35611

• skristof
    ez az új pr
    kitalálták, hogy a V3 lesz a női csatorna, míg a V6 a férfi, ezért vannak azon a meccsek (meg persze azért, h minél több szolgáltató beletegye a csomagjába)
  • Matthew Prosac
    mennyit ittál tegnap?
  • Cabell
    Jézusom :D:D:D a kérlyek az kérjek:D:D:D wáááá
  • Cabell
    Jóestét srácok. Először is. Megértem, ha haragszotok rám. Teljesen. Megveszek ezért a csapatért, és tudom, hogy ti is. De most nagyot hibáztam.

Unatkoztam így este, ezért kötöttem egy egyezséget (nem tudom kivel), hogy ha nem verem meg a Milannal a Chelseat 09 demoban, akkor nem nyerünk idén semmit. Fokozva kicsit a tétet, gondolom értitek. De sajnos az első meccsen kikaptam már....

Fiúk, nem tudom, hogy kérlyek bocsánatot, mérhetetlenül szégyellem magam...de majd jövőre, hiszen ez a csapat volt, lesz, és mindig is fenn fog maradni, egy trófeamentes szezon belefér:)

Mindazonáltal megnézek majd minden meccset, hiszen a MU az MU marad, akkor is, ha nem nyer:)
  • gyemant04
    V6? hát az para...miért nem a viasat 3 adja a meccseket? így egyiket se fogom látni csak ami az M1-en lesz :S
  • Atti12
    nagyon sok dolgom volt/van most, szóval nem nagyon érek rá frissíteni. Ha valakinek van kedve megcsinálhatná :)
  • Rash87
    Ezen én is meglepődtem.... De azthittem én nem tudok valamit.
  • skristof
    fejléc nem lesz mánd frissítve amúgy? :)
    mai V6-on marseille-l'pool
    holnap meg M1en a mi meccsünk
  • skristof
    keane?
  • Atti12
    uff felse tünt. megvagyok fázva, álmos vagyok és egy csomót kell tanulni :D. Szóval nem vagyok teljesen 100 as ^^
  • Cabell
    Hát bazdmeg ezt egyszerűen nem hiszem el...
  • Rash87
    Tudom h kedd van sajna :) Csak ma vmi olyasmit hallottam,hogy TV6-on lesz v. mi. Az meg nekünk nem hinném h van.
  • John Cena
    "KÉrjük uram halgass meg minket" :P

szeptember 17., szerda
    E csoport
    Celtic-Aalborg 20.45
    Manchester United-Villarreal 20.45
  • John Cena
    "legyen boldogság"

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága helyt adott a Chelsea fellebbezésének, s eltörölte John Terry piros lapját.
    A védőt a Manchester City elleni szombati bajnokin állították ki a brazil Jo lerántásáért, ám kiderült, a játékvezető tévesen ítélte meg a helyzetet.
    Mindez azt jelenti, hogy a sokszoros angol válogatott futballista ott lehet a Manchester United elleni vasárnapi szuperrangadón.
  • kulabácsi
    ezt azé letékeltem vóna :|
  • Atti12
    m1 de van még cask kedd van :|
  • Rash87
    Melyik adó adja a meccseket?
  • Matthew Prosac
    meg Keane
  • XxTyl3rxX
    a tavalyi kezdő mennyire változott meg idén?? (Berbatovon kivűl)
  • Matthew Prosac
    Ronaldo sem sok meccset játszott mostanában, nincs játékban, közel sem látom olyan megváltónak a visszatérését mint ti.
    Majd meglátjuk mi lesz..
  • Atti12
    elvileg kövi meccsen már visszatér ronaldo. Nem szívesen mondom ki, de msot nagyon angy szükségünk lenne rá :S
  • Cabell
    De sajnos...jelen pillanatban a döntetlenre sem látok sok esélyt, egyszerűen ez a Chelsea most magabiztos, könnyedén és szépen játszik, mi meg...vagy Ronaldo vág kettőt nekik szabadrúgásból, vagy...:(
  • Cabell
    Márpedig aki a Chelseat kb történelmet írva megveri a SB-n, az nem ez a Manchester United lesz...döntetlen oké lenne, mert akkor a Chelsea nem tud meglógni nagyon...valahogy most tőlük félek a legjobban.
  • Matthew Prosac
    Nyugi srácok. Hosszú az idény.
  • John Cena
    azt kéne de hát:S reméljük össze szoklnak berbaval
  • Rash87
    Szerintem meg az a lényeg,h megvédjék a címüket,nem a 2. ill .3 hely a fontos,hanem az ELSŐ!!
  • Rash87
    Szerintem meg igaza van... Chelseat mindenféleképpen megkell verni... Ha nem,akkor tényleg sok esély nem lesz,tavaly az első 3 fordulót rosszul kezdtük mint most,de utána zsinorban 8 mecccset hozott a csapat... Szóval jövőhéten tényleg nyerni kell!!!
  • John Cena
    ha en mverjük meg akkor legrosszabb esetben is csak 19.ek leszünk..:P na m1 szezon végére első 3ba tuti benne leszünk!
  • HunnernesKonge
    "A tavalyi kezdésnél végülis jobb, ott döntetlen döntetlen, vereség volt az első 3 meccs, itt eddig döntetlen győzelem, vereség. "

Cabelltől idéztem (#11089)
  • kulabácsi
    azért tavaly ennyire nem voltunk gyengék ha jólemlékszem :S
    de majd belejönnek, csakhát ha 9 pont előnyt adunk a chelsea-nek az már nagyon soknak tűnik, még akkor is ha az elején vagyunk, mert idén nagyon jók
  • HunnernesKonge
    Ezaz! Temessük idén is a csapatot mint tavaly, hátha megint ugyanaz lesz a vége
  • kulabácsi
    3 meccs 4 pont, korrekt
    chelseat nem verjük meg akkor annyi az egésznek sztem
  • John Cena
    1. Chelsea 4 3 1 - 9-2 +7 10
    2. Liverpool 4 3 1 - 5-2 +3 10
    3. Arsenal 4 3 - 1 8-1 +7 9
    4. Hull City 4 2 1 1 5-8 -3 7
    5. Manchester City 4 2 - 2 9-7 +2 6
    6. Fulham 3 2 - 1 4-3 +1 6
    7. West Ham United 4 2 - 2 8-8 0 6
    8. Middlesbrough 4 2 - 2 6-6 0 6
    9. Portsmouth 4 2 - 2 5-6 -1 6
    10. Wigan Athletic 4 1 1 2 7-4 +3 4
    11. Aston Villa 3 1 1 1 6-5 +1 4
    12. Bolton Wanderers 4 1 1 2 4-4 0 4
    13. Manchester United 3 1 1 1 3-3 0 4
    14. West Bromwich Albion 4 1 1 2 4-5 -1 4
    15. Newcastle United 4 1 1 2 3-6 -3 4
    15. Sunderland 4 1 1 2 3-6 -3 4
    17. Blackburn Rovers 4 1 1 2 5-11 -6 4
    18. Stoke City 3 1 - 2 5-7 -2 3
    19. Everton 3 1 - 2 4-7 -3 3
    20. Tottenham Hotspur 3 - 1 2 3-5 -2 1

így áll a PL:)
  • John Cena
    nem tom mi a vicc de okéxD
  • Cabell
    Én abszolút azt vártam, hogy egy Berba-Tevez duóval állunk fel, szerintem a sirnek egyszerűen nincs szíve kitenni Rooneyt....és tényleg abszurd, hogy az angol foci egyik legnagyobb ígérete padozik, de ha egyszer nem megy úgy neki...Rooney jó, de mint visszavont csatár, nem mint szélső...FlecserXD(by john cena, bocsi, de mindig szakadok, ha eszembe jut) fele olyan játékos sincs, mint Roo, de a jobb szélen százszor többet profitál belőle a csapat.
  • Matthew Prosac
    "elnézve a jelenlegi erőviszonyokat, a Chelsea betegre ver minket... "

te is tudod hogy a legnagyobb rangadóknál nem számít az aktuális forma, helyezés.
  • Rash87
    Tavaly az elején 19. voltunk,akkor még most örülni is kellene?! :D
    Nem írom le,csak mindenki mást várt ilyen kezdéstől. Jövőhéten ha jól tudom Chelsea... Poll-t nem sikerült megverni,sztem az is 1 vereség,szóval addigra már tényleg össze kell magukat szedni,mert ez ide kevés lesz. Fergussont se értem.. Rooney mit keres közép szélen.. Akkor játszanak 3 csatárral v. vmi,eddig se jött be ez a megoldás.
  • Cabell
    Ez cinikus?:D Mert am tényleg így van..:D

A tavalyi kezdésnél végülis jobb, ott döntetlen döntetlen, vereség volt az első 3 meccs, itt eddig döntetlen győzelem, vereség. De sajnos elég nagy esélyt látok rá, hogy jövő héten meglegyen a második zakó....elnézve a jelenlegi erőviszonyokat, a Chelsea betegre ver minket...
  • John Cena
    ha jól láttam 16. a MAnchester
  • XxTyl3rxX
    Hát azért ilyen korán ne írd le őket! A 'pool egy nagyon jó csapat és ez még csak a szezon eleje!
    A tavalyi szezonban is volt egy hullámvölgy de gyorsan talpra álltak és elsők is lettek! :D
    Sztem ez a csapat még mindig a legerősebb a Barclays-ben, de hibák mindenkinél becsúszhatnak...

UNITED!!!!!