Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Gyõzelemmel kezdte felkészülését a csapat
A Keano vezette tartalékcsapat gyõzött ír ellenfele ellen.
Cobh Ramblers 1-2 United

G: Timm, Cooper.

United: Lee - Picken, McShane (Neumayr 46), Howard, Eckersley (Calliste 46) - Chadwick, Fox (Jones), Keane (McShane 60), Heath - Timm (Ebanks-Blake 46), Cooper.

Telt ház, 8.000 nézõ fogadta Keanot és a Unitedet Corkban. Roy óriási kedvenc még mindig, pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket, sokan United és ír válogatott Keano mezekben ültek a lelátón. A bevétel egyébként ennek a kiscsapatnak, Keane elsõ klubjénak megsegítésére szolgál. Természetesen óriási vastapsot kapott Roy, aki több mint egy évtized után játszott újra szülõvárosában...

A mérkõzésen a vezetést a United szerezte meg Mads Timm góljával az elsõ féliõben, ezt azonban a Cobh 4 percel a szünet elõtt kiegyenlítette. A gyõzelmet végül Kenny Cooper 90. percben szerzett találata hozta meg...

A következõ mérkõzést a tartalékok július 20-án a Stalybridge Celtic ellen játszák.

A nagycsapat Chicagoban, a Bayern elleni július 25-i meccsel kezdi meg felkészülését.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

JackDaniels
Nekem speciel mindegy miben jáccanak, ha bajnokok lesznek, vagy esetleg BL gyõztesek! 4eva' Man.UTD!!!

\"Never say never!\" W Churchill

DONGUBA
Lynch a Sunderlandbe igazolt
Mark Lynch három éves szerzõdést írt alá a Sunderlanddel.

A védõ azért ment a Stadium of Lightba, hogy több játéklehetõséghez jusson.

"Mindig fájó egy olyan klubtól távozni, mint a Manchester United" - mondta a 22 éves védõ. "De úgy gondolom, eljött a váltás ideje, és az öreg is jóváhagyta a távozásomat."

Lynch debütálálsa és egyetlen meccse a Bajnokok Ligájában a Deportiva ellen volt, 2003. márciusában.

Õ Mick McCarthy hatodik igazolása a nyáron.

"11 éves korom óta vagyok a Unitednél. Szükségem van arra, hogy az elsõ csapatban játszak, és azt hiszem, eljött erre az idõ

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Zsirul neznek ki...van mar egy eredeti piros es egy kek mezem most johetne az uj is.

Scholes18
pár kép az új cuccosokról:

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18
http://www.kitbag.com/product_images/large/118836-100.JPG

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Elõkészületi meccsek

2004. 07. 13., 19:26

A csapat július 17. és augusztus 5. között 12 elõkészületi meccset játszik.

Roy Keane lesz szombaton a tartalékcsapat kapitánya - Írországba látogatnak, a helyi Cobh Ramblers csapata lesz az ellenfél. Annak idején Keano is itt kezdte a pályafutását.

Ezután az elsõ csapat (játékra képes) tagjai Amerikába utaznak, a Bayern München, a Celtic, és a Milan ellen kell bízonyítani.

Augusztus elején egy minitorna lesz az Old Traffordban, a United mellett a PSV, a Boca Juniors és a japán Urawa Red Diamonds is játszik.

Végül augusztus 8-án Cardiffban az Arsenal csapatát kell legyõzni a Community Shielden.

A program:
Július 17. 20:30
Cobh Ramblers vs Manchester United (tartalékcsapat)
Július 20. 20:30
Stalybridge Celtic vs Manchester United (tartalékcsapat)
Július 22. 20:30
Redditch United vs Manchester United (tartalékcsapat)
Július 24. 16:00
Radcliffe Borough vs Manchester United
Július 25. 14:30
Gavin Slessor Testimonial Vs Manchester United
Július 27. 20:45
Walsall vs Manchester United (tartalékcsapat)
Július 31. 16:00
Corinthian Casuals vs Manchester United
Champions' World
Július 25. Soldier Field, Chicago
Manchester United vs Bayern München
Július 28. Lincoln Financial Field, Philadelphia
Manchester United vs Celtic
Július 31. Giants Stadium, New York
Manchester United vs Milan
Vodafone Cup
Augusztus 3. 22:00 Old Trafford
Manchester United vs PSV
Augusztus 5. 22:00 Old Trafford
Manchester United vs Boca Juniors

Community Shield
Augusztus 8. Cardiff, Millenium Stadion
Manchester United vs Arsenal

Glory Glory Man United!!

Scholes18
hát ezaz én is akarok, a kitbag.com -ról próbálkozok de a mi országunkba sajna nem engedi a szálítását!

Glory Glory Man United!!

DONGUBA
Kene egyet venni valahogy

Scholes18
ja kb 15 rugesz

Glory Glory Man United!!

DONGUBA
40 font az uj mez.

Scholes18
Ja, és tényleg:
MEGJELENT AZ ÚJ MEZ!!!!

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18
megújult a Mufanpage, nézzetek be.

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Kösz, kicsit foglalkozok én is vele hátha életben maradban!

Glory Glory Man United!!

DONGUBA
Az amerikai közönség kevés United sztárt láthat majd a ChampionsWorld mérkõzésein.

Valószínû, hogy 14 játékos is kihagyja majd a túrát. A három mérkõzés Chicago-ban, Philadephiában és New York-ban lesz majd. A United július 21 repül az Egyesült Államokba, 25-én játszanak a Bayern Münchennel, 28-án a Celticel és 31-én az AC Milan-nal.

Sir Alex Ferguson dolgát megnehezíti az, hogy sok játékos részt vett a nyári EB-n, és a játékosoknak kell a pihenés, hiszen a csapatnak korán kell BL-selejtezõt játszani.

Cristiano Ronaldo játszott a lisszaboni döntõben július 4-én, és mindössze 16 napja van az utazás elõtt. Õ valószínû kihagyja majd a tornát.

Ruud van Nistelrooy is eljutott Hollandiával az elõdöntõig, és mindössze 5 nappal többet pihenhet, mint Ronaldo, tehát õ is kétséges, hogy utazik-e a tengerentúlra.

Az angol válogatott tagja is csak 4 hetet tölthetnek pihenéssel a túra elõtt, hasonlóan a francia játékosokhoz (Silvestre és Saha). Ráadásul Butt tárgyal talán a Newcastle-el, így õ biztosan itthon marad.

Három dél-amerikai játékosunk (Heinze, Forlan, Kleberson) távol van a Copa Americán, õk tehát nem állnak Ferguson rendelkezésére.

John O'Shea-nek a térdét mûtötték, és Djemba-Djemba is szintén sérült, aki ezen a héten sérült meg egy VB-selejtezõn.

Rio Ferdinand eltiltását tölti, így 14 játékost kényszerül nélkülözni a United az amerikai túrára.

Akik valószínû, hogy részt vesznek

Tim Howard, Roy Carroll, Quinton Fortune, Ole Gunnar Solskjaer, Roy Keane, Ryan Giggs, David Bellion, Darren Fletcher és Wes Brown - plusz az új igazolások Alan Smith és Liam Miller is utazhatnak.

A tavalyi túra teljes siker volt a klub számára, és Sir Alex Ferguson szerint a legjobb felkészülés volt, amelyen valaha részt vett, köszönhetõ ez fõleg a remek edzõközpontnak.

A fiatal játékosoknak valószínû, hogy hatalmas lehetõséget kapnak majd, és reméljük, hogy élni is fognak majd vele.

DONGUBA
Gary Neville sikereket vár

2004. 07. 09., 09:40

Gary szerint az F.A. Kupa-gyõzelem inspiráló hatással volt a csapat tagjaira.

A gyõzelem egy pozitív végszó volt egy nehéz szezon végén. A menetelésünk mindenkinek nagy lökést adott.
Az elmúlt idõszakban a United mindig visszavágott egy-egy gyengébb szezon után - biztos vagyok benne, hogy ez most is így lesz.
A szezon elsõ felében nem volt probléma a szereplésünkkel, de aztán jött Rio eltiltása, Mikael és én is jópár meccset kihagytunk sérülés miatt, és ezért formahanyatlás volt érezhetõ.
Ezen nehézségek ellenére legyõztük az Arsenalt az elõdöntõben.
Azóta meg is erõsítették a keretet Gabriel Heinzevel és Alan Smithtel, biztos vagyok benne, hogy a United újra felér a csúcsra, teles optimizmussal várom a jövõ évet.

DONGUBA
Liam Miller-interjú

2004. 07. 09., 08:17

Az ír válogatott középpályás még januárban kötött elõszerzõdést a klubbal, és rendkívül boldog, hogy véglegesen a United játékosa lett.

Nagyon várom már hogy a csapattal dolgozzam, ez egy új kezdet számomra.
Nagyon izgalmas lesz itt játszani, alig tudom kivárni. Nagyon szeretnék találkozni a társakkal is. Mindannyian világklasszis játékosok, sokat lehet tõlük tanulni. Remélhetõleg én is sokat fejlõdök a hatásukra.
Fantasztikus érzés a Unitedben játszani, gyerekként is nekik szurkoltam.

Miller a korosztályos ír válogatottakban sokat játszott John O'Sheavel, és mostanában õ szokott kezdeni Roy Keane mellett a felnõtt válogatottban is.

Remek dolog volt Roy-jal találkozni. Johnt már ismeretem az ifi csapatból.
Jó dolog hogy ismerõs arcok várnak a csapatnál.
Várom már a mérkõzéseket, sõt az edzéseket is. Az elsõ edzés vasárnap lesz. Várom már, hogy úra bekerüljek a dolgok körforgásába

DONGUBA
Reiziger: Alulértékelik Nistelrooijt

2004. 07. 08., 13:47

A holland védõ szerint válogatottbeli csapattársát sokan alulértékelik.

Reiziger elmondása szerint hatalmas futtballtudása kiemeli a többi játékos közül a holland gólzsákot.
Ruud minden védõnek megkeseríti a dolgát. Elképesztõ szerencsés voltam, hogy nem kellett ellene játszanom az EB-n.
Néha úgy érzem, igencsak alulértékelik, és itt nem a befejezéseire gondolok. Õ az egyik leggyorsabb gondolkodású futballista, akivel valaha összefutottam!

Michaelnek lesz is alkalma kipróbálni magát a Nistelrooy ellen, hisz ezt a szezont már a Middlesbrough színeiben kezdi.

DONGUBA
Feltamasztottam.

Scholes18
De jó! még él a topicom!!

Glory Glory Man United!!

DONGUBA
Az UEFA korlátozni szeretné a csapatok keretét 25 fõre.

Angliában nem igazán örülnek ennek a tervezetnek, hisz a United elsõ csapatának kerete 43 fõ, a Chelsea-é 41, az Arsenal-é pedig 39 fõ - mindegyik csapat nagy kerettel dolgozik.
Még talán ennél is fontosabb az a határozat, miszerint a 25 fõs keretbõl minimum 8 fõ hazai( itt angol) kell, hogy legyen, ezzel akar az UEFA gátat szabni az "elkülföldiesedésnek".

Vélemény: az elsõ határozatnak nem igazából látom az okát, sem az értelmét. A második határozatot remegve várom, hogy megszavazzák. Talán akkor Rooneyt vennénk mindenféle olasz és spanyol helyett...
Megint más kérdés, hogy jelenleg nincs annyi piacképes angol játékos, hogy olyan könnyûszerrel meg lehessen vásárolni õket....ki kell nevelni õket? Mi a manó?!

DONGUBA
Az Old Traffordot 7500 férõhellyel fogják megnövelni!

Habár év végéig nem kapnak hivatalos engedélyt, a United elkezdte az elõmunkálatait a bõvítésnek. A 45M fontos beruházás keretében 75000 férõhelyesre növelik az "Álmok Színháza" befogadóképességét.

Sajnos nekünk, magyaroknak így is ugyanolyan nehéz lesz bejutni a mérkõzésekre, hisz garantált a lesz teltház az új stadionban is.

DONGUBA
A Manchester United ma bejelentette az amerikai születésû olasz Giuseppe Rossi leigazolását. A 16 éves olaszt a Parmától szerzõdtettük. Nemcsak a Parma U-19-es csapatában játszott, hanem az U-19-es olasz válogatottban is szerepel. Sok sikert kívánunk az új játékosunknak

Matthewpamer
jó a kép,csak kár hogy nem látszik semmi.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

zaki

Sztem jól teszed, mert elég a mufanpage is!
Én még az englishfootball oldalán meg az fh-n vok, azok is királyok

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Scholes18
aham

Glory Glory Man United!!

szal bezárod a topicot?

Scholes18
ja asszem ,meg is szüntetem a további irogatásaimat ebbe a témába! Semmi értelme!

Glory Glory Man United!!

Vagyunk jónéhányan MU-fanok, de inkább a mufanpage fórumában szoktunk összegyûlni

Szeva Scholes!

Scholes18
Mi van már?!Az egész sg fórumon nincs egy kib**** MU szurkoló rajtam kívûl?!
Nekünk van a legnagyobb szurkolótáborunk a világon, az Istenért!!!

Glory Glory Man United!!

Scholes18
meg az anyád!

Glory Glory Man United!!

Taranov
Hajrá Arsenal!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Scholes18
csak azért mondom mert nagyon jól átlátod!
Egyetértek veled!

Glory Glory Man United!!

zaki
nem, én Madrid szimpatizáns vagyok, de szívesen megnézem a meccsüket, jó focit játszanak

Scholes18
Te MU szurkoló vagy?

Glory Glory Man United!!

zaki
ebbõl a Manchesterbõl elzavarnám Forlánt jó messzire, Solskjaer már nem a régi, Kléberson-t többet játszatnám, Djemba-Djemba nem a legjobb igazolás volt, C. Ronaldo-val még vártam volna 1-2 évet a leigazolásával, mert még nagyon zöldfülü, viszont a Saha-Van Nistelrooy kettõs nagyon brutális 😊

zaki
megint Arsenal-Man Utd? de sz*r nekünk nézõknek

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Köv. mérk.:
Arsenal-Manchester United, FA-kupa, elõdöntõ 12.45 <--SPORT1 (élõ)

Glory Glory Man United!!

Scholes18
legutobbi mérkõzés:
Arsenal - Manchester United 1-1 (0-0)
Gólok: Thierry Henry 50', Louis Saha 86'

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!

Scholes18

Glory Glory Man United!!