Kalandtúra 2004

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol lehet majd a videót leszedni?

Na ja, én is le akartam szedni a flashgetet. Azaz második próbálkozásra le is szedtem. Csak aztán semmit se töltöttem le vele, mert menni kellett "kiszabadítani" a csapat másik felét.
A szombat esti programhoz semmi kedvem se volt, kaja után hazagyalogoltam. (Aztán meg kiderült, hogy indult vmi kisbusz is)

Kíváncsi leszek az idei videóra. Remélem rajta leszek.)
#83: Regisztrált, de nem jutott be a döntõbe.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

wizy
az én sulim csapata is feljutott, ugy hallottam (talán a csapat neve Arcosok Klubja, vagy vmi ilyesmi:-) )

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

hát igen😄 a letöltés elég szar volt, mi leakartuk szedni a flashgetet, hogy az jól tudjon tölteni, de még 2,5 mbytot sem bírt leszedni, amennyi a flashget volt😞( azért a szombat sti poén nagyon nagy volt😄+ a quadbikeok😄

Kösz! Grat. nektek is!

Egyébként mi a véleményed a döntõrõl? Szerintem tavaly jobb volt.
- Szépek voltak a laptopok, de ha egeret adtak volna, 3x olyan gyorsan lehetett volna kezelni. (Aoe2 hálópartit terveztem, erre irányítani se tudtam szingliben. Asszem lan se volt)
- Az internet pocsék volt. Elkezdek egy letöltést, jön az adat 60k-val, és szépen 0-ra esik. Mondom egy szervezõ arcnak, hogy sz*r a kapcsolat, erre azt mondja, hogy nem nagy fájlok lerántására találták ki. Mellesleg 4mb-os divxet szedtem volna le.
- Csak 2 tusoló... Szívás.
- A paintball sz*r volt úgy hogy csak egy arcot kellett leszedni. A tavalyi csapat-csapat ellen meccs sokkal jobb volt.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

grat a helyezésetekhez

Tragé-diák

ja szerencsére bejutottunk, ti bekerültetek? mi a nevetek?

Na látom bejutottatok. Holnapután kezdõdik :-)
#65: Mi egy géprõl regeltük mind a 100-at.
Csapatkép: Mi is gondolkoztunk azon, hogy a Commandosos képet rajzoljuk át, de végül is egy AvP2-sbe rondítottunk bele. A plakát a falon fasza :-)

még kell egy zászló

3madik forduló is emg volt ma

😄

wizy
akarom mondani versenyben

wizy
hát a tesomat nem sikerült meggyõznöm, mert az õ haverja is indul ebben a ersenyben, és inkább hozzá iratkozik fel:-)))

tnxa!

megvan 😉 sok sikert a továbbiakban!

-the invisible-

wizy
akkor még rábeszélek embereket:-)

50est nem tom,mert azt nem én csináltam

acd see foto canvas-sal

Milyen progival vágtátok össze a képeket? (50# és 32# hozzászólásnál)

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

elsõ 2*10 megvan már csak 80 kell, csak egy géprõl csak egyet lehet regelni, legalábbis többen ezt modnták

FtranX
nm 😊

agineni
anetkaa
balu
barbeeka
darfur
evaneni
feszilvia
ftranx
gyurmanu
katharina
lenkuci
martini
nanama
nita16
racsi
rappergirl
rock_my_world
sick_boy
smackie
tibike16
wizy

csa tnx ftranx a reget😄

FtranX
én is feliratkoztam szurkolónak

EDDIGI SZURKOLÓK:
agineni
anetkaa
balu
barbeeka
darfur
evaneni
feszilvia
gyurmanu
katharina
lenkuci
nanama
nita16
racsi
rock_my_world
smackie
tibike16
wizy

wizy
:-)))

csak te😄

wizy
ja:-) hányan vagyunk eddig?

hogy regisztrál😄

wizy
miben?:-)

na vki segítsen má, aki tud!

most már mind1 egy tegnapelõtt ez lett beregisztrálva😄

Punker
😊)))))))))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

he, télleg😄 elég inspiráló ez a kép😄

FtranX

(bocs a nagy képért)

commandosból van😄

wizy
jovan, csak kérdeztem:-))

FtranX
ez a kép már valahonnan ismerõs. 😄D

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem a diákszám aza adiákigazolványszám és azok nem egyzenek meg

wizy
jaaaaaaa
de diákszáma mindenkinek van, nem? a diákszám meg a személyiszám az nem ugyanaz?:-)

Punker
talán mert 2000-ben éretségiztem a fõsulin meg nem kértem....

wizy
hogyhogy nincs diákigazolványszámod?

Punker
ok

icqn küdöm ha kõ

Punker
Wizy nem tudok reggelni mert nics diákigazolvány számom, ha adsz egyet akkor reggelek....

Punker
mindegy

én a führer latt álló vagyok, többieket meg sztem nem ismeritek, de ha kell ideírom neveiket

linkeljem be vagy mailen?

Oldal 1 / 2Következő →