15
Drunken boxing - reszeg box
-
#15 LOL
Én meg Győrben keresek majomkenyérfa-kung-fu stílust.. :)) -
#14 basszál be és menj le egy sima box edzésre, lesz ott drunken box!:) -
#13 Ja kb. 5 percig mert aztán KO a drunken gyereknek :D -
Zsoltee_a_bator #12 igen, de tudod hogy van.. ha sokat bohockodsz lecsapnak :)
meg gondoltam megsporolnek ugy 10 evet ha nem nekem kene kitalalnom a dolgokat :) szoval a drunken nem csak teblabolasbol all, nagyon korrekt uto-rugo es eses technikak vannak beleepitve. kar hogy nem nagyon oktatjak. amellett meg pl egy k1 hangulatat is fel tudna dobni :) -
#11 ilyen klub sztem nincs..tanulj meg egy stílust ami neked tetszik és hatásos,majd dolgozz ki hozzá egy megzavarásként funkcionáló részeges,ügyetlennek tűnő mozdulatsort(akár idd le magad és tanulmányozd a mozgásod,vagy más részegekét) és máris kész a saját,kiismerhetetlen stílusod! -
K.András #10 Hja,csak esetleg a partner nem ivott akkor kb 5 másodperc és agyon ütöttek,szoval modositok,nem érdemes részegen verekedni mert valoszinü nem lesz eredményes :))) -
#9 dehogynem -
K.András #8 Létezik persze,de igazábol nem is értem miért igy hivják,a teknika lényege:megzavard az ellenfeled aki azt hiszi,hogy részeg vagy közben pedig nem is,ugye mint tudjuk részegen nem lehet verekedni :)
-
#7 bármelyik ütősebb kocsmában találsz ilyet...LOL -
Zsoltee_a_bator #6 hogyne letezne, es eleg hatekony.. amellett nagyon hatasvadasz :)
Azt tudom hogy a shaolinosoknal tanitgatjak ittott, csak nem akarok azert 5-6 evet lehuzni shaolinbol hogy majd legyen egy kis drunken is :) Szoval nem tudom van-e bp-n ilyen klub. Ha tud valaki szoljon. -
[Walaki]D`Lair #5 Télleg létezik ilyen ágazat...:) -
#4 ...sok lesz már az áprilisi tréfából... -
K.András #3 LOL
-
Cat #2 emmegmiaszar? valaki tul sok dzseki csen filmet nézett? -
Zsoltee_a_bator #1 Hi all!
Nem tudtok Bp-n drunken box edzeseket, vagy vmi infot?