153993
ValóVilág 12

• wesker24
    Hát remélem hogy nem mert egy ilyen álszent nőszemély nem nyerhet vazee !
  • Krisztiam #147763
    és vajon most is ez lesz? :D
  • wesker24
    Jah mindenki kiutálta első kiválasztott is ö volt a VV4-ben 7 kiválasztó jellel mégis vissza ment annyira utálták hogy ö párbajozott a legtöbbet a VV4 történetében egyedül Alekosz volt mellette egész végig !

Szinte majdnem az összes csajt legyőzte párbajban Gigié volt a legbalhésabb ott elszabadultak az indulatok akkor hempergett a földön is és persze végül a fekete özvegy Anikót is megverte párbajon igy lett finalista !
  • Krisztiam #147761
    akkor bronzérmes :D pedig mindenki kiutálta..
  • wesker24
    Megint tévedsz a VV4-ben Éva finalista lett ö lett a Bronzérmes ! 4-dik a fekete özvegy Anikó lett ! :D
  • Krisztiam #147759
    ez volt a B.Évánál is, őt is utálták és 4dik lett vagy hanyadik.. :DDD
  • Alekfognyerni
    Reni meg nem is sejti, hogy jelenleg annyira esélytelen egy párbajon, mintha Iza a köpködős jelenet után fél órával kijött volna egy párbajra.
  • Alekfognyerni
    Az a vicces, hogy Zsu szerintem alapvetően egy negatív karakter lenne, de a bentiek pozitív karaktert csináltak belőle :D Ebben a történetben ő az egyik főhős, akik meg ki akarják csinálni azok a gonoszok. Ha nem foglalkoztak volna vele, nem szórták volna meg így jelekkel akkor kb a harmadik-negyedik párbaj környékén jött volna ki, és ki is esett volna.
  • gduck
    És szerinted megérdemli amit folyamatosan kap? Mert kb. olyan mintha leszúrt volna valakit. BIG RESPECT neki (amúgy nekem se szimpi) amiért ilyen keményen állja a sarat a 24 órás lelki terror alatt! Bármilyen feladat volt, mindegyikben alázták FOLYAMATOSAN! És a legnagyobb megdöbbenés részemről, hogy ezt észre se veszik!
  • Ferrari23
    Fanni Ádámmal akar aludni kinn nyugiba. :d

Dennis Fanninak: "Adok egy zsetont menj ki aludni" :D:DD: Fanni: Sírva el :D:D

Zseton óvszeres gépbe lehet használni :D
  • xido
  • gduck
  • ascii
    vótmá a dani gyermök?

https://www.youtube.com/watch?v=rOKxmaxOln8
  • mermalior
    wesker24 eléggé belelovalta magát :-D
  • Alekfognyerni
    Amíg így viselkednek vele szemben szerintem bárki ellen visszamenne, leszámítva Danit, Edinát. Maximum 1-2 személy van még aki ellen necces a dolog.
  • Smithwarden
    Hiába olyan amilyen Zsu, ezt sokan nem látják nála és az ilyen veszekedések, amit Alek linkelt lentebb, teljesen az ő malmára hajtják a vizet.
    Ezekkel csak megerősítik őt, nem is kicsit. Így lassan kimegy bárkivel, ő fog "visszapattani" megint.
    A többiek kezdik ezt felismerni a párbaj után, de egy buta Fanny nem képes (még?) ezt felfogni.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.08. 17:30:36
  • wesker24
    Az lehet hogy Zsu kinnt hagyta Vikcsut mert Attila tanácsára kihivta a leggyengébbet akkor legyen nagy a pofája ennek a büdös ribancnak amikor majd más emberrel megy párbajozni !

Na majd akkor kíváncsi leszek hogy akkor is ilyen magabiztos lesz-e mert Vikcsut bárki kiint hagyta volna ez nem nagy dicsöség számára ezzel én nem dicsekednék el !

Majd ha legközelebb párbajozik na majd akkor leszek kiváncsi rá és nincs már ott Attila hogy fogja ennek a ribancnak a kezét !
  • wesker24
    Várható volt mégis mit gondoltál vazee ! :D Hiába ment vissza most még jobban rá fognak szállni ezt akarta most megkapta ugy kell neki ! :D
  • f1tomi8
    Kazal...ez már a legalja.
  • Alekfognyerni
    Ez de durva: http://rtl.hu/rtl2/valovilag/fanni-uvoltve-fenyegette-az-elso-parbaj-gyozteset
  • Alekfognyerni
    Aki szeretne nosztalgiázni és megnézni amint Atec felér a csúcsra, ezen a linken megteheti: http://rtl.hu/most/28063_valovilag_5_-_osszefoglalo_es_finale_kozel_fel_even_keresztu
  • Alekfognyerni
    Zsu meg speciál nekem egyáltalán nem szimpatikus. Nagyon nem szeretném ha egy ilyen nő nyerné meg. Hogy ígérheti meg valaki a 4 és fél éves fiának, hogy megnyeri a játékot? Hogy van pofája egyfolytában arra hivatkozni, hogy meg akarja nyerni mert megígérte a fiának? Hogy lehet erre az egy dologra felépíteni az egész villalétét? Szerintem ez undorító. Meg azt is undorítónak tartom, hogy szemmel láthatóan leszarja a Danit, szerintem sokszor zavarja is a társasága/közeledése. Ha elhanyagolja Danit és elkezd bandázni a többiekkel akkor megásta a kiesését a játékból. Szerintem neki csak úgy van esélye sokáig jutni ha uganezt a kirekesztett vonalat viszi tovább Danival, esetleg Edinával. Amint elfordul attól az embertől aki egyedüliként állt ki mellette, a nézők kifogják szavazni a picsába. Nekem nem hiányozna. Ennek ellenére ha kimegy párbajozni a Reni-Fanni-Dóri-Dennis-Maci féle csorda bármelyik tagjával, neki fogok szurkolni. Mert a csordát rühellem. Ennyi.
  • Alekfognyerni
    Zsu témában szerintem a többség egyetért itt a fórumon. Nem azért akartuk szinte mindannyian, hogy ő menjen vissza mert annyira kedvelnénk, hanem a kialakult helyzet miatt. Tulajdonképpen 2-3 embert leszámítva mindenki ellen őt küldtük volna vissza. Az a 2-3 ember Edina, Dani, és kb ennyi. Egyébként nézzétek meg Vikcsu miket nyilatkozik, Edinában csalódott a legnagyobbat, és Dennisnek meg Reninek szurkol. Pfff. Hogy lehet ekkora gyökereknek szurkolni? Meg annak ellenére utálja most Edinát, hogy mégis őt várta vissza a villába. Nem érzékelte, hogy Edina már inkább Daniék irányába húz, ennek ellenére mégis volt benne annyi, hogy a Vikcsu nevet mondta a párbajon? Szánalmas ez a dagadék.
  • mermalior
    Jogos. 2 biten nem lehet sok mindent letárolni. :-D
  • vv7
    hosszú véleményt úgysem olvasok el, mert leszarom
    Utoljára szerkesztette: vv7, 2014.12.08. 12:49:14
  • mermalior
    Smithwarden szerintem azért nem ilyen egyszerű az egész.

Itt mindenkivel kapcsolatban lehetnek / vannak ambivalens érzéseink - pontosan azért amit Zsu is próbált a maga szerencsétlen módján elmondani, mert kifelé és befelé (vagy intim beszélgetéseken) sokszor mást mutatnak meg. Néha meghökkentően szerethető és emberi tud lenni egy-egy büdös bunkónak, gonosznak vagy ordenárénak elkönyvelt ember is, ha leveti a horda viselkedést és nem másoknak szerepel vagy próbál a csordának / környezetének megfelelni. Nyilván fontos ebben a jellem is, de szerintem ez legtöbbször helyzet, attitűd (és neveltetés) kérdése, és nem feltétlenül manipulálás, rosszindulat vagy szerepjáték. Az emberek így védekeznek vagy támadnak. Van aki annyira nyomorék, hogy képes maga körül mindent szétrombolni olyan helyzetben is, ha épp csak arrább kéne tenni pár dolgot hogy egy-két lépést meg tudjon tenni.

Hidd el, attól függetlenül hogy ki akar jobban megfelelni azoknak az "elvárásoknak" ami az együttéléshez kell, ki hogyan reagálja le az őt ért ingereket és hogyan képes boldogulni adott helyzetekben nem feltétlenül jelenti azt, hogy ki kell fordulnia önmagából. Itt igazából mindenki vállalja önmagát, de van akiben van annyi érzelmi / értelmi intelligencia, hogy ezt nem azzal teszi, hogy folyamatosan megszégyenít, felháborít vagy megbánt másokat.

Véleményem szerint az hogy "Fanny az egyedülálló fiatal picsa, aki vállalja csapodár önmagát" egy bullshit. Akármennyire is büszkén kened szét a szart mások ajtaján az még nem minősít fel téged, hogy utána emelt fővel vállalod.

Azok az emberek, akik nézik ezt a fost nem hülyék. Nem azért küldték el a sz*rba Vikcsut mert annyira odavannak Zsu fantasztikus személyiségért, hanem azért mert szerették volna látni a sok rosszindulatú buta majom arcát, amikor a sok hetes arcozás, alázás és fröcsögés után magukba esnek és nem értik, hogy mi történt velük.

Hát most megkapták :-D
  • Ferrari23
    http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-fanni-szegyent-hozott-a-csaladra-2310947

:D
  • Smithwarden
    A színészkedéssel és manipulálással semmi gond, HA úgy csinálják, mint Attila, a haverja Peti, vagy akár a mostani szériában Maci, hogy szívatják / poénkodnak direkt a bentlakókkal, DE a nézők felé, a nézőknek elmondják a kamerákba, hogy ezt direkt csinálják.
    De Zsu-tól azt látjuk, hogy a lakóknak és nekünk, nézőknek is nyomja a színészkedést és kamut, miközben sokszor totál ellentétben állnak a szövegei a cselekedeteivel és ezután a riportszobába értetlenkedik és sajnáltatja magát, mintha teljesen ártatlan lenne mindenben.
    Ez a nagy gáz nála.

Krisztiam:
    Pont erre jó példa amiért ribancnak kezdték hívni az elejétől (bár ez szerintem is erős volt).
    Az egy dolog, hogy Fanny már 1 héten belül "digidugizott" a villában, de részben hasonló az is, amikor egy gyerekes anyuka, aki a "fiáért megy be játszani", egy új közegben egy ismeretlen emberrel pettingezik (vagy ki tudja pontosan mi volt még) pár óra után a kamerák kereszttüzében.
    Ráadásul úgy, hogy közvetlen előtte Danit már "behálózta", hogy vele alszik majd este...azért ehhez elég "erős" gyomor és mentalitás kell.
    Én totál leszarom, mert ez jó a műsornak, több a történés, de Fanny egyedülálló fiatal picsa, aki vállalja a csapodár önmagát, viszont Zsu-nak ott van már egy gyerek és ilyen furcsa esetek után értetlenkedik és álszenteskedik, mikor elég pontosan tudja mit miért csinál.
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.08. 10:11:12
  • Krisztiam #147736
    De ezt nem értem Zsu miért ribanc? Szerintem Fannika nagyobb ribanc mert ő dugatja magát állandóan :D
  • SirAlo
    Szerintem ennyibol nem lehet eldonteni hogy szineszkedik valaki, lehet hogy o mindig igy szokott beszelni-gesztikulalni. (es amugy miert baj ha szineszkedik ? Attila is vegig szineszkedett, a manipulalas csak szineszkedessel megy.)
  • Smithwarden
    Wesker sokszor kissé túl hevesen fejezi ki magát, de ezt itt sokan tudjuk már régen.

Viszont Wesker mellé állok kicsit, mivel én is Vikcsunak "drukkoltam".
    Közben amúgy Vikcsu sem szimpatikus a durva és idegbajos stílusával, de Zsu jóval nagyobb gáz. (!Szerintem!)
    Miért? Mert manipulátor?
    Részben igaz talán, de nálam nem ez a fő ok.

Hanem mert Zsu rettentően görcsösen színészkedik kifelé. <> Vikcsu pedig saját magát adja / adta.

Zsu egy brutál mesterkélt nő.
    Mozdulatai szinte mindig idegesítően teátrálisak, mintha egy cégvezető akarna lenni, aki majd mindenkit irányít, gesztikulációi a sokak által utált Reni színésznőnknél is jóval erősebbek, beszéde hihetetlenül kimért és széttagolt, stb, stb.
    Ez persze nem bűn, csak nagyon erősen arra utal, hogy folyamatosan csak szerepet játszik és kamuzik kifelé mindenkinek (A villalakóknak + a nézőknek is).
    Ebből mi a rövid összefoglalóban olyan sokat nem látunk, de a lakók szinte mindegyikének ez gyorsan levágódott, akik napi 24 órában hallgatták és látták Zsu-t.
    Kivétel ugye a Dani, akinek nőként nagyon bejön Zsu és ettől durván elvakult, ez nem is kérdéses.
    És amikor ennek (túl) erősen hangot adtak és adnak, na azt adják le nekünk az Összefoglalóban, mert az az érdekes "műsor".
    Mondjuk ez Vikcsuékat nem menti fel az alól, hogy mekkora tahók voltak és milyen durvákat mondtak Zsu-ra, de hát a villa direkt egy ilyen ingerszegény környezet, ahol az egymással való problémák felnagyítódnak.
    A legtöbb néző csak azt látta ebből az egészből, hogy jaj de durván rászálltak szegény Zsu-ra és sokan nem is néztek utána, hogy a többiek a fent leírtak miatt utálták egyre jobban, illetve hogy Danit mennyire irányít(hat)ja, mert hiába értelmes, egy nő simán le tudja őt (is) nullázni agyilag.

Többen írták, hogy jót tesz, hogy Zsu megy vissza, mert akkor több a kavarás és a konfliktus generálás.
    De ez sem feltétlenül igaz.
    Most hogy láttak a többiek, hogy nagy meglepetésükre Zsu tért vissza, ráadásul nagy százalékkal "valamiért", mindenki lesokkolódik, bepunnyad és magába fordul, mert nem értik elsőre a dolgot...
    Ezután biztos, hogy visszább fognak venni a pörgésekből és szókimondásokból egymással szemben! >>> Így pont hogy kevesebb lesz a konfliktus, nem pedig több.

Bár a szerkesztők majd megpróbálják felrázni az álló vizet valahogy biztosan...
    Utoljára szerkesztette: Smithwarden, 2014.12.08. 07:18:06
  • mermalior
    "Az hogy egy senki házi álszent manipulator a legnagyobb ribanc és a legnagyobb színész állandóan önmagát sajnáltatja és megjátssza magát !"

wesker csak nem ittál meleg tejet :-D
  • kill3r21
    Nem volt sajnos..
  • xido
    amúgy az élőt nem néztem,csak a végét,most is volt "kit várnak vissza a korábbi évadok játékosai"?
  • xido
    nem is kicsit
  • kill3r21
    Nektek is akad a stream?
  • kill3r21
    Wesker, nem gondoltam volna hogy pont te nem látod át...:)
    Nem védem Zsu-t de hogy túl játszák az utálatát az tuti, meghát tudjuk hogy aki bent utálnak azt mindig visszaküldik, Zsu sokat lesz még bent :)
  • xido
    hihi :)
    az antinő,mindenkihez bújok,mert amúgy senki se ölelgetne féle szeretet vámpír Vikcsu jobb volt? :)
  • vv7
    irritáló ez a fanni remélem hamar kiesik kit érdekel hogy dugatja magát meg kényeskedik hisztis picsa rossz ribanc utálom az ilyet
  • Master91
    "a legnagyobb ribanc" ha Fanni lenne a neved, úgy, de úgy röhögnék