35611
-
pilboy #3832 1. a cselszinek kimeríthetetlen tőkéje van, a United-nak nem!
2. nem lehet mindig nyerni
3. így tényleg még jobb lesz a bajnokság (persze csak, ha megnyerjük :P )
4. ha jól emlékszem az idényt nagyon jól kezdtük, majd beugrott egy hazai vereség (arzenál) és egy idegenbeli x (Reading) egymás után, és a hétvégéig azóta ismét formában voltak a fiúk
bízok benne, h most ismét egy hosszú veretlenségi sorozat következik kevés x-szel -
Paranoia #3831 Bayern: olcsóbb utód esetén Hargreaves mehet nyáron
-
#3830 épp az imént néztem meg a meccs ismétlését..West Ham kapusa Green egy állat..miket védett ... ez a 4 meccs 9 nap alatt kemény lesz..itt sztem bárki bukhat szal egyáltalán nincs lefutva még semmi -
#3829 -
#3828 Ha lehet akkor maradjunk bizonyos keretek között. -
#3827 Micsoda? inkább menj vissza etesd meg a disznókat! -
#3826 "1 kis bukás nem para"
Ha tanulunk belölle akkor nem.
"lesz ez még a cselszínél is..."
Ez valószínü.
Már ők se olyan verhetetlenek, mint tavaj és tavajelőtt. -
#3825 Mért? Jobb lenne ismételgetni, hogy kikaptunk? Vagy amúgy sem ismételgetnél nekem? -
#3824 nade még vezetünk, mit sírtok??? simán meglesz, 1 kis bukás nem para, lesz ez még a cselszínél is... -
#3823 nem valószínű hogy ez most jó kedvre derít minket.. -
#3822 Vissza olvastam bibibi... -
#3821 1. A Manchester Unitednek inkább adósága van, mint pénze mióta a Glazer család megvette.
2. Mourinho jó edző, de megkap mindenkit akit csak akar és így nem nehéz sikereket elérni. -
#3820 MU-nak is van pénze. Vásároljon. Ráadásul a Chelsea átal vásároltak nagy része nem is olyan nagy sztár, galaktikus.
És nem mellékesen a Chelsea sikereiben vaskosan benne van Mourinho keze munkája. -
Paranoia #3819 "Gyűlölöm a cselzit és az idióta divat-drukkereit is!"
hát igen...töllük énis rosszúl vagyok.
Nincs veszve még semmi!Még nagyobb harc fog folyni az első helyért. -
#3818 Reméljük, hogy még idelyében jött ez a vereség és észbekap a csapat, mert szív nélkül nemlehet játszani. -
#3817 dehogyisnem már ott kezdődött a mázlijuk hogy az Abrakadabra őket szúrta ki játékszerének!
Gyűlölöm a cselzit és az idióta divat-drukkereit is! Ha így haladnak tönkreteszik a futball örömét, szeretét! Így kurva könnyű ám!! Ha most nincs ílyen erős a cselszar mi már rég bajnokok vagyunk! Nem hallottátok ha ezt a West ham ellen megynyertük volt soha senki nem szedett volna össze annyi pontot mint mi a Premier League történetében!
Nagyon könnyű korlátlan pénztárcával megvenni a legjobb játékosokat, edzőt..
..Pontosan ezért vagyunk mi sokkal nagyobb csapat mint a cselszi, mert szívből játszunk alapvetően és mégis tudjuk velük tartani a lépést!! -
#3816 Kikaptunk kurva isten!
basszus a lehető legerősebb 11 és nem tudunk egy szaros gólt rúgni! a bal oldali védelmre valaki sokkal jobb kell mint Heinze vagy Evra mert állandóan onnét kapjuk a gólokat! -
#3815 a végén mekkorát küzdött a Manchester :OOO -
#3814 azért a mai győzelme a Chelseanek nem volt mák. nagyon nem -
Paranoia #3813 -
andris7 #3812 nézted már a tabellát mostanában? :P -
#3811 álmodban:P -
#3810 fenébe, mekkora egy buzi mákos ez a cselszar!
Nembaj akkor is mi leszünk a bajnokok!! -
Paranoia #3809 nem kell elkapcsolni:)
17:00 SP2 West Ham-Man United (élő) -
#3808 i can't believe this -
#3807 kicsit bealudtak az elején -
DJ BP #3806 hát fordítottak... -
Paranoia #3805 uhuhuuu drogba se kicsit lőtt:D
2-3 -
Paranoia #3804 UUUUHhhuu mekkorát vágott lámpááárd Hjéézus
2-2 -
#3803 király király:D -
#3802 :O -
Paranoia #3801 2-1re vezet az everton,cselzi ellen -
#3800 Arsenal - Pompi 2-2 Muhhahaha -
Paranoia #3799 Alex Ferguson: Erős és jó csapat vár ránk -
#3798 Pedig majd nem akartam kérdezni -
#3797 attól még tuti továbbjutás:) -
#3796 ffxi: a Lille-t kaptuk, igen a Lille-t. Francia csapat. Tavaly jáccottunk velük. Itthon 0-0, idegenben 1-0 (vereség).
Még mielőtt megkérdezed... -
Paranoia #3795 aaaahhh.én azthittem ez élőbe lesz majd.baccameg
nah mind1 tuti a tovább jutás -
Nadi #3794 Déltől volt. -
Paranoia #3793
nem ma este lesz a sorsolás?