Manchester United Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huszi84
kiváncsi leszek..

ReD DevilS 4 LifE

ha valaki talál normális minõségû ANGOL streamet akkor ne fogja magát pls, és ossza meg 😊

football without ultras is nothing

Várható kezdõcsapatok (Sky Sports):

Manchester United: Van der Sar, Neville, Vidic, Ferdinand, Evra, Park, Fletcher, Carrick, Ronaldo, Berbatov, Rooney

Chelsea: Cech, Bosingwa, Carvalho, Terry, Cole, Lampard, Ballack, Mikel, Kalou, Cole, Drogba
banok
1-1
Berbatov
Lampard

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cabell
1-0 Rooney 45'😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

smith09
Szerintem 1-1 Tevez betalál ! 😊
unalmas 0-0 😞

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Darthmushroom
Szerintem
Man Utd - Chelsea 3-1(1:1)
5' Berbatov
36' Anelka
75' Ronaldo
90' Rooney

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

John Cena
Manchester United - Chelsea 2-1(2-0)
12' Berbatov
40' Rooney
69' Drogba

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

😄 hat nagyon reméljük hogy igy lesz

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

én csak egy jó pörgõs meccset szeretnék.
egyik csapat sincs most non a csúcson...
Rash87
Ugyan ezt tippeltem meg már hétfõn,egy unalmas angol órán,csak annyi különbséggel,hogy:
'34 Ronaldo
'78 Rooney
😊)

Glory, Glory Man. United!

MR ME
láááál
ezt a saját topikodba, ott talán még el is hiszik h lehetséges 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lippet
Manchester - Chelsea 1-2 (1-0)

'16 Ronaldo
'51 Anelka
'84 Lampard (bün)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

MR ME
10:0 -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bevizzoli125
Manchester - Chelsea 1-0 (0-0)
'84 Rooney

TDUnick: bevizzoliHUN

Manchester - Chelsea 2-0 (1-0)
'27 Ronaldo
'79 Rooney

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Forza Italia
Manchester - Chelsea 1-0 (1-0)
25'Cristiano Ronaldo

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
Tippeket kérek gólszerzõkkel együtt.
Realista tippem:

Manchester - Chelsea 1-1 (0-1)
'38 Joe Cole
'61 Rooney
+ Rooney kiállítva a 85. perc tájékán 😊

azért titkon reménykedem a gyõzelemben, de inkább legyen pesszimista a tipp, és jóízû az élet cáfolata, mint fordítva..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Gyerekek mi ez a sivatag-hangulat itt a topicban? Ma játszunk a kékekkel! Vérre megy! <#vigyor1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rash87
Ha annyi kocsim lenne... Mint neki,vagy pénze... Szarnám le,hogy mikor,s hol töröm össze 😄 Csak a testi épség... 😊
Ám ma hallottam híradóból,hogy 2 napos kocsi volt,szal 😊

Azt is,hogy szar az offical híred 😛

BlueJersey
nemtudom lehet bár sztem nem mert akkor miért nem kérne jobbkormányost hiszen angliában él és szerintem ott is kapott jogsit (márha kapott😄) mivel már 18 évesen mu-s volt ha jól tudom(?) ebbõl következik,h az jobban fekudne neki a jobbos,és kehet nem gyalúlta volna le az alagutat,nah ennyi, igazabol kitérdekel😄

jah és most jött a hír (official) holnap mi nyerünk és nem ti ;P

Rash87
Stoke 0-0 (0:0) Liverpool
<#vigyor>

John Cena
végül is lehet jobbkormányos ha persze úgy kéri

BlueJersey
ez egy balkormányos kocsi,tényleg a ferrari nem is csinál jobbosat sztem😄 lehet ez volt csak a baj😄D video

BlueJersey
minek ilyen kocsi ha nem tudja vezetni?😄 látszik,h nem ment végig a ranglétrán,kéne adni neki egy trabantot vagy wartburgot,hogy elõbb azzal tanuljon meg😄

Rash87
Nem volt,azt írták.

Ám 1 heti fizetésébõl vesz 1 újat😄

MR ME
itt nem írják h edzésre ment vóna 😄

edzésre menet? biztos 😊

MR ME
jó ez még 😄DD

Atti12
de akkor is, így összetörni, ráadásul egy Ferrarit... Bûn! 😄

MR ME
be vót paszva biztos

John Cena
szerintem Cristiano Ronaldo legyintett "áhh otthon van még 2..😄"

Atti12
Összetörte autóját a manchesteri repülõtér közelében a Manchester United kiválósága, Cristiano Ronaldo, de nem sérült meg - jelentette be a helyi rendõrség csütörtökön.
Cristiano Ronaldo összetörte Ferrariját, de nem esett baja
"A kiérkezõ rendõrök elmondása szerint egy Ferrari ütközött neki egy korlátnak. A balesetben senki sem sérült meg" - olvasható a manchesteri rendõrség közleményében. A hatóságok nem kívánták a továbbiakban kommentálni az ügyet, de a BBC információi szerint a portugál klasszis autója csúnyán összetört.

Van pénz! -.-

John Cena
mert le írtam az eredmény állását? mit kelett olvasnom? Commons találata kettõtért vagy mi?😄

gyemant04

A napokban igazolt két szerb fiatal után újabb ifjú labdarúgót szerzõdtetett a Manchester United, ezúttal a belga Ritchie de Laet került az Old Traffordra. A 20 éves játékos a Stoke Citytõl került a „vörös ördögökhöz”

A védõ egyszer sem szerepelt a Premier League 18. helyén álló Stoke-ban, mostani klubváltása hatalmas szenzációnak számít. Az szinte bizonyos, hogy a tavaszt a manchesteriek fiókcsapatánál, a Royal Antwerpnél tölti. De Laet éppen a belga klubtól került Angliába.

... Mixed Martial Arts

MR ME
köv meccs chelsea ellen :|
jó lenne nyerni, remélem addigra helyrerázódnak a fiúk
Evra akkor még mindig eltiltott lesz vagy most mivan?

bwin-en ha ezt valaki megtette... 😄

tényleg siralmas volt most, teljes ötlettelenség

Rash87
Száni volt... :\
Majd a visszavágón....

MR ME
ezt a meccset nagyongyorsan felejtsük el asszem, nem is emlékszem mikor láttam ennyire fosúl játszani a unitedet, a kapuig nem jutottunk el, örülhetünk h csak 1et kaptunk

MR ME
ezt eskü rossz nézni....

te komolyan nem tudsz v nem akarsz olvasni??

John Cena
1-0 Ligakupa:S:S 80perc alkotni kéne valamit srácok:S

akkor számolod remélem Rafael jó beadásait ma.. eddig 0 és 1 között van. ma tényleg szar mindenki, be kell látni

Matthew Prosac
Természetesen ez ("Jövõre szeretném látni rajta a fejlõdést és nem azt hogy...) Nanira vonatkozott.

Matthew Prosac
Itt valamit elnéztél, C.Ronaldo elsõ éve:

Ronaldo made his team debut as a 60th-minute substitute in a 4-0 home victory over Bolton Wanderers, and scored United's thousandth Premier League goal on 29 October 2005 in a 4-1 loss to Middlesbrough He scored ten goals in all competitions, and fans voted him to his first FIFPro Special Young Player of the Year awards in 2005.

Jövõre szeretném látni rajta a fejlõdést és nem azt hogy a szélen villámszebesen elhúz, aztán megáll ha védõ megy rá, és visszaindul/visszafele passzol, vagy belecselezi és elveszíti. Számomra Rafael sokkal nagyobb pozitívum az idei évben, pedig neki tényleg az elsõ szezonja, Naninak nem.

Atti12
beérik õ..

Magic Boy
Igazad van csak meccseket nyert mát nem csinált.
Nem mellékesen meg C.R. milyen volt az elsõ évében?
Õ is kidobott pénz volt?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

MR ME
na azért naninak voltak jó meccsei, jó megmozdulásai, a mai napon meg eddig senki nem játszik jól 😞
parkkal mivan?

Matthew Prosac
nagyon meg kellene erõltetnem magam ahhoz hogy emlékezzek egy olyan meccsre, ahol Nani jól játszott... kidobott pénz volt, még Huszti is hasznosabban játszik..