35611
-
#10806 meg az év csatára -
#10805 Még megy! év playere C.Roni -
#10804 vki zúzza majd be plz h mi volt -
#10803 fasz ki van lemarattam asorsolásról:S:S vagy még nincs?:D -
#10802 szerintem nem nehéz csoport...villarealt már elvertük celticet is aalborgal meg nem hiszem hogy lesz különösebb baj...de azért biztos jó meccsek lesznek nem hiába jutottak be a csoportkörbe ezek a "kis" csapatok :D -
#10801 Abramovics keze hosszú.... látszik :D 3ból 3:D
Terry legjobb védő,pff ^^ miatta bukják el a kupát,eleve kizárt:D -
#10800 okok köszi -
#10799 természetesen nem kerülhetünk össze azokkal akik az első kalapban vannak. :) -
skristof #10798 nofene
nem is tudtam h a Kolozsvár is bejutott a BL csoportkörbe -
#10797 legalább
Chelsea (ENG), Liverpool (ENG), FC Barcelona (ESP), Arsenal (ENG), Olympique Lyon (FRA), Internazionale (ITA), Real Madrid CF (ESP)
velük nem kerülünk össze vagy pedig vissza térnek majd az 1es kalapra? és akár onnan is lehet ellenfelünk? Bár úgy tom 1 csoportba 2 ugyan olyan nemzet nem lehet -
#10796 1. kalap: Manchester United (ENG, címvédő), Chelsea (ENG), Liverpool (ENG), FC Barcelona (ESP), Arsenal (ENG), Olympique Lyon (FRA), Internazionale (ITA), Real Madrid CF (ESP).
2. kalap: FC Bayern München (GER), PSV Eindhoven (NED), Villarreal CF (ESP), AS Roma (ITA), FC Porto (POR), Werder Bremen (GER), Sporting Lisszabon (POR), Juventus (ITA).
3. kalap: Olympique Marseille (FRA), FC Zenit Szentpétervár (RUS), FC Steaua Bukarest (ROU), Panathinaikosz FC (GRE), Girondins Bordeaux (FRA), Celtic FC (SCO), FC Basel 1893 (SUI), Fenerbahce SK (TUR).
4. kalap: FC Shakhtar Donyeck (UKR), ACF Fiorentina (ITA), Atletico Madrid (ESP), Dinamo Kijev (UKR), CFR 1907 Cluj (ROU), Aalborg BK (DEN), Anorthosis Famagusta FC (CYP), FC BATE Borisov (BLR). -
#10795 faszaa ezt meg nézem!:) tavaly tavaly elött AS RomaXD -
#10794 MA ESTE 18:00 TÓL BL SORSOLÁS AZ EUROSPORTON!
Kilehetne írni banner alá :) -
skristof #10793 jaaa huh jólvan, a sport1 adja élőben és az eurosport2 meg felvételről éjfélkor :) -
#10792 Vidic tagad
Épphogy megjelentek a róla szóló pletykák, miszerint elvágyódik Manchesterből, Nemanja Vidic máris kategorikusan cáfolta azokat.
“Szeretném tisztázni, hogy nem hangoztak tőlem el ezek a szavak. Mindössze arról beszéltem, hogy milyen nehezen éltem meg eleinte a manchesteri mindennapokat. Egy szót sem ejtettem és nem is utaltam arra, hogy most rosszul érzem magam.”
“Nagyon jól érzem magam futballistaként Manchesterben, és nagyon boldog vagyok, hogy része lehetek ennek a nagyszerű klubnak. Azt hiszem ezt játékommal minden héten bizonyítom a meccseken. Ezen felül pedig mélységes tiszteletet érzek a manchesteri, és egyáltalán az angol emberek felé. Eszem ágában sincs kritizálni őket.”
na legalább benne nem csalódunk ;) -
#10791 emo-s lesz(köv. meccsre:D) -
#10790 a csapatot is utálja, sőt az életét is, öngyilkossággal fenyegetőzik :( -
#10789 amikor a hír címét olvastam csak, azt hittem a durvaságból lett elege szegénynek, hiszen folyton lekönyöklik, tört már ki foga, szinte minden arcfelülete felrepedt már, legutóbb a hétfő esti meccsen kapott egy szépet... -
#10788 ehhez képest manchester hawai:d -
#10787 ja és hol is játszott azelőtt?
Csak nem Oroszországban?
Látjátok milyen szépen süt a nap? :D -
#10786 hihető, nem rég nyilatkozta hogy imád itt játszani, és Rio pedig a legjobb barátja. Ő tanította meg angolul is.. Nem hiszem hogy ilyet nyilatkozna. mellesleg az NSO még szarul is fordította le.. -
#10785 Nso meg a sok hülyeség:D Nem kell elhinni -
#10784 Nemanja Vidics utálja Manchestert, elege van Angliából!
A Manchester United védője, Nemanja Vidics legutóbbi interjújában elég világosan kijelentette: a minimálisan szükségesnél egyetlen perccel sem akar többet eltölteni Manchesterben. Az ok prózai: utálja a várost, utálja az angol életstílust, és legfőképp tele a hócipője az időjárással – már pedig az aztán igazán angolos. Na jó, de mégis mire számított?!
/FORRÁS: NSO/ -
#10783 Manchester kivel játszik majd a Liga kupában? mert 2forduló már elkezdődött tegnap is voltak pár meccsek
Swansea-Hull (h.u.) 2-1
Bolton-Northampton 1-2
Hartlepool-West Bromwich (h.u.) 3-1
és még sport 1 adta ezt a meccset:
Coventry-Newcastle (h.u.) 2-3
Bár itt az első osztályú Newcastle szerepelt de meg kellett rendesen szenvednie(Tavaly azt hiszem pont a Coventry-től estünk ki
1-0 vagy 2-0ra:S) -
#10782 25millánál többet nem ér a játékos ez itt a lényeg! -
Paranoia #10781 modera
-
#10780 de még 25-öt se...inkább örülne, hogy megkörnyékezte a MU, és örömmel aláírna azonnal, meg a vezetők is, hogy kapnak 25 milkót egy kb 10-et érő játékosért... -
#10779 inkább ugy mondanám, hogy mi cigánykodunk az 5 millióval, de teljesen igazunk van, mivel Berba nem ér 30 misit.. -
#10776 inkább a MU...("kicsit" jobbak az anyagiak)..Berbatov jó meg mindne de annyit nem ér...te meg megint buta vagy..jóljönne neked az a "pár" millió font... -
#10775 kajak "pár millio fonton" cigánykodik a Tottenham... -
#10774 26 2008
Lapszemle: Berba a tartalékoknál?
Lapértesülések szerint a Tottenham nem adja el Dimitar Berbatovot 30 millió font alatt a Manchester Unitednek. Ha nem jön létre az üzlet a Spurs vezetői inkább a tartalék csapatba száműzik a bolgár támadót, mintsem áron alul eladják a játékost.
A United állítólag megtette új ajánlatát, amely a hírek szerint 25 millió font lehet. Ettől magasabb összeget a Vörös Ördögök vezetői állítólag nem akarnak adni a támadóért.
Forrás: The Sun
nevetséges.... -
#10773 Éjfél? 20:45-re van mindenhol kiírva :| -
skristof #10772 a zenit meccset miért éjfélkor adja akkor a tv?
azért monacohoz képest csak nincs akkora időeltolódás :D
a pompi elleni meccs tényleg irtó gyenge volt, a lényeg a 3 pont, de azért vmi kreatívabb középpálya elkellene... -
Tota12 #10771 elnézést a zavarásért MU drukkerek
az alábbi mezek eladóak ha érdekelne esetleg vmelyikőtöket.
-
#10770 bocsánat :D viva la sanyi -
#10769 Sanyi feltámadt, ontja a szebbnél szebb gólokat, tisztelet neki! :D -
#10768 miez az air sanyi őrület? :D Meghallgattátok Hortit? ^^ -
#10767 Megoldjuk. -
#10766 gyerekek!Azért amíg Flatcher veri a gólokat ne aggódjatok.
Ha gólerős csatár kell akkor ott van a mi Sanyink!Torghelle Sanyit a MU-ba!
Viccet félre téve csatár(ok) nélkül nehéz lesz!
de azért GRT! -
#10765 egész jómeccsvolt