153993
ValóVilág 12

• xido
    na maci beszédet mond..egyből tévébe való anyag
  • xido
    2 nap..és csak a felesleges lelki nyavajgás már megy
  • xido
    élő megy
  • Master91
    akkor nyomjad az APPLIKÁCIÓT!!! (utálom mikor Bencus mondja ezt a szót)

Darthmushroom #147018
    nem is figyeltem oO
    nekem bejön az a csaj, főleg a láb-segg rész, a haj viszont iszonyat :D
  • kill3r21
    Jelentem gyerekek, Discovery (Maci) a legjobb arc a földön :)
    ismerősőm, a dj társa is nagy haverom :)
    De jól titkolózótt, ma tudtam meg hogy bemegy :)
  • Darthmushroom
    Fanninak mennyivel jobban áll az egyesített haj :O
  • Master91
    Dóri remélem rá röppen Macira :D

Öltánc meg mellei közé szorítja a fejét ilyesmi :D
  • ForzaInter
    Hát eddig tényleg a legjobb arc. Gondolom majd cikizni fogjàk a nyomorultak bent..
  • gduck
    Jaja, ez egy nem túlzó bemutatkozó videó. Így elsőre +1 ;)
  • Darthmushroom
    ez az alapján a videó alapján nagyon normális főleg a jelenleg bent lévőkhöz képest. így számomra is szimpatikus.
  • Smithwarden
    Nem 20 év körüli és nem agyhalott az új lakó. Már szimpatikus is.

Már most úgy tűnik, hogy valamivel taktikusabb és érdekesebb lesz ez a széria, mint az előző...
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.18. 18:14:42
  • karajjj
    ezt nem a valóvilágra találták ki, hanem ezt romániában a tv-ben kötelező kitakarni, pont, mint ahogy az amcsiknál nem szabad káromkodni és sípolnak, meg a szájukat is kitakarják, ha káromkodnak
  • gduck
    Jah, akkor ezt valami értelmi fogyatékos törvényhozó találta ki, mert értelme nincs neki. Persze az hogy seggrészegek (na pl. én italt egyáltalán nem adnék a bentlakóknak) állandóan, az nem baj :D
  • Ironman2
    http://www.borsonline.hu/20141118_nezze_meg_zuhanyzas_kozben_a_csupasz_vv_dorit
  • aztech
    Ez a mai beköltöző a maci gyerek tudtam hogy ismerős valahonnan.. pont valamelyik nap ment az RTL-en, a családi titkok vagy melyikbe.
    Nem tudom pontosan melyik megy délután de az volt benne h nem engedte hogy az annya randizzon :-D
  • karajjj
    ez a törvény, nem biztos, hogy nálunk, hanem abban az országban, ahonnan az rtl2 sugározza az adását, de érdekes, a cigit ki kell kozkázni, a csöcsöket meg nem

Wiki: "A csatornát a Magyar RTL Televízió Zrt. romániai leányvállalata üzemelteti. Mivel Romániában van bejegyezve, így nem a magyar Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), hanem a román Országos Audiovizuális Tanács (CNA) felügyeli és nem kell műsorszórási díjat sem fizetnie. "
    Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.11.18. 08:19:54
  • Darthmushroom
    már a 6-ba is kitakarták, mondjuk iszonyat hülyeség mivel am mutatják h cigiznek, csak mikor szívják azt takarják ki..
  • gduck
    Kihagytad a nagy rejtélyt! Azaz hova dugják a cigarettát? A szájba vagy az orrba vagy esetleg máshová?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Esküszöm az emberiség egyre hüJébb Mi a fa*nak kell kihomályosítaniiiiiiiiiiiiiii??????
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.18. 07:56:49
  • Austin Bailey
    szerintem meg jól döntött. Ez a lány nagyon bölcs, és nekem ő a legszimpatikusabb
  • xido
    na ilyen hülye alvó poziciót se láttam még :)
    felkönyököl úgymond a másik fejére :)
  • wesker24
    Ami eddig történt ! Fanni és Dani egyből spanok lettek elvannak együtt mint a befött ! Vikcsu egyből összehaverkodott az új csaj Edinával mert Vikcsu és Dóri között volt egy kis vita mert Dóra Lacihoz költözött! De megbeszélték a dolgokat ! Már 1,5 nap után arról beszéltek hogy mikor lesz a kiválasztás meg a párbaj ! :D Edinának be nem áll a szája imád beszélni már látom ! Vissza váltanak Fanni Dani párosra ök is elvannak beszélnek erről arról ! Mindenki bemegy a hálóba Laci Dórit masszírozza Dani és Fanni egy ágyban vannak Fanni már alszik miközben Dani csak fekszik mellette ! Levél jött megjött Edina cuccai Vikcsu a villamester ö hozz a be a cuccait. Mindenki ismét a helyén és arról beszélnek hogy ki kicsoda a falon de nem igen ismerik a szuper hösöket mert max csak Supermant és Spidermant ismerik a többiről halvány lila fogalmuk sincs. Mutassák ahogy Fanni alszik ! És Folytatjuk ! (KHF) XD
  • wesker24
    Na az első Folytatjuk ! (KHF) Megvolt az 1 óra :D Amugy ez már haladás a VV6-hoz képest az 4:3-as felbontás volt ratyi minőségbe a mostani VV7 meg 16:9-es felbontás HD képminőség már csak az Online adás lenne folyamatos ! :D
  • Smithwarden
    Na bekapcsolták az első online adást...
    Pontban éjfélkor.
    (1 percig kb, aztán jön a szokásos kamu KHF vagy "Folytatjuk"?) :D
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.18. 00:03:16
  • kill3r21
    Ez az új csaj nekem tetszik :)
  • Darthmushroom
    nagyon remélem h a napokban valami érdekes karakter is beköltözik (Attila, Simon, Olivér stb..) mert csupa ilyen szereplővel felül múlhatják a 6t is negatív értelemben., pedig az is elbújhatott a 4 meg az 5höz képest.
  • ascii
    na hejj
  • Wootan
    Pedig elég egyszerű, legalábbis a nőknél. Ha mutogatja magát vak világtalannak, akkor később senki nem veszi meg az újságot aminek levetkőzik.
  • gduck
    Végre egy normális villalakó! Sose értettem, hogy aki hónapokra beköltözik egy bekamerázott ketrecbe, az miért takargatja magát :D
  • f1tomi8
    Igen, ő mondta is, hogy nem fogja magát takargatni. Érdekes is lenne ha takargatná magát, hisz ebből él.
  • Darthmushroom
    Vàrható volt, egész életébe magàt mutogatta itt miért lenne szégyenlős.
  • Master91
    nagyon helyes!
  • f1tomi8
    Dóri villantása
  • Conqvistador
    Mért, voltak eddig kétségeid? :D
    Egy playmate-nél elég nagy az esély...
    Ha mondjuk könyvelő lenne vagy szakács nem feltételezné senki elsőre :D
  • karajjj
    közben kiderült, hogy Dórika igazából k*rva amúgy :D
  • Conqvistador
    Érdekes lány.
    De nem a villába való... Szerintem rosszul döntött.
  • Dency
  • karajjj
    na ez korrekt összefoglaló :D
  • xido
    dénesgabi kamucsajának az anyjának a facebook oldalát kérem :)
  • Conqvistador
    Hacsak nincs 4D-s tévéd nem fogod tudni fogni Dórát :D
    Vagy bekiabálsz a villába tegyenek mekis zacsit a búrájára?
    És akkor a búra alatt fogod virtuálisan meghegeszteni? :D
  • wesker24
    Jah tényleg a VV6 Online stream még 4:3 volt most meg már 16:9 ez már haladás már csak a HD hiányzik ! xD