35611
-
Tigerson #625 Újabb kapusjelölt
A Villareal csapata nagyon jól szerepel a Primera Divisionban. A " Sárga Tengeralatjáró" nevezetű csapat nem csak a bajnokságban, de az UEFA kupában is áll még.
A csapat olyannyira jól muzsikál, hogy a Barca és a Real mögött a haramdik helyen tanyáznak és esélyesek a pozíció megtartására.
A siker több játékosnak köszönhető azonban ahogyan a mondás tartja : " Végy egy jó kapust".
Reina a volt barcelonai kapus harmadik évét tölti a Villarealnál és azóta igencsak emelkedett a hálóőr ázsiója.
A játékosnak 2012-ig van szerződése a Villareallal azonban lehet, hogy ezt nem fogja kitölteni, mert a Manchester United és a Liverpool is élénken érdeklődik a spanyol portás iránt.
A játékos szerződésében van egy pont, amelly szerint 12 millió euróért bárki viheti.A kapus gondokkal küszködő Manchester United és a 'pool számára kitűnő igazolás lenne a 22 éves hálóőr -
Tigerson #624 O'shea a csatárokat hibáztatja
A United védője a csatárokat hibáztatja, hogy 3 bajnoki meccsből 2 is döntetlenre végződött.
"Szerintem a két döntetlen a Palace és a Blackburn ellen nem csak azért volt, mert a kapusok jók voltak, egyszerűen nem annyira játszottak a csatárok, pedig több lehetőség is volt mind a két meccsen."
"A kapusok is meg kell valljam jól védtek, de például amikor a Palace 10 emberrel játszott, illett volna gólt rúgni."
"A Blackburn-nel szembeni meccsen Friedel pompásan védett, de a két kapufán felbuzdúlva legalább egy gól kellett volna." -
Tigerson #623 Howard a Unitednél akarja befejezni
A Manchester United jelenlegi első számú kapusa, Tim Howard a Unitedben szeretné befejezni karrierjét.
-
Tigerson #622 Essien nem megy sehova
A ghanai középpályás 99%-ig biztos, hogy a Lyon labdarúgója marad. -
Tigerson #621 Mindössze 48 gólt sikerült rúgnunk 31 bajnoki mérkőzés alatt, ami azt jelenti, hogy ez a valaha volt legrosszabb Premiersip-beli gólátlagunk. Nem úgy, mint az 1999-2000-es szezonban, amikor 97 gólig jutottunk... -
#620 A 2003/04-es szezonban a Manchester United labdarúgócsapata érte el a legnagyobb bevételt az európai klubok közül, az angol egyesület kasszájába 171,5 millió font folyt be az előző idény során. Ezzel szemben március 22-én ismertté vált, hogy 54 százalékos bevétel-visszaesést könyvelt el a csapat a január 31-én zárult pénzügyi félévben.
A vezetőség úgy döntött, hogy a jegyárak bevételeiből próbálja pótolni a veszteséget, és tíz százalékkal megemelték a belépők árát.
A szurkolók tiltakoznak a drága belépti díjak ellen. A drukkerek vezére Jules Spencer nemtetszését fejezte ki a BBC-nek:
- A felnövekvő generációnak egyre nehezebb lesz megfizetnie ezeket az árakat. De nem csak nekik, nekem sem egyszerű 5-600 fontot megfizetni egy szezonbérletért. -
#619 így van nem is kell neki távozni!!! -
#618 Egyetértünk!
Különben a szurkolók nagytöbsége hallani se akar SAF távozásárol! -
#617 szalé egy könnyen nem lehet egy ilyen embertől megszabadulni! -
#616 na ő már egy történelmi figura a MU-ban!!! úgy ahogy Giggs és Keane is ja meg Scholes is! :D -
#615 86 -
#614 hát Sir Alex már a MU-hoz tartozik... mióta is van ott??? nagyon régen azt tudom! -
zolee12 #613 Lehet Sir Alex-et kéne cserélni mert nagyon le vagyunk eresztve és a végén még 3.-ok sem leszünk! -
#612 Tényleg elkiabáltam -
#611 ja bocs azt akartam írni -
#610 Az Arsenal 4-1-re nyert! -
#609 így van kiverjük a Newcastlet utána pedig jöhet a döntő!!!! -
#608 buzi Arsenal nem nyert... mi meg X-eétünk csak... a Chelsea is vezet szal ez nem jó nekünk!!! -
#607 4-1-re nyertek(Henry mesterhámast rugott).
Ezzel megelőztek minket mivel jobb a gólkülönbségük! -
#606 Igen, és az örökellenség(Arsenal) utánunk kosladjon, nem adjuk meg. Ez minden megér. Apropó, de elkiabáltam, mit játszott az Arsenal? -
#605 Most nem is az a lényeg!
Építsük fel a jövő csapatát amivel újra csinálunk egy 10 éves sorozatot az idén meg legyen meg a 2. hely és az FA Cupa! -
#604 Most már biztos, hogy semmi esélyunk a premier league nyeréséhez -
#603 -
#602 Nemfélted a MILAN-t,a ez megtörténik és a többi tervezett iazolásunk is realizálódik? -
#601 ez nem egyszerűen jó lenne!!!!! -
#600 Igeeeeeeeeeeen!
csak ne kiabáljam el! -
#599 Casillas is megerősítette az érdeklődést
Iker Casillas megerősítette, hogy a United érdeklődik iránta és már csak a konkrét ajánlatot várja.
A Real Madrid kapusa hisz benne, hogy ő lesz a United kapusa.
Sir Alex Ferguson szeretne egy világklasszis hálóőrt hozni az Old Traffordra és Iker Casillas személyében meg is találta a válosztotját.
Casillas mellett olyan nevek is felmerültek, mint Francesco Told, Sebastia Frey, Antti Niemi.
Azonban Casillas az igazi favorit és a spanyol kapuvédő sem áll útjába a tárgyalásoknak
" Már régóta érdeklődik irántam a United"
" HA kapnék egy konkrét ajánlatot írásban akkor lehetne további dolgokról beszélni, de azt elkell mondanom, hogy a pénz nem minden az életemben...."
" Sok kérdés van amire választ kell kapnom mielőtt elhagyom Madridot és a Unitedhez tenném át székhelyem. A United az egyetlen Premiership klub amihez igazolnék "
" A történeleme , a tradíció és a szurkolói mind csodálatosak, így ezt is figyelembe fogom venni a döntésemnél"
" Én már többször beszéltem a United edzőjével Sir Alexel a meccsek után és tudom, hogy nagyon szeretné ha jönnék."
Casillas szerződése a következő szezonban lejár és a Real még nem kínált neki szerződést, így lehetséges, hogy létrejön az igazolás.
-
#598 -
#597 -
#596 le van szavazva :P -
#595 okés :D -
#594 A CSAPAT-nak se! -
#593 jó ez mind igaz... de Beckham az Beckham mondjuk nekem nem hiányzik :D -
#592 Olyan labdákat C. Ronaldo is tud adni!
Szabadrugástlőni ott van Rooney,Giggs és C.Ronaldo!
Beckham viszatérésével csak újra kiszámítható lenne a csapat és megbomlana a CSAPAT egysége! -
#591 csak a Realba nem tud sok szabit lőni Figo meg R.Carlos mellett!!! -
#590 hát nem egy mai srác az beztos de még ma is tud olyan labdákat adni h csak na!!!!!!! -
#589 Jaj ne!
Amikotr elment akkor lettünk CSAPAT!
Spanyolországban ráragadt a szinészkedés!
Már túl öreg! -
#588 nem tudok már rajta eligazodni -
#587 nem lenne rossz de én azt is olvastam már h nem hagyja ott a madridot... ma meg a nemzetibe az van h nyáron lehet h ott hagyja!!! -
#586 hát az ívelésekben én is sokat scodálkoztam olykor a szabadrúgásait felvettem videora és visszanéztem többször is... de Roni előtt le a kalappal!!!