35611
-
#7259 nofene
-
#7258 Amúgy még lőhettünk volna még vagy 3 gólt,sajnálom h Rooneynak nem jött össze a mester3as :)) -
#7257 Aston Villa-Manchester United
1-0 1-1 1-2 1-3 1-4 Rooney büntetőt hibáz (letöltő link) -
#7256 Azt nem banok veszi fel,mármint a meccset. Minden meccset lelehet tölteni a mininova.org-ról. -
pilboy #7255 ja és ma gólt kaptunk... tök égő :D -
pilboy #7254 2 kiállítás a villánál :)
és Rooney kihagyta a tizit :(
asszem megvan ez a meccs :P -
#7253 dejó lenne ha banok ezt is felvenné -
andris7 #7252 jaja sajnos ez így van :( -
gszp #7251 Jaj, de hülye vagyok, az meg sem fordult a fejemben, hogy másnak esetleg van eurosport2-je. :)
Egyébként nem mennek a streamek. Sopcast nálam már hetek óta döglődik, a tvants-ot pedig lejjebb írtam. Azóta már a Werder meccs sem megy... -
#7250 TV adja,persze ha van EuroSport 2-d
Amúgy itt van egy pár Stream a meccsről:
MyP2P -
gszp #7249 És hol nézed? Komolyan leszárad a tököm, hogy nézem, erre a hülye buzi átkapcsol a Werder-Hertha meccs ismétlésére, azóta semmi... -
#7248 3-1 -
#7247 3-1 -
#7246 Hú,nagyon jó meccs!!!
Igen jól játszik a csapat,látszik,h már kezd összeszokni a csapat. -
pilboy #7245 félidő 2-1 ide
Rooney (2)
vki majd a gólokat plíz, amint lehet, köki :) -
#7244 Má megint hogy kezdünk. 1-0 a Villának -
andris7 #7243 Aston Villa - Manchester United -
Zenszkij #7242 nembaj, kell ő nagyon a balszélre -
Paranoia #7241 Ryan Giggs még egy évet biztos marad a „vörös ördögöknél” -
skristof #7240 rooney gólrúgott a válogatottban végre
torresnek meg izomszakadása van ha jól tévedek -
Paranoia #7239 para para para -
Zenszkij #7238 Uhh, nemsokára játszik az Arsenal a következő utáni fordulóban idegenben a Liverpoolnál, majd utána kettővel mi megyünk hozzájuk, azt a két meccset jó lenne jól alakítani. -
hunbalee #7237 nem mindegyiket ismerem fel de marha jó
kép -
Zenszkij #7236 :) -
#7235 » Pique boldog
A Coventry elleni 2-0-al végződő Ligakupa vereség azt jelentette a United fiataljai számára, hogy az egyetlen lehetőségük a bizonyításra elszállt, így Sir Alex Ferguson úgy döntött, néhány tehetséges, ám még tapasztalatlan labdarúgót kölcsönad alacsonyabb osztályú kluboknak.
Bár Sir Alex Ferguson egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, a jelenlegi fiatal generáció az legjobb évek óta, szakértők szerint azonban sok játékos nem éri el a United által megkívánt szintet.
Ennek ellenére idén több, a tartalékcsapatban szerepelt játékos került fel a felnőtt csapat keretébe, közülük is kiemelkedik Gerard Pique, aki már több mérkőzésen is lehetőséget kapott. A kitűnő képességekkel megáldott védőt már többször is visszacsábította volna korábbi klubja, a Real Zaragoza, ő azonban inkább maradt az Old Traffordon, és nagyon elégedett jelenlegi helyzetével.
"Nagyon örülök, hogy maradhatok. Mióta a nyár végeztével visszatértem az Old Traffordra, arról álmodoztam, hogy egyszer pályára léphetek az "Álmok színházában" mondta a katalán játékos.
"Még nem igazán mondható, hogy stabilan játéklehetőséget kapok, de magabiztosnak érzem magam, és keményen dolgozok, hogy helyet kapjak a csapatban. A csapat védelme remekül dolgozott az elmúlt mérkőzéseken, így nagyon kiemelkedő teljesítményre van szükség, ha valaki szeretne bekerülni. A lehetőség előttem is adott, csak élnem kell vele."
"Már az is nagy megelégedéssel tölt el, hogy a csapattal edzhetek, és a 'Mester' már a kispadon is számol velem. Szeretnék jobb játékossá válni, és remélem egyszer már állandó kezdőként is számolni fognak velem a csapatnál."
"Ha fiatal vagy, akkor minden egyes szezon kulcsfontossággal bír. Ebben az életkorban minden tapasztalat létfontosságú."
"Nagyon fontos szezon az idei, de nem különbözik a többitől, hiszen minden idényben rengeteg fontos dolgom akadt." -
andris7 #7234 bevallom én nem tudtam végignézni, de helyenként tényleg szemet gyönyörködtető volt Ronaldo, Giggs, Rooney játéka, sőt Anderson is kezd szimpi lenni (pl asszem az első gólnál a passz ő volt) -
#7233 egyébként ez egy nagyon jó meccs volt szerintem, élmény volt nézni újra.
személy szerint boldog lennék ha banok minden közvetített meccsünket megoldaná eképpen:)ezuton is köszi -
#7232 köszkösz -
andris7 #7231 media player classic -
#7230 ezt mivel játszom le?
-
#7229 MU - Wigan ::: teljes meccs, torrent
video: 624x352 x264 @ 900kbps
audio: AAC @ 96kbps -
#7228 jaja szépen megcsinálta a srác:) -
Paranoia #7227 tevez gól elég oltós volt
remélem most már bele lendülnek a srácok -
#7226 gyönyörű gólok voltak -
#7225 nah végre egy szép győzelem
kár h nem ment a sopcast:S -
Paranoia #7224
-
Csesza #7223 jah ez csak a 4. gól :S -
#7222 addigra lehet, hogy torrent link is lesz a teljes meccshez :) -
Csesza #7221 thc -
#7220 én asszem csak hétfőn nézem meg a gólokat 22:15kor lesz a meccs a sportklubon!