Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagumo
LoL😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Scholes18
mért érzem azt hogy te 14-nél nem lehetsz idõsebb.. <#gonosz3>

Glory Glory Man United!!

G04LK33PeR
Én úgy érzem hogy nem kaptunk rossz sorsolást

LIVE Gamertag: G04LK33PeR

NeverwinterKING
😄
mégis csak izgul<#idiota>

\"You are fucking crazy people!\"

veled meg mi a baj? <#confused>

kulabácsi
😮

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nagy Krisztián
HÁT AZ BIZTOS! DE NE BIZZUK EL MAGUNKAT?NEM SEMMI MECCS LESZ AZ HÓT ZIHER ELÉG KEMÉNY 8-ad DÖNTÕ.DE SOSE LEHET TUDNI,CSAK 1-ET VILLAN SAHA,ROONEY,RONALDO.VAGY PL:GIGGS ÉS EL VAN DÖNTVE A MECCS,HAJRÁ FIÚK GYÕZZÖN A JOBB.
CHELSEA-VALENCIA
LIVERPOOL-PSV EINHOVEN
MAN UTD-AS ROMA
AC MILAN-BAYERN MÜNCHEN.<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

Mor3llo
Aki idáig eljut, az már nem lehet rossz csapat...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

itt azért már nincsenek ennyire egyértelmû meccsek, hiszen 1-1 meccsre akármelyik csapat össze tudja magát kapni

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Casper007
Igen, a Roma szimpatikus csapat, de a MU egyértelmûen jobb. Rómában lesz izgalom, de szerintem már akkor eldöntjük a továbbjutást. És ha megnézzük, akkor sem a Milan, sem a Bayern nincs jó formában. Milan csak a hosszabbításban tudta verni a Celticet, a Bayern pedig a Realt ejtette ki. Na és akkor? Már bocsánat, de a Real egy kalap ****. Szóval szerintem itt döntõ is lehet.

Hello World!

LasCar16
én a helyetekben nem becsülném le a Rómát nehogy meglepjen titeket amúgy ha tovább juttok akkor a Milan-Bayern gyõztesével kell megharcolnotok a döntõbe jutásért

#acm

elõdöntõk:
1-3
2-4

talán a könnyebbik ágra kerültünk; nem szabad lebecsülni az olaszokat, de mindenképpen továbbjutást várok

kulabácsi
jaja<#nyes>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hjuuuu,lusta,földönfetrengõs,tottis róma...teljesen jó lesz<#smile>
Scholes18
hát kemény de verhetõ csapat számunkra! reméljük a legjobbakat!
április 3-4? arra pont felépül Saha, fasza! 😄

Glory Glory Man United!!

Golyo69
nem rossz 😄

GGMU

kulabácsi
A NEGYEDDÖNTÕ PÁROSÍTÁSA:

1 AC Milan - Bayern München
2 PSV Einhoven - Liverpool FC
3 AS Roma - Manchester United
4 Chelsea - Valencia CF

Az elsõ mérkõzéseket április 3-án és 4-én, a visszavágókat április 10-én és 11-én játsszák.

sztem nem lesz nehéz dolgunk....

kulabácsi
helyes, kell õ nekünk

kulabácsi
rühellem a németeket😊

Ronaldo marad

Ronaldo hosszabbítani szeretneMegkezdõdtek a hosszabbítási tárgyalások Cristiano Ronaldo és a Manchester United között.

A portugál középpályás jelenlegi szerzõdése 2010-ig szól, de a United szeretné õt minél tovább magához láncolni. Ronaldo szívesen maradna, de egy napon ki akarja próbálni magát Spanyolországban.

"Már beszéltünk a dologról és remélem, hogy minél elõbb sikerül közös nevezõre jutnunk" - mondta Cristiano a portugál Antena 1 rádiónak.

"Szeretnék maradni. Boldog vagyok itt, viszont egy napon ki akarom próbálni magam a spanyol bajnokságban."

A "Vörös Ördögök" lennének a legboldogabbak, ha hosszabbítanának Ronaldóval, hiszen Sir Alex Ferguson is a világ legjobb játékosának nevezte. Az utóbbi hónapokban rengeteg spekulációt olvashattunk jövõjérõl, leginkább a Real Madriddal és a Barcelonával hozták kapcsolatba.

"Semmiben nem lehetsz biztos az életben, de jól érzem magam és maradni akarok. Ha kettõ, három, négy vagy öt év múlva távozok is boldog leszek, mert egy nagyszerû csapat tagja vagyok."
Scholes18
Bayern - ManUtd! Nekem ez az álmom! <#merges2><#vigyor0>

Glory Glory Man United!!

Golyo69
azz én tippem a PSV 😄

GGMU

Rash87
Kár h akkor én suliban leszek... valaki majd pls írja már be ide,mikor már kiderült,kit kapunk,ne kelljen sokat keresgélnem 😊

Tipp,h Liverpool lesz.

Glory, Glory Man. United!

Jagumo
Pénteken: EuroSport 12:00 BL negyedöntõ csapatok sorsolása.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

kulabácsi
az is húzós lenne
na majd holnap kiderûl

Matthew Prosac
bayern ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kulabácsi
kiváncsi leszek kit hoz a sors, vhogy az az érzésem h a cselszart kapjuk😄

a sorsolás most pénteken lesz 12.00-kor, Eurosport élõben közvetíti!!!

Matthew Prosac
pontosabban a 98-99es idényben. akkor sikerült a tripla, most óriási csodával de ismét összejöhet... én még félek h a bajnokságban is lesznek izzasztó perceink, hiszen nincs is olyan nagy elõnyünk.
a Lille-t meg kötelezõ volt hozni, szép volt srácok!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Valaki ténleg leírhatná,h mikor lesz a sorsolás 😊
Engem is érdekelne,h kit kap a MU.

Nagy Krisztián
Miko lesz a sorsolás hajrá MUN.Szép volt fiúk

Nagy Krisztián
Kupagyõztes bl-gyõztes bajnokcsapat a MANCHESTERSanyexNaon kafa most találtam.<#mf1><#eljen><#eljen><#mf1><#eljen><#mf1><#eljen>

Nagy Krisztián
A legjobb 8-között a MUn<#mf1><#wow1>

Golyo69
Gkory MU!!!
Csak így kell minden meccsen !!
Ránkférne már vmi kupa begyûjtése. vagy esetleg három!! (BL, FA , meg a bajnokság ) most reális esélye van a csapatnak sztem !! nem akarom azt mondani hogy meg nyerjük mindhármat de jó lenne ...rég volt már mikor BL és a bajnokság is a miénk volt....
Köszönjük Larson!!! Sajnálom hogy elmegy...kellenének a fontos góljai de nélküle is sikreülnie kell!
HAJRÁ MU !!
MU FOREVER!!

GGMU

Magic Boy
Köszönjük Larson.
Sok siker Svédországban és a hátralévõ életedben.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

egyszer mindenkit meg kell verni 😊

football without ultras is nothing

kulabácsi
sztem psv, róma valencia jöhet bátran, a többi már vészesebb

köszi larsson

Tovább jutottak:
Milán,PSV,Bayern München,Manchester Unitd,Roma,Liverpool,Chelsea,Valencia
kulabácsi
thx😞

Saha is lesérült

Solskjaer, Evra és Fletcher után most Saha is kidõltA United támadója egy edzésen sérülét le, ami után rögtön ki is vizsgálták. Az eredmények pedig kimutatták, hogy a francia támadó bal térdében ínsérült szenvedett, így a következõ négy hétben nem léphet pályára.

Ezek szerint Saha játékát még az április hetedikei Portsmouth elleni meccsen sem csodálhatják majd a szurkolók, maximum a Bajnokok Ligája negyeddöntõjének elsõ meccsén.

Louis kénytelen kihagyni a szombati Middlesbrough elleni FA kupa találkozót, valamint a Bolton és a Blackburn elleni két bajnokit is.

Sir Alex Ferguson bevethetõ csatárainak létszáma tehát most meglehetõsen megfogyatkozott, ugyanis Ole Gunnar Solskjaer még március 31-én sem lesz játékra kész, Henrik Larsson kölcsönszerzõdése értelmében pedig napokon belül hazarepül Svédországba.
kulabácsi
saha mikor sérült meg? mi baja van?

kulabácsi
pfff ez gáz....larsson maradhatott volna mert semmi bajom smith-el, de azért nem nagyágyú sztem😞

Scholes18
Hát kurva jó! most olvasom hogy Saha egész honapra sérült lesz Solksjaerral egyetemben, Larsson elmegy így mindössze két csatárunk lesz jó ideig: Rooney és Smith! <#confused>

Glory Glory Man United!!

kulabácsi
hát sajna nem úgy nézett ki😞

Scholes18
1-0 NYERTÜNK ÉS TOVÁBBJUTOTTUNK! <#alien>

De azért fontosabb sztem hogy Silvestre-nek ne legyen semmilyen komoly baja! <#dumcsi>

Glory Glory Man United!!

silvestre sérülése miatt 6 perc volt a hosszabbítás, a vége 1-0

Rash87
Jó meccs volt.

Valaki meg tudná mondani h mikor lesz a köv. sorsolás?

<#conf>
kulabácsi
nyertünk!! bár a vége kicsit szomorú lett:/

"Tükröm, tükröm, mondd meg nékem! - ismételgetheti minden edzés és meccs elõtt/után Cristinao Ronaldo, a MU portugál sztárja. Ronaldo csapattása, Patrice Evra elárulta a Sun napilapnak, hogy egyedül a portugál játékos rendelkezik saját öltözõi tükörrel.
- Sokszor kinevetjük, amint a tükör elõtt pipiskedik - így Evra -, sokszor órákat tölt elõtte, hogy belõje a frizuráját, ellássa a megfelelõ kiló-számú zselével. Nem véletlen, hogy mi csak playboynak hívjuk.
Evra a többiek becenevét is elárulta, a csapat ismeretében nem meglepõ, hogy Scholes a "Pitbull", Van der Sar az "Albatrosz", Gigg a "Rakéta", Solskjaer a "Legenda", Saha a "Párduc", Neville a "100 ezer volt", Rooney a "Hummer" (Terepjáró), Silvestre a "Kreatin", Ferdinand pedig a "Snoop Dog" becenévre hallgat.
Utóbbi kettõ éppenséggel felkelthetné a doppingügyeket vizsgáló bizottság figyelmét is...