Új részletek az Intel processzor típusjelzési rendszeréről

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az meg a másik, hogy egy dolog hogy az AMD mit állit, és egy másik hogy az emberek 99%a mit gondol egy rendszerrõl
nyilvánvaló, hogy az AMD - még ha igaz is - SOHA nem fogja hivatalosan elismerni hogy a Pentiumok GHz jelöléseivel csak igy tudja tartani a lépést

Kange
Én azt javasolnám ezzel a jelölés témával kapcsolatban, hogy kérdezzétek meg az SG-t, hogy honnan szedik a cikkeket... Azért nem nagyon hiszem Ya, hogy kacsa-t terjesztene egy ilyen oldal... Nem a szakmai etalon, de azért blõdséget sem terjesztenek szerintem...

Steam acc: kange82

yóvanna nem baj: a cikk még csak 3 éves! végülis tényleg máris és most rögtön. nem is csak neked nem tûnt fel

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

a_n_d_r_e_w
Jóvanna 😊

Bár számomra elég hihetetlen, hogy a TB-hez hasonlítják, de min1. Akkor viszont megtévesztõ egy kicsit.

Akkor ezentúl az intel is hasonlítson a TB-hez, és õ is csináljon xxxx+-os procikat 😊

One Vision. One Purpose.

Tuti, hogy az Intel az AMD-re hajaz. Az AMD után õ is hasonló politikát választ.

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

A hivatalos gyártó által közétett árlistára gondoltam. 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

arty
ez akkor lenne jo tampont, ha mindenhol MINDEN procit lehetne kapni ... de ezexerint ha a QUERTYnel a celeron 2400 30ezer, a bolhapiacon a 2.4C 30ezer, akkor ezek azonos teljesitmenyuek? 😉

remelem a sarkitott pelda ertheto

Forza.

A legjobb iránytû a CPU ára. Ugyanis minél drágább annál nagyobb a teljesítménye, ez bár eddig is így volt 😊

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

3P
Több apró ponton is tévedsz:
1. a 3200+ nem a P4-hez viszonyít, hanem a Thunderbirdhez.
2. Nem csak az FX-ek esetében tért át más jelölésre, hanem az Opteronok esetében is.
Ez annyit tesz a gyakorlatban, hogy adott egy 3 jegyû szám, az elsõ számjegy azt jelenti, hogy hány utas (értsd hány processzort) tartalmaz a rendszer. Így lézezik 1xx, 2xx, 4xx, és 8xx -es jelölésü procik is. A második két jegy meg a rendszerben alkalmazott processzor(ok) sebességére utal, azaz minnél magasabb a szám, annál gyorsabb a proci, de a számok aránya nem tükrözi a teljesítmények egymáshoz viszonyított arányát.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

445? 😊

A BMW típusjelölései valóban nem egyértelmûek. Pl. a 2001-tõl gyártott 318i Touring 1995ccm-es, a 2001-tõl gyártott 320i Touring 2171ccm-es.

[NST]Cifu
Úgy tünik nem vágod. Az AMD-nél a 3200+ annyit tesz, hogy a proci teljesítménye kb. egy 3,2Ghz-es P4-nek felel meg, az, hogy hány megaherzen fut valójában, nem függ ettõl (pl. a 3200+ Throughbreed esetén kb. 2300Mhz-et, Barton esetén 2200Mhz-et, A64 esetén pedig 2000Mhz-et jelent). De nem lesz olyan, hogy 4Ghz-es P4, hanem lesz helyette mondjuk 730. Akkor is megmaradnak a 4000+-nál?

Az A64FX-ek esetén ugyan áttért már egy más rendszerre, de ez nem igazán mérvadó szerintem (FX51 vs. FX53).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a_n_d_r_e_w
õ egyszerûen visszatérhet a mûködési frekvenciára, sztem nála az megbízható adat

One Vision. One Purpose.

[NST]Cifu
Szvsz ezek után az AMD lesz bajban, hogy fogja jelölni a CPU-it? AMD Athlon 64 760+ ? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

a_n_d_r_e_w
Jobban örülnék valami egység rendszernek. Teszem azt az 1.7 GHz celeron 1 egység gyors, akkor a 3 GHz-es Prescott mondjuk 4 egység.

One Vision. One Purpose.

IMYke2.0.0.0
Te most ugye viccelsz?

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punker
nekem ez nem tetszik 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"