35611
-
Paranoia #4562 Hjézusom,de nagy mákos meccs volt:D
12pont előny?!
Bajnoki cíím????
-
#4561 Hú,ez nagyon jó meccs volt! -
#4560 bazzeg mekkora meccs :D:D:
ez a megnem adott 11 esért volt :D:D:D
Glory MU :D:D -
#4559 nyertünk!!!!!
el sem hiszem , 10 emberrel gólt rúgtunk:D -
pilboy #4558 megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan -
#4557 ezaz vége
nyertünk -
#4556 12 pont :D:D:D:D:D:D:D:D::D
0-1 :DD -
#4555 HÁHÁ ezt nektek liverpool -
pilboy #4554 nem, de az uccsó 15 percet akartam írni :PPPPPPPPPPPPPPP -
pilboy #4553 góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól -
Paranoia #4552 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#4551 hát még se rúgtunk
de van még 15 perc -
Paranoia #4550 sms-t is te írtad?:D -
#4549 Úgy legyen... ;) -
pilboy #4548 jah, Vida elég gyengél muzsikál
a 2. félidő első 15 percében sztem rúgunk egy gólt, ahogy szoktunk ;) -
Paranoia #4547 nagyon ideges vagyok -
#4546 Hát ez nehéz meccs...
Egy olyan normális helyzetünk nem volt sajna,a másik pedig h remélem a 2. félidőre lecserélik VIDIC-et,mert eddig egy jó megmozdulása nem volt -
#4545 komoly meccs lesz! -
#4544 Remélem győzni fognak,dupla öröm lenne,mivel haver nagy Liverpool szurkoló,utálja is a Manchester United-ot mert én nekik szurkolok. :D
Jó lenne ha nyernének,legalább tudnám szívni a vérét pár hónapig -
#4543 Kemény lesz D: -
#4542 Én már naon várom :P -
Paranoia #4541 SPORT1 13:30
Angol bajnokság, 29. forduló, Liverpool-Man United (élő)
naon ideges vok
-
skristof #4540 omfg. haJrá. -
#4539 cső.beteg vok,halyrá mun,röviden :))))))))) -
#4538 Akit érdekel a MU reserve csapatának mérkőzése az klikkeljen ide! -
Paranoia #4537 Rooney örül, hogy a világ legjobb játékosával szerepelhet együtt
-
#4536 Sokan azt mondják, hogy gólja Solskjaer lesről született ITT a bizonyíték, hogy nem volt az. -
#4535 De szeretem azt ilyen nyilatkozatokat meccs elött:
Gerrard tart a Unitedtõl
Steven Gerrard szeretné megakadályozni a Manchester Unitedet abban, hogy a jövõ szombati Anfield Roadon megrendezendõ rangadó után tizenkét pontos elõnyre tegyen szert a bajnoki címért folytatott harcban.
Jelen pillanatban a Liverpool 16 pontos hátrányban van a Vörös Ördögökkel szemben, amely rossz fényt vet a Vörösök bajnoki esélyeire. Gerrard azonban arra ösztönzi csapattársait, hogy ne adjanak akkora elõnyt a riválisoknak, hogy meg sem próbáljál legyõzni õket, és küzdjenek a gyõzelemért.
”Ezen a héten jön a United az Anfieldre, a maximális pontszám megszerzésének érdekében, amellyel szinte az egész bajnokságot megnyernék,” – mondta Gerrard a Liverpool hivatalos oldalának.
”Szeretnénk megszerezni minden lehetséges pontot, és addig harcolni a bajnoki címért, ameddig lehet. Ennek a küzdelemnek nincsen vége, és ezért lesz egy nagy mérkõzés a klubok között.”
A Pool csapatkapitánya azonban elismeri, hogy a United képességei teszik majd naggyá a mérkõzést.
”Fáj ezt mondanom, de játszottak pár olyan meccset ebben a szezonban, amelyen kitûnõ volt a támadójátékuk. Nagyon nehéz õket megverni, mert kitûnõ védõik is vannak.”
”A rivalizálás évrõl évre nagyobb, és a mérkõzések is jobbak és jobbak lesznek. A játékosok számára ezek azok a meccsek, amelyeken játszani szeretnének.”
”De ebben a városban vagyok, és érzem, hogy a szurkolók kétségbe vannak esve, mert félnek, hogy a hétvégén nem szerzünk három pontot.”
Forrás: manutdfanatics.com -
#4534 Akó +nyugodtam. -
#4533 C.ronaldo marad,de az inter és a barca is érdeklődik Adriano jönne a helyére + 1 csomó pénz.Lényeg 3-2 a MUN-nak szép volt fiúk -
#4532 csak annak higgyetek amit a hivatalos oldalon írnak vagy onnét fordítanak a fan oldalak!! -
#4531 pletyka, pletyka, pletyka...!! nincs semmi valós nyilatkozat mögötte! -
skristof #4530 3-2 -
#4529 Rádióba hallottam. És még azt nyilatkozta, hogy szívesen elhagyná MU-t. -
#4528 mennyi lett vége? -
skristof #4527 lényeg a lényeg.
kár h nem Geráék ellen -
#4526 A Middlesbrough-t kaptuk! -
#4525 Most gyengén játszottatok..., Brown nagyott mentett, abból bizti gól lett volna. Volt egy nagy kapufátok is...
Na de gratulálok, csak győztetek. -
#4524 uhh gyerekek a szívbaj kerülgetett az uccsó 5 percbe!
de lényeg hogy TOVÁBBJUTOTTUNK!! -
#4523 hát le a kalappal a reading elött, de azé megnyertük:)