14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
bújj, bújj zöld ág... :)
-
Méghogy a magyaroknak nincs B-2-es lopakodója! :)
-
McClellan Légierő Múzeum a levegőből.
-
cép
-
Ez nagyon bejön. -
(Magantulajdon a nagy jueszejben..hatterkep)
-
"Sztrizsi" puder!...

-
LOL :DDD -
-
Simán. :)
Na léc, majd este leszek.
-
Errol van szo! Leszel operator?
-
Ez viszont nem ноггишооб
-
Ilyet láttam élőben is. Fantasztikus! A tömeg egyfolytában "óóó"-t morajlott. :) -
na ja, végülis a pilóta foghatja menet közben a női operátor combját...
-
"Ruszkise Vityazi puver" ... 

-
és akkor jött a félelmetes repcsi, és bombázott, és akkor az ellenség ordított, meg rohantak, oda is, és akkor becélozta őket, közben az egyik felnézett az égre, és akkor látta, de ő gyorsabban jött, és akkor próbáltak lőni rá gépfegyverből, de a gépfegyver nem találta el, és akkor a repcsiben a Rambó megnyomta a boton a gombot, mutatták is, és akkor elkezdett lőni le az ellenségre, és közben rázkódott a gép, Rambó meg vicsorgott, és akkor mutatták, ahogy a lövések robbannak a földön, és akkor megfordult a kamera, és akkor közeledett a gép, aztán mutatták, hogy eltalálta a hordókat, és akkor bazi nagy szuper robbanáss lett, és akkor minden égett meg robbant, tök állat volt, és akkor áthúzott a tüzekben, és az tök jó volt, és...
-
Attol meg "brutalis majalis"
-
Az egesz kepen a legfeelingesebb az az Il-78-as fak mogul sandan kikandikalo svanca :D (fuggoleges vezersik) -
ebben csak az nem tetszik, hogy olyan béna papucsorra van -
-
tudom, hogy van makettezős topik, de ide meg minden jöhet, ami repülős izé :) -
biztos valamelyik filmben látták :) -
Fake..nincs ilyen gep..es nem is volt...ez az Italeri "talamanya". -
nooooooo :D -
-
egész pofás ez a tukán
-
mig-37
-
kosz -
ez valami Fairey Rotodyne -
wow! Nagyon szép! -
quantas
-
"csendben jegyzem meg hogy van am makettezos topicunk ;P)
De te akartad! Akkor a legutobbi "muvem"...
Mig-21PF
-
Késgyártó Böff109 Guszti
-
Fö-húsz Tigrissarok plakettmakett
-
Cép makett :)
-
nah bekk on:
-
Szerencsére nem kísért. Csak emlékszem rá. Vigasztal a tudat, hogy még takonnyal ettem a főzeléket (bocs, pasiktól hallottam a kifejezést), és nem voltam tudatában, hogy mit csináltam velük, szerintem fel sem fogtam. -
Fogadok hogy mai napig kisert az eset...ha ilyen jol emlekszel ra. -
-
Első emlékeim addig nyúlnak vissza, hogy nagymamámnak (falun lakik, sokat voltam nála) lettek kislibái. Én meg játszottam velük: áthajoltam a kis kerítésen, ami azért volt, hogy ne mászkáljanak szét, és a nyakuknál fogva megmarkoltam, majd egyesével egy bokor árnyékába fektettem őket szépen sorban, és azt játszottam, hogy a kislibák alszanak. És valóban mozdulatlanul feküdtek, ugyanis a nyaknál történő megmarkolással akaratlanul is kivégeztem mindegyiket. Nagymamám persze jó mérges volt rám.