ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jaja én is igy vagyok vele én is inkább elviselnék egy Iza-Zsófi-Aurelio finálét ! Még az sem zavarna ha ez az egoista majom nyerné meg mert a tudat hogy már Röfi nincs a fináléban mindenért kárpotolna !

És igen az elején nekem se volt szimpatikus mert eléggé beképzelt nagyképû arrogáns csaj volt de ugye bejött Krisz és Iza szerelmes lett ö változott a legtöbbet pozitív irányba neki kifejezetten jót tett az hogy szerelmes lett Kriszbe nagyon sok támadás érte a kapcsolatukat Röfi akárhogy próbálkozott az utolsó egy hétig sehogy sem sikerült öket szét szakitani és ugye Izáról is derültek ki olyan dolgok késöbb amit eddig nem is tudtunk hogy mennyire profin tud fözni ha feladat volt odatette magát keményen ha vitázni kellett akkor ö is odaszólt keményen még most Krisz kiesése után is megpróbálja oda tenni magát csak azért is.

Vikiben nincs már több...

Azóta, hogy Kriszt és Izát megpróbálta folyamatosan szétszaggatni semmi érdemlegeset nem csinált...Zsófikát folyamatosan hitegette, meg mindenkit jól kidumált, de ennyi

Krisztián se miatt esett ki, nehogy azt gondolja😉 nélküle is kihívta volna Száccsió Kriszt...hisz már a bögyében volt akkor mikor Zsolti kiesett általa...Mondjuk én nem hittem volna h megmeri lépni...úgy látszik a kicsi Száccsiónak tényleg van ismerettsége Baján...ezért bízik ez magában annyira pedig annyira ostoba és olyan szánalmas ez az önfényezõs, exhibicionizmus, amit mûvel és baszki 2 párbajt nyert azt hiszi ez a majom mindent jó, amit csinál, pedig rohadtul nem csak a nézõk mégis adják alá a lovat:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát egy Iza-Aurélió-Zsófi hármast inkább elviselnék a döntõben, mint egy önelégült mosolyú Vikit, aki ott hülyéskedne és röhögne Aurélióval kézenfogva...leokádnám az egészet meg se nézném...

Iza és Zsófika nem bánom, ha ott vannak...

furcsa h ilyet mondok utáltam legalább annyira Izát a játék elején, mint Kingát, most is csalódás volt, amiket Krisz családjára mondott plusz ez a köpködés ritka gusztustalan a részérõl...rohadt sokat képzel magáról, neveletlen is bár olykor érzõdik rajta, hogy intézeti lány volt így megvan, meglenne a magához való esze plusz kiáll magáért nem szívbajos odamondani a másik szemébe az igazságot... Játék elején nem bírtam, mert csak ezt az elkényeztetett nagypofájú énjét hozta elõ...viszont neki kifejezetten jót tett, hogy "szerelmes" lett a bezártság okán...igaz h kínozta is emiatt saját magát, de valamicskét változott pozitív irányba is...szekálták a többiek a villakapcsolata miatt, de egy idõ után ezen felülkerekedett és felvállalta Krisszel a kapcsolatukat...

Ami még tetszett, hogyha feladat volt akkor odatette magát és nem adta fel, bár a munkahéten nagyon húzta a száját a karkötõ készítéskor azt is megcsinálta normálisan végeredményben...

Kingához képest még mindig azt mondom kezelhetõbb, nevelhetõbb ez a csaj...de azért nem vagyok Iza szurkoló pusztán picivel több pozitívumot látok benne, mint a Viki-Aurélió párosban együttvéve...

Zsolt-Aurélió-Viki hármasnál szemetebb, trógerebb játékost keveset láttam eleddig...tán Segal😄, de õ már régen volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Kettõ is van az egyik Aurelio a másik Röfi ! xD
wesker24
Adná isten végre egy tökös huzás lenne töle amit a többiek nem mertek ö meg teszi a többiek meg csak néznek hogy most mi van ? xD

Egy Röfi-Iza párbaj nagyon izgalmas lenne a szerelmes jó csaj a gonosz manipulátor ellen !

Az eddigi legjobb napom lenne ha Iza kiejtené Röfit a finálé elött de erre kb esély sincs !

Ugye egyedül Dávid merte kihivni Röfit és akkor nagyon Röfi mellé álltak Dávid ki is esett !

Most szerinted mi lesz az RTL hagyni fogja ennyi idõ után hogy kiessen Röfi ? Vagy mindenképp azt akarja hogy Röfi bent legyen a fináléban !

Habár a nézök sajnos még ha Röfit is hivja ki ugyis ellene fognak szavazni inkább az aljas gonosz malacképûre szavaznak mintsem Izára !

Csütörtökön eldöl hogy az eddigi legrosszabb finálé lesz-e vagy sem !

Zsófit nem fogja...nem gondolja gyengének bár ki tudja...

ki fogja hívni Vikit, ahogy anno Charlottet is kimerte

wesker24
Holnapi ÖF is jó lesz Attila egybõl ráhajtott Zsófira hozza a régi formáját ! xD
wesker24
Mennyire tudtam hogy mind a 3-an Izára fogják tenni a jelet !

Igy Iza lett az utolsó kiválasztott !

Remélem Iza okosan dönt majd ha biztosra akar menni akko Zsófikát hivja ki de ha hoz egy merész döntést amit eddig a villalakók túl gyávák voltak megtenni akkor kihivná Röfit na akkor néznének ám nagyot hogy most mi van ? 😄

Mekkora lenne már ahogy Aurelio És Krisz között volt egy Mini Döntö most is lehetne egy Mini Döntö Iza és Viki között !

Adná isten hogy Röfi a finálé elött elhasaljon csak kár hogy erre esély sincs !

Ha már Röfi nincs a fináléban akkor már jó finálénak nézzünk elébe !

Mivel Izának túl sok választása nincsen ! Kivigye Aureliot amiért kiejtette Kriszt esélye sincs ellene , vagy kivigye Zsófikát ö ellene lehet hogy simán vissza jönne, vagy megtenné azt a lépést akit eddig senki nem mert kivigye Röfit, na akkor az megint egy fasza párbaj lenne !

Én már csak azon imádkozom hogy Iza bárkit is hiv ki legyen bent a TOP 3-ban még ha nem is nyeri meg a játékot !

helyes...

Vikinek kellene most párbajozni...félõ Izával fog...

bár már mind1...Krisz kiesett nálam max õ érdemelte volna meg...Zsófika meg Iza felõlem megnyerheti lányok úgysem nyertek még VV-t

Wesker ki ez a szörny, itt fent a banner nál ?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

wesker24
Nagyon jó eddig az ÖF Attila hozz a formáját ! xD

Szívassa Aurelio-t kökeményen ! xD
Gyerekek!
Miért pont Izát akarjátok párbajra küldeni ? Félreértés ne essen nem azért mondom ezt, mert én Iza párti vagyok.
Sokkal érdekesebb lenne a játék, ha most kiesne Aurelio, vagy Viki...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Breki33
Maspalomas, oda van írva
Krisztiam
honnan üzent? nem értem

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
mekkora arc Attila remélem jól kiosztja Aut míg bent lesz 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nagy Alekosz megkeresi Zuckenberget:

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/05/06/alekosz-idetlennek-tartja-mark-zuckerberg-munkajat/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wesker24
Jaja ami a röhögést illeti Alexa röhögése mindent vitt utána jött csak Iza röhögése ! xD

Jaja emlékszem amikor Sehi elkezdett röhögni az iskola héten Gregus tanár ur megkérdi ez mi volt erre Eszti azt mondja ez Sehi volt ö igy röhög ! xD
tekerd vissza az iskolahetet amikor Sehi nyerített akkor még a Greguss is rácsodálkozott mi ez a hang kibõl jön ki😄DDD azt hittem leesek a székrõl

Izának is van egyfajta röhögése😄 egyébként õ is az iskolahéten mikor Zsófit megszivatták Zsolték, hogy röhögött már😄

anno törölte az összes VV6-al kapcsolatos Hsz-t...most megint beindította többek közt a Krisz-Aurélió látványszavazást is feltüntette...

lehet rászóltak, hogy ne nagyon intézkedjen tán ezért "kellett" törölnie mindent anno

wesker24
Már csak ez hiányzott 2 év után ismét Sehi nevetését hallgatni durva lesz XD !

Kiváncsi vagyok a többiek mit szólnak majd Sehi nyerítéséhez !

Habár a játék legelején asszem a 6 nap környékén Iza ugy röhögött mint aki levegõ után kapkod tiszta halál hörgés volt az egész !

Azt hittem mentõ kell neki mert olyan furcsán vettem a levegõt ! xD
Darthmushroom
annyi esélye mint egy marék hangyának 😄
ha már a héten bent lesz Attila meg kell szavazni neki a VV6 gyõztese címet is 😄 szerintem 4n nem kapnának annyi szavazatot mint Õ 😄 am szokta valaki Facen követni még? Én még néha ránézek ha pont észre veszem h posztol valamit.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

gyökér digo gyerek tuti bepróbálkozik Sehinél is...

pár napja õ utána epekedett, hogy miért nem õt küldték be "DJ-nek"...hányás😄

Rash87
Hogy meglátogassa tujapapát és tujamamát a sarokban <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Darthmushroom
ooohhh igen Attila visszatér, a legjobb VV játékos 😄 remélem osztja majd a népet 😄 bár a tuját nem értem minek küldték vissza? 😄 megint észre se lehet majd venni 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

wesker24
És pont most nincs Online adás Wáááá !

A VV5-ben még az utolsó is nap volt Online adás böven !
Rash87
Így már világos. Az már megint más kérdés,h miért kell mindig üvöltenie a nevét 😄

wesker24
Eddig fel se tünt vazee Milo csak Ati Sehi és Csabi !

szerintem mivel a Juventus focicsapatnak drukkol ott játszik Arturo Vidal talán neki szól😄DD

fordítva Dávid ellen ment vissza na

anno Viki volt az, aki miatt leállt a mûsor nézésével mikor Dávid visszament ellene😊)))

nem érdekli õt a bent lévõk nagyrésze😄

baszki és ezt nem láttam?😄DDDDD no fene

Már kb 2 hete nem nézem, de most h Atti visszatért... 😊 Jaj de vártam már ezt a hetet amikor az ex vv-sek jönnek. Meg mutatja Atti ezeknek a... 😄
wesker24
Ez a 40 milliós kérdés ! xD
Rash87
Hát nem Au-nak,az fix 😄

Amúgy már.... esedékes a kérdés,mi a faszom az az Árturó?

wesker24
Kiváncsi lennék Ati kinek szurkol ha Röfinek akkor kitagadom ! xD

wesker24
Az utolsó hét mégis csak jónak igérkezik ! 😄

DE sajnos emiatt tuti nem lesz Online adás !
Laky
Attikám! Végre látunk is valamit ebbõl az elcseszett szezonból 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Atec kicsinálta volna mindet 😄

wesker24
Attila is Back ! Hell yeah ! xD
Rash87
Attila h befenyítette Au-t 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez kész 😄DDD
Nah ide õ kellett vonla. AU meg csak állt mint egy darab fa 😄

Ez az aurélió ezzel a szöveggel, hogy te mennyi játékot nyertél itt, meg én mennyit nyertem? Mi a **** köze van ennek ahhoz, hogy kit szavaznak vissza? Ez ennyire sík agyatlan segg hülye? 😄😄

Rash87
Viki,Viktória,meg Röfi 😄
Egy hét alatt szétosztódik 😄

wesker24
Azt majd én döntöm el ! 😄 Még nem dölt el ki lesz a 3 finalista ! 😄
Rash87
Oké,akk mától nem írhatsz ide 😄

Gatti
Sajnálom hogy kiesett Krisztián, neki kellett volna megnyernie. Amiket elmondott a belevaló mûsorba az még jobban megerõsített benne hogy mily módon játszott is õ. Au pedig nagyon nem szimpatikus ha már meglátok az úton vagy szórakozóhelyen ilyen srácokat.... Egyszerûen számomra az ilyenek elviselhetetlenek és idegesítõek. Látszik hogy megvolt mindene és elvan kényeztetve csak sajnos a Tini lányoknak ez kell.

Krisztián sokkal jobban megérdemelte volna a fõdíjat. Látszik hogy normális munkás ember mint az ország 80%a. Bár lehet hogy ezt csak a vidékiek látják így mert aki nem élt még sose vidéken annak teljesen más az elképzelése a világról.

Sajnálom Izát is látszik hogy szereti és biztos szörnyû érzés lehetett a tegnap este de már csak 1 hét van hátra és ha választani kéne a 4 játékos közül én Izának adnám a fõnyereményt.
(Egyébként röfinek szerintem mindig is tetszett krisztián, ezért akart mindig keresztbe tenni Izának és Krisznek mert féltékeny volt , ez tisztán látszott.

Szóval hajrá Iza! (de már akkor elégedett leszek ha nem a digó nyeri)

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

wesker24
Már ugysincs sok van hátra ez a pár nap már nem oszt nem szoroz ! 😄

Rash87
Ezt már hányszor mondtad 1-1 kiesõnél,h tovább nem nézed,még is itt vagy 😄
Szóval <#integet2>

wesker24
Ebben nagyon tévedsz még mindig a PC-m HDD-jén vannak a 2 évvel ezelötti VV5-ös Online adások közel mind a 163 napja ! 😄 Közel 200 GB

Most is vágom szerkesztem és konvertálom öket msot tartok a 133 napnál 😄

Amint vége lesz a VV6-nak annak is neki láthatunk konvertálni szerkeszteni és vágni ! 😄
PiszkosFred
Dehogy szarod le, végig fogod nézni, csak most túlságosan beleélted magad, pedig nem kellene. Ugyanolyan show ez is, mint bármely másik. Egy hónap múlva már azt sem tudod, kik voltak a szereplõk. Ezen kár idegeskedni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wesker24
Ettõl tartok én is hogy Iza sajnos Zsófit fogja kihivni és ez a két vadbarom kéz a kézben megy a fináléba ! Szánalmas !

Az lenne igazán jó ha még a finálé elõtt Iza kihívná Röfit és ki is ejtené a picsába de erre kb esély sincs !

Asszem Aureliot ugysem fogja kihívni ha lenne elég merész és bátor akkor kihívja Röfit még ha a vesztébe rohan is de akkor elmondhatná magáról hogy ö volt az egyetlen tökös villalakó aki kimerte hívni Röfit mig a többiek túl gyávák voltak hozzá !

A kiválasztást és a kihívást még megvárom hogy ki lesz az ha Iza lesz akkor kiváncsi leszek kit fog kihivni ha Zsófikát akkor már bukta az egész én erre a 3 finalistára én már nem vagyok kíváncsi a finálét se fogom már megnézni mert magas ivben leszarom !