Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Glory Glory Man United!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CHELSEA-VALENCIA
LIVERPOOL-PSV EINHOVEN
MAN UTD-AS ROMA
AC MILAN-BAYERN MÜNCHEN.<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Hello World!
#acm
1-3
2-4
talán a könnyebbik ágra kerültünk; nem szabad lebecsülni az olaszokat, de mindenképpen továbbjutást várok
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
április 3-4? arra pont felépül Saha, fasza! 😄
Glory Glory Man United!!
1 AC Milan - Bayern München
2 PSV Einhoven - Liverpool FC
3 AS Roma - Manchester United
4 Chelsea - Valencia CF
Az elsõ mérkõzéseket április 3-án és 4-én, a visszavágókat április 10-én és 11-én játsszák.
sztem nem lesz nehéz dolgunk....
Ronaldo hosszabbítani szeretneMegkezdõdtek a hosszabbítási tárgyalások Cristiano Ronaldo és a Manchester United között.
A portugál középpályás jelenlegi szerzõdése 2010-ig szól, de a United szeretné õt minél tovább magához láncolni. Ronaldo szívesen maradna, de egy napon ki akarja próbálni magát Spanyolországban.
"Már beszéltünk a dologról és remélem, hogy minél elõbb sikerül közös nevezõre jutnunk" - mondta Cristiano a portugál Antena 1 rádiónak.
"Szeretnék maradni. Boldog vagyok itt, viszont egy napon ki akarom próbálni magam a spanyol bajnokságban."
A "Vörös Ördögök" lennének a legboldogabbak, ha hosszabbítanának Ronaldóval, hiszen Sir Alex Ferguson is a világ legjobb játékosának nevezte. Az utóbbi hónapokban rengeteg spekulációt olvashattunk jövõjérõl, leginkább a Real Madriddal és a Barcelonával hozták kapcsolatba.
"Semmiben nem lehetsz biztos az életben, de jól érzem magam és maradni akarok. Ha kettõ, három, négy vagy öt év múlva távozok is boldog leszek, mert egy nagyszerû csapat tagja vagyok."
Glory Glory Man United!!
Tipp,h Liverpool lesz.
Glory, Glory Man. United!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
na majd holnap kiderûl
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a Lille-t meg kötelezõ volt hozni, szép volt srácok!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Engem is érdekelne,h kit kap a MU.
Glory, Glory Man. United!
Csak így kell minden meccsen !!
Ránkférne már vmi kupa begyûjtése. vagy esetleg három!! (BL, FA , meg a bajnokság ) most reális esélye van a csapatnak sztem !! nem akarom azt mondani hogy meg nyerjük mindhármat de jó lenne ...rég volt már mikor BL és a bajnokság is a miénk volt....
Köszönjük Larson!!! Sajnálom hogy elmegy...kellenének a fontos góljai de nélküle is sikreülnie kell!
HAJRÁ MU !!
MU FOREVER!!
GGMU
Sok siker Svédországban és a hátralévõ életedben.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
football without ultras is nothing
Tovább jutottak:
Milán,PSV,Bayern München,Manchester Unitd,Roma,Liverpool,Chelsea,Valencia
Solskjaer, Evra és Fletcher után most Saha is kidõltA United támadója egy edzésen sérülét le, ami után rögtön ki is vizsgálták. Az eredmények pedig kimutatták, hogy a francia támadó bal térdében ínsérült szenvedett, így a következõ négy hétben nem léphet pályára.
Ezek szerint Saha játékát még az április hetedikei Portsmouth elleni meccsen sem csodálhatják majd a szurkolók, maximum a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének elsõ meccsén.
Louis kénytelen kihagyni a szombati Middlesbrough elleni FA kupa találkozót, valamint a Bolton és a Blackburn elleni két bajnokit is.
Sir Alex Ferguson bevethetõ csatárainak létszáma tehát most meglehetõsen megfogyatkozott, ugyanis Ole Gunnar Solskjaer még március 31-én sem lesz játékra kész, Henrik Larsson kölcsönszerzõdése értelmében pedig napokon belül hazarepül Svédországba.
Glory Glory Man United!!
De azért fontosabb sztem hogy Silvestre-nek ne legyen semmilyen komoly baja! <#dumcsi>#dumcsi>
Glory Glory Man United!!
- Sokszor kinevetjük, amint a tükör elõtt pipiskedik - így Evra -, sokszor órákat tölt elõtte, hogy belõje a frizuráját, ellássa a megfelelõ kiló-számú zselével. Nem véletlen, hogy mi csak playboynak hívjuk.
Evra a többiek becenevét is elárulta, a csapat ismeretében nem meglepõ, hogy Scholes a "Pitbull", Van der Sar az "Albatrosz", Gigg a "Rakéta", Solskjaer a "Legenda", Saha a "Párduc", Neville a "100 ezer volt", Rooney a "Hummer" (Terepjáró), Silvestre a "Kreatin", Ferdinand pedig a "Snoop Dog" becenévre hallgat.
Utóbbi kettõ éppenséggel felkelthetné a doppingügyeket vizsgáló bizottság figyelmét is...