A fájlcsere jót tesz a társadalomnak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy a fiataloknak újdonságot mondok, de a magnókazettára (sõt a szalagos magnóra) is lehetett másolni zenét. Göczey Zsuzsa lemezbörze helyett (Bartók rádió) c. mûsorában az összes valamire való lemezt lejátszották. Mégsem omlott össze a zeneipar.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

te nem, de ha elkapnak és felgöngyölik a "bûnszövetkezeted", akkor a szakértõ majd fog...

Munch
"figyelhetõ meg, dee statisztikailag"
Beeee!!!! 😄DDD

Bucser
"Mûvészek" "ZeneIpar" Ez a két dolog a kulcsszó.... Ha a tisztelt "Zeneipar" rájönne, hogy nem szart kéne elõállítani, hanem "Mûvészeket" akkor lehet többet nvennének cd-t.. ez ad1. Ad2.: Õk a veszteséget a letöltött fájlok értéke után is számolják, szóval ha valaki letölti az albumot a kiadót nem érdekli, hogy megvette volna-e boltban vagy nem az biza neki 20 doláros veszteségként jelentkezik. Mert et mondják a szakértõik... Az meg hogy nem tudják hova tenni a veszteséget szerintem nem a mi hibánk hanem az övék....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
attól függ mekkora méretekben, miota csinálod, és mennyi idõs az az a8 😉

Forza.

Mike
soha nem veszel abból a bevételbõl egy Audi A8-ast

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fifi
És semmilyen cd-t nem vagyok hajlandó megvenni addig amíg a fizóm annyi amennyi de a cd 5-6 rugó.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Na most, gondoljunk csak bele! A tudósokkal és a professzorokkal eddig sem hiszem, hogy baj volt. A probléma ugyanis a hülye politikusokban és az ezektõl néha még hülyébb "azt hiszem, mindent a legjobban tudok" úgynevezett üzletemberekben van.
Kerüljön egy CD max. 5 dollárba (mert ez a reális ára) és akkor majd megveszik az emberek. Ja de akkor nem fognak az írástudatlan nagyképû "mûvészek" dollár milliókat keresni. Mert nekem senki se mondja, hogy pl. Britney Spears többet ér mint egy szívsebész a Mayo klinikán.

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Tetsuo
A kiadók szemtelenül sok pénzt kasszíroznak, sarok rá hogy nekik jobb-e v sem. Az elõadóknak meg ott a turné, reklámbevételek stb. A kedvenc zenéimet nem 128kb/s on hallgatom, hanem min 16bit/44.1kHz en vagy bakeliten.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8