800mb-os CD írása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
800MB-os cd-t akartam volna Neróval írni, de a cd-t, csak 97MB-osnak ismeri fel és így nem ír rá.
SEGÍTSETEK! SÛRGÕS!
köszi
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
a 8080B még nekem is megvan, ott porosodik a polcon. 😉
trefat felreteve, sztem tok felesleges 800megas cd-t irni, de akinek erre faj az inye, hat hajra. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Live your life like it\'s your last day...
amugy az irom:
LG HL-DT-ST CD-RW bla bla bla 😄...szoval
GCE-8480B - ez 48x16x48x-os
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"