem ilyen szinten, mint, amit Viktória

<#hehe>

wesker24
Jah ök is csibészek voltak de ök pozitiv értelemben !

Nem ugy mint a VV6-ban Röfi és a kutyája mert Röfi gonoszságban még Attilán is túltesz !

Attila is bunkó paraszt volt néha de jó útra tért ezért is nyerte meg !

De Röfi egy aljas gátlástalan malacképû disznó!

Alekosz meg Atti azért elég csibészek voltak szerintem!

nem igazán😊

se Majka, se Oki, se Segal, se Lorenzo, se Frenky, se Indián, de még Olivér és VV Gergõ sem tudott nyerni...

õk ilyen tipikus alfahím típusok voltak, akik könnyedén felhívták a figyelmet magukra

wesker24
Én nem emlékszem hogy valamelyik VV Nyertes csibész lett volna !

VV1 Szabolcs tök visszafogott csávó volt ezért is nyerte meg !
VV2 Laci na ö nagyon jó arc volt minden poénban benne volt !
VV3 Milo ö is eléggé visszafogott csávó volt ezárt is nyerte meg !
VV4 Alekosz ö is nagyon nagy arc vot de csak a villában ! 😄
VV5 Attila Ö is nagyon király arc volt az elején kissé paraszt volt de késöbb jó útra tért !
Az ilyen csibészek már nyertek VV-t!

mindkettõ egykutya, de Krisz olykor nagyon jól ráérez a dolgokra...könnyen manipulálható, de van egy JPÉ esze, amit, ha józan és elõhoz akkor könnyen meglepõdik az ember...részegen tényleg hülyeségeket beszél sokszor és van, amikor õ maga teljesen bevadul és alkalmazza a lelki terrort eszközét is...Izával és Vikivel is megcsinálta már ittas állapotban...

Zsolt egy csibész...rafinált, de mellé elég ostoba és tróger bunkó...jól tud helyezkedni, hazudni, félrevezetni, de a félelmei könnyen kijönnének, ha szembesítenék õt néhány dologgal

Viki sem fog gyõzni,õ majd egy csajos párbaj után esik ki legközelebb! Nagy pofára esés lesz neki!

Amúgy is az,nem kell annak innia.Hogy beszélt annak idején Simonnal is.Én tuti szájbavágtam volna egy péklapáttal.

Gondolom azért mert dugja Izát.Esze meg mint a lónak annyi sincs.Zsolt IQ-ja ezerszer magasabb Krisznél.

Ha a Való Világ oldalán olvasgatjátok a hozzászólásokat a videók alatt láthatjátok, hogy mintha többen szurkolnának Krisztiánnak. Persze ez még nem jelent olyan nagyon sokat, de valamennyit mégis csak. Én szerintem Krisztián fog visszamenni, maga a játék pedig Krisztián és Aurélió között fog eldõlni. Esetleg meglepetésemberként Zsófit tudom elképzelni. Az utolsó 5-ös Krisztián-Aurélió-Iza-Viki-Zsófi lesz. Ezek közül Viki biztosan nem fog nyerni, és Iza is eléggé reménytelen. Ha Vikit bárki kiviszi mostantól Teón kívül akkor kiesik. Egyedül Teó ellen lenne esélye. A legjobb nõi játékosnak Iza és Zsófi közül kéne kikerülnie, de ha Vikit senki nem viszi ki párbajozni akkor finalista lesz. Esetleg amikor már csak 4-en lesznek akkor valaki kiviszi, bárkit magára tud haragítani addig. Aurélió vagy Krisztián nem félne õt kivinni ha berágnának rá valamiért.