ValóVilág 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ascii
mit asszontá meg? idézd már magad plz, mert lehet átsiklottam felette!

:Pislog, mint Overdose a szántásban:

Az a gyökér Analfahímet vitte magával😄
wesker24
Nah Kinga Gergövel ment randizni most mondta Vera !
wesker24
Death már visszatáncolt de Péter nem fogja abbahagyni !
wesker24
Alekot majd csak holnap mutassák mert ma még a tegnapi rész ment ott !

Annamraie kiviszi Shadit projekt mûködik még?
Szarok az összeesküvõkre, Alekot alig mutatták, nem menti meg õ se azt a mûsort nézettségileg.
wesker24
Te balfasz Atiék jobban csinálják a showt mint te csirkeagyú ! xD

Mirõl beszélsz arab ?
már megint nem szeretném azt mondani, hogy DE megmondtam!<#mf1><#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SirAlo
felboritja a bioritmusat 😄😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

szappanopera feeling😄

kíváncsi vagyok milyen papucs lesz Laza-ból😊

SirAlo
most mondta Csaba hogy nem akar eloterbe kerulni, szerintem ez a taktikaja 😄 es egyenlore nagyon jol bevalik

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

-hogy

Amúgy átverés volt, de ahogyan elõadták az nagyon komoly😄

Vagy Kinga visszatartotta Attilát😄
pzoli00
az asszony nézi ezáltal én is <#taps>, mekkora duma de jó <#nevetes1>

valóság showban ez elmegy, Olivér is hasonló volt és zabálták, mert vitte a hátán az érdeklõdést teljesen mind1, hogy megosztott volt.

Attila a valóságban nem biztos, hogy ilyen lehet, hogy a viselkedése nagyrészéhez felvett egy jókora álarcot, hogy az emberek szemében fent tartsa az érdeklõdést. Játék eleje óta felvállalta, hogy taktikázni fog arról már ne is beszéljünk.

Való életben én se szeretem nyilván, ha ok nélkül lenéznének és szemétkednének velem, de azért az mégiscsak más picit, mint a bezártság.

Jól viselkedõ embereket én bírom a való életben, de rádöbbentem, hogy itt a showban, ha totálisan nulla az illetõ és abszolút semmi felszólalása nincsen az ide kevés, Csaba elég necces ebbõl a szempontból, nincs vele bajom, de valóban szürkült mióta visszament és ez nem jó.

ascii
benn van attila, fecóval játszották a kész átverés showt! 😊

pzoli00
geci mert játsza a gecit, ez is egyfajta taktika méghozzá az érdekesebb fajtából és rátapintottál a lényegre "cirkuszt a népnek"

Attila, és Péter a két gonosz genyó, de egyszerûen miattuk van értelme nézni a showt. Most egy Tuja, Analfahím stb..unalomba fulladna az egész.
ascii
szerintem ez az eddig legjobb széria, sok hibát kiküszöböltek a szerkesztõk is, és nekem ezek a karakterek sokkal jobban tetszenek, megosztanak, eseménydúsabb.... de itt is mint az elõzöben 1-2-3 személy viszi a hátán az egész mûsort, ennek ellennére mégis jönnek a nagymegmondók akik nagyikával nézik a mûsort és értékeket keresnek egy eltulzott valóságsóban, és azért szeretnék, h megnyerje a játékot a tuja, mert õ annyira de annyira normális! DE UNALMAS B+!

Shadi= Sáriné😄
Laza
Az asszony nézi ... ezáltal Én is vagy nézem vagy hallgatom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Azt sohasem értettem, hogy ha valaki geci folyamatosan, majd egyszer megvillantja egy pillanatra a mélyen eltemetett érzékeny oldalát, akkor attól miért olvadnak el az emberek? (a való életben is) 😊
Vannak akik gyorsan felejtenek ... vagy inkább könnyen megbocsátanak ... miközben elfelejtik, hogy van olyan is, aki eközben végig normális emberként viselkedik.
Kenyeret és cirkuszt a népnek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ATEC BENT VAN😄😄😄😄😄😄
Errõl van szó ezért tetszik jobban ez a Széria. Jó persze Alek-OLivér páros tényleg nem volt semmi vitték a showt a hátukon.

De itt ebbe a szériába ahol teljesen mások a játékszabályok Attila-Péter a legjobb nem kérdés.
pzoli00
pontosan, engem nem érdekel az X-faktor, ezért nem is nézem, ergo nem botránkoztat meg, ilyen egyszerû <#nevetes1>

és ez a banda jobban is állja a sarat, ott meg legalább 3-4 ember állandóan sírt és nyivákolt h ki szeretne menni, itt ennek nyomát nem látni

VAn ONline
ascii
nah mi van az onlineba? benn van még attila? nálam nincs stream!

azért az túlzás, hogy Attilát konkrétan egy a szadizmussal teszed egyenértékûvé... igen van egy érzéketlen személyisége, de igenis már bizonyította, hogy, ha nagyon akar hajlamos érzelmeket táplálni mások iránt...abban igazat adok, hogy van benne önzés, ha valami nem úgy alakul, ahogyan õ szeretné...

Persze ezt már hallottam több helyrõl is, hogy a manipulálás, és a taktikázás lesz az elsõ irány. De úgy látszik a nézõknek ez nem szimpatikus annyira:d
Hát ez nem a VV4 szerintem ez keményebb annál.
pzoli00
igen mert ott több vicces figura volt összeválogatva, ebben a bandában nagyobb hangsúlyt fektettek a "szarkeverõ" karakterekre, hogy ne legyen annyira egysíkú és ne legyen az elõzõ széria klónja

ascii
Ne nézz akkor VV5-t!

Laza
Én pont akkor némítom a TV-t, amikor kiabálnak egymással 😊
Az egész napos munka, majd este a gyerek lefektetése után erre már nem vágyom 😊

Én értelek, de érdekes képp a VV4 mégis a poénokra volt inkább kihegyezve.
Laza
Vannak akiket a szado-mazo is szórakoztat, mégsem az a normális 😄

nah valaki látja atilat? XD

pzoli00
a poénkodás manapság már nem elég, kb. 10 évvel ezelõtt még el lehetett adni, három dolora hegyezik ki a mai realityket 1. rengeteg konfliktus, ha konfliktus van akkor feszültség is van, és ha feszültség van akkor benne van a pakliban a tetlegesség is, ez az amire harapnak az emberek 2011-ben, 80% cirkusz+veszekedés és 20% humor. Nem azért nézik a valóságshow-kat, hogy egy unalmas ember, unalmas mindennapjait lássák!

kellettek az elején azok a konfliktusok, amikben rendszerint igaza is volt. Õ sem tévedhetetlen, de akkoriban az õ bevallása szerint még élvezte is, mikor kiközösítették nála ez nem probléma így generálja a showt. Játssza ezt a játékot, ahogy a Péter is. Már kérdés, hogy nekem Péter eszméje a csalásban a csalás nekem nagyon nem jön be...

ennyi, lényeg az, hogy én jót szórakozom rajta az a te dolgod, hogy neked hányingered van tõle, hatalmas arc, jók a beszólásai, laza és a kategóriájához méltó😄

Megosztó személyiség egyébként úgy, mint, mint ahogy Olivér is...

Igen megnyerhette volna, ha visszavesz, és inkább poénosabbra veszi a konfliktusokat. De ezt õ tudja nagyon jól. Viszont fölvett egy szerepet amit már csak félig meddig tol. Lehet azóta több embernek szimpatikusabb lett, de sokan utálják mint a bûn.
Laza
Az a baj, hogy az Attila simán megnyerhette volna a játékot, ha nem olyan alpári és paraszt és embereket megalázó, mint amilyen szokott lenni ... ha lett volna egy kis esze, akkor ezt Õ is tudja, és ebben a tekintetben visszavesz már az elején. Legalábbis szerintem 😊

Laza
Vicces lenne, ha az RTL visszaperelné Alekosztól a nyereményét. Valószínûleg ez a kitétel része a szerzõdésének. Azt meg nem hinném, hogy a TV2-nek annyit érne, hogy kifizetik Neki ezt a 'bukást', azaz kap min 50 millát. Érdekes lesz.

pajti
Fecóék nézik az Sg fórumot?

Így van teljes mértékbe jól látod a dolgokat testvér😄 Csak tudod mit nem értek miért utáltatják meg az emberekkel ezt a 2 genyót ennyire? Mikor tudnák a szórakoztató oldalukat is mutatni? Miért nem tesznek akkor vegyesen egy ÖF-be? Bár ezt az RTL-nél kéne megkérdezni.
Laza
Ez a manipuláció része ... hogy mi a cél, azt csak a RTL tudja ... de az Attilát szvsz minél tovább bent akarják tartani, mert nélküle nem lesz mire kihegyezni az összefoglalókat ... kihívni meg úgysem meri senki.

ez van..te dolgod...😊
Majd a TV2 mikulásra beszervezi nekik Christofelt is...<#hehe>