14127
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2007_05/11302645631177527499.jpg)
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Nem is mondtam, hogy blőd hülyeség, meg nem is értek hozzá, szóval nem tudom leellenőrizni az adatok helyességét, csak mondom, hogy elméletileg a google-ön is lehet találni valótlan információkat. -
Kicsit ki lettem művelve exbarátom révén. Főként a mai repülőkből, repüléselméletből, és műrepülésből. A régi gépekről pl. lövésem se nagyon van. :)
A pirospont jár mindkettőtöknek, természetesen! -
Nem akartam csalni, tudod, fő az őszinteség. -
Tudtam! Jár a pirospont?
-
Úgy látom Kata nagyon vágod a repülés témát. Akartam berakni egy pár jó képet mert régebben gyűjtöttem őket de nem találom az a ******** CD-t.
Én repülő-maketteke építettem régebben
-
á,az csalás :-) na mondtam,hogy nem orosz :-) -
Egyébként a forrásoldalról simán le lehetett volna puskázni. :) -
F-111 -esek -
nehogymá itt hagyj minket bután meghalni :-D -
amerikainak néz ki,nem orosznak... -
Szu-25? -
A 'vagy' miatt még egy fél tipp jó! -
Egy tipp jó! :) -
A heli Mirage-t visz hátul F-111 vagy Szu-X. -
-
mirage(3?) van a helin,ami(ah-60 vagy mi "csinok"),háttérben meg f-16 vagy tornádó az a tipp itt -
És ne feledkezzünk meg természetesen a férfi pilótákról sem. :)))
-
Női vadászpilóta, merthogy már ilyen is van. Másik dolog, hogy éles harci bevetéseken nem vehetnek részt a jaj-beszakadt-a-körmöm! effektus miatt... [elismeri]
-
Na de ne feledkezzünk meg a hazai vonatkozásokról sem:
KATT -
azok ott a háttérben Tornádók talán?de hogy a francba vannak ilyen közel egymáshoz? -
Keziccsókolom néni pedig megmutatja magát a Mustangot:
-
Tuvoknak soxeretettel: A Mustang motorja:
-
Ez inkább érdekes. Aki megmondja, milyen gépet cipel a heli, és milyen gépek szállnak fel a háttérben, kap egy pirospontot. :D
-
No comment.
-
-
Tessék, engesztelésül szép képek :) :
kép1
kép2
kép3
Mustang :)
kép5
kép6 -
Szőka jah, Tuvi vulkáni, nem érez fájdalmat :DDD -
Nem, csak azon mosolygok, hogy szegény Tuvinak mennyire fáj, hogy egy hülye szőke libának volt igaza vele szemben, plán hogy férfias témában. :) -
Ezt nem büszkeségnek hívják... :DDD -
[Walaki]D`Lair #148 gondolom most [Kata büszke magára] -
-
Úgy értem, a google segítségével találtam egy az említett gépről szóló weboldalt, és ott volt leírva. Az azért csak nem akkor a blőd hülyeség, ha az egész site azért készült. -
[Walaki]D`Lair #145 Meg a 4 csillag is befigyel azért...:DDD -
-
[Walaki]D`Lair #143 új logóm? :D -
Nem tudok állástfoglalni az ügyben, de google-ön is írhatnak valótlanságot, nemde? :) -
Én félek a repüléstől, de mivel egy különlegesen tudatos (:D) ember vagyok, ezért nem fog el semmiféle rosszullét meg semmi a fellegekben, csak mindig bennem van, hogy ez nem elég biztonságos. :( -
Ki ne durranjon a májad ! -
-
Valódi lopakodó: