153994
ValóVilág 12

• wesker24
    Parancsolj ! :D

Ha van egyéb ötleted csak szólj és berakom
  • ToCsEk
    ha nincs jobb ötletetek Vivi mellé mehet Candi a the typing of the deadből
    micit nem megbántva miss röfi?
    Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2016.08.31. 16:19:35
  • wesker24
    Köszi az ötletet máris rakom be Beavis-t hozzá ! :D
  • ascii
    Soma meg ugy néz ki mint, Beavis & Buttheadből, Beavis :D
  • wesker24
    Ja tudom csak ez illett hozzá a legjobban XD
  • Coolfire
    Nem így emlékszem rá...nagyon megnőtt.:)
  • Coolfire
    Szerintem már nincs...
  • wesker24
    Little Suzy a Johnny Bravo-ból :D
  • wesker24
    Azt hittem ennél rosszabb már nem lehet úgy látszik tévedtem, van ennél még lejjebb egyáltalán ? XD
  • Coolfire
    Zsófi mellett ki az a kis rajzocska?Reggel óta nem tudok rájönni.:)
  • Coolfire
    Így a finom..kell egy transzi is..
  • ascii
    érdemes talán annyira bekukkantani a műsorba, h értelmezni bírd a hogyvoltokat
  • wesker24
    Vazee ne basz már hogy egy transzvesztitát is beküldenek vazee ? Ez komoly ?

A VV2-ben már volt egy meleg karakter (Zsolti) akivel semmi gond nem volt, de viszont igy akkor már 13-an lesznek és ugye csak 12-en lehetnek bent vagyis egy valakinek még idő előtt távoznia kell ahogy az lenni szokott ?

A másik lakó (Krisztián meg tényleg egy gyúrós alkat, :D Lehet tippelni hogy ki távozik elsőként ha jól emlékszem a VV7-ben idő előtt a delfin hangú Alexa távozott.
  • Ironman2
    Egyébként én se nézem,csak a topikba olvasok bele,de jobb is így.Nálam a VV5-el véget ért a széria.
  • Ironman2
    Mégis a Tv2-n lévő Star Academy bukott meg!
  • ascii
    az új lakók
  • Stockbauer33 #150261
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Horti Gábor - Entertéjnör
    15 órája ·

Tegnap este majdnem elájultam. Véletlenül, esküszöm véletlenül a valóvilágbigbrada konglomerátumot kaptam el a távkapcsolóval!
    Régebbről azt hittem már láttam a tévés pöcegödör legalját, de tévedtem. Annyira elképesztően prosztó társaság gyűlt össze a 36 miller reményében, hogy már magával ragadó volt! Egyszerűen lenyűgöző volt bámulni a beköltözött fiatalok szellemi nívópálcáján a szarszintet!
    Brutálisan beszippantott, hogy az emberek ilyen állatok lehetnek, akik tele pofával gyűlölik egymást és játsszák az eszüket. Ami már azért is fájdalmas a nézőnek, mert az nincs. Ezt a mostani csapatot még bontott alkatrésznek is nehéz lesz eladni. Szilikonagyúak, a babszárnál csak egy kicsivel túlképzettebbek. Erre a másikon meg beindul a "Nyerő páros". Ami meg tényleg élvezetes. De. Mindkettőre tapadnak retinával. Az egyik oldalon az jávai előemberek, a másikon meg a szeretet villantásai! Kemény!
  • Stockbauer33 #150260
  • Conqvistador
    A Ladás? Az mondjuk nem volt rossz elismerem :D
  • Stockbauer33 #150258
    Az elöttire gondoltam.Mikor megtalálgatta magának a lófejű csufságot(vivient)
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.31. 07:55:23
  • Conqvistador
    Hát az a versféle okádéka nagyon gyér volt.
    Bármikor félrészegen jobbat írok :D
  • Conqvistador
    Szia!

Így ebbe a formába nem is értem mért csinálnak műsort. Szerintem az RTL a saját pénze és a nézettsége ellensége.
    Egyszerűen nem fogják fel agyilag mire kíváncsiak az emberek. Hát speciel nem huszonéves föld buta ribancokra és parasztokra.
    Egész egyszerűen nincs elég agyuk és élettapasztalatuk, hogy egy taktikus nézhető műsort prezentáljanak ezek a huszonéves marhák.
    Nem nagyon vágom minek kellett ebben a formában ilyen puritán módon elindítani ezt a semmit.
    Lehet az egész csak arra megy ki, hogy 3-4% nyi nézettséget elvegyenek a Tv2 től a többibe meg tojnak bele magasból.
  • ascii
    az nem troll, hanem egy egysejtű, megkínlódott a rímekkel, szótagszámokkal, a jambusokkal és a daktilusokkal is, de szerintem a szavak értelmezésével is gondok lehetnek.
    ha ezt meg viccnek szánja, akkor nagyon a legalja.
  • Stockbauer33 #150254
    franko :)
  • ToCsEk
    azok az előítéletek
  • ToCsEk
    az az egy ami tényleg troll és lehet röhögni nagyon flegma
  • Stockbauer33 #150251
    nézem a csajommal de dölünk a tivi aranyköpéseitől
  • ToCsEk
    hát én nem vagyok egy hozzá értő vv szaki de ez tényleg szar, már az összefoglalók is szarok, most is mi volt ez komolyan minden csaj táncolt 10secig????
  • ToCsEk
    http://velvet.hu/gumicukor/2016/08/30/vv_soma/
  • wesker24
    Hát jah éjjeli stream nélkül ez a kuka, mert ilyenre már szokott fent lenni egy rakás videó ami az Öf-ben nem volt és lehetett az oldalon nézni öket, de most szinte semmi, se éjjeli stream, se extra videók, csak a szokásos megvágott esti ÖF, hát igy nem tudom mit akarnak ebből kihozni, mert ez ilyen formában bukásra van ítélve, már a VV7 is sokkal rövidebb lett mint tervezték szépen össze sűrítették 3 hónapra, és még mi a VV7-et szidtuk hogy milyen volt, a VV8-hoz képest a VV7 fényévekkel jobb volt, volt éjjeli stream még ha nem is sok, teli volt a honlap jobbnál jobb kimaradt videókkal.
  • Fantasico
    Szánalmasan, minősíthetetlenül gyenge minden, az internetes felület egy vicc ennél egy ovodás is jobb és minőségibb oldalt tudna csinálni, már több mint 3 napja megy ez a széria és a használhatatlan összefoglalókon kívül semmi mást nem lehet látni az oldalon, ilyenkor már számtalan egyéb rengeteg videóanyag szokott fennlenni amit nem adnak TV-ben az összes eddigi szériánál így volt. A másik dolog az persze előre borítékolható volt hogy a Belevaló nézhetetlen lesz mire lehet számítani egy olyan műsornál amit Győzike, és a Helikopterező faszfej vezet, a legalja ennél lejjebb nincs, de hogy a rendes összefoglalót vezető Anikó nem tudja felsorolni a villában tartózkodó játékosok nevét és jónéhányszor szóhoz sem jut és azt sem tudja hol van az azért mindent elmond, elképzelésem sincs miért és minek indították el a műsort ha szemmel láthatólag mindenki toronymagasan belesz...k, mivel így nézőkre sem számíthatnak.
  • ascii
    +1
  • wesker24
    Jah lehet az lesz akkor inkább csinálok egy sima Bannert a többiekkel hamár a Flash-t nem engedi !
  • Ironman2
    Már 1 éve nem engedi a chrome hála istennek,mert nem gyilkolja a procit!
  • karajjj
    kihagyni a flasht az egészből
  • wesker24
    Aha van de úgy látszik hogy csak Firefox-ban müködik mert a Chrome és az IE nem komálja a Flash Bannert.

Most nézem mit kellene átirni hogy Chrome-ban is menjen.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.08.30. 12:20:20
  • Coolfire
    Van banner is?
  • wesker24
    Ák szóval akkor nem a banner a hibás hanem a Chrome nem komálja valamiért a Flash Video-t !
  • ToCsEk
    Vikinek ez a mosókonyhás családomos izével mit akart mondani?

banner nálam chromeba nagy fehérség fix it, firefoxban bejön a vlc lejátszó
  • ascii
    itt nincs kitakarás