Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo
[/cserf][/fülünyúl]
Látod ha eljöttél volna velem láthattad volna ezeket (meg még sok mást) élõben

aranyba kéne foglalni a kezed! Ezek gyönyörû, precíz, nagyon részletes munkák! Teljesen el vagyok ájulva!
[/cserf][/fülünyúl]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Itt egy videó. sajna a töncsizés miatt nem nagyon látszik a szív.ehun e. talán sikerül kitenni a nagyobb méretû videót is.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De szerintem nincs az tobb 1m-nél.
katt
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]

[/cserf][/fülünyúl]
De ez egy Extra 300. Ha gondolod megpróbálok szerezni egy ilyet és akkor megcsinálom Bessenyeisre. De ez hosszú idõ. Csak egy kis német cég csinálj makettben az Extrát és elég nehéz beszerezni. De tudod ha rólad van só akkor nem ismerek lehetetlet! 😊
katt
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
A Su-26 az kb. 1 hónap. Ezt itthon találtam az elfekvõ készletetk között. Tudod régen repülõket csináltam. Meg olvastam hogy tetszik ez a gép ezért gondoltam hogy gyoran összerakom.
Nem hiszem, inkább meglepetés lesz. És majd egy szép romantikus vacsora alkalmával adom át

Valószínüleg kék-fehér-piros lesz.
Vagy milyen legyen szerinted Kata?