35611
-
#13637 José Mourinho szerint Nemanja Vidic mellett Wayne Rooneynak sem szabadna pályára lépni a keddi UEFA Bajnokok Ligája találkozón.
Az Inter szakvezetője szerint Wazzát az Aalborg elleni mérkőzésen elkövetett szabálytalanságai miatt el kellett volna tiltani a San Siro-ban megrendezésre kerülő összecsapásról.
"Még 2005-ben az UEFA a televíziós felvételek alapján tiltotta el Michael Essient a Liverpool elleni BL-meccsről" - mondta Mourinho a Sunday Telegraph-nak.
"Az Aalborg ellen Rooney szabálytalankodott, ami büntetést érdemelne. De semmi sem történik."
"Mi a különbség a Chelsea-s Michael Essien és a Manchester Unitedes Wayne Rooney közt? Szerintem nincs különbség."
A "Special One" egyébként súlyosabb büntetést rótt volna ki Nemanja Vidicre is.
"Vidic esete is egyszerű. A Liga de Quito ellen kiállították, ez pedig két meccses eltiltással jár. Neki tehát a visszavágón sem szabadna játszani."
Ez eltiltaná a fél csapatot :D -
#13636 ja, és milyen gól volt már ez...
de a vége csodás! -
#13635 Az már csinos ^^ -
pilboy #13634 7 pont!!!
:) -
#13633 Szép volt Given -
#13632 Köszönjük meg Givennek :) -
#13631 Most az 1x hajrá CITY! -
#13630 uccsó 5 percen belül.. ez a legkritikusabb a Poolnál mint tudjuk -.-' -
#13629 Még az is jó. -
#13628 1-1 :S -
#13627 Éreztem Pool -
pilboy #13626 bellamy :) -
#13625 Vezet a city :O -
#13624 robotizálnának!:D -
#13623 még Carrick-et tudnám elképzelni legrosszabb esetben, de jólenne ha valakit összedrótoznának.. -
#13622 Valószínű xD -
#13621 "kuscsák" -
#13620 Most akkor ki lesz Ferdinand-al középen?? -
#13619 remek :S -
#13618 fasza...
itt jön ki az az eltiltás ami am is geciség volt... -
#13617 Bajnokok Ligája: nagy bajban az MU az Inter elleni meccs előtt
Védőproblémákkal küzd Sir Alex Ferguson, a Manchester United skót menedzsere: az már korábban biztos volt, hogy Nemanja Vidics eltiltás miatt nem léphet pályára az Inter otthonában, a szombati Blackburn elleni meccsen pedig a szerb lehetséges helyettese, Johnny Evans is megsérült.
Evans így csatlakozott a szintén sérüléssel küzdő Gary Neville-hez, Wes Brownhoz és John O’Shea-hez.
„Csak remélni tudom, hogy lesz két egészséges középhátvédem a meccsre. Jelenleg ez erősen kérdéses” – idézi a „vörös ördögök” honlapja Fergusont.
Evans játékára kicsi az esély, de a mester bízik abban, hogy O’Shea vállalni tudja a játékot. A címvédő United kedden lép pályára a BL nyolcaddöntőjében az olasz Internazionale otthonában. -
mikiking #13616 Egy osszefoglalot majd ha tudnátok,mert én is le maradtam -
#13615 a rekord Van der Saré, szóval azzal nem történt semmi. igaz, a csapat góltalansága megszakadt, az övé nem. -
#13614 a mai meccset is ki kellett hagynom, mostmár zsinórban két meccsről maradtam le hálistennek hoztuk amit kellett, egyre megnyugtatóbb formát mutatunk és pozíciót foglalunk el. a kedd este pokoli nehéz lesz ...
match-line update holnap este! -
#13613 elég gyenge meccs volt, de legalább 3pont..ezt a Kuszczakot nem nagyon kéne erőltetni érzéseim szerint..Ronaldo viszont jól játszott és a gólja..:) -
#13612 Mindenesetre reméljük kedden nem így fog játszani Evans. Elég bizonytalan volt :S Viszont Ronaldo gólja szép volt :) -
#13611 Épphogy megvan...Szerintem az 11-es volt... :D DE amit Evans befejelt,az meg szabályos gól volt,szal egál így ^^ lényeg a 3! -
#13610 Amilyen jól játszottunk szerdán most olyan szarul. De nembaj, lényeg a 3 pont :D -
#13609 Jó szar 1 meccs...
Amúgy ez a 1300 perc ez most mire van? Mert most nem VDS véd... s kaptak gólt,s hát már azt mondta,nem lesz európai rekord v. mi:)
Ám meg Kuszczak olyanokat csinál....első gólnál is...hihetetlen :\ -
pilboy #13608 ha nyernénk, akkor akár be is görcsölhet a pool, hiszen 8 pont már nem kevés
ne feledjük, h amikor nagyon kellett volna nyerniük, mert rajtuk volt a teher, befürödtek :) -
Monoton #13607 Menjetek aludni! -
#13598 Given 2őt kapott a koppenhágától és bellamy nem lőtt gólt.. -
#13597 Csak 1 rossz napot kell kifogni a Poolnak,s azt hiszem ez az lesz:) -
#13596 De azért reménykedünk :D Shay Given mindent megfog Bellamy meg mindent belő xD -
#13595 otthon rommá kell verni a Roverst, majd vasárnap nyugisan végigsörözni a liverpool meccsét. (nagy reményeket azért senki ne fűzzön a City pontszerzéséhez) -
#13594 február 21., szombat
Aston Villa-Chelsea 13.45
Arsenal-Sunderland 16.00
Bolton-WHU 16.00
Middlesbrough-Wigan 16.00
Stoke-Portsmouth 16.00
Manchester United-Blackburn 18.30
február 22., vasárnap
Fulham-WBA 14.30
Liverpool-Manchester City 16.00
Newcastle-Everton 17.00
február 23., hétfő
Hull City-Tottenham 21.00 -
#13593 Manchester United: Gary Neville hosszabbított, 2010-ig marad
Pénteken aláírta új szerződését a Manchester United csapatánál Gary Neville, aki így legalább 2010-ig lesz a klub játékosa. A 34 éves jobb-bekk 17. szezonját kezdi meg a „vörös ördögök” felnőttcsapatánál, és ez idő alatt 565 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, és hét alkalommal volt eredményes. -
#13592 fu eztmeg hogy csinálták? -
#13591 Télleg fasza -
#13590 Fasza