153994
ValóVilág 12
-
knightbali #150559 De izzadságszagúan tolják a Dinát. Ez már kezd undorító lenni. -
argo001 #150558 Valóban "csak" 12 millát lehetett nyerni, de erre azért rájött az utazás, a kocsi meg a lakás. Ehhez képest a "csak" 36 millió kevés. -
Janika114 #150557 Ha nincs csalás akkor ez csak Dávid lehet. Egy másik fórumon csináltak egy szavazást 850 szavazat alapján, 82-18 arányban nyert Dávid ott. Azért a 850 szavazat alapján már eléggé reprezentatív tud lenni egy felmérés. Reménykedjünk! -
értékre volt csak több azt hiszem. mivel ott lakás+autó stb és úgy jött ki 50re (4nél mintha úgy promozták volna),de a pénz csak 12 millió volt régen.
am megfordult az állás? mintha a hétköznap az első képnél lett volna több %
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.09.25. 20:04:56 -
hm érdekes most meg a jobb oldali a több, múltkor meg a bal oldali volt a több.. megcserélték? :D -
argo001 #150554 Amúgy mi ez a "36 millió, ennyi még sosem volt" mánia? Régebben többet fizettek. :D -
na Dinácska ma mehet hazafelé :D -
Jah egyértelmű hogy az RTL Dinát tünteti fel jobb színben, direkt úgy vágja össze az ÖF-et mintha ö lenne a kis angyal, ha mégis Dina menne vissza akkor az lenne az évtized legnagyobb csalása ennyi ! -
Janika114 #150551 Vivi megint zseniális volt :D Viszont a párbajtól még mindig félek, Dináéknál ez a nyájas kedveskedés meg, Dávidéknál meg a mocskolódás van bevágva... -
http://comment.blog.hu/2016/09/24/vv_alekosz_levelet_megirta -
Fantasico #150549 Teljesen mindegy Dina és csapata pont azokból az emberekből áll akik itt a legalja, Mici,Lóri, teljesen jelentéktelen senkik, Soma egy szerencsétlen töketlen balfasz bőgőmasina, Tivy egy idióta retaldált aki sem olvasni sem beszélni nem tud, Zsolti egy tenyérbemászó, végtelenül idegesítő, számító kis ratyi, még komolyan Vivien a legszórakoztatóbb abból a csoportból bár az összes annyira ostoba és szellemileg visszamaradott hogy nemigaz, de Vivienen legalább néha lehet röhögni mert már annyira buta és annyira szerencsétlen. A másik csapat pont az ellentetje de azért Ati és Evelin kilóg innen, Ati szerintem a gyengesége miatt Evelin pedig azért mert számító és csak azért van itt mert Dinát jobban utálja Dávidnál, viszont a maradék három ember szerintem toronymagasan a legjobb hármas ebből a szériából, nincs nehéz dolguk ebből a mezőnyből nem nehéz kitűnni de Dávid, Krisztián, és Zseraldin nagyon jók, Dávid normális, intelligens, rendes srác, abszolót helyén van az értékrendje, Krisztián keveset beszél de amikor mond valamit elég jópofa szokott lenni, Zseraldin meg tökös kiscsaj, nem kell félteni ki tud állni magáért, és szó nélkül meg tudja védeni magát és hiába hasonlítják Dinához meg a két dudás egy csárdában szöveg, a két lány között fényévnyi különbség van Zseraldin javára. Mindennél jobban várom az idióta beképzelt Zsolti, illetve Mici és Lóri fejét amikor Dávid visszarongyol a villába, ugyanis ezek teljesen vakon vannak, annyira hülyék hogy biztosra veszik Dina visszamegy, ennél jobban már csak azt szeretném látni amikor Dávid megmondja nekik a végeredményt ami szerintem 70-30 körül lesz, utánna szerintem egy kicsit elcsendesedik az a csoport. -
A Retek Klub mindent megtesz hogy Dinát hozza jobb helyzetbe, de ez azért már tényleg túlzás, -
Lóri megkéri Dina kezét? 
-
inkább dina feje lesz az mikor a fantomképekből kiderül h 70-30ra kiesik :D és azt hitte h milyen erős :D -
hát az nagyon epic lenne :D
tolhatná a képükbe nah mi van negatííívok?
-
Az egyszerüen képtelenség hogy Dinára ennyien szavaznának, vazee vagy ha mégis akkor az lesz az évtized legnagyobb csalása :D
Látni akarom a ledöbbent arcokat, amikor Dávid benyit azon az ajtón xD. Az a pillanat felbecsülhetetlen lesz ! :D -
csak essen kis és mehet is vissza a tanyára amúgy kajak farmba kellett volna indulnia -
Janika114 #150542 Van remény :D Azt még én se tudom elképzelni, hogy Dina ilyen arányban vezetne :D -
63%-al vezet Dávid :D
Dinára nem sokan szavaznak :D -
Lesz is csak még nem volt időm berakni, de mindjárt berakom ! -
Fantasico #150539 Most Vasárnap nagyon nagy vereség lesz a vége, és mehet haza a volt barátjához magyarázkodni, igazából senki ellen nem lett volna túl sok sansza a győzelemre, még talán ATI ellen sikerült volna nyernie, de hogy ezt hogy találta ki hogy Dáviddal megy párbajra és visszajön, azt nem tudom még Zseraldin is megverte volna, Dávid pedig rommá fogja verni, én szerintem a 70-30 sem kizárt de minimum 65-35-el Dávid simán visszarongyol a villába, ez a párbaj nem is lesz igazán párbaj mivel az egyik résztvevő képtelen érvelni és normális értelmes összetett mondatokban beszélni, csak és kizárólag ordibálni, üvölteni, pocskondiázni és ételt dobálni tud, és kétpofára zabálni illetve megycsalni a kintlévő barátját, ez ugye mind nagyon csábító és vonzó tulajdonság, míg ezzel szemben egy tök normális, rendes, és talán a villa legintelligensebb játékosa az ellenfél aki ha beszédről és értelmes érvelésről van vagy lesz szó porig fogja alázni Dinát, szóval itt azt hiszem nincs miről beszélni. Ráadásul a szimpátiaszavazáson is alig maradt el Zsófitól úgy emlékszem csak 3 százalék volt a különbség köztük és még ha egy napig tart a szavazás szerintem Dina esett volna ki, szóval Lóri és Dina nagyon vakon vannak, dehát nem is csodálkozom mivel náluk kettejüknél nincs mivel gondolkozni, ők nem álltak sorban amikor az észt osztogatták. -
Janika114 #150538 Nagyon örülnék ha nektek lenne igazatok, de szerintem visszamegy Dina. 52-48 arányban kb.
Lehetne itt egy szavazás, hogy szerinted ki megy vissza? Régen is volt ilyen ha jól emlékszem. -
I agree !

Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.09.22. 16:13:51 -
argo001 #150536 Dina nem megy vissza. Annyira alpári, nem szórakoztató, hanem idegesítő, irritáló. Egy közönséges, ostoba bunkó picsa, akinek 1 jó pillanatára 150 rossz jut. A kiagecivagytefaszombazmeg koronázatlan királya, akit stílusa (és fogazata) alapján a Nyíregyházi Állatparkban "nevelhettek" fel. -
Szinte senki nem szereti azt az alpári ribancot, szerintem is egyértelmű hogy Dávid megy vissza ha az RTL nem bundázza meg, Dávidra szavazz majd a sok hülye tini picsa, de Dinára ki fog ? Majd most kiderül hogy az RTL kinek az oldalán áll ! -
alap hogy dávid megy vissza ha nem bundázzák meg
dinát egyszerűen senki nem szereti egy alpári idióta hülye picsa, most az elég gyenge indok hogy csinálja a konfliktust, attól ugyan úgy lesznek ugatások ha kiesik, el nem tudom képzelni nézők közül ki szereti dinát -
Noticed
-
Én örülnék egy football manager 2017 előrendelésnek :D :D :D -
Itt az ideje egy újabb nyeremény sorsolásnak, :D de ezúttal most tényleg egy közkedvelt és nagyon jó AAA játék lesz a nyeremény !
Ha ne adj isten tényleg Dávid megy vissza, akkor vasárnap este valaki egy nagyon fasza game tulajdonosa lesz. :D
-
ha azt nézzük dávid egy tipikus "szépfiú", az elmúlt szériákban sok hasonló volt. ráadásul azok még negyed ennyit sem csináltak bent de még is majdnem mind döntős volt. ehhez hozzávesszük h dina megosztó karakter, hát nem hiszem h kérdés kimegy vissza.
am nagyon kíváncsi lennék dina fejére ha ilyen 70-30-a kiesne, annyira lenézi bent az embereket h igen leesne az álla :D -
Ezt már az RTL nem tudja elsumákolni, mert ha tényleg Dávid esne ki akkor nagyon feltűnő lenne a manipulálás/csalás hogy az RTL kit akar visszaküldeni. Mert Ha Dina esne ki akkor tényleg felborulna az egyensúly rendesen, de legalább egy nagyszájúval kevesebb, ha meg Dávid esne ki akkor meg egyértelmű hogy csaltak, és Dina még sokkal nagyképűbb lenne mint valaha, igy is elég idegesitö de akkor meg pláne az lesz ha Dávid ellen megy vissza. -
Janika114 #150528 Szerintem most az összefoglalók nagyja róluk fog szólni, kérdés kit nyom meg az rtl. -
Janika114 #150527 Plusz ugye ha Dina esne ki nagyon megborulna a fiú-lány arány, és hát Dávid tényleg nem sok mindent csinál bent. Ettől függetlenül én Dávidnak szurkolok, engem nagyon irritál Dina viselkedése ( bár lassan már a villalakók 90%-a idegesít -
pont ez az h mostanában dina hanyagolva volt, mostanában inkább zseri+tivy ment. -
Janika114 #150525 Szerintem meg sajnos visszamegy Dina. Pár jól összevágott összefoglaló megnyomja majd, plusz Dávid mostanság kicsit tényleg furán viselkedik. -
Ahogy Lóri esetében tették itt is szerintem Dávidra fognak szavazni ! :D -
jaja szerintem is, a sok tinicsaj úgyis Dávidra fog szavazni :DD -
Nah csak nem fordul a kocka és a pancserokból lesznek a górék és a górékból lesznek a pancserek XD. -
Dinától ez volt a legnagyobb baklövés amit valaha is elkövetett xD, Dávid ellen esélye sincs xD
Az lenne a Valóvilág történetének legnagyobb csalása ha Dina Dávid ellen visszamenne,. -
Dinácska kiesik :D