Manchester United Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Manchester United: Van der Sar, Neville, Vidic, Ferdinand, Evra, Park, Fletcher, Carrick, Ronaldo, Berbatov, Rooney
Chelsea: Cech, Bosingwa, Carvalho, Terry, Cole, Lampard, Ballack, Mikel, Kalou, Cole, Drogba
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Man Utd - Chelsea 3-1(1:1)
5' Berbatov
36' Anelka
75' Ronaldo
90' Rooney
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
12' Berbatov
40' Rooney
69' Drogba
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
egyik csapat sincs most non a csúcson...
'34 Ronaldo
'78 Rooney
😊)
Glory, Glory Man. United!
ezt a saját topikodba, ott talán még el is hiszik h lehetséges 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
'16 Ronaldo
'51 Anelka
'84 Lampard (bün)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
'27 Ronaldo
'79 Rooney
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
25'Cristiano Ronaldo
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Realista tippem:
Manchester - Chelsea 1-1 (0-1)
'38 Joe Cole
'61 Rooney
+ Rooney kiállítva a 85. perc tájékán 😊
azért titkon reménykedem a gyõzelemben, de inkább legyen pesszimista a tipp, és jóízû az élet cáfolata, mint fordítva..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ám ma hallottam híradóból,hogy 2 napos kocsi volt,szal 😊
Azt is,hogy szar az offical híred 😛
Glory, Glory Man. United!
jah és most jött a hír (official) holnap mi nyerünk és nem ti ;P
Cristiano Ronaldo összetörte Ferrariját, de nem esett baja
"A kiérkezõ rendõrök elmondása szerint egy Ferrari ütközött neki egy korlátnak. A balesetben senki sem sérült meg" - olvasható a manchesteri rendõrség közleményében. A hatóságok nem kívánták a továbbiakban kommentálni az ügyet, de a BBC információi szerint a portugál klasszis autója csúnyán összetört.
Van pénz! -.-
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A napokban igazolt két szerb fiatal után újabb ifjú labdarúgót szerzõdtetett a Manchester United, ezúttal a belga Ritchie de Laet került az Old Traffordra. A 20 éves játékos a Stoke Citytõl került a „vörös ördögökhöz”
A védõ egyszer sem szerepelt a Premier League 18. helyén álló Stoke-ban, mostani klubváltása hatalmas szenzációnak számít. Az szinte bizonyos, hogy a tavaszt a manchesteriek fiókcsapatánál, a Royal Antwerpnél tölti. De Laet éppen a belga klubtól került Angliába.
... Mixed Martial Arts
jó lenne nyerni, remélem addigra helyrerázódnak a fiúk
Evra akkor még mindig eltiltott lesz vagy most mivan?
tényleg siralmas volt most, teljes ötlettelenség
Ronaldo made his team debut as a 60th-minute substitute in a 4-0 home victory over Bolton Wanderers, and scored United's thousandth Premier League goal on 29 October 2005 in a 4-1 loss to Middlesbrough He scored ten goals in all competitions, and fans voted him to his first FIFPro Special Young Player of the Year awards in 2005.
Jövõre szeretném látni rajta a fejlõdést és nem azt hogy a szélen villámszebesen elhúz, aztán megáll ha védõ megy rá, és visszaindul/visszafele passzol, vagy belecselezi és elveszíti. Számomra Rafael sokkal nagyobb pozitívum az idei évben, pedig neki tényleg az elsõ szezonja, Naninak nem.
Nem mellékesen meg C.R. milyen volt az elsõ évében?
Õ is kidobott pénz volt?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
parkkal mivan?