153994
ValóVilág 12
-
bár azt mondja őt nem zavarta h senki nem támogatta, azért szerintem gáz h senki nincs mögötted, még ha páran lennének bent az más lenne, de még sokan vannak így elég gáz. -
Szerintem tudja, hogy kiesne és azt akarja, hogy Dávid ne kapjon lila kendőt. -
argo001 #150678 Nem értem ezeket a játékosokat. -
igen mert nagy játékos és generálja a feszültséget, ezért nem akarja az rtl, hogy kiessen :D -
Amúgy az tényleg érdekes hogy se százalékot nem mutattak és még azt sem tudjuk mi a napi kérdés ?
Nagyon ugy látszik hogy a Retek klub Lórit akarja vissza küldeni ! -
Lófaszt megy ki csak szívatja a többiket, esze ágában sincs kimenni, ezek annyira hülyék hogy tényleg nem látják át. hogy csak szívatja öket,
tényleg azt hisizitek hogy kimegy ? Ennyire ne legyetek már naivak ? XD -
Janika114 #150674 De ez a kamu szöveg, hogy nem akar visszajönni úgy, hogy senki se várja. Aha, tudja, hogy egy megalázó vereségbe szaladna bele. -
Lóri feladja a játékot? -
na Lóri megint megkavarja a játékot :D
gyanús tényleg, hogy nem mutattak százalékot, pedig mindig szoktak :DD -
Vazee Lóri már megint mi a szart kavar vazee ? Ennél lejjebb már hova lehet süllyedni ? -
argo001 #150670 Ati, Evelin és tivtivi oly mértékben retardáltak, hogy azt nehezen lehet szavakkal kifejezni. Sokatmondó, hogy Mici szellemileg mennyivel ezek fölött áll... -
Az RTL már megint mire készül ? Látom nagyon elakarja csalni a szavazást ennek a féreg Lórinak a javára, még százalékot se mutattak és majd a műsor közepén a nézőknek valami nagyon fontos dologban kell dönteniük. -
Earth Angel #150668 Az tivi, igen így kisbetükkel, egy retardált majom. :-) -
knightbali #150667 Köszönjük Dina !
-
Köszönjük Emese !
-
Ati egy talpnyaló -
Észrevettétek, hogy Dávid egy nagyon sunyi személyiség és sokszor lekezelő, utálatos a stílusa -
Janika114 #150663 És páran mennyien tartanak Tivytől, hogy tovább nyalják a seggét. Tényleg teljesen igaza volt Krisztiánnak, és Tivy most fülét farkát behúzta, nem mert ordibálni meg kutyázni most, bezzeg a csajokkal szembe. Nagyot fog még koppanni a Tivyke. -
argo001 #150662 Csak engem idegesít ez az álkeresztény Ati? -
Fantasico #150661 Krisztián végre megmondta a tutit, hatalmas volt és maximálisan, teljes mértékben igaza volt. Tivy nem tudom mire veri a mellét, egy szánalmas ostoba és iszonyatosan nagyképű ember aki ráadásul sem olvasni sem beszélni nem tud rendesen, és azt hiszi magáról hogy vicces amit csinál, ami közben rém unalmas és szánalmas, ahogy meg a lányokkal beszél néha az egyszerűen minősíthetetlen. Ha pedig abban a pár retardátban bízik akik a szánalmas videóit nézik, és azt hiszi Krisztiánnal ezt simán elintézi egy párbajon, akkor azt hiszen igen nagyot téved, mert az a párbaj sok minden lenne de életbiztosítás nem, egyébként hihetetlen jó volt látni ahogy megszeppent és ahogy megfogta őt ez a kis intő figyelmeztetés. -
Tivy volt barátnője:
+18 -
Ha Dávid nyer vasárnap 99% h döntős lesz, nem hiszem h sokan kimernék vinni utána párbajra. Mellette Somába vagyok biztos h döntős lesz. -
Tivy: takarítsssss...
http://coub.com/view/eum91
Utoljára szerkesztette: Cripple, 2016.10.08. 10:21:27 -
szerintem is Lóri fog kiesni :D -
Lóri kiesik a picsába az biztos hacsak nem bundáznak, de a teenage csajok most se vallanak kudarcot
-
Majd akkor ha eljön az Apokalipszis,
-
Coolfire #150654 Ha Lóri megy vissza,lesz Mankind Divided?
-
Fantasico #150653 Azt hiszem ennél egyoldalúbb és egyértelműbb párbaj nem is lehetne, mivel annak ellenére hogy Dina rengeteg embert irritált és idegesített köztük engem is azért még úgyis sokkal erősebb egyéniség és erősebb játékos volt mint Lóri, szóval ha a Dina elleni párbaj újjgyakorlat volt Dávid számára akkor ezt a mostanit nem tudom minek lehetne nevezni. Két dolog biztos Lóri továbbra is nagyon vakon van, de Dávid szenzációs húzása után hogy levette a lila kendőt nem maradt más lehetősége, őt kellett kivinnie különben a világ szégyene lett volna, a másik tuti dolog hogy Dávid visszamegy méghozzá most még nagyobb különbséggel mint a Dina elleni párbajon volt. Azt hiszen egy 75-25 teljesen reális eredmény lehet. -
knightbali #150652 Ennek a párbajnak később kellett volna megtörténnie. Reméltem, hogy a Lóri nem a Dávidot viszi.
Utoljára szerkesztette: knightbali, 2016.10.05. 23:29:27 -
Ha most vissza jön Dávid akkor tuti döntös lesz ! -
Na ez ahogy elnézem egy kisebb elődöntő lesz, Lóri VS Dávid !
Azt az RTL nem teheti meg hogy ezt a féreg Lórit küldi vissza az egyik legértelmesebb fazon Dávid ellenében ! Olyan isten nincs! -
Stockbauer33 #150649 Na ha ebből vissza jön Dávid akkor benne lesz a döntőbe a végén -
Soma bármikor felhasználhatja, és nem csak a mostani párbajra vonatkozik, de ö megmondta hogy magára soha nem fogja tenni, lila kendőt ! -
Persze csekkoltam én is majd visszairok ! -
knightbali #150646 Micsoda váratlan fordulat. Nem gondoltam volna, hogy ilyen történhet a valóvilágok történelmében... Kicsit szégyellve, de meg kell vallanom, hogy őszintén nevettem a Tivyn. Ez hallatlan. Vicces volt a forma. Ez a játék mindig tud meglepetéseket nyújtani. -
argo001 #150645 Ez a lila kendős mulatság egyébiránt csak erre a párbajra vonatkozik, vagy Soma bármikor felhasználhatja? Ha utóbbi eset áll fenn, akkor nem lehet olyan hülye, hogy most rárakja valakire, hanem amikor a lába alatt forró lesz a talaj, magára szépen ellövi.
Nem lehet mindenki olyan sötét, mint tivtivi és Evelin, könyörgöm. -
Fantasico #150644 OK. Köszi megnéztem írtam is vissza csak majd Te is csekkold a privát üziket. -
Szokás szerint az új SG motor nem jelzi ha Privát üzenet jön, szóval ha lesz időd ellenőrizd majd a privát üzeneted ! :D -
Janika114 #150642 És szerintem ezt ő is tudja, hogy Dávid ellen esélytelen, Lóri nyomja itt a dumát, hogy ő taktikázik is bla bla, játsza az agyát, hogy Tivyt kiviszi meg h Evelint akarja, közbe meg hangoztatja, hogy abból a háromból fog vinni valakit aki Dinára tette. Szerintem este majd benyögi, hogy Dávid elleni párbajnak még nincs itt az ideje, és úgy tud ütni Dávidon ha kiviszi a barátját, és Atit fogja választani végül. Aki ellen még esélye is lenne. -
Fantasico #150641 Írtam neked privát üzenetet még a Dávid - Dina párbaj után csak nem érkezett válasz. Mi az a Steam név? Nem tudom hogy udnánk Privát beszélni egymással mert mondom már próbáltam írni neked privát üzit dearra nem érkezett válasz, eetleg emailen agy más egyéb módon, nem udom hogy lehetne kommunikálni privát, ha van ötleted léci írd meg.