Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
28′ <0 - 1> N. Vidic
45′ <0 - 2> C. Ronaldo
74′ <1 - 2> M. Yamazaki
75′ <1 - 3> W. Rooney
78′ <1 - 4> D. Fletcher
79′ <1 - 5> W. Rooney
85′ <2 - 5> Y. Endo (penalty kick)
90′ ❤️ - 5> H. Hashimoto

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
thx!!!

Atti12
köszi!

kulabácsi
thx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Atti12
Viszont volt Ronaldos pletyka is, méghozzá hogy már megegyezett a Reallal. De elég konkrét szavakat kaptunk SAF-éktól 😊

„Hogy megállapodást kötnék azzal a csõcselékkel? Sohasem történhet ilyesmi – mondta dühösen Ferguson. – Még egy vírust sem adnék el nekik. Semmilyen megállapodás nincs a két klub között.”
„2007 nyarán megmondtam David Gill sportigazgatónak Gabriel Heinze eladásakor, bármiben fogadhat arra, hogy januárban Ronaldót akarják megszerezni. Higgyenek nekem, a következõ januárban is ez fog történni.”
„Nem érdekel a téma, nem olvastam az újságokat – mondta Ronaldo. – Itt vagyunk a világ végén, Japánban, és semmit sem tudok arról, ami körülöttem történik. Nagyon-nagyon boldog vagyok a Unitedben.”

Atti12
olvasd el a cikket, kivételesen nem Ronaldorol van szó 😊

nb1.hu-n vannak gólok

football without ultras is nothing

jobb lenne ha eladnánk már szép összegér
80misiért elmegy, hozunk helyette 2-5 millióért 2 19évest, akit megint szintre hoz Fergie papa 😊

Atti12
az a baj hogy õk nem a sajtóbol értesülnek ezekrõl a hírekrõl..

John Cena
meglehetne szivatni a reált😄 beharangozni XY milyen fasza "megfogjuk szerezni" addig le csapunk 1 másikra real válasza pedig: "vegyük meg gyorsan😄"

Rash87
Nem véletlenül...

Glory, Glory Man. United!

kulabácsi
a real kit nem akar megszerezni akit mi? szánalmas már komolyan mondom...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Atti12
A SkySports forrásai szerint a Real Madrid is szeretné megszerezni a Manchester Uniteddel tárgyalásokat folytató Zoran Tosic-ot és Adem Ljajic-ot.
Mint köztudott, a szerb duó nemrég Manchesterbe repült, hogy körbenézzen az Old Traffordon.

Azóta a dolgok olyannyira elõrahaladtak, hogy a 21 éves Tosic számára már csak a személyes feltételekrõl kell megállapodni a manchesteriekkel az átigazolás létrejöttéhez. A játékos fizetésérõl viszont sehogy sem sikerül dûlõre jutnia a feleknek, ezért is lehet intõ jel a Vörös Ördögök számára, hogy nemrég a Real Madrid neve is felmerült a szerb fiúkkal kapcsolatban.

Spanyol hírforrások szerint a Királyi Gárda távon tervezne Ljajic-csal, és a nemrégiben kinevezett Juande Ramos szívesen látná csapatában Tosic-ot is.

Ezen felül egyébként két másik angol csapat is intenzív érdeklõdést mutat a belgrádi klub fiataljaiért.

Ez viszont már hihetetlen! Annyi játékos van a világon. mért pont mindig a azokra kell vadászniuk akikre mi? -.-'

Atti12
majd egy összefoglalót valaki dobjon légyszi :S Most értem haza.. 😞

Rash87
Jó kis mecccs volt!!! 😄

FT Gamba Osaka ❤️ - 5> Manchester U.
28' <0 - 1> N. Vidic
45' <0 - 2> C. Ronaldo
74' <1 - 2> M. Yamazaki
75' <1 - 3> W. Rooney
78' <1 - 4> D. Fletcher
79' <1 - 5> W. Rooney
85' <2 - 5> Y. Endo (pen.)
90' ❤️ - 5> H. Hashimoto

nem, ott van h 66' perc!
csak lassan el kell mennem zh-zni 😄
de friss eredmény livescore-on, amúgy:

78' Gamba Osaka <1 - 3> Manchester U.
28' <0 - 1> N. Vidic
45' <0 - 2> C. Ronaldo
74' <1 - 2> M. Yamazaki
75' <1 - 3> W. Rooney

Darthmushroom
ez végeredmény?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

66' Gamba Osaka <0 - 2> Manchester U.
28' <0 - 1> N. Vidic
45' <0 - 2> C. Ronaldo

Rash87
Az kár :\
Ha lesz Stream,majd valaki akkor belinkelhetné.

Amúgy most mondták Euro2-n,hogy Berbatov biztos nem játszik,mert vmi vírusos szart elkapott,Rooney meg keddi edzésen megsérült,bár õ lehet ettõl még játszik.

banok
magyar tv csatorna nem közvetít de stream valszeg lesz.

és a muszájt így írjuk.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DONGUBA
adja valamelyik tv a klub vb meccsunket?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

John Cena
hát ja muszály😄

Magic Boy
Egyetértek azzal amiket írtál, de ha megnézed sajnos a Magyar napilapok többsége még a Blikk szintjét se éri el.
Ennek ellenére kellenek az ilyen lapok, mert ha nem lennének akkor sok olyan dologról senki se írna ami sok embert érdekel.
Én nem járatnám és a menyasszonyomnak is ez a véleménye szerencsére, de ha már a szüleik járatják arra jó, hogy hetente egyszer az ember elszórakozzon vele.
ahogyan arra is, hogy a néha megjelenõ jobb cikkeket kívágja belõle az ember.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Matthew Prosac
A Blikk pletykalap. Dundikákról, VV-Majkákról ír, de még a sportrovatban sem viszik túlzásba a szakmai professzionalitást. Ott is eljátszák évente 10x hogy Henry, Buffon vagy Cannavaro nõje-e a szebb? A legtöbb cikk hírértéke nulla, minden második mondatuk úgy kezdõdik hogy "állítólag" vagy "meg nem erõsített információk szerint". Elég a hírsávokat olvasni, a rövidhíreikkel - "Romániában egy galati lakos fültövön vágta a szamarát, amibe az belehalt. A öregúrra 2-4 évig terjedõ szabadságvesztés várhat. Beszámolója alapján nem volt szándékos." -/álatalam kitalált/ - , illetve emlékeztetnélek a címlapra mikor Fehér Miklós meghalt: egy kép róla, amint a stadion füvén elterülve haláltusáját vívja (etikai normák rulz), alatta meg a szokásos pucér csaj vmi "Bettynek melege volt, levetkõzött" szöveggel. Szerencsés. "Nívós". Elmés.
Napilapkommentárt is érdemes olvasgatni - szarabbnál szarabb glosszák követik egymást.
Csak nagyon röviden elemeztem most a Blikket. Ahol az újságírói stáb még mindig ugyanaz a hígfos, mint évek óta. A nívós és a Blikk szókapcsolatok sértõek egy szövegkörnyezetben.. Nem nívós, csak olvasott. Sajnos.
<#ravasz1> Üdv. Kicsit off volt. Sry érte

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Atti12
muszáJ 😄

John Cena
ebbõl muszály a 3ból 3at nyerni

Darthmushroom
reméljük jól jövünk ki

a decemberi hátralévõ meccsek:

Everton–Chelsea
Manchester United–Wigan Athletic
Arsenal–Liverpool

Chelsea–West Bromwich Albion
Aston Villa–Arsenal
Stoke City–Manchester United
Liverpool–Bolton Wanderers

Newcastle United–Liverpool
Arsenal–Portsmouth
Fulham–Chelsea
Manchester United–Middlesbrough

ezek alapján elvileg nekünk van a legkönnyebb dolgunk
a chelsea mind2 idegenbeli meccse necces lehet (a 2. london miatt)
az arsenal tuti bukni fog legalább 1 meccsen, de inkább kettõn
a poolnál ugyanaz a helyzet,mint az ágyúsoknál

http://www.powerplaymanager.com/r57633

John Cena
amúgy igen olvasok tudom a fele nem igaz ami benne van de nem én veszem hanem fater elolvassa ami igaz meg próbálja leszûrni a nem igazakat meg hát 100ftért meg éri neki😄 én meg elolvasom ha már van

Magic Boy
A Blikk eléggé összeszedte magát mostanában.
Nem kellene elítélni a lapot a kezdeti hülyeségei miatt.
Mára elég nívós újsággá nõttek ki magukat.

Én is rendszeresen elolvasom hétvégente a menyasszonyoméknál (az anyjáék járatják) az a hetit visszamenõleg.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

te ilyeneket olvasol?

John Cena
Blikkben is benen voltak részegek voltak Scholes Giggs annyira hogy bezsélni nem tuttak C roni szintén Anderson álva elalutt R.Ferdinand meg vakarta afarkát😄 ez volt a blikkbe😄

kulabácsi
hát Giggs itt úgy néz ki mint aki szétkólázta magát 😄

kulabácsi
linkt! 😄

Atti12
Egyébként a the sun honlapján van még 1-2 kép 😄. (Ando, Rio, Giggsy)

Atti12
hmm lehet 😄

kulabácsi
sztem itt a minõség és a mennyiség együtt volt 😄

Atti12
de bazz milyen piától lehet így megfeküdni? xD Spanglit csak nem toltak 😄😄

kulabácsi
kicsit megzuhantak 😄DDDDDDD

Darthmushroom
lol

Atti12
ezek nagyon jól néznek ki 😄

BADE
megérkeztek a training pólók,árajánlatot priviben(értelmes keretek között természetesen),a legtöbbet ajánló viszi
Bolti ára 12000Ft
A kék XL-es,a fehér L-es

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Matthew Prosac
Enyém:

Casillas
Evra - Ferdinand - Puyol - S.Ramos
Sneijder - Lampard - Xavi - C.Ronaldo (Itt Lampard helyett Essien inkább, de nem lehetett választani õt..)
Messi - Zlatan Ibrahimovic

vannak benne olyanok akikkel nem szimpatizálok, de sztem ez a realitás.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
és Riley-nak 😊

Atti12
X elt chelsea 😄😄D😄 Köszönjük meg Greennek 😊

banok
Atti12
Nagy volt az öreg ahogy levette a sapkáját 😄