35611
-
- javitva -
-
#13382 Úr isten ilyen eset után a pályán lehet maradni?
Minimum elzavarnám 6-7 osztállyal lejjebb az ilyen játékvezetőt, a játékos aki pedig ilyet tesz nem játszana többet az élvonalban. Legalábbis ha én hoznám a döntéseket -
#13381 A "The theatre of dreams", azaz "Az álmok színháza" számos legendát láthatott soraiban, elég, ha csak néhány nevet említünk: Eric Cantona, Roy Keane, Bobby Charlton, vagy éppen Ryan Giggs...
Nos, a Manchester United hivatalos lapja, az Inside United mégsem közülük választotta ki a klub valaha volt legnagyobb egyéniségét, a győztes ugyanis Sir Alex Ferguson lett!
A lap az olvasóit kérdezte meg az ügyben, és Sir Alex végzett a dobogó első helyén, mögötte Cantona és Keane kerültek még dobogóra.
Cristiano Ronaldónak tehát még várnia kell egy kicsit... -
pilboy #13380 az asszisztens úgy lengetett, h majd kiesett a zászló a kezéből :O -
skristof #13379 FA azzal indokolta, hogy nem tiltják el bosingwat, hogy nem jelezte a partjelző az esetet. ez eleve egy nevetséges kifogás, ráadásul tényleg nem jelzett, mi?
szánalmas -
#13378 igen, én is szégyellem magam, hogy a chelsea topicba nyomtam, nem ők tehetnek erről, egyszerűen az FA ki tudja miért, de az utóbbi időben őket támogatta a döntéseivel.
Terry esete is határeset volt szerintem, mert hogy nem volt utolsó ember, de Lampard akárhogy is nézzük, rácsúszott nyújtott lábba az ellenfelére, oké, a piros erős, de ilyen miatt marhára nem szoktak pirosat eltörölni. Úgy csinálunk lassan, mintha az év botránya lenne.
Ha Alonsot állítja ki akkor műesésért, még megértem ezt a felhajtást.
Lampard felmentés felvételek alapján, Bosingwát nem tiltják el, mert a felvételek a fociban nem léteznek. Tényleg annyit mondhatok rá sejtelmesen, "érdekes."
-
#13377 Nyugodtan írhattad volna oda is ,mert ezzel még a legelvakultabb Chelsea drukkerek is egyetértenek, simán sok meccses eltiltást érdemelt Bosingwa!
Lampard piros lapját meg nem törölték el,mert piros lapot nem lehet eltörölni,a 3meccses eltiltást törölték el:)
Ezekkel mind a játékvezetők ,illetve a partjelzők hibáit akarná kompenzálni az FA ,dehát ez nem így működik!
Inkább vezessenek korrekt módon a bírok és a partjelzők akkor az FA-nak nincs dolga!
A sok béna bírót kéne eltiltani inkább... -
#13376 Hát azért ez a pofátlanság teteje ( Bosingwa ) -
#13375 Ettől függetlenül a bírók is egyre szarabbak :D -
pilboy #13374 ezzel igazából nem a chelseare, nem a bírókra, hanem sokkal inkább az fa-re célzok, hogy mennyire "érdekes" a felfogásuk -
#13373 Ez így van, Bosingwa minimum 5 meccs, Lampardnak pedig még a sárga is csak akkor ha nagyon szigorú a bíró. Hiába, a mai bírók egyre szarabbak.. -
#13372 de mondjuk Lampard piros lapja meg nem volt jogos..ezt be kell látni! Bosingwát inkább eltiltottam volna..mondjuk Frank-et se tiltják el.. -
pilboy #13371 nem akartam a chelsea topicba...
bosingwa megmozdulása minimum 5 meccset ér sztem, de lehet több millió fociszerető ember ezt mondaná, kivéve az fa
lampard piros lapját eltörlik. vsz is max sárga lapos volt, de mikor töröltek el utoljára mu pirosat (mondjuk roniét, vagy rooneyét)???
nem túl régről: evrát eltiltják a bajnokság legfontosabb szakaszában (december közepétől), mert egy provokáló chelsea pályamunkásnak nekiment... érdekes kedves fa
kicsit régebbről: scholest és rooneyt is kiállítják a csapat utolsó barátságos meccsen nyár végén. erre az fa elmeszeli mindkettejüket 3 (!!!) meccsre. BARÁTSÁGOS meccs után a BAJNOKSÁGBÓL!!!
köszönjük az fa közreműködését!
ezeket annak ellenére írtam, h jobban örültem volna a chelsea x-ének -
#13370 Nagyon várom már a BL-t. Kiváncsi vagyok ott mit mutat majd a csapat!
Szerintetek ki lesz a legkomolyabb ellenfél?
Én a Barcátol tartok,senki mástol..
Nagyon megy nekik most a szekér,de tavaly pont mi ütöttük ki őket! -
pilboy #13369 még az sem állított meg minket... ;) -
#13368 Hát ha nem jönnek közbe semmilyen komoly sérülések,akkor megvan rá az esély. -
#13367 nem tartom valószínűnek,h bárkitöl is kikapjanak az old traffordon.
CSak bírják tartani ezt a formát szezon végéig -
#13366 Márpedig ütni fogjuk :D -
pilboy #13365 ez az eredmény akkor fog vmit érni, ha ütjük a poolt -
#13364 Pedig nem kis sztár az edzőjük. -
#13363 Juhúúú! Már sínen is vaunk! -
#13362 Akkor 5 pont előnyünk lenne..+ha megverjük a Poolt akkor meg 8 szal lehet h jól állunk :D -
mikiking #13361 hát elég szoros a dolog.no de 1 meccsel kevesebbet játszodtunk,mint a többi "nagykutya" -
#13360 Én meccs előtt is azt mondtam,h inkább a Pool nyerjen... úgyis velük még lesz 1 meccsünk. -
#13359 Friss tabletta:
1. Manchester United 23 16 5 2 40–10 +30 53
2. Liverpool 24 14 9 1 38–15 +23 51
3. Chelsea 24 14 6 4 44–14 +30 48
4. Aston Villa 24 14 6 4 39–25 +14 48
5. Arsenal 24 12 7 5 38–25 +13 43
6. Everton 24 10 7 7 32–29 +3 37
7. Wigan 24 9 6 9 26–24 +2 33
8. West Ham 24 9 6 9 31–31 0 33
9. Fulham 22 7 8 7 22–19 +3 29
10. Manchester City 23 8 4 11 41–32 +9 28
11. Hull City 24 7 7 10 31–46 –15 28
12. Bolton 24 8 3 13 27–34 –7 27
13. Sunderland 24 7 6 11 25–33 –8 27
14. Tottenham 24 6 6 12 26–31 –5 24
15. Newcastle 24 5 9 10 30–40 –10 24
16. Portsmouth 23 6 6 11 23–38 –15 24
17. Stoke City 24 6 6 12 21–38 –17 24
18. Blackburn 23 5 8 10 27–38 –11 23
19. Middlesbrough 24 5 7 12 18–35 –17 22
20. West Bromwich Albion 24 6 4 14 22–44 –22 22 -
#13358 Nem volt kérdés, hogy nekik szurkoltam, ha másért nem, mert így sokkal, de sokkal jobban jártunk. Bosingwa legalább 4 meccs, Lampard pedig ugye a szokásos 3. Az, hogy 1 riválissal kevesebb, azért még elég korai. Nagyon korai, sajnos, a chelsea nem az a korán kiszállós típus (lásd, tavaly).
Kár, hogy a Pool rivális, mert szimpatikus csapat, de én tőlük nem félek annyira, van egy gyanúm, hogy ez most annyit ért, mint az Arsenal győzelme ellenünk. A másik csapattal nagyon kibasznak, de aztán meg kb a következő fordulóban kikapnak az A.Villától:) -
skristof #13357 ejj egy 0-0 de jó lett volna..
bosingwa meg undorító, remélem kap 4-5 meccset -
#13356 2-0-ra nyer a Pool, bevallom én nekik drukkoltam :)
jó látni hogy a Chelsea hónapról hónapra gyengül és morálisan szétcsúszik. Egy riválissal kevesebb :)
(Lampard és Bosingwa eltiltásra számíthat, Drogba nem is tudom mikor játszott jól utoljára, erre a bajnokságra már lehet hogy búcsúzhatunk tőlük) -
#13355 egyetértek..
Kulabácsi: Bizony minden csapat verhető, csak nem egyforma szinten. és a Barca talán most európa legjobb formában lévő csapata :S -
#13354 barcának meg nemtom miért kell ennyire nyalni a seggét, minden csapat verhető :) -
#13353 sztem is 2 esélyes a dolog, de majd meglátjuk
én azt sem tartom elképzelhetetlennek h estleg nyerünk kint, csak jó napo kell kifogni, nekik meg szart... -
#13352 Igen, sajnos egyet kell, hogy értsek, ez az Inter semmivel sem gyengébb a MU-nál. Szerintem komoly esélyünk a továbblépésre akkor van, ha Evra visszatér a sérüléséből, egy O’Shea-t a bal oldalon szerintem semelyik Interesnek nem lenne komoly feladat átjátszani. És hát sajnos komoly gond az is, hogy a világ legjobb támadói vannak nálunk, akcióból gólt lőni azért igencsak szerénykednek időnként. De abban is egyetértek, hogy tulajdonképpen bármeddig eljuthatunk, ott fogunk kiszállni, ahol a Barca van…egyszerűen az a csapat tényleg megállíthatatlan.
De még az olaszok elleni párharcról, a legkomolyabb esélyünk úgy van, ha a tavalyi, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra négyes van hátul, ebből eltiltás miatt nyilván a szerb kidől, de ha Evrára nem számíthatunk, akkor olyan jó 30%-al romlanak az esélyeink…szerintem egy csatárral kellene kezdeni, bár nem tudom elképzelni Fergie-ről, hogy ebből a hármasból kettőt a padra tegyen, pedig Milánóban simán lehetne.
De engem egyébként a BL nem különösebben érdekel idén. Tavaly tényleg, az elejétől kezdve egy csapat volt, amelyiknek meg kellett nyernie ezt a sorozatot, és az a MU volt, idén ez a Barca...
A bajnokságért simán feladnám. Óriási dolog lenne, ha harmadszor is sikerülne, és minden esélyünk meg van rá. Úgy játszunk, mint egy bajnokcsapat, és marha jó helyzetben vagyunk, a legtöbb nehéz idegenbelin túl vagyunk…térnek vissza a sérültjeink, sikerülhet!:)
-
#13351 Nem tudom mitől olyan egyértelmű..
Lehet hogy ezzel kicsit felpofozom a kedélyeket de mégiscsak belemennék egy kis Inter elleni esélylatolgatásba.
Ha a meccs most szerdán lenne akkor jelenleg Európa 3. legjobb csapatával játszanánk. Játékoskeret és aktuális formaa alapján. Ezalapján mi a másodikak vagyunk és Isten óvjon minket a Barcelonától (1)! Valószínűleg a többség nem ért egyet velem, de aki követi a Barca meccset az tudja miről beszélek. Lehet érveket és ellenérveket felsorakoztatni, de a mai Barca lehengerlő és megállíthatatlan, amellett hogy mi is hozzuk a meccseinket, bár nemugyanabban a formában...
Visszatérve az Interre.. A védelmük borzasztóan erős, akárcsak a miénk, viszont a mi támadószekciónk mostanság meglehetősen visszafogott (igen, azért egy Tevez-Rooney-Berbatov-Ronaldo tengelyt tartok annyira erősnek mint egy Messi-Etoo-Henry tengelyt, mégis többet várnék 1 rúgott gólnál, amivel a meccsek többségét nyerjük). Mourinho keze alatt most egy még Chelsea-nél is erősebb csapat van, ami azért elég nyugtalanító, így Milánóban 1-0-s vereséget jósolok. Szerintem erre van a legtöbb esély, második helyen az 1-1 áll. Talán abban megegyezhetünk hogy nyerni nem fogunk.
És ha az 1-0-ás tippem realizálódik, akkor itthon vért fogunk eregetni..
Nehezen tudom elképzelzi ugyanis, hogy bármelyik csapat 2-vel verné a másikat. Védelmet, középpályát, csatársort tekintve alig van különbség, még annyi szerencsénk van hogy Ibra mellett Adriano mostanság max árnyéka régi önmagának, de Zlatan sajna attól még ottvan..
Ha az első meccs 1-0, és a két csapat között nincs 2 gól különbség, akkor az itthoni eredmények közül; 1-0, 2-1, 3-2 kapásból kettőt tudok ami nekünk nem jó. Az is lehet hogy mindkét meccs X lesz, de valahogy 90%-ig biztos vagyok benne hogy az idegenben rúgott több gól fog dönteni...
Nemtudom ebben a párosmeccsben mi olyan egyértelmű.. -
#13350 volt 12 évem kiismerni a "csapatomat" :) nagy átlagban jól tippelek ránk ;) -
#13349 Hát alap^^ -
mikiking #13348 MU -
#13347 Hát igen,bár sztem egyértelmű ki győz.. :P -
mikiking #13346 akkor mégis igaza van,annak szurkolsz amelyik győz. -
#13345 Inkább a MU felé húz a szívem :D -
#13344 Carrick 1szerűen elképesztő volt, csak az ő megmozdulásai folytán ütöttem össze vagy 100szor a tenyerem