Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
forrás?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Cabell
Te jó srác vagy, jó a logód<#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Aláírt hozzátok 😊

REAL MADRID

Cabell
Real ha télleg beszállt akkor a faszom kivan...

John Cena
Amúgy Manchester City

Egy egyesült arab emírségekbeli cégcsoport megvásárolta az angol labdarúgó Premier League-ben szereplõ Manchester City csapatát.
A hírt elõször egy helyi gazdasági lap tette közzé a vevõ, az Abu-Dzabi Egyesült Fejlesztési és Befektetési Csoport egyik igazgatósági tagjára, Szulejman al-Fahimra hivatkozva. Az újságnak nyilatkozó al-Fahim elmondta, hogy az üzletet vasárnap éjszaka kötötték meg.
"A célunk nagyon egyszerû, ez nem más, mint hogy a Premier League legnagyobb együttese legyen a Manchester Citybõl. Kezdésként szeretnénk, ha a mostani szezont az elsõ négyben zárná a csapat" - mondta a lapnak al-Fahim.
A cégcsoport hivatalos közleményben is megerõsítette az adás-vételt, melynek anyagi részleteit nem közölte, de azt kiemelte, hogy a megállapodás révén az együttessel kapcsolatos jogok a tulajdonukba kerültek.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
ma 00:00 kor akkro vége az átigazolási szutyoknak mi?😛
Fergi 21:02 kor már Nyuszis mamuszba fog telefonálgatni
hogy legyen meg BerbaXD sõt szerintem már azt csinálja angliába +1óra van ha nem tévedek😛 akkor regi 10 perce mamuszba szaladgál

HunnernesKonge
Szurkoljunk már le 30misit azt csókolom
Atti12
bejelentkeztek Berbáért _AS_:F?ASF:?SD Azért ha még a city is elhozza elõlünk akkor én angolos eleganciával beszarok <#idiota>

John Cena
mert mért?😄

Cabell
ÁPROPÓ, remélem nincs Man City topik<#idiota><#idiota>

Cabell
Azt hiszem a mai nap perdöntõ lehet az ügyben, miszerint porig égetem a mn cty stadionját....

passatgt
van baja😄

Cabell
http://www.youtube.com/watch?v=fWIErqmz6Bk&NR=1

Ez az ember kell😄

kulabácsi
fake 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
ezt én is megcsinálom 😊 Amúgy már régi.

kulabácsi
nem is fogjuk 😊

John Cena
amúgy találtam goglééban:

Atti12
hülye 😄😄

Amúgy Campbell ért bejelentkezett a Hull 7 misivel. Nem szabad eladni.

John Cena
elképzeltem ahogy Sir alex felébred rá néz az órára 21:02 ki fut a szobábol keresi a kocsikulcsot autóba pattan azt el megy a Tottenham manageréhez azt még 23:59 kor aláíratják Berbatov a szerzõdéstXD
és akkor még fotó is készül nyuszis mamuszba fergi és Berbatov pózolXD

toysoldier
még van 26,5 óra 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Atti12
oh igen? akkor még van idõ 😄

toysoldier
holnap éjfélkor lesz vége nem ma

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Cabell
Bazz Fergie nyúlj a zsebedbe😄

Atti12
00:00 kor 😊

Cabell
Kiváncsi vok milesz😄 Gondolom még ma megjelenik 1 hír h "Ferguson rájött h jó a keret ígyis😄"

holnap

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Atti12
ma vége az átigazolási idõszaknak :S

kulabácsi
na megverjük a poolt és akkor mind a 3 csapat egálban lesz ha jól gondolom...ill mi 1 meccsel kevesebbet játszottunk :S

John Cena
tittenham pedig totál uccsó volt 3 vereséggel xD most már 0-1-3

Cabell
fasza, xelt a chelsea.

kulabácsi
annyit ittál? 😞

Örök manchesteres vagyok de amikor kikapott a zenittõl a csapat hánytam!

John Cena
érdekes ez a PL...

Hull-Wigan 0-5
Middlesbrough-Stoke 2-1

:S:S tök jó ment nekik azt szopacs..:S

kulabácsi
pool ellen lesz

Atti12
PL oldalán liverpool van írva.

Cabell
AM kövi forduló nem a Fulham ellen lesz?:S:S:S:S

kulabácsi
tanulság, nem kell bejönni más csapat topikjába fikázódni, és nem lesz ilyen, na csók :C

John Cena
engem érdekel😊

LasCar16
képzeld túl hosszú lenne leírni úgy h felfogjátok, de ez itt most senkit nem érdekel és nekem sincs kedvem leírni :}} na télleg hello :]

#acm

gyemant04
azért nem magyarázol, mert le lettél oltva. "na puszi"

... Mixed Martial Arts

John Cena
LOLXD

LasCar16
nem magyarázkodok most fõleg nem , marha okos vagy gratulálok na puszi 😊

#acm

Cabell
És mivel az Arsenal ellen Kaka fos volt, úgy ki lettetek verve, mint pistike segge egy rossz bizi után. Idén is ki lennétek, de sajna nektek marad az uefa😉 Ja, és mi Ronaldo nélkül azért még BL-rõl nem csúszunk le😄

Cabell
A Milan mit nyert volna Kaka nélkül 07ben? Úgy ki vertünk volna titeket mint icu néni pistike seggét a rossz bizi után.

Atti12
lehet, hogy megérdemelném, de akkor ennyi erõvel te is, bejöttél flémet kelteni, én csak a te stílusodban reagáltam 😊

kulabácsi
😄DDD

Rash87
Rossz topikban jársz.<#wave>

Glory, Glory Man. United!

LasCar16
#10865 ezé megérdemelné egy elakadásjelzõt-.-

mos minek kell bunkózni?:} lassan kezd ténnyé válni h egyszemélyes csapat vagytok

#acm

lol<#gonosz1>