153993
ValóVilág 12
-
xido #147023 na maci beszédet mond..egyből tévébe való anyag -
xido #147022 2 nap..és csak a felesleges lelki nyavajgás már megy -
xido #147021 élő megy -
#147020 akkor nyomjad az APPLIKÁCIÓT!!! (utálom mikor Bencus mondja ezt a szót)
Darthmushroom #147018
nem is figyeltem oO
nekem bejön az a csaj, főleg a láb-segg rész, a haj viszont iszonyat :D -
#147019 Jelentem gyerekek, Discovery (Maci) a legjobb arc a földön :)
ismerősőm, a dj társa is nagy haverom :)
De jól titkolózótt, ma tudtam meg hogy bemegy :) -
#147018 Fanninak mennyivel jobban áll az egyesített haj :O -
#147017 Dóri remélem rá röppen Macira :D
Öltánc meg mellei közé szorítja a fejét ilyesmi :D -
#147016 Hát eddig tényleg a legjobb arc. Gondolom majd cikizni fogjàk a nyomorultak bent.. -
#147015 Jaja, ez egy nem túlzó bemutatkozó videó. Így elsőre +1 ;) -
#147014 ez az alapján a videó alapján nagyon normális főleg a jelenleg bent lévőkhöz képest. így számomra is szimpatikus. -
#147013 Nem 20 év körüli és nem agyhalott az új lakó. Már szimpatikus is.
Már most úgy tűnik, hogy valamivel taktikusabb és érdekesebb lesz ez a széria, mint az előző...
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.18. 18:14:42 -
karajjj #147012 ezt nem a valóvilágra találták ki, hanem ezt romániában a tv-ben kötelező kitakarni, pont, mint ahogy az amcsiknál nem szabad káromkodni és sípolnak, meg a szájukat is kitakarják, ha káromkodnak -
#147011 Jah, akkor ezt valami értelmi fogyatékos törvényhozó találta ki, mert értelme nincs neki. Persze az hogy seggrészegek (na pl. én italt egyáltalán nem adnék a bentlakóknak) állandóan, az nem baj :D -
Ironman2 #147010 http://www.borsonline.hu/20141118_nezze_meg_zuhanyzas_kozben_a_csupasz_vv_dorit -
aztech #147009 Ez a mai beköltöző a maci gyerek tudtam hogy ismerős valahonnan.. pont valamelyik nap ment az RTL-en, a családi titkok vagy melyikbe.
Nem tudom pontosan melyik megy délután de az volt benne h nem engedte hogy az annya randizzon :-D -
karajjj #147008 ez a törvény, nem biztos, hogy nálunk, hanem abban az országban, ahonnan az rtl2 sugározza az adását, de érdekes, a cigit ki kell kozkázni, a csöcsöket meg nem
Wiki: "A csatornát a Magyar RTL Televízió Zrt. romániai leányvállalata üzemelteti. Mivel Romániában van bejegyezve, így nem a magyar Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), hanem a román Országos Audiovizuális Tanács (CNA) felügyeli és nem kell műsorszórási díjat sem fizetnie. "
Utoljára szerkesztette: karajjj, 2014.11.18. 08:19:54 -
#147007 már a 6-ba is kitakarták, mondjuk iszonyat hülyeség mivel am mutatják h cigiznek, csak mikor szívják azt takarják ki.. -
#147006 Kihagytad a nagy rejtélyt! Azaz hova dugják a cigarettát? A szájba vagy az orrba vagy esetleg máshová?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Esküszöm az emberiség egyre hüJébb Mi a fa*nak kell kihomályosítaniiiiiiiiiiiiiii??????
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.11.18. 07:56:49 -
Austin Bailey #147005 szerintem meg jól döntött. Ez a lány nagyon bölcs, és nekem ő a legszimpatikusabb -
xido #147004 na ilyen hülye alvó poziciót se láttam még :)
felkönyököl úgymond a másik fejére :) -
#147003 Ami eddig történt ! Fanni és Dani egyből spanok lettek elvannak együtt mint a befött ! Vikcsu egyből összehaverkodott az új csaj Edinával mert Vikcsu és Dóri között volt egy kis vita mert Dóra Lacihoz költözött! De megbeszélték a dolgokat ! Már 1,5 nap után arról beszéltek hogy mikor lesz a kiválasztás meg a párbaj ! :D Edinának be nem áll a szája imád beszélni már látom ! Vissza váltanak Fanni Dani párosra ök is elvannak beszélnek erről arról ! Mindenki bemegy a hálóba Laci Dórit masszírozza Dani és Fanni egy ágyban vannak Fanni már alszik miközben Dani csak fekszik mellette ! Levél jött megjött Edina cuccai Vikcsu a villamester ö hozz a be a cuccait. Mindenki ismét a helyén és arról beszélnek hogy ki kicsoda a falon de nem igen ismerik a szuper hösöket mert max csak Supermant és Spidermant ismerik a többiről halvány lila fogalmuk sincs. Mutassák ahogy Fanni alszik ! És Folytatjuk ! (KHF) XD -
#147002 Na az első Folytatjuk ! (KHF) Megvolt az 1 óra :D Amugy ez már haladás a VV6-hoz képest az 4:3-as felbontás volt ratyi minőségbe a mostani VV7 meg 16:9-es felbontás HD képminőség már csak az Online adás lenne folyamatos ! :D -
#147001 Na bekapcsolták az első online adást...
Pontban éjfélkor.
(1 percig kb, aztán jön a szokásos kamu KHF vagy "Folytatjuk"?) :D
Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.11.18. 00:03:16 -
#147000 Ez az új csaj nekem tetszik :) -
#146999 nagyon remélem h a napokban valami érdekes karakter is beköltözik (Attila, Simon, Olivér stb..) mert csupa ilyen szereplővel felül múlhatják a 6t is negatív értelemben., pedig az is elbújhatott a 4 meg az 5höz képest. -
#146998 na hejj -
Wootan #146997 Pedig elég egyszerű, legalábbis a nőknél. Ha mutogatja magát vak világtalannak, akkor később senki nem veszi meg az újságot aminek levetkőzik. -
#146996 Végre egy normális villalakó! Sose értettem, hogy aki hónapokra beköltözik egy bekamerázott ketrecbe, az miért takargatja magát :D -
f1tomi8 #146995 Igen, ő mondta is, hogy nem fogja magát takargatni. Érdekes is lenne ha takargatná magát, hisz ebből él. -
#146994 Vàrható volt, egész életébe magàt mutogatta itt miért lenne szégyenlős. -
#146993 nagyon helyes! -
f1tomi8 #146992 Dóri villantása -
Conqvistador #146991 Mért, voltak eddig kétségeid? :D
Egy playmate-nél elég nagy az esély...
Ha mondjuk könyvelő lenne vagy szakács nem feltételezné senki elsőre :D
-
karajjj #146990 közben kiderült, hogy Dórika igazából k*rva amúgy :D -
Conqvistador #146987 Érdekes lány.
De nem a villába való... Szerintem rosszul döntött. -
#146986 -
karajjj #146985 na ez korrekt összefoglaló :D -
xido #146984 dénesgabi kamucsajának az anyjának a facebook oldalát kérem :) -
Conqvistador #146983 Hacsak nincs 4D-s tévéd nem fogod tudni fogni Dórát :D
Vagy bekiabálsz a villába tegyenek mekis zacsit a búrájára?
És akkor a búra alatt fogod virtuálisan meghegeszteni? :D -
#146982 Jah tényleg a VV6 Online stream még 4:3 volt most meg már 16:9 ez már haladás már csak a HD hiányzik ! xD