Amator irok muvei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
A 3D Magic Kft. minden amatör iro könyvet, verseskötetet, vagy barmilyen mas jellegü irasgyüjtemenyet minimalis, eladasi bevetelek utani reszesedesert kiadja digitalis ebook formaban az Apple iTunes iBook Store-on igy olvashatova teve azt iPhone es iPad keszülekeken vilagszerte (termeszetesen magyarorszagon is).

A jövöben Android keszülekekre es webes vasarlasra is kiterjesztjük a tevekenyseget.

Ha erdekel a dolog es szeretned tudni a reszleteket, kerlek irj az [email protected] email cimre.

A kiadast megelözöen termeszetesen szerzödest irunk, valamint valosidejü eladasi statisztikat biztositunk.

Varjuk a jelentkezesedet!

Üdvözlettel
Beke Attila
3D Magic Kft.

atlagember
Én ajánlanék egy jobbat:
www.betuvetes.hu
Ez pont ilyenre való

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

nemcsakfeel
bocs félrement, neked írtam hogy rakd fel az amh-ra a mûvet.

*hihi ** *

Sephi
Itt pusztujak meg ha ertem mirol beszeltek de na...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nemcsakfeel
Sephi
Mivan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez remek hely e Neten
'ekezetes bellentyezetet'
ezresert megleled

Sephi
Kedves egybegyultek szeretnem ha tudnatok hogy ha esetleg van egy ket versetek vagy sajat iromanyotok akkor a kovetkezo oldalon tobb szemekre is talalhat a mu :

LIDERCFENY

Hajra!