33
Besieger
  • grebber
    Hát engem semmi sem tántorít el :)
    Majd ha lesz idöm tovább nyomom.
  • ulrik
    Kicsit spellforce lopásnak tünik, nekem nem jött be a játék, tipikus 20. bőr lehúzás, na meg az egységek néha támadáskor összevissza kerülgetik a fát de nem támadnak meg a térképen való mászkálás is tök idegesítő, hogy össze-vissza állítja a nézőpontot, nem egy nagy szám game.
    Az első 1óra után el is ment a kedvem tőle
  • grebber
    Ez egy hosszú és nehéz game ahogy elnézem!
    Még csak ott vagyok amikor ki kellett szabaditanom Oscar-t a és be kell vennem egy falut egyszerűen nem tom bevenni mert csinálok sok embert ő kijön elém és fight a köcsög nyilasaival leatakol utánna at után potlásommal kinyirom de mire összegyülne annyi ember , hogy ellentámadásba lendüljek addigra már ő is kész ismét a harcra.
    Már ott szopok sok-sok ideje.A főhőseim szart sem érnek ezeknél a harcoknál mert sok ember ellen esélye sincs csak 1-2 elszakadt embert tud kinyirni ,de ha többen mennek rá semmi.
    Na görcsölök tovább majd csak lesz valahogy.
  • [HUN]PAStheLoD
    lol , jó lehet a single , de én egy RTS-t akartam :/
  • grebber
    EH a kiszabaditott kentaúr aki az én oldalamon harcol nagyon attakolja az ellenfelet pörgeti a kezében azt a két nagy kardot.Jobban irt mint a főhösöm aki már 5-ös szintű pedig a kentaúr csak 3-as.Megyek azt tolom is tovább mert felbukkant egy új faj azt nem férnek a börűkbe.
  • fanatifo
    Ezmár kijött bazzeg
  • aiguo
    A Cd-n nincs vedelem!
    install 1-es Cd,2-es Cd majd ujra keri az 1-es Cd-t.

Odakell figyelni mert eleg furcsa a telepitoje...ha felment Cd nelkul lehet nyomni!:)
  • [HUN]PAStheLoD
    hát én skirmisht akarnám tolni , mer ugye RPG az nem kell RTS-be szal az szvsz száksz .. az hogy van hero (spec. kar a multiba az csak stratégai-taktikai elem de nehogymá egy kis pixelhalmaz körül forogjon a világ) ...

szal csak 75 emberem lehet ? :=/
  • GaVino
    Érdekes, de harmadszori installáláskor, amikor újra kéri az első cd-t véletlenül más cd-t mountoltam be, ekkor is felrakta magát, és ezután túljotottam a loading képernyőn, azonban hiányozik a menü, és a fontok, de vakon klikkelgetve el lehet indítani...
    Mindegy, nem szívózok vele többet, ha vkinek hasonló problémái voltak, ill. tudja mi a gond írjon pls.
  • GaVino
    Felraktam deamonnal mountolva, de a loadingnál megáll, és nem megy tovább, crack-et nem találok a cd-én.
    Vkinél hasonló prob, aki megoldotta?
  • Rusy
    ja tényleg nem rossz én rosszabra számítottam, bár építkeznem még nem kellett, sajnos időm nekem sincs gémelni...
  • insp
    Hja, ha ráérnék. :)
  • grebber
    Hát ahogy elnézem nem sokan tolják rajtam kivül ezt a gamet pedig egész jó.
  • grebber
    Na néha néha játszok vele de nem tom mi van ilyen hosszú lenne egy pálya?!
    Már volt építős rész is meg voltam barlangban ahol sok OGRE és pokok voltak meg kellett védeni más emberkéket meg egy kentaurt kijutottam a barlangból (mondom vége a pályának azt közelsem) most megint építenem kell.
  • insp
    A Gamespot-os képekből már éreztem, hogy erősen Populous 3 koppintás (a lufikból), de az "épület upgrade=több ember" már teljesen megerősített ebben. Alig várom, hogy kipróbáljam!
  • grebber
    Eben is lehet építgetni az épületeket upgrade-elni (igy több embert képes gyártani) az embereink tudnak szintet lépni.Ha jól vettem észre van nappal és éjszaka is.
    Troll szerű lények ellen kell nyomulni (OGRE-k) legalábbis az elején (de ha végig az sem zavarna engem).
    A favágást kicsit lol-ul oldották meg szerintem.
  • insp
    ...jól indul.
  • insp
    Warrior Kings Battles-re hasonlít a képek alapján, nálam már
  • grebber
    Na kiprobálta.Első benyomás nagyon bejön nekem.
    Hasonló mint a Warcraft 3 csak valamivel szebb a grafikája.
    Itt is van főhősünk aki tudja tölteni saját életerejét meg a későbbiekben csatlakozik hozzánk egy asszony aki tölti az életerönket.
    Hát csak azt tudom mondani hogy ajánlom mindenkinek egyszer biztos ha nem többször végigtolható akinek bejön.
  • pluhi
    Lejjebb ment 8,6-ra.
    A fikázók alszanak vagy mi? Lehet, hogy tényleg jó?
  • Rusy
    ha valaki kipróbálta írjon, már jön lefele, de kíváncsi vagyok
  • grebber
    jaja 2004-06-04 Besieger (c) Dreamcatcher 57x15 MB VENGEANCE 8.4 ez jócskán lejjebb fog menni de szedem ezerrel azt kiderül hogy milyen.
  • Beagie
    kijött
  • grebber
    Aki leszedte a demót irjon róla valami kis ismertetöt mert nincs helyem leszedni.
  • coltcannon
    Tamtaram. Besieger demo
  • grebber
    Képek és infok
  • dikki*yysw
    forrás forrás forrás forrás forrás forrás
  • grebber
    A Besieger stratégiai játékban két faj küzd a hatalomért egy fantasy jellegű világban. A címnek megfelelően a játékmenet fontos részét képezik az alaposan kidolgozott várostromok. Állítólag a játék lényeges pontjai is az épületek lesznek, ezek birtoklása és építése jelenti a legbiztosabb utat a nyeréshez. A 3D-s engine szintén nagyon meggyőző.
  • HuAn82
    no comment...
  • Sadun Tryst
    no, a képek alapján a hangulat nekem már megvan! :)
    ha nem is a legszebb, mindenképpen kipróbálom majd! talán a játék még 1 kisebb meglepetés is lehete! :)
  • traXion
    Olyanok mint sok kis bázimódó...

Ez is felejtős...
  • grebber
    Besieger képségek

[2004-04-01 @ 13:50 - Berkenye] (kommentek: 0)

17 új kép jelent meg a Besieger című stratégiai játékból, melynek már van kiadója is a DreamCatcher személyében, akik elmondták riporterünknek, hogy idén júniusban tervezik kiadni a játékot, de szigorúan kizárólag abban az esetben, ha előtte afgán merénylők nem robbantják fel a cég székhelyét, aminek éppen ezért nem árulták el a címét. Megkérték továbbá a rendőrséget, hogy figyeljen: állítson egy-egy embert az irodaépület minden telefonzsinórjához, mert a biztonsági főnök szerint bármilyen vonalon érkezhet fenyegetés.

Info : Gamestar!

További képek!
  • DarkHorSe
    emmi