35611

• Nagy Krisztián
    Nincs mese, itt bajnokavatás lesz!
  • Nagy Krisztián
    Csá mindenkinek! SCHOLES18 faszák a képeid vegyél fel msn re és küldjélmár mun képeket [email protected].
  • Scholes18
    20:45 Sport1 (élő)
  • Paranoia
    Wayne egészséges, Edwin nem játszhat

Wayne Rooney zöldutat kapott hazája Old Traffordon rendezendõ Spanyolország elleni barátságos mérkõzésére, azonban a United kapusa, Edwin van der Sar biztosan nem védhet a Hollandia-Oroszország összecsapáson, mivel a Spurs elleni bajnoki meccsen eltörte az orrát.

Rooney csak egy órát játszhatott a White Hart Lane-en, de szerencsére a mai Carringtonon megtartott orvosi vizsgálaton sikeresen átesett, így tagja lehet Steve McLaren keretének. A biztonság kedvéért még az angol válogatott orvosi stábja is elvégez rajta egy tesztet a következõ 48 órában, de várhatóan ott lesz a pályán az ibériaiak ellen.

Ezalatt Van der sar tehát nem játszhat a hollandok Oroszország elleni barátságos találkozóján, helyette inkább Manchesterben marad, hogy kezelésbe vegyék törött orrát.

A holland portás orra a Spurs elleni meccs vége elõtt hét perccel kapott egy jókora rúgást Robbie Keane térdével fémjelezve.

"Edwinnek vizsgálatra van szüksége," mondta a United másodedzõje, Carloz Queiroz. "Még meg kell várnunk, hogy milyen súlyos az orrtörése."

A sérült van der Sart egyébként a United orvosai segítették le a pályáról, helyette pedig - megmaradt cserelehetõség híján - John O'Shea állt be a hazaiak kapujába.

/Szerdán lesz England - Spain/
  • ffxi
    1000hálám!!!!!!
  • kulabácsi
  • gabber_saviola
    [center]

0-1
    http://www.youtube.com/watch?v=dFgdO9xAAxc

0-2
    http://www.youtube.com/watch?v=oAnEk-R8dnA

0-3
    http://www.youtube.com/watch?v=q0YTXQ59wNw

0-4
    http://www.youtube.com/watch?v=ZieZ65NAtro
  • Scholes18
    A négy gólszerző:

És O'shea:

• kulabácsi
    vki a gólokat ha felrakná plz
  • Scholes18
    Rooney-ék
  • Scholes18
    jaja, simább , megint egy gyönyörú játékkal hozott sokgólós meccs olyan mint amit Manchester szurkoló elképzelhet!
    Mondjuk Van der Saar sérülése nem kellett volna, de azér megérte látni O'SHEA-T MINT KAPUST! jót röhögtek rajt Rooney-k is a kispadról!
  • skristof
    vds állapotáról ha lesz vmi hír lécci kopizzátok.
    meccs tényleg jó volt, és a gólokra sem lehetett panasz.
  • pilboy
    nah ez a vártnál simábban ment
    jók voltunk, csak így tovább!

köv. meccsek: Charlton (o), Fulham (i), Lille (o), Pool (i)
    ezekből min. az első hármat hozni kell, az Anfielden elégedett lennék az x-szel is :)
  • Paranoia
    huh megijedtem.remélem nem komoly.
    ferdinád kapus mezbe,aztán lepasszólta oshínek:doshí a kapuba
  • Paranoia
    naa neeeeeeeee.
  • Golyo69
    :D 0-4 :D
  • pilboy
    hopi-popi
    0-4, Giggsy
  • Paranoia
    giggs
  • Paranoia
    valaki a gólokat majd léééécsííííí
  • Golyo69
    szerintem még annyi se volt :D főleg mikor bepöckölte :D
  • Golyo69
    0-3 :D Scholes :D 54.ik perc
  • pilboy
    0-3, Scholes 45 cm-ről :D
  • Paranoia
  • Golyo69
    Vidic 0-2 :D 48.ik perc :D
  • Bedibeni
    Mekkora műesés tipikus c.Ronaldó alakítás!!VB-n mit művelt!!
  • Scholes18
    ha nem fújta volna be a buzi bíró a 11est , esküdtem volna hogy lefizették..
    Gyerünk skacok csak így tovább!!
  • pilboy
    minden sz@rért lapot kapunk, ők még a tizinél sem kaptak...
    félidőben 1-0 ide
  • Golyo69
    0-1 :D C.Ronaldo büntetőból :D 44.ik perc
  • pilboy
    eddig a bíró a leggyengébb a meccsen :/
  • Scholes18
    én nemtom de megvenném bármi áron
  • skristof
    ma 17.00-kor sport1
  • kulabácsi
    ki az a csaj jobbra fenn?:)
  • manutd98
    Sziasztok. Nemrég teljesen új külsőt kapott az oldalam, és még a gólszépségversenyre se késő benevezniManchesterFan
    Nézzetek be.
    Köszi
    Ja, ez a flash nagyon ász itt felül:)
  • kulabácsi
    ja énse láttam:(
  • Paranoia
    vki belinkelné nekem a gólokat.vm letölthető félét,nem youtube-at
    hálás köszönet érte
  • Paranoia
    Fergie: Nyáron újabb ajánlatot teszünk!

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson elárulta, hogy a nyáron valószínûleg újabb ajánlatot tesznek Owen Hargreaves megszerzése érdekében a Bayern Münchennek. A United mindent megpróbált januárban, valamint tavaly augusztusban, de a bajor klub az összes ajánlatot visszautasította.

A kanadai születésû középpályás jelenleg az Allianz Arenában marad a szezon végéig, de Ferguson kész újabb ajánlatot tenni a nyáron.

"Úgy hiszem Hargreaves személyében egy fiatal angol középpályás érkezne hozzánk" - mondta Ferguson.

"Emlékeztetnem kell mindenkit, hogy Paul Scholes 32 éves. Habár még van ideje. Mindazonáltal jól cselekednénk, ha megszereznénk Owent, mivel a jövõre is kell gondolni. Sajnos most nem sikerült leigazolnunk."

Amikor megkérdezték Sir Alexet, hogy a szezon vége után tesz-e újabb ajánlatot, így válaszolt: "Talán."

Ottmar Hitzfeld érkezése a Bayernhez negatív hatással is lehet Hargreaves megszerzésében.

"Mindenkinek vannak ambíciói, hogy hogyan fejlessze a gárdát, fõleg ha új edzõ van. Mivel Ottmar Hitzfeldnek nagy tapasztalata van, hallgatni fognak rá."

"Ez nyilván aggasztó lehet számunkra. Addig nem lehet tudni semmit, amíg nem beszéltünk velük az ügyról."

L.Dávid
  • Scholes18
    azér kell hozzá bátorság hogy ilyen szép gólok után meg ilyen gyönyörű játékunk utána azt mondd, hogy szar meccs volt..
  • kulabácsi
    nah szal 4:0? nem láttam a meccset:( de legalább nyertünk, azt ki tudtam venni a szavaitokból, már jól alszom:D
  • skristof
    ők meg 3at gurítottak, szal.. szerintem összekapják magukat.
    mellesleg szar meccs volt, csak a végén volt egy kis kedvünk focizni. azért lárszon klasszis, na. és rooney-val remekül erzik egymást, kurvajók lennének hosszútávon.
  • Scholes18
    hehe jó kis meccs volt!