153994
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #122886 ... finoma is fogalmaztál.. :) -
Dean Winchester #122885 attila szépen levette a lényeget
kinga nem is a srácok miatt nem tudta kinek drukkoljon hanem saját maga miatt :D magának való ribanc ez b+
seri mikor megtudta, hogy nyulatt ettek :DDDDDD milyen arcot vágott már xDDDDDDDd
szilvásgombóc: házi... igen csak a lekvár is lehetett volna házi nem pedig bolti szar szilva íz ha már a hét az "igazi" kajákról szól akkor azért ezt is megcsinálhatta volna az rtl.
nézem mi lesz holnap!
elsőre fogtam a fejem! neem tán attila megy puncsolni kingának? De azt látom, hogy kihúzott a szobából, ekkor picit megkönnyebbültem :D -
IXEMGabeo #122884 azért, mert egy önző szemét dög:), jól teszi Attila, ha nem foglalkozik ezzel a kriptaszökevénnyel -
Dean Winchester #122883 kinga ennyire hülye??
"megvagyok lepődve, hogy attila egyből kivitte a serit beszélni"
"tudom,hogy nem vagyun jóba de ..."
kinga szerint ha attila ő vele nem beszél akkor a fal felé kéne fordulnia??
1- ha verával beszél az nem jó
2- serivel az se (lsd. tegnapi eset)
nem értem ezt a hülye lányt ,viszont jó látni ,hogy bosszantja a kendő elvesztése XDDDD
rash: hát beszélhetett volna attilának és kész mint ahogy eddig tették vagy az előzős szériában is tették...
de nem baj ez csak most valahogy túl feltűnő volt. :D -
Gondolom el lett neki mondva,h így csinálja.
Azért az érdekes lett volna,ha csak azt nézzük,h főznek,semmi komment nélkül. -
Dean Winchester #122881 a főzőcske közben csak nekem tűnt fel ,hogy vera úgy csinál mint aki szeretne majd egy főzőműsor háziasszonya lenni? :D
a kamerának mondja, hogyan is készül az étel... -
brueni #122880 majdnem jó.
csak attis kingára fog tenni, hogy ő lehessen a kihívó... -
ZZ88 #122879 Kinga ellen mindenképpen visszamegy. -
Szerintem se Kinga, se Fecó nem tudja kinthagyni Sehit, úgyhogy ő még marad...:) -
bigoldman #122877 Ezzel egyet ertek, annyi adalekkal, hogy anno Jerzsi is igy indult, es a vegen majdnem megnyerte -
igen, sejinek lecsengett az ideje, folytassa tovább kinn a semmittevését.
első kérdésem lenne számára, h mi a fasznak is jelentkeztél is egy realityshowba?
no mindegy, beérjük a töltelékszereplő kifejezéssel. -
Sehi mindenféleképp menni fog,vagy is,vagy úgy,ez 99%. -
Dean Winchester #122874 nem láttam tegnap a vv-t. gondoltam ma megnézem de melóhelyen a balfasz munkás egyből mondta, hogy attila lett a védett, csaba vs attila döntő volt
mondom k*******t mondod el :D:D:D
ám ez így igen fasza, attilának ennél jobbkor nem is jöhetett volna a védettséget jelentő kendő.
most kb tök mind1 ki fog párbajozni.
örülnék egy sehi-kinga párharcnak de sztem esélyes, hogy fecó lesz az egyik fél. esetleg fecó vs kinga? -
csevap20 #122873 köszi -
apion #122872 http://www.youtube.com/watch?v=K9NKWVTWPGQ&feature=player_detailpage
-
csevap20 #122871 tegnapi stream?vki? -
vvCsoki #122870 mai blikk....
-
Én sose kedveltem,de volt akit jobban nem.
De most nagyon idegesítő. Remélem végre kiesik. -
ZZ88 #122868 Jobban örülnék, ha Sehi - Kinga párbaj lenne, de amilyen kiszámíthatalan ez a szar sajnos Sehere nem mehetne annyira biztosra. -
bigoldman #122867 Sztem mar aban tevedsz, hogy Attila Fecora teszi, mert sanszosabb Sehi, mondta is neki.
Kinga is valoszinubb , hogy Srhire teszi, mert fosik attol, hogy neki tobb jele lesz, es inkabb rateszi.
A tobbi stimmel. Valoszinuleg tenyleg szoke parbaj lesz. Bar irtam, megoldhatna Attila, hogy valamelyik fiu menjen. -
ZZ88 #122866 Számolgassunk:
Attila - Fecóra teszi
Fecó - Sehire
Sehi - Kingára
Kinga - Verára
Vera - Kingára
Csaba - Sehire
Attila fog dönteni és ő Sehit küldi, aki remélem kihívja Kingát és Sehi megy vissza a párbajról 65/35-ös aránnyal. -
bigoldman #122865 Most neztem meg az osszefoglalot.
Khmm ize, nos
Eleje unalom, tobbi jo.
Seherezade " Vera biztos nem csinal desszertnek csokitortat, mert se o , se en nem szeretjuk a csokit."
-Ugy emlekszem kb 3 hete Sehe hatalmas balhet csapott, hogy Attila kibontotta a csokijat. Jol remlik?
Kinga, Csaba, Sehe nem ismerik fel, hogy nyulat esznek?
Konyorgom. Ossze sem lehet teveszteni mas hussal.
Mert ha az facant osszeteveszted a kakassal, vagy a tyukot a gyongytyukkal, vagy a disznot a vaddisznoval, szarvast az ozzel, azt meg megertem, de a nyulat a csirkevel?
Johogynem Raczpontynak ettek.
Ezen kivul orulok Attila lila kendojenek. Ha most lenne esze, elintezne a ket szokenel, hogy nem fontos meg nekik parbajozni -siman belemenne mind a ket csaj, de foleg KInga - es valamelyik fiut /Csabat nem tudna KInga miatt / zoldkendohoz segithetnek egyutt.
Mondjuk ez nagyvaloszinuseggel Feco lenne, es o mas nem leven, Sehet vinne. Ez csak KInganak lenne jo, de csak akkor ha Feco vissza is jon. De en azt gondolom, hogy Sehe verheti Fecot.
Ha Attila hagyja szabadon folyni a dolgokat, akkor szoke parbaj lesz, es akkor mar hajra Sehe. -
xido #122864 szóval seri és csabi ma voltak családnál vásárosnaményban.. -
IXEMGabeo #122863 azóta már simán utánanézhetett:) túl sok idő telt el -
xido #122862 poéngyilkos..vártam,hogy reagáljon rá:) -
IXEMGabeo #122861
-
xido #122860 kinga -
Ki lett a védett? -
ZZ88 #122858 Majdnem casting lett a főzésből. -
Én is kimondottan utálom....szinte jött hogy sirjak mikor visszaküldték a debil nézők akik rászavaztak.... -
ZZ88 #122856 Én az eleje óta rühellem. -
IXEMGabeo #122855 még mindig nem értem Blancoval együtt miért nem így vágták ezt be? -
Blanco308 #122854 ezek mindig zabálnak büdösbanda...:D:D:D Kinga is csak nézz mint szar a gazban hogy mért hízott meg mint egy mangalica...:D::D:D -
IXEMGabeo #122853 épül lefele itt minden:) látod már banner sincs
-
látszik ritkán írok ide.. :D -
IXEMGabeo #122851 nem mondod h mgin tzabálnak?:O még az onlineban is -
xido #122850 kurva nagy mázlijuk,hogy ilyenkor szoktam még vacsorázni..így viszonylag nyugodtan tudom nézni,ahogy tömik a fejüket:) -
xido #122849 és idén csak kajálás van,nincs utána valami plusz műsor? -
IXEMGabeo #122848 csodálkoztam volna mondjuk, ha eltérő véleménnyel vagy:D nekünk mindig ugyanaz a gondolatunk kb
-
xido #122847 én nem:)