Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cia
Újabban repülõ bu*i lettél ???
Újabban repülõ bu*i lettél ???

kicsit környezetbarát?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Van olyan idétlen pilóta is, aki elfelejti magát bekötni. Az ilyen megszívja, mikor hátast fordítja a gépét...
KATT, mert nagy a kép.
KATT, mert nagy a kép.
[/cserf][/fülünyúl]
Idõnként a halaknak is tartanak légibemutatót. Néha még meg is merítik a gépet, ne kelljen utána a hangárban suvickolni.

[/cserf][/fülünyúl]
És hogy lássátok, a mûrepülésnek minden szép és jó oldalát: Jurgis papa 'szárazedzést' tart Motegiben néhány hostess (racing queen) társaságában.

[/cserf][/fülünyúl]
Oldalazó repülés kis sebességgel, kb. 30 centire a talajtól. Ezt csak az erõs motorral, és a nagy vonóerejû légcsavarral rendelkezõ gépek tudják megcsinálni. Olyanok ezek a gépek a repülõk között, mint az autóknál a Forma-1 -es kocsik. Erõsek, speciálisak, tutin beállítottak. 😊

[/cserf][/fülünyúl]
CSak köszönni akartam, mert már megyek is. Jók a képek. Én is elvezetnék egyet.
Rég láttalak!
csáko!
A híd alatt átrepülés a pilóták szerint nem kunszt, csak kívülrõl tûnik veszélyesnek. Én mindenesetre sikítanék.

[/cserf][/fülünyúl]
Szintén Jurgis papa, 45°-os felhúzásban. Nem, a gépe nem gyulladt ki, és nem is kártevõk ellen permetez: ez jelzõfüst, hogy látványosabbak legyenek a manõverek, mivel tovább megmarad a levegõben a repülõ nyomvonalát mutatva.

[/cserf][/fülünyúl]

SU-31-7710.jpg)