Kingpin 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
petíció Kingpin 2-ért?
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
hátha a második részben is benne lesznek a hájas gengszterek, lötyögött rajtuk a háj de lol volt

"Sokkoló hírek a 3DRealms háza tájáról: George Broussard egy tegnap esti interjúban elismerte, hogy maga sem tudja, miképp kell helyesen kiejteni a nevét. A Duke4Ever helyzetérõl is szólt a mi Dzsordzsunk: elmondása szerint jelenleg éppen a Valve-al tárgyalnak a két cég kurrens projektjeinek összeolvasztásáról. Az új játék címe Half-Life Forever (featuring Duke Nukem) lesz, és javarészt egy nõi fürdõben fog játszódni, ahol Alyx (HL2) és Bombshell (Duke4Ever) kényezteti egymást. Tervezett megjelenés: venitszdán."
Erre én: "Ha..ha..haaaaaaa..hja..hjaa.
.....ahhhjjjjj....brühühühü"
Vagyis nevetek a te áprilisi tréfádon, majd eljut az agyamig hogy ez nem is olyan vicces...jujj
PSN ID.: Beegabor

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
mellesleg, ha még nem lenne egyértelmû: áprilisi kamu az egész!!! LOL. Egyelõre nincs szó 2. részrõl!!!
"kicsit szaggatott" : Én 4 megás voodoo 1-en nyomtam, amíg meg nem untam.)
nem volt az olyan rég 4-5 éve 😊)
Davos80: miértt volt rossz az 1. rész ???
kicsit szaggatott az akkori csúcsgépeken, mint minden Q2 engines gém, de pl. szebb volt a korabeli játékainál, s az hogy pénzért gém közben tudtad megvenni a fegyvert egy nagyon jó ötlet volt 😊)
Meg a játék is szerintem hangulatos volt + ebben volt elsõk között lángszóró, melyet értelmesen lehetett használni + elégett az ember egy idõ után 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
És nem. Pozitív felismerés....
Forrás: HCGamer www.hcgamer.hu