Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nh Shevits
nagyon kíváncsi vagyok én arra a kapusra.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Magic Boy
Csodakapusra vadásznak a nagycsapatok NSO, 2005-03-03 09:45
Az egyaránt kapusgondokkal küszködõ Arsenal és Manchester United labdarúgócsapata is szeretné megszerezni Silvio Protot, a La Louviére hálóõrét.
A belga kiscsapat 21 éves - mellesleg belga-olasz kettõs állampolgár - kapuvédõjéért az angolokon kívül több olasz gárda is versenyben van: ügynöke elmondása szerint a Roma, a Siena, a Vicenza és a Genoa is vinné a jelenleg Belgium legkeresettebb játékosának számító tehetséget.
A 18 éves kora óta csapata elsõ számú kapusának számító Protoért a Palermo már ajánlatot is tett, azonban hiába: a fiatal játékos Angliába szeretne szerzõdni. Erre minden esélye meg is van: "Az Arsenal és a Manchester valóságos háborúba kezdett érte. Mindkét klub megnézte már jópárszor, és nagyon jó benyomást tett rájuk" - mondta Proto ügynöke a Gazet van Antwerpen belga lapnak.
A játékost ráadásul olcsón meg lehet szerezni: szerzõdésének egyik kitétele szerint 428 ezer fontért bármikor el kell engednie anyaegyesületének.
A kapus iránti érdeklõdést jól mutatja, hogy a kiscsapatnak azért nem számító Anderlecht is szerette volna megszerezni Protot, de mikor meghallották, milyen neves versenytársaik vannak, lemondtak róla.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Van rolla jobb is a gépemen csak nemtudom hova feltölteni!

Nh Shevits
szerintem is szar a videó. nagyon.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

fuck you Lpool

etc...
nagyon jooo 😊
de a video nem tetszik, sztem sokkal jobbat is össze lehetett volna rakni róla, no de mind1

football without ultras is nothing

Nh Shevits
"(...)fuck Barcelona and fuck Real Madrid ... fuck Bayern Munich and AC Milan fuck Deportivo (...)" "fuck Arsene Wenger and Arsenal too"
<#mf2><#taps>

áááá istenkirály <#worship>
nagyon nagy <#eljen>

[fuck bayern münich, fuck real madrid, fuck kevin keegan <#vigyor>]

Nh Shevits
Thx Magic Boy a Ronaldós videót!!! Nagyon teccik a szám alatta!<#worship>
Itt a szám

Nh Shevits
A Chievo-nak nem volt könnyû és most sem az. Del Neri alól kivették a csapatát... mint tudjuk "Chievo" Verona város egyik "kerülete", így lakossága meg sem haladja az 5000 fõt, így az anyagi körülményeik, hogy finoman fogalmazzunk: elég szarok. Nagyon jó csapat volt, még anno mikor feljutottunk de évrõl évre széthúzták a klubot és eligazoltak a jobb játékosok, több fizetésért (nem volt nehéz túllicitálni a chievo-s fizetéseket), meg aztán Del Neri is jobb edzõ volt annál hogy itt leragadjon... Amit még mindig csodálok és tisztelek, az az hogy évrõl évre (egészen idáig) úgy tudták pótolni az elvesztett tehetségeket, hogy viszonylag névtelen focistákat állítottak csatasorba, akik megállták a helyüket és sosem süllyedtek középcsapat alá (vagyis kiesõjelölt helyzetbe). Volt mindig utánpótlás! Úgytûnik eddig tudták ezt tartani, mostmár kezdenek kifogyni, meg a sztáredzõ is elment. Ettõl független ha kiesnek én úgyanúgy drukkolok majd nekik. A legnagyobb baj hogy (kis túlzással) a játékoskeret évente drasztikus átalakuláson megy át, és ha tavaly el tudtál mondani 22 embert a Chievo-ból az nem jelenti azt hogy most el tudsz mondani akár 8-at is... Értitek... Ez jó kis hozzászólás lett, kicsit fejtegettem. Egy tapsot megér.

Sheva
ja miért fikáznám a 2. kedvenc csapatom szurkolóit. szeretem a Mu-t is...

Ja és a Chievo is jó volt míg Del Neri ott nem hagyta!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

😊
ne is törõdj velük, voltak vannak lesznek...
de legalább nem fikáznak

Nh Shevits
egyébként nagyon teccik a szituáció. több Milan-rajongó látogatja a fórumot mint Manchester-elkötelezett. Lassan már én érzem magam kisebbségben. Ráadásult pont a Milan... Portósok figyelem, a tavalyi évre való tekintettel lehet jönni ebbe a fórumba, mindenkit szívesen várunk.

<#wave><#eljen>

Nh Shevits
ugyanez a véleményem. egyébként pedig ha valamelyik klubnak igazán elkötelezettje vagy, akkor nem drukkolsz mellette még 2-3 nagy klubnak. én sem vagyok a MU mellett, Juvés, Barcás, Bayern-es, Lyonos, meg faxtudja mi... egyedül a Chievo az a klub amelyiknek nagyon szurkolok és sokmindent tudok róluk, de azért nem vagyok olyan elvetemült fan-juk mint a MU-nak.

hû, a közelmúlt elsõ értelmes tette blatter úrtól

DONGUBA
Blater is Glazer-ellenes
2005. március 01. 17:30:59
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Váratlan szövetségest kaptak a Manchester United drukkerei a Malcolm Glazer ellen folyó harcban. A szurkolók ellenzik ugyanis, hogy az amerikai üzletember jelentõs tulajdonrészt vásároljon az együttesben, emiatt pedig már több tiltakozó megmozdulást is szerveztek, legutóbb szerdán az AC Milan elleni BL mérkõzést megelõzõen, mintegy ötezren vonultak fel táblákkal, hogy hangot adjanak ellenérzéseiknek.

A FIFA elnöke, Sepp Blatter is támogató levelet küldött az akció szervezõinek, és egyetértésérõl biztosította õket.

"A FIFA-nak nincs befolyása a történtekre, de a futball nem valamiféle befektetés" - olvasható az elnök által leírt gondolatok között. "A kluboknak a városról és a szurkolókról kellene szólniuk."

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Sheva
pffffffffffffffffff

divatfan....

Sheva
sajna bajban vagyok mert a Milan és a Mu a kedvencem... de ha nem baj akkor remélem a Milan jut tovább a BL-ben mert õk az elsõ számú kedvenceim!!! De a MU-ból a 2 legjobb C.Ronaldo és Rooney!!!

??????
te 27 éves vagy
kb. 12-nek látszol

DONGUBA
lol gyerek...pámerral egy szinten vagy

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
NotForSale video

C.Ronaldo

A 2 videoért ForRedGlory-t illeti a köszönet!

Magic Boy
No comment!

a jó kurva anyátokat ti fasz szopó gecipúder buzik
hajrá real madrid
hajrá reál madrid

Nh Shevits
Ámen fiam. Érted is elmondok egy imát!

Magic Boy
Ígylegyen!

Nh Shevits
Köszönöm ezt a szeretetet amivel az új tagokat fogadjátok! <#wave>
Amúgy Milant pedig megb***uk, ebben biztos vagyok!! Nem eshetünk ki már most!<#shakehead>

JackDaniels
Akkor nem fog.😄DDDDDDDDDDD

\"Never say never!\" W Churchill

DONGUBA
Fog ha kesz lesz az uj logom

Magic Boy
Üdv a klubb-ban!

<#eljen>

amugy üdv a klubban 😊

Nh Shevits
Aha mostmár értem. Akkor villogjon a Mu címere! Ne a Milan-é. <#vigyor>

DONGUBA
Mit nem ertesz????
3 csapat a nagy kedvencem MANCHESTER UTD___ FC BARCELONA ____ AC MILAN.... SZOLJ HA NEM ERTED!!!!!

Nh Shevits
Csak így gyorsba átnézve a topikot ezt a GUBA gyereket nem értem még Milanos címerrel villogva.

Nh Shevits
Elnézést kérek hogy eddig nem csatlakoztam a topichoz, de ezen hiányosságomat most pótolni fogom. Rólam röviden annyit kib***ott nagy Manchester United fan vagyok és ennek a rajongásnak a kezdete 1998 év elejére datálódik. Egy ki kép csak úgy mutatóba a falamról:

A Portsmouth elleni meccsrõl annyit hogy Rooney második gólja hihetetlenül okos volt, szerintem 10 csatárból 9 elsõszándékból eltekerte volna a hosszúba (amit lehet, hogy a kapus számítva rá kifogta volna), õ pont ezzel etette be a kapust és higgadtan lõtt a rövidbe. Nagyon örültem neki, hogy a Milan meccs után újra jól játszott.
Én pedig Howard-párti vagyok, nemcsak azért mert Caroll-t élbõl utálom hanem azért mert Tim-nek nagyonjó reflexei vannak, csak olyan mint Barthez: szeret néha hülyeségeket csinálni, amivel el tud ba**ni egy meccset és pontokat. Egyébként szerintem kivételesen jó reflexei vannak... láttam róla pár videót még mielõtt a MU-ba jött miket védett. Caroll helyett tényleg jöhetne már Király! 100x megbízhatóbb mint Roy és most nem hazabeszélek. Ez így van! ÉS sokkal nagyon egyéniség is. Roy nagyon szürke kis ember. Na csöcs!

JackDaniels
Caroll vagy Howard? Egyhülyeség. Kellene egy értelmes kapus a csapatba. Ezen fog elmenni a BL-is, attól tartok. Ilyen úttörõ gólt, mint a Milan ellen, nem szabad kapni egy ilyen csapatnak.

\"Never say never!\" W Churchill

DONGUBA
Manchester United 2 - 1 Portsmouth
Nehéz mérkõzésen egy jól összerakott Portsmouth ellen tudott nyerni a United.

Manchesternek nem éppen kedvelt csapata a Portsmouth. Mielõtt megkezdõdött volna a United veretlen sorozata a bajnokságban ,éppen a vendég csapattól kapott ki. (2-0)
Ennek ellenére magabiztosan kezdett a hazai csapat, Gary Neville beadása után Rooney lõtt egybõl a kapuba 1-0! A percek multával azonban a kényelmes játékba fogott a United. Ennek meg is lett az eredménye.
A második játékrészben egy eladott labda után a kissé elaludt MU védelmet ONeill egy távoli góllal ébresztette fel. 1-1! Ezután természeteses már teljesen támadó felállásban játszott a csapat. Ruud van Nistelrooy nem jutott gólhelyzethez. Nem úgy, mint megint a fiatal Wayne Rooney aki miután becsapta a kapust nem volt gond begurítani mellette a labdát. 2-1! A Manchester United kapuját egyébként most Tim Howard védte. Nem csak Carollt, Ferdinandot valamint Keane-t is pihentette Ferguson a Milan elleni mérkõzés után.

Manchester United 2 - 1 Portsmouth

Manchester United: Howard, Gary Neville (Smith 45), Brown, Silvestre, Heinze, Ronaldo, O'Shea, Scholes (Giggs 65), Phil Neville, Rooney, van Nistelrooy (Fortune 85).
Cserék: (nem használt) Saha, Ricardo.

Portsmouth: Chalkias, Griffin, Stefanovic, De Zeeuw, Taylor, Stone, Skopelitis, O'Neil (Kamara 84), Hughes (Mezague 54), Yakubu, LuaLua.
Cserék: (nem használt) Hislop, Primus, Fuller.

Gól: Rooney 8, 81., O'Neil 47.

Játékezetõ: M Halsey.

Nézõszám: 67,989 .
Scholes18

Király Gabi is beszopna 2 potyát és már szar lenne. Amúgy Carroll tényleg egy fos

caroll a világ szégyene.. és ezt nem csak ezen meccs alapján mondom!
helye nincs a keretben sem!
Király Gabi powa'!!! 😊

Athletic  Bilbo
😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Nyers
az <#shakehead>

My Life for Freedom!

Ezt megszoptuk<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
Man.Utd.-Milan 0-1
Gól: Crespo(78.)
<#rinya><#rinya>

sapkafej
Az nem a Shannon Doherty?

György

DONGUBA
Keane dícséri az új Fergie-fiókákat
A United csapatkapitánya megdícsérte a fiatal triót, amiért jó teljesítményükkel segítik a csapatot.

Ryan Giggs, Paul Scholes és Keane gyakran kapnak dícséretet jó teljesítményük miatt. Keano azonban a keret fiatal tagjaira hívja fel a figyelmet.

"Darren Fletcher, Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney sokat segít nekünk, Giggsnek, Scholesnak, és Garynek." - mondta Keane.

"Az öregebbeknek több a tapasztalatuk, de nekik (a fiatal játékosoknak) óriási a lelkesedésük. Nem kell félteni õket."

Magic Boy

Magic Boy
Maldini: A United a végsõ gyõzelemre is esélyes
A Maldini név különös jelentõséggel bír az olasz futball kedvelõinek.
Cesar Maldini a családi tradíciók kezdeményezõjeként már 1963-ban A Milan Benfica felett aratott 2-1-es gyõzelme után magasba emelhette az Europai Kupát.
40 évvel késõbb Paolo Maldini sikerei öregbítik már a Maldini nevet. A fiú az apa sikereit is felülmúlta amikor 2004-ben a '63 '69 '89 '90 és '94-es sikerek után az AC Milan hatodszor hódította el az Europai Kupát.
Ez volt Paolo Maldini negyedik europai kupagyõzelme a Milan csapatában, amellyel beérte a csúcstartó Francisco Gento-t aki a Real Madrid-al 1956-60 között illetve 1966-ban szintén 4 kupagyõzelmet ünnepelhetett.
Szerda este Paolo visszatér egyik legnagyobb gyõzelmének színhelyére, amikor a Manchester United az AC Milan-t fogadja a Bajnokok Ligájának következõ fordulójában.
A 36 éves védõ ismét kivezetheti csapatát az Old Trafford-ra, hogy folytassák útjukat az újabb europai sikerek felé. Maldini azonban óvatosságra inti csapatát, hiszen, mint mondta, a Milan-nak ezúttal a United személyében egy olyan csapattal kell szembenéznie, amely szintén esélyes akár a végsõ gyõzelemre is.
Mi volt az elsõ gondolata, mikor megtudta, hogy a Milan ellenfele a következõ fordulóban a Manchester United lesz?
- Õszintén szólva magam alá csináltam... Tudja, van az az érzés amikor elkezd reszketni... olyan mintha fázna.. de ez idegi alapon megy... a lába olyan mintha rongyból lenne... az ujjai remegnek.. és azt érzi, hogy mielõbb ki kell találnia a toalettre.. mondhatom borzasztó érzés.

Milyen csapatnak tartja a United-et
Jók.. öö jó csapatnak tartom... de. nem lehetne, hogy ne beszéljünk róluk mert éphogy egy kicsit összekaptam most magam erre az interjúra és az orvosom azt tanácsolta, hogy minden United-del kapcsolatos élményt kerüljek..
Mi lehet a nyerõ taktika a United ellen?
Viccel? Nyerõ taktika? Most is hányingerem van ha arra gondolok mit csinál majd velem Ronaldo. Tudja én már nem vagyok fiatal. Nekem nem szabad úgy megerõltetnem magam. Nem foroghatok ide-oda egyfolytában, nekem már meszesek a csigojáim.. érti.. majd lehet, hogy megkérem, hogy néha adja ide a labdát.. de az is lehet, hogy megfogadom az orvosom tanácsát és ki se megyek a pályára...
Van valami amiben ön szerint javulnia kellene a Milan-nak?
Nézze.. ez felfogás kérdése.. mi már nem vagyunk fiatalok.. örülünk ha sikerül reggel a gyógyszerért névszerinti sorba állni a pultnál, nehogy Stam kapja az én hasfogómat és én az õ vizelhajtóját... érti.. nekünk nagy kihívás a meccs.. és ha a United sportszerûen játszik.. teszem azt nem rúgja ki a járókeretet Cafu alól akkor van esélyünk arra, hogy élve hazajutunk.

Mely United játékosokra fordítotok majd különösen figyelmet?
Hát igazából talán még Carroll-t tudjuk egyedül szemmel tartani... persze ez a United játékosok mentalitásán is múlik.. én figyelnék rájuk de õk se szó se beszéd elhúznak mellettem..
Mire lesz feltétlenül szüksége a Milan-nak ahhoz, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját?
Hát nagyon sok szerencse is kell egy ilyen gyõzelemhez.. egyes szakkönyvek a csoda szót használják, én nem fogalmaznék ilyen sarkalatosan. Tudja, nekem a nyugdíjas klubban mondta szegény megboldogult Kapilov bácsi: Sose add fel a reményt fiam.. sose add fel a reményt.. még ma is élne szegény ha nem tette volna be véletlenül fordítva a fogait és ette volna meg a saját fejét... de én megfogadtam a tanácsát, és sosem feledem...
...és most.. felsegítene kérem.. kezdõdik az edzés!
Forrás: Manchester United Official Site / Soccer Digest Extra / Gemma Thompson
Fordítás: Spender

Magic Boy
Ebben egyetértünk!

mindegyik kurva nagy derbi lesz
inkább az UEFAnak kellett volna külön napra tennie

Magic Boy
Rendben, hogy két listavezetõ csatázik az élõ meccsen, na de ez elég indok?<#gonosz3><#szomoru1>

20.45 FC Barcelona - Chelsea FC (élõ)
22.45 Manchester United FC - AC Milan (felvételrõl)

nice
kár h csunya kék mez van rajta