846
-
#45 na ez a nem gyenge meccs lesz...nézem mint szél. thx. -
#44 fasza, meg is nézem -
#43 de adja.ma este 02:15-kor -
#42 sport1 nem adja, mi? :( -
#41 Csütörtök hajnalban 2:15-kor,Argentín-Brazil!Oriási rangadó! -
#40 Végre van Ronaldo -
#39 itt a franciák elleni keretük a braziloknak:
A brazil keret:
kapusok:
Dida (AC Milan), Marcos (Palmeiras)
védők:
Cafú (AC Milan), Belletti (Villarreal), Roberto Carlos (Real Madrid), Junior (Siena), Lúcio (Leverkusen), Roque Junior (Siena), Juan (Bayer Leverkusen), Edmilson (Lyon), Luisao (Benfica)
középpályások:
Gilberto Silva (Arsenal), Edu (Arsenal), Kléberson (Manchester United), Juninho Pernambucano (Olympique Lyon), Julio Baptista (Sevilla), Zé Roberto (Bayern München), Felipe (Flamengo), Alex (Cruzeiro), Kaká (AC Milan)
csatárok:
Ronaldo (Real Madrid), Ronaldinho (FC Barcelona), Luis Fabiano (Sao Paulo), Adriano (Internazionale)
-
#38 A találkozó jegyeinek értékesítése csütörtökön kezdődik a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban és az Ibusz-irodákban. A létesítmény alsó szektoraiba szóló belépők ára: 2000, 3000, 6500, 8500 és 10 500 forint. Az első és második sorba nem lehet majd belépőt váltani -
#37 majd babos védi a szabadrúgásait -
#36 -
#35 akkor jó :D -
Rudee #34 Még nem lehet kapni. -
#33 nem is lesz -
#32 van valakinek jetgye már a meccsre? -
#31 ...ja az első félidőben. -
#30 fogadni már lehet? szerintem min 5 gólt kapunk -
#29 Brazil jegyeket érhet az elmés versike.
A harangok Rómába mennek, Olvasóink pedig a magyar-brazilra mehetnek, már amennyiben elég elmések és "művészileg" Olvasótársaik is megfelelően tartják "költeményeiket".
A mostani feladat: olyan locsolóversike gyártása, amely erősen futballtémájú. Amennyiben játékos kedvű Olvasóink megalkotják műremekeiket, és bemásolják ebbe a topicba, az általunk legjobb 10-et szavazásra bocsátjuk honlapunkon.
A győztes "pályadíj" alkotójának a jutalma: 2 meccsjegy az április 28-ai Magyarország-Brazília mérkőzésre. Kérjük, hogy mindenki a regisztrált nick-nevével másolja be versikéjét, ugyanis csak így tudjuk, garantálni a játék tisztaságát.
A locsolóverseket kedd reggelig várjuk, és akkortól lehet majd szavazni a legjobb 10-nek vélt alkotásra.
-
#28 zsír,de jegyem még nincs :( -
#27 Immár végleges: jönnek a brazilok!
Az MLSZ arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy csütörtöki tárgyalások során véglegesen eldőlt: a Magyar Labdarúgó Szövetség április huszonnyolcadikán, a Puskás Ferenc Stadionban megrendezi a Magyarország-Brazília válogatott mérkőzést. (Képünkön az egyik világbajnok, Ronaldo.) Bozóky Imre MLSZ-elnök szerint "Az MLSZ által kötött szerződés garantálja, hogy a brazilok a legjobb csapatukat szerepeltessék a budapesti mérkőzésen". A találkozó jegyeinek értékesítése április 15-én, csütörtökön kezdőik (a belépők elővételben 2000 és 10500 forint közötti áron a Puskás Ferenc Stadion pénztáraiban és az Ibusz irodákban kaphatók).
info: nemzetisport.hu -
#26 nem pénz,pénz,pénz hanem foci,foci,foci -
#25 sztem nem az edzők tehetnek arról,hogy ilyen sok a tehetség..
nézd a magyar hokit!van 2 "nagy"csapatunk,és hány tehetség?!
fél Magyarország szeretNE/tudNA hokizni..
ők a focival vanka így,csak azt lehet csinálni -
#24 foggalmam nincs -
DePreSsZYo #23 Amigy ez alatt megy zene.
Annak mi a cime?:) -
#22 OLE
-
#21 Megyek én is vázze. -
#20 én megyek,jegyem biztos lesz.elvileg 10ezer a jegy,de nekem 5-ért lesz (remélem:) -
#19 0:0.unalmas egy meccs volt.meg kaká volt a 10-es szám,ezért voltam mérges.azért még nem világsztár mint zico,vagy pelé vagy rivaldo volt,akkor inkább ronaldinho kapta volna meg. -
Áprilisban jön a brazil futballválogatott -
#17 hát ez elég lájtos... -
#16 nem nyertek? mennyi lett a meccs? -
#15 Meg mondjuk Hasan Sas, Hakan Sükür, Bastürk 3-as is ;] -
#14 Szerencsére nem nyertek a Brazilok. -
#13 fenébe, tegnap volt paraguay-barzil meccs és lemaradtam róla, sőút még a mai ismétlésről is -
#12 Én az Argentínokat jobban szeretem.
Minden idők legjobbja meg az Aranycsapat volt. -
#11 adriano-ronalo vieri-cassano
ronaldinho--------totti -
#10 adriano-ronalo vieri-cassano
ronaldinho totti
inkább az első.de a 2.se rossz :) -
DePreSsZYo #9 Hát azé a Vieri, Cassanno, Totti 3-as elég űtős ^^ -
#8 a brazilok minden idők legjobbjai fociban ezen a bolygón! ezen nem igen van mit vitatkozni,elég megnézni a statisztikákat:)
és valóban,mindig újabb és újabb csillagok születnek azokon a homokos partokon,vagy a szegénynegyedekben. Kaká Ronaldinho,Ronaldo csatárhármas önmagárért beszél...
hajrá! -
#7 :D -
#6 Hajrá Olaszok!!!