572
  • Hunnenkoenig
    Csak arra lennek kivancsi, hogy miert /s a parancs?

Minden jatekban az egesz vilagon /tell. Ezeknek /s-t kell belöle csinalni.

Mi az az s?
    Nem tell, nem whisper, nem privat message, max say, de az meg minek privatba? Az a sima chat szokott lenni...

A sima chatben hogy tudok beszelni? Tudja valaki?
    Az egesz jatekban mindenki keken ordibal. Ha en csak beirom a szövegem, azt nem latja senki, mert csak a fejem felett jelenik meg.
  • pityogo2
    benntvagyok game. lehet üzenni.
    /s CeeMeeR
    ha ezután megnyomjátok 1x az M betűt, akkor a to-ban megjelenik a CeeMeeR, és nem kell még1x beírni azt, hogy /s CeeMeeR
  • Konszuela
    /s nicknev uzenet -el lehet beszelgetni
  • Hunnenkoenig
    Na, tegnap este jatszottam vele megint, de meg mindig nem jöttem ra, hogyan kell chatelni.

Mindenki kiabal ( /shout ), de nekem nem müködik.
    En csak siman tudok beszelni.

A tellezes sem megy, mert nem tudom a "to" ablakba beirni, hogy kinek akarom mondani.

Az a help ablak, ami feljön a H megnyomasaval az eleg bena egy dolog... semmi rendes leiras.

Stranger:
    Az a stem az arra jo, hogy a Blacksmith-nel feljavitsd vele a fegyvered es qurva ritkan esik, szoval eleg bolond voltal, hogy eladtad, mert harom kell belöle, hogy tuningold a fegyvered.

Ha jatekostol akarod venni, akkor kb 40k-t er.

Erröl ennyit :-)

Te sem vagy zsido, mi? :-)
  • Konszuela
    Egy havernak ha szerverre kattint es joinalna befele, akkor egy moksa exceptionnal kivagja, nem tudja valaki mi lehet a baja?
    Install+patch megvolt, uyganazt csinalja mint en es megis meghal a buli.
    koszi, pa!
  • pityogo2
    skacok, próbáljátok ki a maget... én fél órája játszok vele, egyszer se kelett pihizni, lvl 6,5 vagyok, és moost is csak azért jöttem ki, mert emgszakadt a net+mennem kell 8(
    jóéjt.
    karim neve amúgy: CeeMeeR
  • Cactus
    LOL, sok ember fattyú :D
    Nem tok nektek msgzni, mert emberek vagytok. Amúgy 1 óra alatt több droppom volt, mint Lineageben 2 hónap alatt :D
  • Gumbo
    privizzetek GumboHUN-ra. ember archer
  • pityogo2
    warrior lettem 8)
  • krob
    veranyo
  • pityogo2
    neked mi a neved?
  • pityogo2
    :))
    bemegyek a városba a teleporterhez, várj ott plz
  • krob
    meg asszem kivagott a server...
    marmint engem
  • krob
    :)
    egyebkent probaltam privizni, epp a hazteton tevekenykedtel:)
    , de a /m nev uzenet nekem nem jott ossze
  • pityogo2
    LawaHUN
  • krob
    Legalabb ugy irnad ide a neved, ahogy bent hasznalod...
    kitotozni nem fogom...
  • pityogo2
    aki benntvan, nyugodtan üzenhet a lawahun névre.
    mi lesz elseje után?
  • pityogo2
    remélhetőleg még emgcsodálhatom gyorsan a gammát.
  • Stranger
    Valami stern, vagy stem vagy valami ilyesmi nevűt dobott a mob, 4db-om volt és egyenként 25k-t érnek.
  • Cactus
    Uhh, most kicsit lesokkoltál. Nekem volt kb 200 pézem eddig :D
    Mondjuk én orkica vagyok, szal lehet mi csóróbbak vagyunk. Asszem lvl10nél van class váltás.
  • Stranger
    Nekem már egy LV7-es ember fighterem van, már csak arra kéne rájönni, hogy hol lehet classt váltani?
    Úgy látom ebben a játékban nem olyan sokat számít a pénz, 100k-m van, de a legjobb cuccok amit használni is tudok összesen kijön vagy 3k-ból:)
  • pityogo2
    én majd mage leszek. bye all mindenkinek, kissé levagyok már halva. péntek-csütörtök éjfél óta csak 12 órát aludtam
    bye
  • pityogo2
    máris megkaptam a béta accom... ha letöltöttem már lehet gamolni?
  • krob
    Koszi!
    Kimuvelodok a fansiteok-on aztan holnap jovok en is.
  • Cactus
    Ja télleg, elfelejtettem, a fan oldalakról lehet tájékozódni kicsit részletesebben, íme 2:
    Sanctuary
    Demon

Az utóbbi gy.k. csak orkoknak való oldal.
    A gépem: p4 2ghz, 512mb ram, gf3 ti200
  • krob
    Milyen karik vannak?
    Es milyen a te "nem csucsgeped"? Csak viszonyitasi alapnak.
  • Cactus
    Na kipróbáltam, leírom tapasztalataimat:

Szóval egyetértek az előttem szólókkal, teljesen Diablo 3Dben. Nekem végül is tetszik, nem bonyolult, van sok szörny, lehet őket gyakni orrba szájba. Majd még rá kell jönni a dolgokra, de nagyjából képben vagyok.

Grafikalilag sztem fasza lesz, csak még az alacsony felbontás miatt picit csúnyácska. Viszont az biztos, hogy nem fog akadni sok embernél sem, legalábbis eddig olyan gyönyörűen ment, pedig nem egy csúcsgépem van.

Én most az "orc" -okkal vagyok, nem tom mi a pontos kifejezés rá ebben a gammában. Nevem Cactus, bármilyen meglepő is ;] Asszem /m <néc> a tell.

Vesszen a Ryzom, éljen a Ryl :D
  • Cactus
    Nekem freemailre megjött 1 perc alatt valamelyik nap, szal az is müxik. Egyébként olyan mind1, úgyis törölni fogják 1-én.

Egyébként vicces a dolog, mert a #48asban megadott ftp cím a hivatalos cím, csak szarul van kilinkelve az oldalra :D
  • Hunnenkoenig
    Nekem 2 perc mulva megjött a mail, de en rendes cimet adtam meg.
  • krob
    nekem mailboxra eddig mindig kuldtek, barhol probalkoztam, igaz eleg giga-csiga :)
  • krob
    Elkepzelheto, hogy majus 1-en ujra regelhetunk egyet :)

itt a topic es az en olvasatomban torlik majd az accountokat:
    R.Y.L. OPEN BETA FORUMA
  • Stranger
    Freemailre nem küldenek jelszavat! Legalábbis nekem nem küldtek, hotmailre viszont fél percen belül megjött.
  • krob
    Fel oran belul, de nem azonnal.
    Sehol nem lattam infot, hogy hany server van. Azert is lehet, mert majus 1-en indul elvileg az OPEN, de allitolag sokan mar most is jatszanak.
    Ha nincs otlet, akkor szerintem dontsd el te.
    Nalam meg csak 13%-on van, lehet, hogy ma mar be sem tudok menni...
  • Stranger
    Nektek mennyi idő alatt jött meg a válasz e-mail?
  • Stranger
    Ja és egy fontos kérdés: hány szerver van? És melyikre menjen a magyar team?
  • Stranger
    Kösz de nem hiszem hogy szükség lesz rá, azt írták, hogy 5 órán belül ell kell hogy küldjék nekem a kódot. 2-t is regisztráltam, úgyhogy csak megjön tán az egyik:) Most éppen frissíti magát, jó sokat tökörészik.
  • Hunnenkoenig
    Köszi!
    Ma talan megjön a harmadik is :-)

A download.com cliense az olyan Bittorent fele fajlcsere progi. Szerintem is szar.
  • krob
    Atkuldjem enyemet priviben addig korulnezni? :)
  • Stranger
    Lejött, de még nem kaptam meg a kódomat:(
  • Stranger
    490 MB