35611
-
#13055 Hát illene nyernünk a szép kis 1-0 után :S Azon kiakadtam.. Glory MU! -
#13054 mindenhol rám szolnak de jogos:D -
#13053 muszáJ -
#13052 2-0 legalább csinálnak a fiúk!(muszály is nekik)
-
#13051 4-et rúgunk ma este;) -
#13050 jó kis meccs lesz, csak sok a sérült :/ -
skristof #13049 sport1 - 20:45
Angol Ligakupa, elődöntő, visszavágó, Manchester United-Derby County -
#13048 Hát ennyi,a United elfoglalta az őt megillető helyet :D 1st sőt ha a Fulham elleni meccset is behuzzuk (már pedig bekéne) akkor 3 pötty előny :D GLORY MAN UNITED!!! -
#13047 jah oké sry, fáradt vagyok és hosszú még a hét :S:D -
#13046 Na ez már mindjárt jobb, mint az én alkotásom. -
skristof #13045 mellesleg ezen kurvajót röhögtem:
"Billy Meredith elrohant a legközelebbi sportboltba" :D
igazából neki volt egy sportboltja és ő látta el a csapatot mezekkel, de sebaj :)
és a döntőben mindkét csapat vörösben játszott volna, ezért a fairplay értelmében mindkét csapatnak másik mezt kellett szereznie -
skristof #13044 #13025
képet is beszúrtam csak ez a szar nem jeleníti meg szóval..
linkelem akkor -
#13043 Ha figyelmesen olvasol akkor láthatod, hogy a színek fel lesznek cserélve és vörös mez lesz fehér v alakú csíkkal.
Ha elképzeled így akkor viszont már nem is néz ki rosszul.
-
#13042 "A Vörös Ördögök hazai felszerelése viszont a nevükből kifolyólag sem lehet fehér, ezért a Nike megcseréli majd a két színt, így Rooneyék továbbra is vörös mezben rohamozhatják majd az ellenfelek kapuját." :) -
#13041 nem tudom olvaste-e valaki:D (nb1.hu)
Mint arról beszámoltunk, az egyik manchesteri alagútban totálkárosra törte a Ferrariját Cristiano Ronaldo, a MU portugál aranylabdása. Csapattársai a jelek szerint nincsenek humor híján, ugyanis egy hasonló modellel lepték meg a csatárt, és a minap az edzésre érkező CR7 ott találta autóját a klub parkolójában, a szokott helyén.
A dolog bökkenője, hogy a Ferrari egy gyerekeknek készített, pedálokkal hajtható "modell" volt, Ronaldo mindenesetre megígérte Rooney-éknak, hogy otthon mindenképpen játszani fog az autóval. -
#13040 ha esetleg piros lenne, és a csík fehér akkor kicsit "ördögibb" lenne :D -
#13039 sztem poén, ilyet lehet rendelek :D -
#13038 :S Oké hogy hagyományok meg minden, de azért egész idényre nem kéne ilyen mez szerintem.. :S Legfőképp nem hazai.. -
#13037 hát még akupába is találkoznak ott viszont nyerni kell valakinek:D -
#13036 az csak alá van vágva, gondolom ez valami poénos videók műsor lehetett. -
#13035 Cuki:D de miért szakad a közönség? -
#13034 _SA_SD:_F?AD_ASD?F_A:DFS?F_D:S:_FD_S:F_:SD:a-f,d-.as.df-fs,s.aFSD_:FSA:S_D?FA:F?S: UGYANÚGY NÉZ KI CSAK KICSIBEN:D:D:D:D mmint a rajzfilmekben:D:D:D:D -
#13033 úgy is kell -
skristof #13032 FT Liverpool [1 - 1] Everton
68' [1 - 0] S. Gerrard
87' [1 - 1] T. Cahill
-
#13031 ezt látam:D -
#13030 lol :DDD -
#13029 :D:D:D -
skristof #13028 -
#13027 majd holnap javítunk -
#13026 ne, mert mindjárt berakják a Derby elleni eredményt:D.. -
skristof #13025 jövőre emlékmezben játszunk majd -
skristof #13024 FT Atalanta [3 - 1] Inter Milan
18' [1 - 0] S. Floccari
28' [2 - 0] C. Doni
33' [3 - 0] C. Doni
90' [3 - 1] Z. Ibrahimovic -
#13023 egy mérkőzés 90 perc,olyan mind1 mikor lövik szerintem.
wigan ellen első percben rugták a győztes gólt.
az nem mák?
nekünk meg rug gólt a derby-n kívül? -
#13022 Valaki árulja már el nekem hogy a 90. percben - egy akcióból - gólt lőni miért mák?
Ha egy védőjük öngólt fejel és azzal nyerünk, az mák. Ha az egész meccsen az ellenfél dominál és dolgoz ki helyzeteket és mégis mi nyerünk, az mák. 2 védőn megpattanó lövésből gólt szerezni mák.
Hagyjuk már ezt a gyerekes baromságot hogy a 85-90. percben gólt lőni mák.. -
#13021 Arrol beszelek, hogy az utobbi evben 1ertelmuen a MU volt a legpechesebb csapat a felso harombol, elotte pedig nem voltunk ultra pechesek, de a Chelsea rengeteg meccsét hozta utolso percben rugott, tobb vedon megpattano golokkal. A 90. perc utan szamtalan golt lottek...most meg ugy beszeltel, mintha a MU 1 altalanosan makker csapat lenne, mert most ezen kivul meg volt 1 kilencvenedik percben lott golunk. (megjegyzem, ez elotte jo 2 evig nem fordult elo)
Nem a MU volt az, aki igy nyert barmikor is bajnoki cimet...de altalaban is, ez 200x annyira jellemzo a Chelsea-re, mint a MU-ra, ezen vitatkozni kar lenne... -
skristof #13020 -
#13019 komolyra fordítva a szót, szerintem nem 1 vagy két meccsen múlik,h ki mit érdemel,sőt szerintem a premier league-ben elég nehéz eldönteni,ki mennyire érdemli a sorsát (sztem nem is kell) mivel minden csapat iszonyat munkát fektet a fociba.ma sztem a MU nem hajtott annyira,mi sem nagyon,bár Lampard kiemelkedett,de a Stoke sem volt rossz. ennyit erről -
#13018 És nagy lexikális tudásod és tökéletes ítélőképességed, valamint teljes kompetenciád a témában felbátorít,hogy mi, tudatlanok elétárd a szent és nemes igazságot miszerint MÁR MEGINT nem érdemelhetjük mi az angol bajnokság címét. hát köszönjük! -
#13017 mind1, legalabb tul vagyunk megegy nehez bajnokin...az a helyzet, hogy megint 1 csapat erdemli meg ezt a cimet, es azok megint nem a chelsea. -
#13016 már bash.hu-s quote előtt is használtam, bár bizonyítani nem tudom