ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„KITÖRT A BOTRÁNY! ALEKOSZ OTTHAGYTA AZ RTL-T ÉS ÁTMENT A TV2-HÖZ! BEKÖLTÖZÖTT AZ ÖSSZEESKÜVÕK REZIDENCIÁJÁBA. AZ RTL MÁR TÖRÖLTE IS A FB-OLDALÁT.
A: "ALEKOSZ PÁR PERCE BEKÖLTÖZÖTT AZ ANYJÁVAL A REZIDENCIÁRA. MOST MÉG NEM FOGTAM FEL. HOGY LEHET EZ???????????????"
A: "Hogy lehet ez???? Nem köti a szerzõdése? Konkurens csatorna! HajdúPé nem lehet ennyire amatõõõõr."
B: "Sziasztok 😊 És hova tünt Alekosz hivatalos oldala? Nem lehet sehol sem találni, vagy csak én vagyok a béna????? Ha megvan valakinek, akkor linkelje pls 😊"
C: "De köti a szerzõdése! Ezért is nem mehetne át elvileg."
C: "ELTÛNT ALEKOSZ OLDALA!!!"
A: "de Alekosz most bent pezsgõzik a rezidencián"
C: "Az RTL beperli és visszaveheti az összes nyereményét."

A történetnek lehet valami igazság alapja, hiszen több újság is beszámolt róla, hogy Nagy Alekosz elfogadta Hadú Péter meghívását az Esti Frirbi mûsorába, és beköltözött az Összeesküvõk rezidenciájára.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Egyetértek.
Csak a "valóságshowsztárok" átigazolására hoztam fel példaként. Egyébként Alek nekem is a kedvencem volt a VV4-ben, azt neki találták ki, de az ilyen áltárskeresõkben már messze nem tud akkorát alakítani.
Ati: Csinálod az összefoglalót?😄
SirAlo
akkor lehet itt a csavar, Alekosz nem is a tv2-vel kotott szerzodest hanem Hajduval es a szerzodesebe lehet csak egy lista van azokrol a csatornakrol ahol nem szerepelhet

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Na mindegy, Alek beköltözését megnézem, hánykor lesz?
De most az primitív kopasz tahó rendõr hol volt Alekhez képest. Az a vadbarom letépte a kilincset, amikor kiszavazták a Big Brotherbõl.
Teljes mértékben egyetértek a véleményeddel. Emlékeztek még a hõskorban, amikor Pongó (Big Brother) megjelent a konkurens csatornánál az milyen nagy szám volt ?
Mondjuk ha annyira kötött lesz a keze, mint a májusi faszságban, akkor szopás lesz neki.
En attol felek, Alekoszt nagyom atqrtak.
Volt mar ilyenre precedens, es attol nem tartok, hogy a csatorna basszon ra. Csak Alek lehet az aldozat.

Amennyibe az atigazolasa kerul, es ha azt valojaban ki is fizetik, plussz meg jol is akar jarni, nos olyan musor nincs, amiert ezt barmelyik csatorna is kifizetne. Raadasul Alek nem is a TV2-hoz igazolt, hanem a Frizbi Prokuciohoz, hisz az gyartja azt a xar musort, a TV2 csak megveszi tole.
Valoszinu a TV2 mossa kezeit, Hajdu meg jobb uzletember ahoz, hogy ne lassa at, ennyiert meg Balazst sem erne meg atvenni
Lehet.
ascii
ha a facebookos kommentekbõl kiindulva (99%-a: NEEEEEE), szerintem már ez sem segít a tv2-n! lassan lesz egy eladó frekvencia...

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

SirAlo
Lehet ezt mar csak az Alekosz masodik konyvebol tudjuk meg <#taps>

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Az lehet, de szerintem inkább bevállaltak a büntit, mert a döglõdõ mûsorokon csak Alek segíthet, az esti reklámbevételbõl majd kihozzák plusszosra.
ascii
elõrébb jársz mint én, egyszer véletlenül egy jó seggre figyeltem fel benne, de aztán mentem vissza fórumozni! 😊

SirAlo
szerintem ezzel Alekosz es a TV2 is tisztaba van, lehet talaltak valami kiskpaut a szerzodesbe 😄

Ez a tv2 õn futó szar egy erõltetett, ócska, kamu fos mûsor, kíváncsi vagyok Alek mennyit dob rajta. Eddig kb 30 percet láttam belõle.
Tisztában vagy vele, hogy mivel jár egy élõ szerzõdés felrúgása, egy jó ügyvéddel az RTL nagyon odavághat a tv2 nek és Alekosznak.
mirõl beszélsz?😄 egyetlen poszter van a szobám ajtaján méghozzá amikor megnyertem a Split Second bajnokságot annak a nyomtatott példánya xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ascii
de valld be a posztert még nem vetted le a faladról! 😛

De amúgy te írtad le a lényeget amit én kifelejtettem. Maga a téma az ami nem fog meg hiába van ott Alekosz.

Megvolt kötve a keze? Hát látszik azért lett akkor olyan szar, és unalmas.
az nem õ miatta elsõsorban ott már nagyon megvolt kötve a keze...félõ, hogy itt is. Egyébként én most ezért, mert az egykori kedvencem oda át ment még nem fogom nézni azt a szutyok mûsort, alapból nem érdekel a téma "összeesküvõk" nézzen a halál fasza feleségkeresõ mûsort anyósokkal Alekosz ide vagy oda

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

móóózes
miért lenne muszáj?

ascii
a comment blog tézise szerint 150 milka alatt nem éri meg átmenni.

(de legalább nyugodtak lehetünk Attila ügyben, az rtlnek muszáj lesz képernyõn tartani márciusig 😊 )

SirAlo
en is igy voltam de Alekosz tuti feldobja a musort, en mar a musor kezdetenel erre gondoltam hogy indulhatott volna Alekosz az annyaval 😄 es tessek, az lenne meg nagy ha ezt is megnyerne <#eplus2><#eplus2>

móóózes
miért kúrta volna el?
lehet, hogy a tv2-nél kétszer annyit keres majd, mint most

Én is anno elkezdtem nézni a feleséget választ Alekosz vagy mit de kb 4-5 adás után már nem néztem annyira gyenge volt.
Alekosz elkúrta, nem kicsit, nagyon.
Uhhh

Amig szoszmotoltem vele, addig valaki belinkelte

Bocs
Remelem Alek ezt jol atgondolta. Nem csak azert, mert az a musor eleve bukas a Hajdu hozzaertese miatt, hanem az alabbiak miatt is.

""Ha a nyereményeket forintosítjuk, Alekosz lakása érhet úgy 20-30 milliót, az egy évre kapott 12 millió az adott, a kocsi nagyjából 4 millió, ehhez jön a gázsi, amit a feleségkeresõs mûsorért kapott, ez legyen mondjuk tízmillió, összesen tehát 40-50 millió forintról van szó, amit ilyen esetben (átigazol valaki az RTL-rõl a Tv2-re) nem a delikvens, hanem a csábító csatorna szokott kifizetni. Már ha Alekosz megfelelõ szerzõdést kötött a Tv2-vel.

Igen ám, de ez csak az a pénz, amit az esetleges perekben kell kifizetni, ettõl Alekosznak még nem lesz pénze, és hülye lenne ennél kevesebbért bevállalni a hercehurcát. Ha tehát feltételezzük, hogy Alekosz keresett eddig 40-50 milliót, azt a Tv2-nek duplán kell kifizetnie: egyszer a perekben (már ha lesz) másrészt magának a szereplõnek. Az vigasztalhatja õket, hogy a kötbért (nagyjából tízmillió) csak egyszer kell kifizetni. A csatornától mellesleg nemrég bocsátottak el 93 embert, mert válság van.

A Tv2 tehát 100 millió forint körüli összegért vett magának egy VV4-gyõztes, rutinos valóságshow-szereplõt a muterral együtt - a kérdés csak az, hogy az elsõ pár nap minden bizonnyal megemelkedõ nézettsége (felmehet simán 25 százalékos közönségarányra is) után van-e annyi kraft Alekoszban, hogy tovább húzza a mûsort. Arról nem is beszélve, hogy arra aztén végképp nincs garancia, hogy az elsõ adandó alkalommal (biztos kapnak valami védettséget az elején) nem fogják kiszavazni a mûsorból""
nincs nézettség, ezért bábuként használják ezúttal már a tv2 is...biztos jó pénzt kap érte hülyék lennének nem elfogadni

szaunás jelenet volt, Fecó, Kinga és Attila beszélgettek

Nem rontott, hanem egy rakás szar volt.
ezt inkább nem kommentálom...:S:S: Alek volt a fav a VV4-BEN de most már sok...a végén jól megszívja és elperelnek tõle mnindent..aztán nézhet...elszállt ez van:S:S:S kurvára nem vok kíváncsi már rá...azért a régi VV4-s videókat még szívesen nézem..😊...
ascii
Alekosz egy szériás karakternek remek volt, szvsz már a feleségkeresés is rombolt a nem létezõ imidzsén, ez meg már teljességgel feleslegesnek vélem.

hány perctõl van? 😄
http://comment.blog.hu/2011/11/10/alekosz_bekoltozik_az_osszeeskuvokbe
Minek?
SirAlo
hat en is jobban orultem volna ha a vv-be kuldik vissza de jobb ez is mint a semmi

Szerintem, hogy Alek megy a TV2-be a VV5-öt még így is többen fogják nézni.
SirAlo
Ha ez valoban igaz elkezdem nezni en is az Osszeeskuvoket😄 ott meg online is van nonstop

Blueblood
azér durvák a kommentek, kb mindenkinek elege van Alekbõl és nem akarná ha betennék. Én nem tom, mert nem nézem a mûsört, de sok rosszatt hallottam róla, szóval akár a nézettségnek jót tehet.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

na nee😄

😄😄 de tényleg

Rash87
Nekem a Kör c. film ugrott be egybõl 😄

Glory, Glory Man. United!

Ebben a szériában nem nagyon van olyan szerintem! Talán Attila!
nekem aztán tökmind1, én itt elvéreztem volna mivel ilyen fajta szédüléseket nem bírok, a buszon nem bírok meglenni olykor, fõleg, ha bekajálok nem hogy ilyen forgós szaron😄

vidámparkról ne is beszéljünk örültem, hogy legutóbb feltudtam ülni 3-4 dologra, ami nem volt hányatós

pedobear
Nem hinném. Áramlástan. Próbáld ki egy pohár vízzel.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
arra én nagy magasról szarok

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295