48
Kingpin 2
-
#48 ejha! 5 év után megtöröm a csendet! ez a játék eszméletlen volt és mindig egy második részről álmodtam.látom ezzel NEM vagyok egyedül!
petíció Kingpin 2-ért? -
#47 Télleg nem kama h lesz 2.rész :) -
hwen van több infoak -
davos80 #45 Nyugodtan át lehet -
#44 Nem kéne átnevezni a topikot??? -
davos80 #43 Ha=A -
davos80 #42 Ha Hl 2-es letöltést? -
davos80 #41 Mit nem hiszel el? -
#40 Kingpin 2
hátha a második részben is benne lesznek a hájas gengszterek, lötyögött rajtuk a háj de lol volt -
#39 He? Ezt el se hiszem... -
davos80 #38 www.behun.net -
#37 ...akó' most se lehetsz valami matuzsálem. -
#36 576kbyte-on a legnagyobb LOL áprilisi kamu:
"Sokkoló hírek a 3DRealms háza tájáról: George Broussard egy tegnap esti interjúban elismerte, hogy maga sem tudja, miképp kell helyesen kiejteni a nevét. A Duke4Ever helyzetéről is szólt a mi Dzsordzsunk: elmondása szerint jelenleg éppen a Valve-al tárgyalnak a két cég kurrens projektjeinek összeolvasztásáról. Az új játék címe Half-Life Forever (featuring Duke Nukem) lesz, és javarészt egy női fürdőben fog játszódni, ahol Alyx (HL2) és Bombshell (Duke4Ever) kényezteti egymást. Tervezett megjelenés: venitszdán." -
#35 Mert akkor kissrác voltam! :D -
#34 Mondod te: "Az áprilisi tréfákról még :Half-Life 2!!!!!!!!!!!!!"
Erre én: "Ha..ha..haaaaaaa..hja..hjaa.
.....ahhhjjjjj....brühühühü"
Vagyis nevetek a te áprilisi tréfádon, majd eljut az agyamig hogy ez nem is olyan vicces...jujj -
davos80 #33 Nem mondod meg?jajjjjj -
#32 jajj -
davos80 #31 Mit? -
#30 nem érted? jajjj -
davos80 #29 ?? -
#28 Ha..ha..haaaaaaa... hja..hjaa......ahhhjjjjj....brühühühü -
davos80 #27 Az áprilisi tréfákról még :Half-Life 2!!!!!!!!!!!!! -
davos80 #26 Az mindegy, hogy kamu v nem, az 1-ről beszélünk.Ez tény, hogy a több évvel a kiadás után nyomtam, de akkor sem tetszett.Akkor kijavítom: nem szar, hanem nekem nem jött be. -
#25 Nagy hiba! -
#24 ...vagy több évvel a kiadás után játszottál vele...
mellesleg, ha még nem lenne egyértelmű: áprilisi kamu az egész!!! LOL. Egyelőre nincs szó 2. részről!!! -
#23 hehe -
davos80 #22 Ebben a gémben nem fogott meg semmi.Ennyi. -
#21 #18-ból ítélve inkább az első. -
davos80 #20 Inkább az első... -
#19 Neked vagy igen érdekes igényeid vannak, vagy roppant hiányos a memóriád... -
davos80 #18 Ha postal 2 szerű lesz, akkor lehet jó a 2. része. -
davos80 #17 Sztem uncsi hentelős volt, nem láttam benne semmit.Csak menni azt ölni.Ezzel nem lenne baj, de még normális történet sem volt <=> max payne 2
"kicsit szaggatott" : Én 4 megás voodoo 1-en nyomtam, amíg meg nem untam.) -
#16 traXion: miért kissrác korodban ???
nem volt az olyan rég 4-5 éve :))
Davos80: miértt volt rossz az 1. rész ???
kicsit szaggatott az akkori csúcsgépeken, mint minden Q2 engines gém, de pl. szebb volt a korabeli játékainál, s az hogy pénzért gém közben tudtad megvenni a fegyvert egy nagyon jó ötlet volt :))
Meg a játék is szerintem hangulatos volt + ebben volt elsők között lángszóró, melyet értelmesen lehetett használni + elégett az ember egy idő után :)) -
davos80 #15 Kvék 2 engine.Nem is azzal volt gond, hanem azzal, hogy szar volt... -
#14 az egynek milyen grafukája volt?vagy az nem volt lényeg? :) -
davos80 #13 Hú, ennek gyorsan kellett topik. -
#12 grebber csak szar topicokat nyit!
Kingpint mennyit nyomtam kissrác koromban! :) -
#11 Hehe, lol, mert a játéknak köze volt a piroslámpás negyedhez... -
#10 azé nemlenne rosz egy 2 :DD -
#9 En csak annyira emlekszem a King-Pin bol hogy valamilyen ok miatt nalam minden pirosban ment es nem teccet.