ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Azt nem értem mire válogatták be. Több ezer jelentkezõ közül nem volt érdekesebb személyiség? Buta, nem szép, lámpalázas, unalmas. 3 mondat után lelehet szûrni, hogy köze nem lesz a mûsorgyártáshoz.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

wesker24
Ezt mondom én is Teo eddig ugy jutott el idáig hogy konkrétan semmit se csinált elvolt mint a befõtt erre nyernek egy bátorság próbát és Teo vagy Röfi kap egy lila kendõt durva ! 😄

Iza és Zsófi elött ott volt a lehetõség hogy védett legyen neki kellett volna az üvegkoporsós feladatot megcsinálni de feladta most pedig ha megtudják hogy a tét a lila kendõ volt tuti idegbajt kapnak Iza és Zsófi már bánhatja hogy nem csinálták meg !

Bár nem értettem igazán, mert LILU végig azt magyarázta nyereményük, többesszámban, akkor miért csak 1 lila kendõ volt?

Hát beszarok, ha a Lila kendõ Teóra kerül, hihetetlen, hogy top 5 be kerül és semmit, SEMMIT nem csinál mióta benn van....

wesker24
Azt a kurva !!! Ez nem semmi !

Ma énekes bátorságpróba volt és rengeteg gusztustalan feladat volt le a kalappal a többiek elött és ugye Röfi és Teo nyerte a bátorságpróbát !

És a jutalom nem más volt mint egy lila kendõ valaki párbaj nélkül bent van a TOP5-ben !

Rash87
Azt a kurva 😄 Ez ajándék.
Teo h besétált a top5-be 😄

Rábaszott Zsófika meg meg Iza, meg se próbálták... meg is érdemlik. Mehetnek együtt párbajozni 😄

Glory, Glory Man. United!

Már azt hittem Viki is levetkõzik,de hála istennek nem!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

váóóóóóóó:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem véletlenül nyerte meg a 4-et.Ezek akik most bent vannak még a nyomába se érnek!

desigo
Összes vv legnagyobb arca 😊
csak gorog😊 szeret mulatni...

mi is mulattunk anno a hülyeségein azt mindenki elfelejtette már😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rash87
maga az ember full szánalmas,úgy ahogy van 😊

legjobb arc!<#idiota>

tuti gyõzelem

velünk elénekeltették mikor 5 éves voltam az óvodában kb...az se ma volt😊

karaoke elõadás volt, Pa dö dö, Cocojumbo, Police Every Breathe vagy mi és egyebek😄 ezek voltak a menõk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Jah az jó ötlet volna még illett is volna hozzájuk ! 😄
Izáéknek a Tiltott szerelem c. számot adtam volna, hamár 90-es évek😄DD

wesker24
Jaja egyetértek Aurelio-éknak van a legkönnyebb dolga jó számot is kaptak meg a vérükben van a bulizás viszont Krisz-Iza egy elég nehéz számot kapott !

Kiváncsi leszek a nézök hogy szavaznak ? Mert ha a show-t nézik akkor egyértelmû hogy Aurelio-Zsófi nyer, ha azt nézik hogy ki mennyire kitartó és kinek volt a legnehezebb megtanulni akkor Izáéknak kéne nyerni legalább azt dijaznák még ha jól is sikerül a produkciójuk az övüké volt a legnehezebb és mégis helyt álltak.

Ha Aurelio-Zsófi nyer az túl egyszerû és könnyû gyõzelem lenne !
wesker24
Jah Aurelio ott kapott volna rögtön infarktust ha meglát egy tarantula pókot ! XD

De ha jól láttam Teo-n meg csirketoll volt ? xD

Rash87
hahaha ez jóóó 😄
Végre.
Au-nak egy bazinagy pókot 😄

Rash87
20 éveseknek ne hogy már... Oké,hogy mit illik,mit nem.
Ugyan úgy egy 60 éves nem ismeri a mai zenéket, a másik két párosnak tudtak választani egy olyan zenét,ami sláger és ismert.

wesker24
Azt a kurva ez nagyon nagy lesz ! xD

A nagy Aurelio hogy reszket meg fél az egerektõl XD

Félelem és reszketés a villában
Breki33
Azért George Michael nagy slágerét illik ismerni :-)
wesker24
Na ezen én is meglepõdtem hogy Izáéknak olyan dalt sikerült kifogniuk ami még nekem se ismerõs !

Az még hagyj ám hogy nem ismerõs de még elég nehéz angol szövege is van !

Röfi-Teo könnyû dalt kaptak ez még Teo-nak is menni fog Aurelio-Zsófi a lehetõ legjobb dalt kapták viszont Krisz-Iza kapta a legnehezebbet !

Hátha igy nézzük akkor egyértelmû hogy kifogja nyerni az X-factor hetet az pedig Aurelio-Zsófi páros lesz !
Rash87
Fõleg,hogy Krisz-Iza olyan dalt kaptak,ami nem ismerõs.
Nem is értem,ezt a választást...

wesker24
jah ezt gondoltam én is !

Röfi-Teo dala egész jó meg könnyû dal is már csak bele kell jönniük !

Aurelio-Zsófi nagyon jó számot kaptak bulizós pörgös táncolós nagyon nagy esélyük van arra hogy meg nyerjék ha mindketten odarakják magukat !

Viszont Krisz-Iza-nak van a legnehezebb dolga mert a dal választás nem sikerült túl jól úgy hogy Krisznek fingja nincs az angolhoz meg Izának is meggyûlik a baja az angollal, és én is egy másik dalt választottam volna nekik !

Az már más kérdés hogy kire szavaznak majd a nézök !

Szerintem is Krisz-Iza és Aurelio-Zsófi között fog eldõlni ki nyeri meg

Habár ha Krisz-Iza odateszi magát akkor van esélyük nyerni meg mert ugye Sehi és Attila és vicces volt meg szórakoztató mégis Csaba-Vera nyerte meg !

sztem szarul választott😄 legalább is sikerült a legirritálóbb dalt kiválasztani, ami zavarja a fülem

Vikiéké az I need a dollar egészen jó...

Izáék dala is eléggé gyér😊

Jó elfelejtettem h pont Vikiék akik nem túl népszerûek odabent😊

ilyen alapon simán a Zsófi-Au páros nyeri

Nem hinném. Valószínûleg a nézõk fogják eldönteni, és egyikük sem a szimpatikusabbak közül való. Ez a meccs Izák és Aurélióék között fog eldõlni szerintem. Remélem Izáék nyerik, már csak Dóri miatt is, bár szerintem választhatott volna jobb dalt is nekik. Ezzel könnyen befürödhetnek. Oláh Gergõ jól választott, Zsófi és Aurélió ráadásul elég ügyesek is, szerintem õk lesznek a legjobbak, az más kérdés, hogy a nézõk kire szavaznak.
Krisztián nem viselkedik valami szépen mostanában, szerintem Izának van igaza. Õ sem könnyû eset, de rajta érzem inkább azt, hogy próbálkozik, míg Krisz lassan menthetetlen eset lesz.
Viki-Teó páros kapta a legjobbat, még õk talán a legszimpatikusabb páros...odafogják õk is tenni magukat és sztem õk nyerik meg😊

Krisztiánnak rendesen kinyílt a csipa😄, vicces volt viszont mikor angoloztak és Iza el volt az angoljától ájulva Krisz meg megszólalt, hogy olyan az õ angolja is, mint a törött bilifüle😄DD

wesker24
Na a lecke fel van adva a villalakoknak rendesen ! 😄

Viki-Teo viszonylag egy könnyû számot kapott az I need a dollar dollar what I need !

Aurelio- Zsófi egy nagyon pörgös táncolos rapes bulis számot kapott !

Krisztián és Iza viszonylag egy elég nehéz 90-es évek beli számot kapott ! 😄
wesker24
Krisz szokás szerint megint a pohár fenekére nézett és egy kicsit berúgott na ilyenkor elõjön a bunkó énje ezért is veszett össze Izával megint !
nekem se szimpi valahogy...

mindenesetre kellett ez a löket mivel nem hívják sehova fellépni😉

Rash87
Nem a múltja miatt nem szimpatikus,maga a megjelenése,meg viselkedése.
Mondjuk ebben az x-faktorban nem sok szimpatikus versenyzõ volt 😄

Nekem is szimpatikus volt az X-Faktorban. A minap olvastam egy cikket róla, hogy nem úgy jöttek össze a dolgai az elmúlt idõben, mint szerette volna. Gondolom most ezzel kapott egy újabb esélyt, hogy a köztudatba maradjon és felszabaduljon, mert szerintem egy kicsit görcsös.
Tünde nagyon kedves lány akire sokan köpködnek a múltja miatt. Én bírom.
Rash87
Akkor igazán szétválaszthatták volna Krisz meg Izát is...
Azok állandóan basztatni fogják egymást,és nem úgy... 😄

Amúgy tudnám,miért pont Krasznai Tündét küldték be,annyira irritál,h nem igaz,csak bólogat mint egy kutya.

<#szomoru1>

Nem alszanak ott.
Ott is alszanak? Remélem Krasznai hangszálait megmozgatják egy kicsit!<#idiota>

wesker24
Jah szerintem Gergönek lesz a legkönnyebb dolga Aurelioval és Zsófival !

Dórinak nem lesz könnyû dolga Iza állandó kirohanásai miatt de ma éjjeli adásban már nagy volt az összhang Iza és Krisz közt !

Tündének lesz a legnehezebb dolga Teo miatt mert Röfi az egy más dolog ! 😄
Megvannak a párosok és mentoraik.

Danics Dóra: Iza-Krisz

Oláh Gergõ: Aurélió-Zsófi

Krasznai Tünde: Viki-Teó

Szegény Dórinak és Tündének lesznek problémáik😄 Dórinak állandóan pszichiáterként is kell majd funkcionálnia Izáék balhéinál, Tündének pedig ki kell valamit hoznia a Viki-Teó párosból akik amúgy sem bírják egymást. Oláh Gergõnek szerintem nem lesz gondja Zsófiékkal.
wesker24
Na ugye ma éjjel egyáltalán nem volt adás egészen hajnali fél 2-ig akkor bekapcsoltak néhány percre ahol Iza és Krisz nyugisan beszélgettek ahol Krisz mondta hogy emlékeztesse hogy borotva pengét nem felejtsen el felírni Iza kérdezi milyen borotva penge nem borotva fej az de Krisz azt mondja igen Borotva fej az, azt mondja mi az már hogy tõlem kér tanácsot mit hogyan kell csinálni még jó hogy azt nem kéri TÕLÜNK hogyan nyerje meg az egészet.

Vagyis Krisz és Iza egy duettet alkotnak és Krisz is belement abba hogy megpróbálja már csak azért is meg Iza kedvvért is.

Következõ néhány perces Online adásban Krisz és Aurelio beszélget arról hogy Krisz már megint a rossz üvegbõl iszik mert Aurelio megjelölte magának hogy melyikbõl fog inni ezen a héten Krisz meg összetévesztette
gondolom a fiuk is beletörõdtek abba hogy még egy hétig egészséges életmód lesz.
pedig most kajak érdekesebb lett volna egy rendhagyóbb felállás

Rash87
Ha Krisz+Iza lett,akkor egyértelmû h Au Teo-t kapta.
Vagyis Nekem ez így reális 😊

wesker24
Hátha összerakják õket akkor lehet ! 😄

Még nem tudjuk a Duett párokat !
Rash87
Viki+Zsófi fogja megnyerni,ez fix 😊

wesker24
Nah jah ha Izát és Kriszt egybepakolnák és egy duettet alkotnának ráadásul még meg is nyernék na az lenne durva ! 😄

El tudom képzelni mi lenne ha Krisz családjához menne Iza és Krisz bemutatná a családjának a kedvesét Izát xD vagy esetleg forditva és Izáékhoz mennének és Krisz ismerné meg Iza családját !

Mekkora lenne már XD
na, ha Izát és Kriszt egybepakolták (elõzetes alapján kiderült) , és tegyük fel õk nyernek akkor képzeld csak el Izát Kriszék családjánál😄DD vagy éppen Iza mama vajon miképp fogadná Kriszt

bármibe lefogadok, hogy ez a forgatókönyv lesz😄 tuti õk nyerik meg