35611
-
#10886 LOLXD
-
#10885 nem magyarázkodok most főleg nem , marha okos vagy gratulálok na puszi :) -
#10884 És mivel az Arsenal ellen Kaka fos volt, úgy ki lettetek verve, mint pistike segge egy rossz bizi után. Idén is ki lennétek, de sajna nektek marad az uefa;) Ja, és mi Ronaldo nélkül azért még BL-ről nem csúszunk le:D -
#10883 A Milan mit nyert volna Kaka nélkül 07ben? Úgy ki vertünk volna titeket mint icu néni pistike seggét a rossz bizi után. -
#10882 lehet, hogy megérdemelném, de akkor ennyi erővel te is, bejöttél flémet kelteni, én csak a te stílusodban reagáltam :) -
#10881 :DDDD -
#10880 Rossz topikban jársz. -
#10879 #10863
#10865 ezé megérdemelné egy elakadásjelzőt-.-
mos minek kell bunkózni?:} lassan kezd ténnyé válni h egyszemélyes csapat vagytok -
Paranoia #10878 lol -
#10877 Paul ezzel csak azt akarta megmutatni, hogy nálunk milyen sokoldalú játékosok vannak, nem csak sablonos focisták. -
#10876 -
#10875 ook vágom thx -
#10874 kattincsa bannerre, ott megbízható oldalt találsz ;) -
#10873 ja, jó a fantáziájuk -
#10872 heh:D sok jó hírt ír az NB1.hu pedig -
#10871 ja akkor nemszóltam...:D legközelebb a blikket válaszd :) -
#10870 amúgy NB1.hu -
#10869 Lapszemle:Berba egy lépéssel közelebb a MU-hoz
Egybehangzó angol lapértesülések szerint Dimitar Berbatov egyre közelebb kerül álma beteljesítéséhez. Több neves lap szerint a bolgár támadó még a hétvége folyamán a Manchester United labdarúgója lehet.
A tegnapi nap folyamán állítólag látták a 27 éves csatárt a Spurs edzőközpontjában, amint kezet fog csapattársaival és a klub alkalmazottjaival is.
A Unitednak állítólag sikerült szóban megállapodniuk a londoni klub illetékeseivel. Az átigazolási összeg 28 millió font lehet, amely később elérheti a Tottenham által kért 30 milliót, ez viszont Berbatov eredményességétől függ.
Dimitarnak még meg kell várnia, hogy véglegesítsék Roman Pavlyuchenko átigazolását, aki tegnap érkezett meg Londonba és ma esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.
A bolgár klasszis minden bizonnyal 48 órán belül Manchesterbe érkezik ügynökével, ahol aláírhatja szerződését. Egyes lapok már azt is tudni vélik, hogy Louis Saha korábbi mezét, a 9-es dresszt kapja a támadó.
Forrás: The Sun & The Times & Guardian
nemtom honnan szedted azt a hírt, már az gyanús volt h 30 milát írnak, mikor mi csak 25öt ajánlottunk érte és a Tottenham kért érte 30at... -
#10868 Bayernak is kell.. Berbatov
A Bayern München az elmúlt két napban azzal sokkolta a közvéleményét, hogy eladta Marcell Jansent, majd kölcsönvette Massimo Oddót. A "Bőrnadrágosok" ezúttal a bolgár Dimitar Berbatov szerződtetésével fokoznák ezt az érzést.
A 26 éves játékost a Manchester United hetek óta bombázza ajánlataival, csakhogy az általuk eddig kínált 30 millió eurós összeg hidegen hagyja a Tottenham gárdáját.
Arról nem szólnak a hírek, hogy a müncheniek mennyit adnának a korábban a Bayer Leverkusennél is megfordult futballistáért.
A Bayernnel kapcsolatban meg kell említeni, hogy a klubnál vizitál Anatolij Tyimoscsuk is, az UEFA- és Szuperkupa-győztes Zenit a középpályása. -
#10867 olya negatív vagy :D -
#10866 ha lesz új csatárunk...2 nap, már annyi sincs, ideje lenne már bejelenteni a semmit... -
#10865 te meg megcsókolhatod a seggem -
#10864 én Hargreaves, Carrick, Giggs, és az új csatárunk lábát is megcsókolnám inkább. -.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-..-.-.-.-.-.-.- -
#10863 köszönjük eme szemfüles észrevételt. Gratulálunk, az ön nyereménye az hogy leléphet -.-' -
#10862 megcsókolhatjátok maj Ronaldo lábát ha visszajön :]] mer nélküle eddig döcög a szekér -
#10861 Premier League, 3. forduló
Augusztus 30., szombat
Bolton-West Brom 16.00
Everton-Portsmouth 16.00
Hull-Wigan 16.00
Middlesbrough-Stoke 16.00
West Ham-Blackburn 16.00
Arsenal-Newcastle 18.30
Augusztus 31., vasárnap
Chelsea-Tottenham 14.30
Sunderland-Manchester City 16.00
Aston Villa-Liverpool 17.00 -
#10860 azt nem én csináltam, így volt a "sablonban" :) Én csak a csapat neveket, logot, eredményeket csinálom. -
skristof #10859 kis kötözködés
az "elöző" helyett "előző" a helyes :) -
#10858 -
skristof #10857 elkúrtuk. nem kicsit, nagyon. 60 percig nem csináltunk semmit!
viccet félretéve tényleg megérdemelte a Zenit, grat nekik. nekün pedig nem csak csatárra de középpályára is szükségünk volna..
Neville-t meg már a félidőben lehoztam volna, bármennyire nem kedvelem Brown-t -
Paranoia #10856 hát ez szégyenletes volt.. -
#10855 csak szarul jött pont a liverpool meccs elött ez a vereség :S -
#10854 remélem kapnak a fiúk egy jó kis Fergie féle hajszárítót. És igen, Zenitre én is kíváncsi leszek a Bl-ben.. -
#10853 am megérdemelte a zenit, nem kellett volna 60 percig így játszani és nem élett volna baj, de ez a zenit is fog még meglepetéseket okozni érzésem szerint a bl-ben -
#10852 scholes hogy berakta :DDD -
#10851 Báááh ezt komolyan gondolta Scholes???:D -
#10850 scholes miért kezelt?? a végén?? szükség van midnen emberre.de nem gondoltam volna,hogy a zenit megveri őket rendes játékidőben :S -
#10849 lol maradona:D -
Paranoia #10848 PF
micsoda teljesítmény.... -
#10847 0-2:S ajj:S