ValóVilág 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem már mobil applikációs rendszer van vagy esetleg azt gondolod hogy Krisz családja mindenkinek vett egy Okos telót hogy szavazzon Kriszre vagy mi ? XD
Szerintem ennyire nem gazdagok hogy 12 millát elszórjanak csak ugy ez szerintem csak egy mesteri szinjáték kamu az egész ! 😄
Végjáték elött senki nem olyan hülye hogy feladja 😄
Röfi a 12 millát a VV6 fõnyereményére értette nem pedig arra hogy Krisz családja mennyit költött rá hogy bennt maradjon 😄
Viki ezért mondja, hogy ez 12 milliót sem ért meg, mert akkor inkább kisétál a játékból, ha itt ilyet lehet csinálni.
Aurelió pedig azon akadt ki, hogy így esett ki Zsolt, holott egyébként benn maradhatott volna.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
De ez ott folytatódik,ahol abba maradt.
Rém unalmas ez a Krisz-Iza veszekedések,mindig.
S itt el is rontja Krisz a játékát,el fogja a végére veszteni a szavazók többségét.
Szóval borítékolható,hogy Viki nyeri meg az egészet,szóval kezdheted a tombolást wesker 😄D
Glory, Glory Man. United!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Krisz nem szokott nagyon ordibálni, és itt kicsit mesterkéltnek éreztem plusz vigyorgott Aunak háttal...Iza hozta a szokásos kiborulását, amit már megjátszani sem tudna😄 zsigerbõl az elvonási tünetei okán neki meg se kell magát játszania...Röfi pedig Röfi marad azaz rafinált, mint a játék eleje óta...
van a soraidnak igazságtartalma akár ez a forgatókönyv is lejátszódhat...Viki amúgy se szívleli Au-t túlzottan is tudja, hogy nagyon erõs...Kriszt sztem már elkönyvelte döntõsként...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vagy tényleg lehet az hogy Krisz Iza és Röfi elkezdett játszani és ugymond a legerõsebb játékost Aureliot megszívatják egy picit úgymond Röfi nagyon örülne ha Aurelio kiesne mert tudja hogy nagyon erõs !
Az mekorra lenne már ha egy Krisz Iza Röfi 3-as döntö lenne és ugymond Aureliot ki idegelik egy picit !
De azt meg nem hiszem hogy Aurelio is be lenne avatva mert az a hülye tényleg elhitte hogy ez most komoly 😄
legalább is remélem, hogy olyasmit találtak ki Vikiék, mint anno VV Attila, amit Kingával bejátszott
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mert szerintem még az is lehet hogy mind 3-an bevoltak avatva és ugy voltak vele hogy egy kicsit megszívatják Aureliot be volt avatva Iza Kirsz és Röfi Krisz és Iza eljátssza hogy csúnyán összvesznek erre Röfi bemondja hogy ki akar menni 😄
1. Most ezt vagy Röfi találta ki egyedül és esze ágában sincs feladni csak elhitetni Aurelioval hogy kamuból feladja
2. Krisz egyedül találta ki vagy összebeszélt Izával hogy most akkor megint mi legyen
3. Mind 3-an benne voltak Krisz Iza és Röfi is hogy Aureliot szivassák meg egy picit ! 😄
villa legnagyobb napraforgója
Aurélió láthatóan komolyan vette😄DD
Krisz nem volt nyugodt, de gyanús, mert semmit nem értettem abból, amit ordibáltak😄
Nagyon szinte semmit se tudna lépni mert ezt csak kamu az egész majd pont a Retek hagyja kiesni a legjobb emberét Röfit persze tudod mikor ! 😄
Mindenki kiváncsi lesz mi lesz holnap de szerintem nagyon semmi nem lesz belöle mert az túl egyszerû lenne ha Röfi tényleg feladná 😄
De Iza azt mondja 3 hónapig azt kellett csinálnunk ennünk innunk amit ti akartok erre Krisz te mirõl beszélsz hülye vagy ? ha annyira akarsz akkor párbajozz vele erre Röfi Krisz te nekem 12 milliot sem érsz ez most komolyan mondom ha kell kisétálok a játékból erre Aurelio ezt most nem mondod komolyan Röfi csenget Aurelio dühöng ez mi a faszom már ? 😄
Asszem a holnapi ÖF-ben csúnyán át leszünk kurva mert olyan isten nincs hogy Röfi feladja a játékot ez vagy Röfi mesteri ördögi terve vagy Kriszé 😄
Most tényleg kiakadt ilyen csúnyán vagy ez valami taktika része 😄
DE nagyon érdekes volt a mai ÖF a párbaj elött az utolsó órákban amikor Röfi odaadja a bucsu levelet Krisznek azt mondja neki ha visszajönnék akkor kösd fel a gatyád ! 😄 Ez mi ? 😄
Full jóban vannak Izával és megint csúnyán összevesznek ez komoly ? xD
Most ezek tényleg megint csúnyán összevesztek komolyan vagy csak direkt szopatnak és direkt vesztek össze XD
Ez nagyon durva lenne Krisztõl az évszázad legjobb takitkai huzása lenne, bele se merek gondolni mi lenne itt vazee Aurelio most vesztette el Zsoltot és most elvesztené Röfit is ilyen létezik ? xD
Azt mondja Röfi Krisztián nem ér 12 millát ha kell feladom és csönget az ajtón ez mi ? 😄
Szerintem itt valami kurva nagy összeesküvés van vagy mi leszünk totál durván hülyének nézve holnap 😄
még a mait sem láttam visszalesem...
amúgy nálam csak egy fekete képernyõ van és tegnap is az volt, amikor online próbáltam követni...sztem kevés a sávszélességem ehhez
Az bebaszna ha Krisztián elkezdett kõkeményen játszani rögtön a párbaj után 1 nap 😄 pedig még hol van a kiválasztás
Ami a holnapi Öf-ben az lesz ma volt igy fogadni mernék hogy egy deka Online adás nem lesz ! 😄
DE érdekes hogy a párbaj után történtekbõl szinte semmit nem adtak le ami éjjel volt !
Lázár László😊))
Fogadjunk ezt megint mesterien össze vágták nem tudjuk mik lehettek az okok amiért Krisz és Iza megint ilyen csúnyán összekaptak habár azt mondta Krisz ha vissza jön Röfi kösse fel a gatyáját !
Most nem tudom eldönteni hogy ezek tényleg megint összekaptak valami apróságon vagy Krisztián és Iza összejátszottak hogy megint csúnyán összevesznek !
De azt nem akarom elhinni hogy csak direkt taktikából vesznek össze megint csúnyán ilyen nincs 😄
És az mi hogy Röfi mindezt látva ugy dönt hogy nem akarja tovább folytatni a játékot, ezt tudod kinek akarják ezek bemesélni majd pont a fö manipulátor akarja feladni a játékot ez képtelenség már csak 6-an vannak ki az az elemebeteg állat aki itt képes lenne feladni 😄
Mert az nem létezik hogy Röfi feladná ö ennél sokkal ravasszabb annál !
Na most megint sikerült felspanolni a nézöket mert az összes pénzem rá tenném hogy Röfi csak kamuzott amikor azt mondta nem akarja tovább folytatni ! 😄
Most már csak arra leszek kíváncsi hogy ezek tényleg komolyan összevesztek vagy csak direkt meg volt beszélve na egy ilyen elözetes után tuti hogy nem lesz adás vagy ha mégis nem fogjuk megtudni hogyan döntött Röfi és mi van Krisz és Iza között ! 😄
Érdemes lesz nézni a mai adást.
Lehet róla szó mert ugye lenne egy Aurelio Krisz és harmadik helyért Iza és Röfi csapna össze ! 😄
Most jöhet egy csaj párbaj,már a Teo is kitakarodhatna, mondjuk õ egy pohár víz ellen is kiesne,szóval mindegy,csak legyen kiválasztott vagy kihívott.
Krisz-Viki döntõt akarok 😄
Glory, Glory Man. United!
Még bele gondolni és durva lenne, megint az lenne hogy egy jóbarát/pár lenne a döntõben mint anno Alekosz és Éva 😄
Aurélió fog Izával a háromba kerülésért párbajozni...most szerintem Teó és Zsófika azok, akik baromi esélyesek a kiesésre...
Krisz gyakorlatilag már félig döntõs ezzel a gyõzelemmel
A müsor két mozgató rugója az Iza és Röfi ök csinálják a showt ! 😄
Mig Iza a kibírhatatlan viselkedésével addig Röfi az aljas húzásaival !
Vazze bele se merek gondolni mi lenne egy Iza VS Röfi párbajon kb olyan heves csata lenne mint anno Éva GIGI párbaj volt a VV4-ben 😄
ennek ellenére van bõven elviselhetetlen tulajdonsága...nem lenne neki is ez az elkényeztetett királylány stílusa akkor bírnám, mert amúgy VV Éva kaliber