Besieger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ 1óra után el is ment a kedvem tõle

Még csak ott vagyok amikor ki kellett szabaditanom Oscar-t a és be kell vennem egy falut egyszerûen nem tom bevenni mert csinálok sok embert õ kijön elém és fight a köcsög nyilasaival leatakol utánna at után potlásommal kinyirom de mire összegyülne annyi ember , hogy ellentámadásba lendüljek addigra már õ is kész ismét a harcra.
Már ott szopok sok-sok ideje.A fõhõseim szart sem érnek ezeknél a harcoknál mert sok ember ellen esélye sincs csak 1-2 elszakadt embert tud kinyirni ,de ha többen mennek rá semmi.
Na görcsölök tovább majd csak lesz valahogy.
Next PC upgrade: 2022
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
install 1-es Cd,2-es Cd majd ujra keri az 1-es Cd-t.
Odakell figyelni mert eleg furcsa a telepitoje...ha felment Cd nelkul lehet nyomni!😊
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
szal csak 75 emberem lehet ? :=/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Mindegy, nem szívózok vele többet, ha vkinek hasonló problémái voltak, ill. tudja mi a gond írjon pls.
Vkinél hasonló prob, aki megoldotta?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Már volt építõs rész is meg voltam barlangban ahol sok OGRE és pokok voltak meg kellett védeni más emberkéket meg egy kentaurt kijutottam a barlangból (mondom vége a pályának azt közelsem) most megint építenem kell.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Troll szerû lények ellen kell nyomulni (OGRE-k) legalábbis az elején (de ha végig az sem zavarna engem).
A favágást kicsit lol-ul oldották meg szerintem.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Hasonló mint a Warcraft 3 csak valamivel szebb a grafikája.
Itt is van fõhõsünk aki tudja tölteni saját életerejét meg a késõbbiekben csatlakozik hozzánk egy asszony aki tölti az életerönket.
Hát csak azt tudom mondani hogy ajánlom mindenkinek egyszer biztos ha nem többször végigtolható akinek bejön.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
we must travel in the direction of our fears
no comment...\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
ha nem is a legszebb, mindenképpen kipróbálom majd! talán a játék még 1 kisebb meglepetés is lehete! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
<2004-04-01 @ 13:50 - Berkenye>2004-04-01 @ 13:50 - Berkenye> (kommentek: 0)
17 új kép jelent meg a Besieger címû stratégiai játékból, melynek már van kiadója is a DreamCatcher személyében, akik elmondták riporterünknek, hogy idén júniusban tervezik kiadni a játékot, de szigorúan kizárólag abban az esetben, ha elõtte afgán merénylõk nem robbantják fel a cég székhelyét, aminek éppen ezért nem árulták el a címét. Megkérték továbbá a rendõrséget, hogy figyeljen: állítson egy-egy embert az irodaépület minden telefonzsinórjához, mert a biztonsági fõnök szerint bármilyen vonalon érkezhet fenyegetés.
Info : Gamestar!
További képek!