Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
45′ <0 - 2>0 - 2> C. Ronaldo
74′ <1 - 2>1 - 2> M. Yamazaki
75′ <1 - 3>1 - 3> W. Rooney
78′ <1 - 4>1 - 4> D. Fletcher
79′ <1 - 5>1 - 5> W. Rooney
85′ <2 - 5>2 - 5> Y. Endo (penalty kick)
90′ ❤️ - 5>3 - 5> H. Hashimoto
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
„Hogy megállapodást kötnék azzal a csõcselékkel? Sohasem történhet ilyesmi – mondta dühösen Ferguson. – Még egy vírust sem adnék el nekik. Semmilyen megállapodás nincs a két klub között.”
„2007 nyarán megmondtam David Gill sportigazgatónak Gabriel Heinze eladásakor, bármiben fogadhat arra, hogy januárban Ronaldót akarják megszerezni. Higgyenek nekem, a következõ januárban is ez fog történni.”
„Nem érdekel a téma, nem olvastam az újságokat – mondta Ronaldo. – Itt vagyunk a világ végén, Japánban, és semmit sem tudok arról, ami körülöttem történik. Nagyon-nagyon boldog vagyok a Unitedben.”
football without ultras is nothing
80misiért elmegy, hozunk helyette 2-5 millióért 2 19évest, akit megint szintre hoz Fergie papa 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mint köztudott, a szerb duó nemrég Manchesterbe repült, hogy körbenézzen az Old Traffordon.
Azóta a dolgok olyannyira elõrahaladtak, hogy a 21 éves Tosic számára már csak a személyes feltételekrõl kell megállapodni a manchesteriekkel az átigazolás létrejöttéhez. A játékos fizetésérõl viszont sehogy sem sikerül dûlõre jutnia a feleknek, ezért is lehet intõ jel a Vörös Ördögök számára, hogy nemrég a Real Madrid neve is felmerült a szerb fiúkkal kapcsolatban.
Spanyol hírforrások szerint a Királyi Gárda távon tervezne Ljajic-csal, és a nemrégiben kinevezett Juande Ramos szívesen látná csapatában Tosic-ot is.
Ezen felül egyébként két másik angol csapat is intenzív érdeklõdést mutat a belgrádi klub fiataljaiért.
Ez viszont már hihetetlen! Annyi játékos van a világon. mért pont mindig a azokra kell vadászniuk akikre mi? -.-'
FT Gamba Osaka ❤️ - 5>3 - 5> Manchester U.
28' <0 - 1>0 - 1> N. Vidic
45' <0 - 2>0 - 2> C. Ronaldo
74' <1 - 2>1 - 2> M. Yamazaki
75' <1 - 3>1 - 3> W. Rooney
78' <1 - 4>1 - 4> D. Fletcher
79' <1 - 5>1 - 5> W. Rooney
85' <2 - 5>2 - 5> Y. Endo (pen.)
90' ❤️ - 5>3 - 5> H. Hashimoto
Glory, Glory Man. United!
csak lassan el kell mennem zh-zni 😄
de friss eredmény livescore-on, amúgy:
78' Gamba Osaka <1 - 3>1 - 3> Manchester U.
74' <1 - 2>1 - 2> M. Yamazaki
75' <1 - 3>1 - 3> W. Rooney
Ha lesz Stream,majd valaki akkor belinkelhetné.
Amúgy most mondták Euro2-n,hogy Berbatov biztos nem játszik,mert vmi vírusos szart elkapott,Rooney meg keddi edzésen megsérült,bár õ lehet ettõl még játszik.
Glory, Glory Man. United!
és a muszájt így írjuk.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ennek ellenére kellenek az ilyen lapok, mert ha nem lennének akkor sok olyan dologról senki se írna ami sok embert érdekel.
Én nem járatnám és a menyasszonyomnak is ez a véleménye szerencsére, de ha már a szüleik járatják arra jó, hogy hetente egyszer az ember elszórakozzon vele.
ahogyan arra is, hogy a néha megjelenõ jobb cikkeket kívágja belõle az ember.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Napilapkommentárt is érdemes olvasgatni - szarabbnál szarabb glosszák követik egymást.
Csak nagyon röviden elemeztem most a Blikket. Ahol az újságírói stáb még mindig ugyanaz a hígfos, mint évek óta. A nívós és a Blikk szókapcsolatok sértõek egy szövegkörnyezetben.. Nem nívós, csak olvasott. Sajnos.
<#ravasz1>#ravasz1> Üdv. Kicsit off volt. Sry érte
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Everton–Chelsea
Manchester United–Wigan Athletic
Arsenal–Liverpool
Chelsea–West Bromwich Albion
Aston Villa–Arsenal
Stoke City–Manchester United
Liverpool–Bolton Wanderers
Newcastle United–Liverpool
Arsenal–Portsmouth
Fulham–Chelsea
Manchester United–Middlesbrough
ezek alapján elvileg nekünk van a legkönnyebb dolgunk
a chelsea mind2 idegenbeli meccse necces lehet (a 2. london miatt)
az arsenal tuti bukni fog legalább 1 meccsen, de inkább kettõn
a poolnál ugyanaz a helyzet,mint az ágyúsoknál
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Nem kellene elítélni a lapot a kezdeti hülyeségei miatt.
Mára elég nívós újsággá nõttek ki magukat.
Én is rendszeresen elolvasom hétvégente a menyasszonyoméknál (az anyjáék járatják) az a hetit visszamenõleg.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Bolti ára 12000Ft
A kék XL-es,a fehér L-es

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Casillas
Evra - Ferdinand - Puyol - S.Ramos
Sneijder - Lampard - Xavi - C.Ronaldo (Itt Lampard helyett Essien inkább, de nem lehetett választani õt..)
Messi - Zlatan Ibrahimovic
vannak benne olyanok akikkel nem szimpatizálok, de sztem ez a realitás.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||